2023. szeptember 7., csütörtök

Juan Suárez Falcó: Tragédiák és természeti csapások, amelyeket BERGOGLIÓ maga mögött hagy.

 

Kedves testvérek a hitben.
Ezen a nyáron a pihenés és az ima ideje alatt szörnyű események jutottak eszembe.
Úgy értem, a gonosz Jorge Mario Bergoglio ott rejlik néhány helyen, ahol azóta járt, hogy 2013-ban elbitorolta Péter trónját.
Ezek olyan jelek, amelyeket Isten megenged mindenkinek, aki látni akarja őket, hogy megértse, ki ez a gonosz ember, és mit tett Júdás az Egyházban végként.
Ezek azok, akikre hamarosan emlékezni fogok a hajóról. Nem lepődnék meg, ha többen lennének.
Mint egy hurrikán farka, elpusztítja azokat a helyeket, ahová eljutott.
Hogyan értelmezzük ezeket az eseményeket?
Nyilvánvalóan a gonosz hatása alatt. A sátán vele van, bárhová is megy, és jelenléte, gesztusai és átkai ajtókat nyitnak az ellenségnek, hogy gonoszságot teremtsen, amelyet Isten a természetével tolerál. Tűz, földrengés, árvizek, ártalmas állatok... a bukott angyalokat néha felhasználhatják arra, hogy ártsanak az embereknek, az egyháznak és a dolgoknak.
Emlékezzünk arra, hogy maga Krisztusnak kellett vezetni a vihart, amely az apostolok hajóját megdöntötte a Galileai-tengeren.
Nem úgy értem, hogy minden földrengést, tüzet, árvizet Isten ellenségei okoznak. Néha a természet is az ember bűne feletti haragban nyilvánul meg azzal, hogy lázad ellene. Máskor maga Isten az, aki az elemeken keresztül bünteti az összezúzott embereket (emlékezzünk az árvízre, Szodomára és Gomorára, a fenyegetésre, ami Ninive-t ért, ha nem fordították volna meg... avagy ugyanaz a büntetés, amelyen ez a világ véget ér - leírja a II. Péter levelében 3:7 - stb).
Hozzáadok néhányat. Nem teszem be időrendi sorrendbe.
BERGOGLIÓ LÁTOGATÁSA ASYSIS-ben 2016 AUGUSZTUS 4-én ÉS EGY NAGYON KOMOLY földrengés körülbelül húsz nappal később
Jorge Mario Bergoglio meglátogatta a kereszténység egyik legszentebb helyét, Porciunculát Assisiben, 2016. augusztus 4-én. Néhány nappal később, ugyanezen hónap 24-én Olaszország történetének egyik legpusztítóbb földrengése 6,3-at okozott a Richter-skálán, városokat pusztítva el Közép-Olaszországban, Perugiából Amatricába futó tengelyen, áthaladva Ázsián, 300 ember halálát, több száz súlyosan megsérült és áldozatok millió euróban.
De nem volt elég neki, és 2020. október 3-án ismét Assisibe ment, hogy szörnyű szentségtörést kövessen el: a szent sírjánál. Assisi Ferenc, a katolicizmus egyik legnagyobb szentje, egy eretnek és szabadkőműves enciklikát helyezett el „Fratelli Tutti”, amelyben a közös keresztény testvériségről beszélt, és melyben manipulálta a szent Ferenc szavait, hogy olyan dolgokat mondjon, amiket sosem mondott.
BERGOGLIÓ LÁTOGATÁSA A BETLEHEMI BAZILIKÁBAN 2014. MÁJUS 25-ÉN ÉS UGYANAZ A TŰZ KÉT NAPPAL KÉSŐBB
2014. május 25-én Jorge Mario Bergoglio magánlátogatást tett a betlehemi bazilikában. Szokás szerint nem térdelt le, annak ellenére, hogy kényelmes pri-dieu-t készített.
Alig két nappal később, május 27-én lángra lobbant az Úr betlehemének megtestesítője. Egy nagyon egyértelmű hamis próféta fenyegetése Krisztusra. A Spanyolország által ajándékozott ezüst csillagot nem érintette (Isten ments). Figyelj oda az ezzel járó mély tanításra. Ennek a szent helynek az elülső része azonban leégett az ott talált függönyök önfeláldozásának köszönhetően.
BERGOGLIO A MEGLÉVŐ LOURDES BARLANG ELTERMELÉSÉT LÁTOGATJA A VATIKÁNI MÁRCIUS 16-ÁN. JÚNIUS 18., ugyanabban az évben a SZANCTUÁR ÉS GROTA LOURDES (Franciaország) az évszázadok legsúlyosabb árvizében szenvedett
Bergoglio egyik első dolog, amit tett, miután XVI. Benedek alaptalan lemondása után a pápai hivatalt bitorolta magát a Péteri minisztériumból, sokakat becsapott azzal, hogy katolikus, tiszteletbeli gesztusokkal a Szűzanyának, mint amikor meglátogatta a Nagyboldogasszony ikonját Salus Popula Romani másnap Rómában, avagy a Vatikánban létező Lourdes-i barlang másolata, március 16.
Nos, idén június 18-án a Lourdes-i Grotto és Menedék a történelem egyik legnagyobb módján elárasztotta a víz, miután a Gave folyó mellett kiömlött. Majdnem elérte a víz a kisunokát, ahol a Szeplőtelen képe található, anélkül, hogy megérintené a lábát. Figyeljünk újra az esemény fontosságára.
Lourdes-ban úgy tartják, hogy a bazilika és barlang áradása balszerencsét hoz az egyházra és a világra. Péter trónjának bitorlása természetesen a legkomolyabb dolog, ami Krisztus megalapítása óta történt az Egyházzal.
2018.06.13-án is hajnali 3-kor (lásd még ennek az óranak a jelentését, a sátáni óra teljes értelmében) ismét elöntötte a barlangot.
BERGOGLIO 2017. JÚNIUS 17-én UGYANANAN A NAPON LEIR NAJBAN A PORTUGÁLIA TÖRTÉNELEM EGYIK LEGPUSZTÍTÓBB TŰZEINEK
2017. június 17. Bergoglio Fatimába látogatott a jelenések 100. évfordulója alkalmából. Bergoglio sosem utasít vissza egy rózsafüzért. Csak motyogásra korlátozódik, nem tudom, mit mondjak, anélkül, hogy a Szűzre néznék. Máskor úgy tesz, mintha aludna. És soha nem térdel le előtte, hiába készülnek térdeplők.
Nos, ugyanazon a napon, június 17-én Portugália történetének egyik legpusztítóbb erdőtüze, 64 ember halálát és több mint 100 sérültet. A túlélők beszélnek az „ördögtűzről”, egy nagyon ehető, nagyon gyors, égő levegővel teli tűzről, amely örvényeket és lángtornádókat termelt. Az áldozatok csapdába estek az úton.
A BERGOGLIÓI SZENTMISE RÉSZTVEVŐINEK KÍGYÓI ASUNCIÓNBAN, PARAGUAYBAN 2015. JÚLIUS 12.
Bergoglio világméretű utazásai során (a szentségtöréstől, eretnekségetől és a legszentebb és legszentebb elleni támadásoktól eltekintve) az volt az egyik legdicsőségesebb esemény, amelyet szándékosan elrejtettek a spanyol nyelvű hírek elől. Csak angolul lehet megtalálni. Emlékszem a sokkra, amikor ezt meghallottam, mert teljes összehasonlítás ahhoz, ami az egyházzal történt, mióta az ókori kígyó elfoglalta Péter trónját 2013. március 13-án.
Kiderült, hogy 2015. július 12-én a Jorge Mario Bergoglio által celebrált szentmisén Asunciónban (Paraguay fővárosa) 14 embert martak meg kígyók.
Persze, ha valami sáfár ott misét tartana, az soha nem történne meg, mert a szentmise a létező legnagyobb és legerősebb ördögűzés, mert az ördög gyűlöli az Úr kínzásának, halálának és feltámadásának emlékhelyeit, és valódi és jelentős jelenlétét az oltáron. Ott viszont valami nagyon perverz dolog történhetett (talán Bergoglio miniszterelnöki rágalmazása), amikor a kígyók, a gonosz egyértelmű jelei jelentek meg és több résztvevőt is megcsíptek. Aki meg akarja érteni, értse meg.
Testvéreim, csak óvatosan Bergoglióval. Ez hamarosan szakadást fog okozni az Egyházban a zsinatával együtt, ahogy azt a Garabandali Szűzanya jósolta. Ez Júdás, talán az Apokalipszis hamis prófétája (kijött közülünk, de nem volt közülünk való) mondta a szent 1 János 2:19), Krisztus Misztikus testét a sátán zsinagógájának adva.
Imádkozzunk sokat, hogy ezt egyre többen tudják meg.

 




2023. 03. 21. 20 óra 57 perc. itthon, imák után.

Drága gyermekem, köszönöm imáidat.
Mennyei Atya: Az idő sürget, írdd amit mondani akarok!
Drága Atyám! Amit mondani szeretnél a pápa magyarországi látogatásával függ össze?
Mennyei Atya: Igen gyermekem.
A pápák nem szoktak sűrűn ellátogatni egyazon országba. Az Eucharisztikus Kongresszus óta(2021 szept.) kevesebb mint két év telt el és ismét Magyarországra jön.
Nos boncolgassuk a témát. Elég messzire kell elmennünk, hogy lássátok a dolgok lényegét és menetét. Az üdvtörténetben idők és az események is az Én kezemben vannak. A Szentháromság szövőszékében az aranyfonalakból kezd összeállni a  kép. A fonal az élet, az orsó az idő, a rokka az események, a szövőszék kattogása a történelem viharai. A gyönyörű vászon mindjárt kész. Ezt a vásznat a Szentlélek mindent átfogó szeretete, a Szűzanya tiszta, üde  harmatos illata, dolgos keze a Szent Angyalok varázslatos éneke színezte és ékesítette fel. Szent Fiam Vére festette a legcsodálatos bíborba és aranyba. Elém hozták, Aki gyönyörködöm benne. Aki ebbe a csodálatos vászonba bugyolálom és mint egy bölcsőben, úgy dédelgetem választott népeimet.
Az üdvtörténetben ennek csodálatos vászonnak a legszebb díszítései a zsidóság és a kereszténység. Izrael és Magyarország, a Szentháromság és Szűz Mária legbecsesebb ékkövei. Legszeretettebb leányom palástja védi országotokat.
Magyarország Szent István királyotok Máriának való felajánlása óta Mária Országa, a sátán legnagyobb ellensége.
A Bibliából tudjátok, hogy a jó és a rossz harca kezdetektől fogva jelen van az emberi történelemben. A Szent Angyalok harca és a bukott angyalok harca. Mindez a lelkekért dúló harc. Minden kinyilatkoztatást, magánkinyilatkoztatást, minden prófáciát ennek a fényében kell vizsgálni. A Szentlélek által sugallt próféciák, kinyilatkoztatások nem gyengítik, nem helyettesítik a Szentírás szavait, épp ellenkezőleg, felfrissítik, felelevenítik, érthetőbbé teszi az Igét. Felkészítik, figyelmeztetik az embert az idők jeleire.
Te gyermekem az Igazság Könyve apostola vagy, kezdetektől fogva. Szemernyi kétség vagy kételkedés nélkül elfogadtad ezeket az Üzeneteket.
Vajon hazudhat- az az üzenet amely imádságra, a Rózsafüzér és az Irgalmasság Rózsafüzér imádkozásra buzdít? Hazudhat-e? Aki szól belőle, a Mennyei Atya, Jézus és az Üdvösség Anyja? Hazudhat-e az az Üzenet, amely a lelkek megmentéséért, az ateistákért, a fiatalokért, a papságért, az egyházért imádkozik? Amely vígasztal és buzdít.Hazudhat-e,amely a végidőkre és Krisztus Második eljövetelre készíti fel az emberiséget?
Hazudhat-e  arról ami a katolikus egyház katasztrofális helyzetéről jövendöl, amelynek szétesésének most tanúi vagytok, a nagy hitehagyásra és a hamis próféta  megjelenésére?
Igen gyermekem, megérkeztünk. Most már nyílt lapokkal játszunk!
Tudnotok kell, hogy egy-egy személy, közösség, terület fölött démoni sereg van, ha ők szövetséget kötöttek a gonosszal. Azok leuralják a területet, gonosz befolyásukat szabadon gyakorolhatják.
Jim Blount atya, aki egy missziós közösség tagja az Egyesült Államokban, 40 éve hivatalos exorcista. A Szeretetláng fesztiválra érkezett Magyarországra előadóként. Érkezése után az Úr megmutatta neki, hogy Magyarországot a közeljövőben valamilyen támadás éri, amely azonban imával elhárítható lenne:
"Láttam egy fekete színbe öltözött, felfegyverzett hadsereget, ami megtámadta Magyarországot, és bevonult annak területére. E hadsereg szellemi háttere ugyanaz, mint a kommunizmusnak és annak mai fejlett világbeli utódainak."
Nos gyermekem az igazság kimondásához bátorságra van szükség. Te gyermekem az Én eszközöm vagy, Én választottalak, Én hatalmaztalak fel, hogy írj!Ezt most ki kell mondanod és le kell írnod. A hazátokba látogató pápa, aki 3 napon keresztül tartózkodik Magyarországon, hozza magával az ő hatalmas , feketébe öltözött, felfegyverkezett démoni hadseregét, így támadva meg a Szentháromság  és Mária ékkövét. Ez egy spirituális, láthatatlan harc.
Amit tennetek kell! Amennyi templomban csak lehet 3 napon keresztül Szentségimádásokat kell tartani.  Virrasszatok! Imádkozzátok a Rózsafüzért és az Irgalmasság Rózsafüzérét. Aki tud 3 napig böjtöljön kenyéren és vizen. Imádkozzatok a papságért és az egyházért, imádkozzatok a békéért is. Imádkozzatok Ferenc pápáért.
Ne félj gyermekem! Két pap is jóvá hagyta ezeket az üzeneteket. Minden támadás ellen ami ellened irányul, Velem, a Mennyei Atyával fog perbe szállni az illető. Az Élő Isten Pecsétje hathatós védelem ebben a harcban is. Ne félj gyermekem.
Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen
Jézus bátor harcosa.




https://www.facebook.com/groups/390450011435440

Athanasius Schneider a Katolikus Egyházat aláásó új, "szinodális egyházról"

 


Athanasius Schneider a Katolikus Egyházat aláásó új, "szinodális egyházról" ( 7 )
Más súlyos károkat is okoz
Először is, a latin egyházban a papi cölibátus apostoli törvényét ássák alá azzal, hogy felszólítanak “a házas férfiak papságra bocsájtásának fegyelméről való gondolkodás megindítására, legalábbis bizonyos területeken“. (B 2.4, 9)
Másodszor, az ökológia materialista ideológiáját támogatják azzal, hogy “a közös otthonról való gondoskodást” helyezik előtérbe (4. sz.), és azzal az állítással, hogy “az éghajlatváltozás, az egész emberi család elkötelezettségét követeli meg. Együtt dolgozzunk közös otthonunk gondozásáért“. (B 1.1. b)
A következő tanítóhivatali nyilatkozat azonban továbbra is érvényes marad: “Ha hiányzik az élethez és a természetes halálhoz való jog tiszteletben tartása, ha az emberi fogantatást, terhességet és születést mesterségessé teszik, ha az emberi embriókat feláldozzák a kutatás számára, a társadalom lelkiismerete végül elveszíti az emberi ökológia és vele együtt a környezeti ökológia fogalmát. . . . A környezettel szembeni kötelességeink összekapcsolódnak az emberi személy iránti kötelességeinkkel, önmagában és másokkal szemben vizsgálva.”[xi].
Következtetés
A 2023. októberi szinódusi ülésszakra készített Instrumentum Laboris lényegében ugyanazokat a heterodox gondolatokat támogatja, bár kifinomultabb módon, mint amelyeket a német szinódusi út terjesztett. Az Egy, Szent, Katolikus és Apostoli Egyházat egy képzeletbeli “szinodális egyházzal” helyettesíti, amely világi, bürokratikus, antropocentrikus, neopelagiánus, hierarchikusan és doktrinálisan homályos – miközben ezeket a tulajdonságokat olyan ízetlen kifejezések mögé rejti, mint a “lélekben való párbeszéd“.
De mi nem hiszünk egy “szinodális egyházban” – és senki sem adná az életét érte. Mi az Egy, Szent, Katolikus és Apostoli Egyházban hiszünk, amelyet a mi Urunk Jézus Krisztus alapított, és ragaszkodunk az Ő változatlan isteni igazságához, amelyért számtalan katolikus vértanú ontotta vérét.
2023. június 29. – Szent Péter és Pál apostolok ünnepén.
+ Athanasius Schneider, az Asztanai Szűz Mária Főegyházmegye segédpüspöke


A felajánlás új imái nem fejezik ki az áldozatról szóló katolikus tanítást. Az új imák a kenyérben és borban való valóságos jelenlétnek csak a vázlatát mutatják. Például a tridenti mise a következő imát intézte Istenhez:
„Fogadd el, Szent Atya, mindenható örök Isten, ezt a szeplőtelen adományt, melyet én, méltatlan szolgád, felajánlok neked, élő és igaz Istenemnek, számtalan bűnömért, sértéseimért és hanyagságaimért.”
Az új mise pedig ezt mondja:
„Áldott vagy, Urunk, mindenség Istene, mert a te bőkezűségedből kaptuk a kenyeret. Fölajánljuk neked, mint a föld termését és az emberi munka gyümölcsét. Ebből lesz számunkra az élet kenyere.”
Itt nincs szó semmilyen áldozati cselekményről, sem áldozatról. A szöveg homályos, pontatlan, kétértelműségre ad okot. És azért fogalmazták így, hogy a protestánsok is elfogadhassák. Az alkalmazkodás és kompromisszum érdekében megváltoztatták a mise lényegét.
Marcel Lefebvre érsek