2012. szeptember 14., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Örök Atyám ajándéka azért van, hogy minden gyermeke számára a legtökéletesebb életet adja a legtökéletesebb világban
 
2012. szeptember 13. csütörtök 10:45
Drága szeretett leányom, egy mérföldkövön már túljutottunk a Küldetésemben, mert Szent Szavam gyorsan terjed mások imáinak köszönhetően.
Ezek az imák, melyeket a drága és nagyon szeretett Követőim imádkoznak olyannyira erőteljesek, mivel azokat szívből imádkozzák.
Nagy kegyelmeket adok minden Követőmnek, hogy azok lehetővé tegyék számukra, hogy előbbre jussanak, ledöntve minden akadályt, melyekkel találkozhatnak, miközben a lelkek megmentésére törekednek e Küldetésen keresztül.
Drága, szeretett tanítványaim, tudnotok kell, hogy az angyalok a Mennyben irányítanak, védelmeznek benneteket és a Célom felé vezetnek titeket, a világ megtérése felé.
Sokan közületek, kiknek Üzeneteim még újak, kíváncsiak lesznek, hogy ezek az Üzenetek egyszerűen csak azért vannak, hogy irányítsák az embereket, vagy, hogy meg is térítsék őket.
Ezek mindkét okból adattak, de a legfontosabb, hogy mindenkit megmentsenek, hogy mindenki élhessen a Béke Új Korszakában a földön. Mert ez az Én ígéretem. Ez az a nagy Ajándék.
Örök Atyám ajándéka azért van, hogy minden gyermeke számára a legtökéletesebb életet adja, egy legtökéletesebb világban, éspedig oly módon, ahogyan annak már a kezdetben lennie kellett volna.
Semmi sem tudja és nem is fogja megakadályozni ezt az Új Paradicsomot a Földön, hogy megnyilvánuljon.
Ki fog emelkedni ebből a szürke, rongyos világból, amelyben éltek, melyet a Sátán okozta rothadás beszennyezett. Oly romlott a fertőzöttség, és nem sok ember tudja az Igazságot.
Ők nem ismerik a különbséget a rossz és a gonosz között. Sokan összetévesztik a kettőt.
Amikor az emberek elfogadják a gonoszságot, mint életük részét, és megindokolják annak jelenlétét, akkor megtagadják Isten Szavát. Pedig csak Isten Szava Igazságának elfogadása által teljesülhet be a Szövetség, a végső Szövetség.
Az emberiség végső üdvösségének terve sikeres, de még mindig van egy szakasz előttünk, amit meg kell tenni, mielőtt megmenthetek minden olyan lelket, akiket még nem tudok elérni.
Csak az igazság nyithatja meg a szemüket.
Csak az Igazság – ha elfogadják azt – teszi szabaddá őket, hogy bemehessenek az Új Paradicsom kapuin.

Jézusotok