2017. november 26., vasárnap

Jézus szavai Little Pebble testvér által

Little Pebble Üzenet Jézustól: 2017 november 6. Pebble: Egy óriási angyal állt előttem kezében tartva a fehér keresztet. Az angyal mögött egy másik nagy fehér kereszt volt látható,feje felett pedig egy zászló lebegett,amelyre ez volt írva:
"Alleluja, Alleluja. "

Amint az angyal jobbra mozdult el egy fénysugár jött elő a nagy fehér keresztből egy nagyon erős fénysugár,amely közeledett felénk, majd számos angyalt láttam özönleni a fehér keresztből. Mindegyik fehér kereszt Jézus valamelyik kínszenvedésének eszközét szimbolizálta, szöget, kalapácsot ostort,és a keresztre feszítés többi darabjait valamit a megkorbácsolt Urunkat. Az angyalok majd ezek után utat formáztak, mint akik készen állnak arra hogy üdvözöljék Urunkat aki érkezik. A mi Urunk a fehér keresztből érkezett és úgy lehetett látni őt, mint az Isteni irgalmasság képeken is látható. Amint megérkezett, előjött a fehér fényességből, kezével keresztet vetett úgy, mind egy áldás, mintha el akarná küldené áldását ránk és az egész világra. Ő most 3 méterrel áll tőlünk,és Ő mosolyog. Ő csodálatos. Látom az Ő Szent Sebeit és a Szent Szívét! Jézus a kezében egy rózsafűzért tartott, és az angyalok tudatták velem, hogy ez, az Isteni irgalmasság rózsafűzére. Jézus keresztet rajzolt felénk, majd ezzel a szavakkal fordult hozzánk.
Jézus szavai:" Az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Szeretett fiam, üdvözöllek téged és édes gyermekeimet, itt akik jelen vagytok és szerte a világon. Drága leányom, üdvözöllek téged, kis Etaline-om én úgy foglak hívni téged, hogy Magyarország virága. Most a világban élő összes gyermekeimhez szólok, kérlek figyeljetek rám. Én a ti megváltótok, Jézus Krisztus az élő Isten fia ezt mondja:
Ezek nagyon komoly pillanatok a világ számára, mert gyermekeim egyre mélyebbre és mélyebbre mennek a sötétségbe, nem keresik lelkem fényét, inkább keresik az alvilág sötétségét, a hazugság és a bűn királyát Lucifert. Az idő közeledik gyermekeim számára hogy megtisztítsam őket nagy irgalmasságom által, amelyet le fogok küldeni a világra, hogy megvilágosítsam azon gyermekeimet, akik nagy sötétségben élnek, amely sokkal rosszabb, mint Noé idejében volt. Én már ezeket a szavakat számtalanszor elismételten a világnak, ahogy Szent Édesanyám is tette azért, hogy felébressze az Egyházat, amely mély álomban van és elmélyedt a bűnben. Szolgáim közül csak nagyon kevesen hűségesek hozzám. Az emberiség a könnyebbik utat választja, nem ismerve fel ostobaságukat amely vezeti őket. Ha én nem avatkoznék be az ember ügyeibe, az emberiség nagy része kipusztulna, és nem lenne többé. Én azért fogom elhozni a lelkiismeret nagy megvilágosodását, hogy az emberiség felébredjen, figyeljen szavamra és megértse,hogy ti, a földi idő utolsó pillanatait élitek. Egy csillag az égen ragyogni fog és ez úgy fog tűnni mintha egy második nap lenne! Ez lesz a jel nektek gyermekeim hogy a nagy esemény elérkezett! A világ meg lesz tisztítva. A nagy büntetések folytatódni fognak. Számos nemzet meg fog semmisülni mert, az emberiség túl messzire ment a mi szeretetünk, irgalmasságunk és megbocsátásunk elutasítottságában, és a köztetek lévő Eucharisztikus jelenlétem elutasítottságában. Hamarosan eltávolítanak engem az Anyaszentegyházból és akkor drága gyermekeim mit fogtok csinálni?
Én már sok sok éve kérlek benneteket hogy készüljetek fel erre nemcsak testileg de lelkileg is. Ti valójában nem tudjátok és nem értitek meg hogy mi előtt álltok! A nagy megpróbáltatás már itt van ezért éljetek lelki életet. Egyesüljetek az Én Szentséges Szívemmel, és áldott Édesanyám Szeplőtelen Szívével. Ne féljetek, bízzatok ami szeretetünkben. Bizalommal jöjjetek hozzám. A világ vezetői a békéről beszélnek de a valódi igazság az, hogy ők háborúra készülnek, ahol gyermekeim milliói fognak megsemmisülni egy szempillantás alatt. Földrészek fognak a tengerbe süllyedni. Ez lenne az amit akartok gyermekeim??! Én és áldott Édesanyám számtalanszor azért jöttünk el a földre, kérve gyermekeinket hogy imádkozzanak,vegyék fel a szeretet gyöngyeit a szent rózsafüzért,és az isteni irgalmasság rózsafűzérét.
Drága gyermekeim viseljétek ezeket a fegyvereket, a szentségeket azért, hogy megerősítsenek és megvédjenek a gonosztól, aki állandóan éjjel, és nappal támad benneteket mert tudja hogy kevés ideje van.Tartsatok bűnbánatot, ajánljátok fel áldozataitokat az örökkévaló Atyának testvéreitekért, mert sokan közülük gyengék. Az Anyaszentegyházra nagy változások jönnek. Pap fiaim világszerte szét lesznek szóródva. Drága gyermekeim mentsétek meg őket és védelmezzétek őket mert sokan közülük nem is tudják, hogy milyen döntések előtt állnak, amit meg kell tenniük. Az aki most Szent Péter trónján ül, az nem tőlem érkezett. Ő meg fogja osztani gyermekeimet az új törvényeken, doktrínákon, és új szavakon keresztül, amelyek a misébe lesznek beleírva,és azokba a szentségekbe ami az emberiségért lett felajánlva, de ezekben a szentségekben Én nem leszek jelen és Szent Lelkem el lesz távolítva.

Drága lányom Etaline, a magyar emberek virága! Én arra a küldetésre hívtalak el,szent szívemben, hogy legyél áldozat a papi lelkekért. A te küldetésed még nem kezdődött el de én szólni fogok neked. Menj békével és tudd, hogy én mindig veled vagyok.
Drága fiam (itt az Úr Pebbléhez szól ford megj.) sok minden meg fog változni, mivel egyházam a végső események felé tart. Amint te is ismered ennek a világnak a vége, amely lezárul, azért, hogy az új világ a hamuból megszülessen,megújítva,ahol egyházam dicsőséges lesz és az én Szent Édesanyám Szeplőtelen Szívén keresztül győzedelmeskedni fog.
Drága gyermekeim forradalmak fognak kitörni Európában, Ázsiában, a Közel -Keleten, Afrikában és az Egyesült Államokban azért, hogy előkészítsék az én ellenségem az Antikrisztus útját. Szeretett helytartóm XVI. Benedek ideje is el fog érkezni, el kell menekülnie Rómából egy külföldi országba ahol ő találkozni fog teremtőjével. A világ és az egyház megtisztulásának ideje elérkezett! Édes gyermekeim mennyire szeretlek benneteket. Bízzatok az Én tervemben, Én soha nem foglak elhagyni benneteket! Köszönöm szépen a rózsákat de ez Szent Édesanyámnak szóljon . Csókot küldök mindnyájatoknak tudjátok azt, hogy én mindig veletek vagyok.
Gyermekeim folytassátok utatokat lelkem fénye felé és ajánljatok fel mindent különösképp ebben a hónapban a tisztítótűzben szenvedő lelkekért, akik alig várják, hogy bejöjjenek a paradicsomba.Megáldalak benneteket az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
Pebble: Jézus most visszament a mennybe , az angyalok pedig el lettek küldve az egész világra. Jézus mosolygott, majd eltűnt a fehér keresztben.



Little Peble üzenet .2017. november 25.


Figyeljétek a Napot és a Holdat! A nap úgy fog tűnni,hogy közelebb kerül a földhöz mivel a Hold forgása meg fog változni, ez az emberekben nagy félelmet fog kelteni. Ezeknek a jeleknek számos szemtanúja lesz, így az emberek biztosan tudni fogják hogy enn
ek a világnak a vége közel és a Messiás eljövetele elérkezett!
Drága fiatal, gyermekeim ,emberek! Mit fogtok csinálni, amikor a technológiátok össze fog omlani? Amikor a műholdjaitok el lesz távolítva és a jelenlegi életutatok a kereskedelem a kommunikáció és a gazdaság össze fog omlani? Hogy fogtok dolgozni,mit fogtok csinálni? Hogyan fogjátok megkeresni a jövedelmeiteket? Gyermekeim ezt ideje lenne átgondolnotok. Szükségetek lesz arra hogy visszaforduljatok apáitok nagyapáitok életmódjához, mivel az élelem kevés lesz. Nem a technológia az ami rossz. Nem drága gyermekeim hanem az, hogy az ember bizalmát a technológiába vetette és ezzel együtt mindent és Istent kívülre helyezte. A technológia lett az istenük. Az ember rabszolgává tette az emberiséget.Ez sértővé vált! Az emberiség lelketlenné és szívtelenné vált és a hitet , a gyakorlatot mindent a pogányságba helyezett. Isten az embert az ő képére és hasonlatosságára teremtette intelligenciával lélekkel áldotta meg tisztasággal,méltósággal. Az ember képes minden magaslatra eljutni,ha Istennel együtt dolgozik.
Terrorizmus fog tombolni Európában, Ázsiában, az Amerikai Egyesült Államokban és Ázsiában. Ne higgyétek azt hogy az ellenség alszik, ő azért jár kel a világban hogy lelkeket lopjon. Az Egyház fel fog morzsolódni, mert Ferenc pápa előkészíti az Antikrisztus érkezését a világban és az Egyházban. Szeretett Édesanyám minden embert bűnbánatra,imádságra és élet megváltozására hív. Szolgáljátok Istent és minden ember készüljön fel az eljövendő nehéz megpróbáltatásra.Tüzek, áradások és földrengések fognak szerepet játszani Ausztráliában. Japánban egy helyi földrengés nukleáris károkat fog okozni.Minden földrészen pusztaságot lehet majd látni. A pénz össze fog omlani és az embereknek nem lesz élelmiszer, éhezni fognak. Ismervén ezt ez egy jel lesz hogy a nagy háború elkezdődött. Gyermekeim imádkozzatok imádkozzatok és ne essetek kétségbe vagy félelembe mert Én a ti szeretett Megváltótok, az Én szeretett Édesanyám és az áldott angyalok mindig várnak a ti hívásotokra.Legyen ez a karácsony az igaz szeretet, megbocsátás, és a hit karácsonya, mert sokan nem úgy fogják ünnepelni ahogy kellene,és sokan fognak elveszni. És te irgalmas szeretetem angyalkája! A te kereszted nehéz volt ezekben a hónapokban, oszd meg azokkal akik közel állnak hozzád. Tudod mi mindig veled vagyunk,hamarosan minden elmúlik és jóra fordul.A te örökkévaló vőlegényed megáld téged és az összes jóakaratú gyermekeinket akik hamarosan belépnek az örökkévalóság kapuján és helyet foglalnak asztalomnál. El fogom küldeni angyalaimat az istentelenekhez és azokhoz akik messze állnak az igazságtól,mert én irgalmas Isten vagyok és minden eltévelygő bárányt össze fogok gyűjteni, mielőtt eljönne mindennek a vége.
Az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében.Ámen.

Ír ördögűző: A püspökök elhagyták a nyájat

Pat Collins atya, aki egy ír ördögűző és pszichológus, azzal vádolta meg az egyházat, hogy elhagyta a nyáj tanítását, mert nem oktatja a papokat az ördögűzésről.

A Dublin Live lapnak beszélve az atya azt mondta, hogy a mai egyház "nem véd meg a gonosz szellemektől", a papok pedig nem rendelkeznek megfelelő ismeretekkel. "Nem képzünk ki akárkit arra, hogy ilyen eseteket oldjon meg (pl. megszállás)."

Collins a püspököket hibáztatja: "Megbánják azok, akik elhanyagolják az emberek spirituális védelmét. Elhagyták a nyájat."
https://gloria.tv/article/3dCv2dX4nYpZ1RAkVsggA9Siu

Hamispróféta: A bevándorlás kritizálása megalázza az emberi méltóságot

Ferenc pápa a tömeges bevándorlás elleni politikai mozgalmakat kritizálja, mert szerinte azok "erőszakot szülnek, rasszisták és idegengyűlölők".

A béke világnapján elmondott beszédében azt mondta, hogy a tömeges bevándorlás kritizálása "megalázza az emberi méltóságot".

Az egyik ilyen tömeges bevándorlás elleni ember a ghánai Peter Turkson kúria bíboros, aki nemrég azt mondta, hogy az afrikaiak Európába való bevándorlása olyan, mint egy nyitott csap: "Nem elég, ha felitatjuk a vizet egy ronggyal, a csapot kell elzárni." Turkson szerint a fiatalokat ott kéne hagyni, ahol vannak, mert ott van rájuk igazán szükség.
https://gloria.tv/article/gqHkbTmGGaJM1SgGNbadS4fez
http://mandiner.hu/cikk/20171126_a_migransok_befogadasara_szolitott_fel_ferenc_papa