2021. január 9., szombat

Az Antiktisztus barátja a hamispróféta MEREV vakcina parancsokat prédikál

 

"Úgy gondolom, hogy etikailag mindenkinek meg kell kapnia az oltást" - mondta Hamispróféta az olasz Canale 5 csatornának (január 10-én került adásba).

Az oltás az Antikrisztus szekértolója számára "etikai" kérdés, mert - moralizálja - "nemcsak saját egészségünkkel és életünkkel, de mások életével is szerencsejátékot játszunk".

A jövő héten a Vatikán elkezdi beadni az oltásokat: "Én is lefoglaltam az oltást. Ezt meg kell tenni".

https://gloria.tv/post/BZ7jxaoakSzy1iUYbs1VCkGPr

Tabernákulum dobozok mögött: Átváltoztatták a templomot egy vakcina laborrá

 

Az írországi Waterford Egyetemi Kórház január 5-én kezdte el beadni a Covid-19 vakcinákat. Hol? A katolikus kórház kápolnájában.

A Waterford-News.ie szerint a kápolna jelenleg zárva tart. Waterford és Alphonsus püspöke, Cullinan Lismore felelős érte.

A kápolna szentélyét a dobozok tárolására használják. Itt van az Oltáriszentség, ahogy az égő oltárfényben látható (kép).

https://gloria.tv/post/gmqkTAZVVn9T4ebZMtd1ZwVXR

Fekete Názáret: Ne féljünk a Covid-19-től

 

Katolikus filippínók ezrei álltak sorba a szombat reggeli miséken a fülöp-szigeteki Manilában, hogy megünnepeljék a Fekete Názáretet, Krisztus többszáz éves fekete szobrát.

Ez az ország legnagyobb vallási eseménye, amely általában milliókat hoz össze. A koronavírus miatt 15 misét ünnepeltek a manilai Quiapo templomban. A polgári és egyházi hatóságok már októberben megállapodtak abban, hogy január 9-én lemondják a felvonulást és az ünnepet.

"Nem félek idejönni, még a COVID-19 kockázatával sem, mert hiszek a názáreti Jézusban. Minden évben, minden héten templomba járok" - mondta a Reuters.com lapnak Arjay Echon (29), aki egy szupermarket alkalmazottja.

https://gloria.tv/post/ea9te88xEgmf1QXWnsNV6AKZU