2021. április 28., szerda

Látszatgyónás: Bűnbocsánat az elégetett levelekért

 

Johannes Pichler atya a klagenfurti Szent Terézia templomból (Ausztria) látszatgyónást tart.

Pichler házi "gyónási ajánlatra" hívja az elsőáldozó gyerekeket és szüleiket. A jelenlévők leírják "rossz dolgaikat", és szövegüket borítékokba teszik, amelyeket egy tűztálban elégetnek, miközben Pichler atya kimondja a feloldozás szavait.

A klagenfurti egyházmegye honlapja az április 22-i tűzeseti szertartást "gyónási szertartásként" jellemezte, mondván, hogy a gyerekek és szüleik is lelkesen vettek részt rajta.

Hamispróféta katolikusai azonban komoly aggodalmukat fejezik ki a légszennyezés és a CO2-kibocsátás miatt.

https://gloria.tv/post/cPgMsNXtgBYj1oe7aBxQa3nVu

Aki Isten Fiát megtapossa

 

Ma az Úr előtt időzve ezt kaptam: „Mit gondoltok: mennyivel súlyosabb büntetésre lesz méltó az, aki Isten Fiát megtapossa, és a szövetség vérét, mely által megszentelődött, megszentségteleníti, s a kegyelem Lelkét kigúnyolja?” (Zsid 10, 29)

Ennek kapcsán eszembe jutott az a régi cikk, amelyet olvastam valahol, egy eredetileg vegyész végzettségű, a természettudományos módszerekben otthonosan mozgó amerikai pap tollából. Most megkerestem, lefordítottam a tanulmány összegzését. Megpróbálok érzékenyíteni, hátha van olyan, aki természettudományos kísérletek eredményeit veszi komolyan. Íme:

„Bár jelentős aggodalom mutatkozik a kézbeáldozás nyomán leejtett oltáriszentség-darabkák elvesztése miatt, kevés adat van a probléma valós mértékére vonatkozóan. Elvégeztem egy kísérletsorozatot két – konszekrálatlan – ostyatípussal, hogy megbecsülhessem a kézbeáldozás során visszamaradt látható partikulák átlagos számát. A 3,4 cm átmérőjű ostyák kézbeadása után 100-ból 70 esetben legalább egy darabka maradt vissza, 1,18 darabos átlagos értékkel.  A 14,6 cm átmérőjű nagy ostyák esetében, amelyek a könnyebb darabolhatóság érdekében előre nyomott törésvonallal rendelkeznek, legalább egy darabka maradt 100-ból 100 esetben, 2.94 darabos átlagos értékkel.  Arra a következtetésre jutottam, hogy a kézbeáldozás nagy valószínűséggel az oltáriszentség darabjainak elvesztésével jár.” (a teljes tanulmány elolvasható (2009. augusztus 23.) itt)

Amióta a püspökök kötelezővé tették a kézbeáldozást, néhány kivételes helytől eltekintve mindenhol így áldoztatnak Magyarországon. Ha valaki veszi a fáradságot, az online közvetítéseknek köszönhetően nem csak az egy-egy plébánián szokásos áldozási gyakorlatot ismerheti meg, hanem általánosnak mondható képet is alkothat.

Egy ideig bele-belenéztem ilyen közvetítésekbe, de már nem szívesen teszem, mert horror látni, hogy áldozásnál mindenki a maszkokkal van elfoglalva, a tenyerét senki nem vizsgálja meg az oltáriszentség vétele után. Egy búcsújáróhelyen személyesen is láthattam, hogy egy bottal érkező öreg néni a tenyerébe kapott oltáriszentséget a szoknyájához dörzsölve próbálta az ujjához ügyeskedni, hogy magához vehesse. De ha ettől a kirívó példától el is tekintünk, a fenti átlagos 1,18-as számmal beszorozva a magyarországi vasárnapi áldozók számát egyszerűen átlátható a hazai szentségtaposás gyakorlatának súlyossága.

Mert ez konkrétan azt jelenti, hogy majdnem minden áldozó esetében megvalósul az oltáriszentség lábbal tiprása.

Hogyan lehetséges, hogy amikor ilyen tömeges méretekben zajlik az oltáriszentség meggyalázása, még a szentségimádásról könyveket író püspök sem látja be a helyzet súlyosságát és a kiadott rendelkezés égbekiáltó voltát? Hogy lehet, hogy nem fáj az, amit az Úrral művelünk?

Miből gondoljuk, hogy az Eucharisztikus Világkongresszus megrendezésére alkalmasak vagyunk, ha a gyalázatot tesszük kötelezővé?

És még csak észre sem vesszük!

»Vakká tette a szemüket és megkeményítette szívüket, hogy ne lássanak a szemükkel és ne értsenek a szívükkel, nehogy megtérjenek és meggyógyítsam őket«

Lehetséges, hogy Izajás próféciája ránk is vonatkozik?

https://invocabo.wordpress.com/2021/04/28/aki-isten-fiat-megtapossa/

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete


2021. április 2-án, Nagypénteken az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Most még jobban bízzatok Bennem! Adjátok át az életeteket Nekem! Ne ti akarjátok megoldani a sorsotokat, hanem bízzátok azt Rám. Én Mindenható vagyok. Minden rosszból jót tudok kihozni. De ehhez a ti hitetek és imátok kell. Ha továbbra is kirekesztetek Engem az életetekből, azzal csak súlyosbítjátok a helyzeteteket. Bízzatok Bennem! Ha elegen imádkoztok, akkor hamarosan közbe fogok lépni. Ez most a nagy nyomorúság órája. Erről mondtam, hogy olyan nagy szorongatás lesz, amilyen még nem volt, amióta fennáll a világ és nem is lesz. Most rövidítem meg az időt választottjaim kedvéért. (Máté 24)

Kicsinyeim! Bízzatok Bennem! Ti, akik szüntelenül imádkoztok, megmenekültök ettől sötét órától. Akár éltek, akár haltok, az Enyéim vagytok és az örök boldogság vár rátok. Most választják szét szent angyalaim a búzát a pelyvától. Jaj azoknak, akik zsarnokoskodnak felettetek! Ők ugyanazt kapják vissza, amit nektek adnak. A pokol lesz osztályrészük, ahol örökké szenvedni fognak.

Drága gyermekeim! Hamarosan közbe fogok avatkozni. Elhozom a Nagy Figyelmeztetést, amire most nagyobb szükségetek van, mint szemetek világára. Addig is minden nap imádkozzátok el háromszor az ördögűző imát és kérjétek a Szentlelket, hogy adja meg a tisztánlátást. Kiárasztom Szentlelkemet, hogy ki-ki meglássa, mit érdemel tettei alapján. Imádkozzatok, hogy mielőbb jöjjek vissza dicsőségemben és szám leheletével megsemmisítsem a gonoszt. Ő most azt hiszi, hogy győzött. Az egész világon uralkodik. Ez a járvány is az ő műve. De ti ne féljetek! Az utolsó szó az Enyém. A jövő az Én kezemben van. Miután megtisztítottam ezt a bűneiben vonagló világot, újjá fogom alkotni, és elhozom nektek az ezer éves béke uralmát. Ezer évre a pokol fenekére vetem a sátánt. Nem lesz többé uralma rajtatok. Akik pedig őt szolgálták, vele együtt mennek az örök szenvedés helyére.

Gyermekeim! Ne féljetek! Ne hallgassatok olyan híreket, ami félelemben tart benneteket! Bízzatok Bennem! Én mindennek fölötte állok. Imádkozzatok azért, hogy mielőbb térjek vissza dicsőségemben! Akkor emeljétek fel fejeteket, mert elérkezik  üdvösségetek. Bízzatok! Bízzatok, és soha semmitől ne féljetek! Nekem hatalmam van kimenekíteni titeket minden veszélyből, de bizalmatok mértékében tudom nektek adni kegyelmemet. Mondjátok el naponta az irgalmas rózsafüzért! Erre minden kegyelmet megadok. Újra mondom: Bízzatok nagyon Bennem, és semmitől se féljetek! Én veletek vagyok a világ végéig. Jobban szeretlek benneteket, mint saját életemet, amit értetek áldoztam a keresztfán. Szemléljetek Engem a kereszten! Magamra vettem minden bűnötöket. De nem a halálé volt az utolsó szó, mert feltámadtam és örökké élek. Mindazt, aki hisz Bennem, feltámasztom az utolsó napon. Velem együtt fogtok élni az örök boldogságban, és meg fogjátok látni dicsőségemet. Higgyetek és bízzatok Bennem! Erre áldalak meg benneteket, Szívem örök szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”

Szentírási megerősítés: Lukács 18, 24-35: Mert ahogy a cikázó villám az ég egyik szélétől a másikig villan, úgy jön el azon a napon az Emberfia is. Előbb azonban sokat kell szenvednie, és el kell tűrnie, hogy ez a nemzedék megvesse. És mint Noé korában történt, úgy lesz az Emberfiának idejében is. Ettek, ittak, házasodtak, férjhez mentek egészen addig a napig, amíg Noé be nem szállt a bárkába. Akkor jött a vízözön, és mind elpusztította őket. Ugyanúgy, ahogy Lót napjaiban történt: ettek, ittak, vettek, eladtak, ültettek, építettek. Aztán azon a napon, amelyen Lót elhagyta Szodomát, tüzes kéneső esett az égből, és mind elpusztította őket. Ugyanez fog bekövetkezni azon a napon, amelyen az Emberfia megjelenik. Aki azon a napon a háztetőn lesz, és a holmija lent a házban, ne jöjjön le érte. Hasonlóképpen, aki kinn lesz a határban, ne térjen vissza érte. Gondoljatok Lót feleségére! Aki folyvást azon fáradozik, hogy életét megmentse, elveszíti, aki ellenben elveszíti, az megmenti. Mondom nektek, azon az éjszakán ketten lesznek egy ágyban. Az egyiket fölveszik, a másikat otthagyják. Két asszony fog együtt őrölni, az egyiket fölveszik, a másikat otthagyják.”

Ördögűző imák:

Ó Mária mennyek Királynője, az angyalok Úrnője, Akit Isten azzal hatalmazott és bízott meg, hogy a sátán fejét széttapossad, alázatosan kérünk, küldj égi sereget, akik a Te vezénylésed mellett szüntelenül gyengítik a sátán hatalmát és végül mind a pokol fenekére taszítsák. Ki olyan, mint az Isten?! Szent angyalok kerubok és szeráfkarok, kérünk, szorgosan őrködjetek felettünk! Te pedig jóságos gyöngéd égi Édesanyánk, kérünk Téged, szánj meg minket, és légy mindenkor a mi édes reményünk és biztos menedékünk. Ámen.

Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.

1. Ó, alkotó Lélek, jövel,
és szívünk, lelkünk töltsed el!
Te alkotád a szíveket,
hozd nekik bő kegyelmedet!

2.    Kit úgy hívunk, Vígasztaló,
kit ád nekünk az Alkotó,
te, élő forrás, égi láng,
szent kenet, égből szállj le ránk!

3.    Te, hét ajándok kútfeje,
Atyánk kegyelmes jobb keze,
az Úr erős ígérete,
sugalmas ajkak ihlete.

4.    Gyújtsd meg szemünknek fényedet,
és szállj szívünkbe, Szeretet!
Ha testünk gyarló, s lankadunk,
légy mindig éber gyámolunk!

5.    Űzd messze tőlünk ellenünk,
Szent békességed add nekünk!
Te járj, Vezér, utunk előtt,
veszélytől védjen szent erőd!

6.    Add, ismerjük meg az Atyát
teáltalad, és egy Fiát,
és kettejüknek Lelke, te,
örökre légy lelkünk hite!

7.    Az Istent áldjuk, jó Atyát,
s ki felkelt sírból, szent Fiát,
s a Lelket, szívünk vigaszát,
most és örök időkön át!

2021. április 7. Az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az üldözés nagyon közel van. Ne tervezzetek semmit, mert ez a világ hamar elmúlik. Terveivel és jövőjével együtt végérvényesen összeomlik. Én magam vetek véget ennek a bűnös világnak. Ó, ha látnátok, mennyi démon mesterkedik, hogy hazugsággal és szemfényvesztéssel minél több lelket taszítson a pokolba. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Mentsétek a lelkeket! Csak ez az egy legyen a fontos. Elsősorban ti magatok szentelődjetek meg az állandó bűnbánat és a szentségek által. Megerősítelek titeket, hogy mindig ellene tudjatok mondani a sátán minden kísértésének. Betöltöm szíveteket az Irántam való szeretettel. Előttetek megyek a keresztúton ezer sebtől vérző testemmel. Hátamon a nagy keresztgerendával, töviskoronával a fejemen. Ide hívlak titeket is a keresztútra, az önmegtagadás, a lemondás és a kereszthordozás által. Adjátok át az életeteket Nekem! Csak Engem, lássatok mindig magatok előtt, és Engem akarjatok szolgálni! Akkor megvigasztaljátok átdöfött Szívemet, és elégtételt nyújtotok Nekem az elkövetett bűnökért. Az áldottak között foglaltok majd helyet, és az örök boldogságban fogtok Engem megváltó Isteneteket dicsőíteni.

 

Hagyatkozzatok Rám, adjátok át az életeteket Nekem, és nagyon bízzatok Bennem! Én kimenekítelek titeket minden veszélyből, de bizalmatok mértékében árasztom ki rátok kegyelmemet. Ne féljetek se járványtól, se haláltól, se betegségtől, se semmi egyéb fenyegetéstől, mert csak annyit történhet, amennyit Én megengedek. Ha megengedem a szenvedést, az azért van, hogy megerősítsem Belém vetett hiteteket. Ha megengedem a halált, azért teszem, mert annak az embernek már lejárt az ideje a földön. Őt már ki akarom emelni ebből a siralomvölgyből, hogy majd örökké örvendezzen dicsőségemnek. Akik pedig elkárhoznak, azoknak azért engedem meg a halált, hogy ne tudjanak többé ártani sem maguknak sem embertársaiknak. Nálam minden történésnek, eseménynek megvan az oka. Ezek válaszok az egyének életére.

 

Ne foglalkozzatok a világgal, sem a világ eseményeivel! Életetek középpontjában legfelül mindig Én álljak, a töviskoronás Király, Aki nem azért szálltam le Atyám öléből, hogy földi karriert fussak be, hanem azért, hogy a világmindenség Királya legyek. Ezt mondtam: „ha fölmagasztalnak, mindeneket Magamhoz vonzok”. Az emberi gondolkodás szempontjából igencsak ellentétes és szokatlan fölmagasztalás volt az Enyém, amikor a felismerhetetlenségig megkínzott Testemmel a keresztfán függtem, és kimondtam: „Beteljesedett! Atyám, kezedbe ajánlom lelkemet.” Azt kérem, hogy ti is haljatok meg a világnak, és minden csábításának, mert aki jóban van a világgal, az ellensége önmagának és Istennek. Teljes önmegtagadásban és teljes Rám-hagyatkozásban kell élnetek ahhoz, hogy szenteket tudjak formálni belőletek. Értsétek meg, az életetek egyedüli értelme az, hogy szentek legyetek. Isten Országában csak a szenteknek van helyük, akik Istent szeretik. A főparancs a szeretet: Isten és az emberek felé. Ha ezt tökéletesen teljesítitek, már szentek vagytok.

 

Ne foglalkozzatok a világgal, mert elvonja a figyelmeteket a legfőbb jótól, az Én tanításomtól. Temetkezzetek el Bennem és szüntelen imádkozzatok! Akkor az Én békémet és örömömet adom nektek.

 

Maradjatok hűségesek Hozzám akkor is, ha üldözések, nélkülözések és áldozatok jönnek az életetekben. Ne felejtsétek el, hogy akkor lesztek Hozzám a legközelebb, amikor szenvedtek.

 

Minden egyes embernek, és az egész világnak fel kell jönnie Velem a keresztúton a Golgotára, és keresztre kell feszítenie magát az Én keresztemre. Amikor azonosultok Velem a szenvedésben, akkor nyílik meg előttetek dicsőséges Országom kapuja. Amikor elmerültök Bennem, és már nem akartok senkit és semmit, csak egyedül Istent, akkor tudom betöltetni lelketeket az Én békémmel és szeretetemmel. Ez a világ elmúlik minden kívánságával és tervével együtt. Isten akarata azonban örökkévaló, és beteljesül. De csak azok lelkében tud, akik ezt megengedik és akarják, mert tiszteletben tartom mindnyájatok szabad akaratát. Ezért kérve kérlek benneteket, kerüljétek a bűnt, mondjatok ellene a sátánnak és minden kísértésének, aki olyan csúf, hogy belehalnátok, ha megláthatnátok. A bűn mindig undorító. Nincs a földön olyan ocsmányság, amivel szemléltetni lehetne. Egyedül a bűn tud elszakítani Istentől. Féljétek az Istent szent félelemmel, Aki örök Bírája minden embernek, és megfizet mindenkinek cselekedetei szerint. Féljétek elkövetni a bűnt, mert ennek következménye van. Isten végtelenül szereti mindazokat, és irgalmas mindazokhoz, akik elfogadják és tettekre váltják tanítását.

 

Gyermekeim! Ütött az óra. Ez a világ véget ér. Most jön fel a Golgotára. Ez kegyetlen szenvedést jelent minden egyes ember számára. Azok tudják könnyebben elviselni, akik felkészültek a halálra, a végső számadásra, akik nem ragaszkodnak senkihez és semmihez. Akiknek Én vagyok a mindenük, a reményük, azok könnyen el tudnak szakadni a földtől és földi életüktől.

 

Nagyon kérjétek, hogy avatkozzak közbe, jöjjön el a Nagy Figyelmeztetés, amikor a Szentlélek megmutatja mindenkinek, hogy mi a jó és mi a rossz. Akkor az egyes ember meglátja a bűneit, és megtér Hozzám, üdvözítő Istenéhez. Nagyon sok lelket fogok megmenteni akkor.

 

Nagyon szeretlek benneteket, Véremen megváltott gyermekeim! Emberi szó nem képes rá, hogy ezt kifejezze. De ha fölnéztek véres testemre a keresztfán, az mindent elmond nektek szavak nélkül. Mert mindezt értetek és a ti bűneitekért szenvedtem el azért, hogy megmentsem a lelketeket. Szeressetek viszont Engem! Miattatok kiáltottam: „Szomjazom!” Arra vágyom, hogy megmeneküljetek, és üdvözíteni tudjalak benneteket. Fogadjátok meg tanításomat! Ezek az utolsó szavaim. Már benne éltek abban az időben, amikor végérvényesen döntenetek kell Isten mellett, vagy Isten ellen. Döntéseteknek örök következménye van, melyet nektek kell viselnetek.

 

Váltsátok tettekre tanításomat, mert csak így van értelme az életeteknek. Erre áldalak meg benneteket Szívem túlcsorduló, örök szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítések: Mt 23, 1: „Jézus szólt” Mt 24, 9-14: „ Szorongattatásban lesz részetek, megölnek benneteket, s a nevemért minden nemzet gyűlölni fog titeket. Sokan eltántorodnak hitüktől, elárulják és gyűlölik majd egymást. Számos hamis próféta fellép, és sokakat tévedésbe ejtenek. A gonoszság megsokasodása miatt sokakban kihűl a szeretet, de aki mindvégig kitart, az üdvözül. Az országnak ezt az evangéliumát hirdetni fogják az egész világon, bizonyságul minden népnek, és akkor jön el a vég.”

2021. április 17.

Ma reggel elimádkoztam az alábbi imát. Nagyon kértem az Úr Jézust, hogy árassza ki ránk a Szentlelket, hozza el a Nagy Figyelmeztetést. Jöjjön vissza dicsőségében, és szája leheletével semmisítse meg a gonoszt. Az Úr ekkor a lelkemben ezt mondta: „Ha minden nap elimádkozod ezekre a szándékokra ezt az imát, akkor sietteted a Szentlelkem kiáradását és dicsőséges visszajövetelemet.”

Szentírási megerősítés: Zsid 10, 15-16: „Ezt bizonyítja a Szentlélek is, amikor így szól: Ez lesz a szövetség, amelyet ama napok után kötök velük – mondja az Úr.”

Nagy erejű imádság nehéz helyzetekben

Istennek Szent Anyja,

Isteni Fiad kínszenvedésekor és halálakor érzett mérhetetlen fájdalmáért és keserves könnyhullatásodért kérlek, ajánld fel a mi isteni Megváltónk sebekkel és vérrel borított Szent Testét fájdalmas könnyeiddel együtt a Mennyei Atyának a lelkek megmentéséért, és annak a kegyelemnek az elnyeréséért, amiért most hozzád folyamodom: […itt kell megfogalmazni kérésünket…]

Jézus, Mária, szeretlek benneteket, mentsétek meg a lelkeket, különösen az Istennek szentelteket (3x ismételjük).

Ámen.

(Vianney Szent János, az Ars-i plébános imája)



2021. április 27. Az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Az óra itt van. Most jövök el. Kiárasztom minden egyes emberre Szentlelkemet. Mindenki meg fogja látni egész életét, és tudni fogja, hogy Én, az igazságos Bíró megfizetek tettei szerint.

Gyermekeim! Ezt most azért mondom, hogy vigasztalódjatok. A Nagy Figyelmeztetés után már nem lesztek ilyen nagy kényszerhelyzetben, mint most, mert mindazoknak, akik ezt rátok erőltették, nagy gyötrelemben lesz részük. Egyesek meghalnak bűneik láttán, mások pedig megtérnek. Készüljetek fel, mert ti magatok is meg fogjátok látni egész életeteket, és azt, amit érdemeltek. Mossátok tisztára lelketeket értetek kiontott drága Szent Véremben! Bánjátok meg minden bűnötöket, és járuljatok a bűnbocsánat és a szentáldozás szentségéhez! Akkor könnyű szívvel és boldogan fogjátok fogadni Szentlelkem kiáradását. Mert mindaz, aki szívből megbánta és meggyónta bűneit, azok vétkeire többé nem emlékezem. A lelket pedig irgalmas Szívembe zárom.

Gyermekeim! Most nagy fordulóponthoz érkeztetek. A Föld már soha nem lesz az, ami volt. Ne akarjatok visszatérni régi életetekhez, mert nem tudtok. Mint ahogy az óra sem forog visszafelé, mindig csak előre, úgy az idő, amelyben éltek, csak előre halad az eseményekben. Most egy nagy keresztényüldözés és egy nukleáris világháború előestéjén álltok. Ez a Föld megtisztításának az ideje.

Gyermekeim! Ne legyetek meglepődve ezen. A bűn már annyira elhatalmasodott a világban, hogy kénytelen vagyok megtisztítani. Ne attól féljetek, hogy meghaltok, hanem attól, hogy bűnben éltek, ami elválaszt Tőlem. Ezt mondtam: aki megtagad Engem ez előtt a bűnös házasságtörő nemzedék előtt, azt Én is megtagadom Atyám és szent angyalai előtt. Aki megvall Engem, azt Én is megvallom Mennyei Atyám előtt. Aki mindhalálig kitart, az üdvözül. Egyeseket vértanúhalálra szántam, hogy megvalljanak Engem, és a Mennyben páratlan jutalomban részesítsem őket. Ők megkapják Tőlem az erőt és kegyelmet, hogy kitartsanak Mellettem mindhalálig. Másokat el fogok ragadni, hogy majd visszahelyezzem őket a megújult világba, az ezer éves béke uralmába. Ők lesznek a szent gyökér, ami majd kihajt. Azok, akik megátalkodottak maradnak bűneikben, elhamvadnak a Földet megtisztító tűzben, és lelkük az örök tűzben fogja találni magát.

Gyermekeim! Legyetek éberek, éljetek szüntelen készenlétben, mint az okos szüzek, hogy ha majd megjelenek dicsőségemben, bejöhessetek Velem a menyegzőre. Ezt ígértem: veletek maradok minden nap a világ végezetéig. A menyegző itt is itt van köztetek. Ez a Szentmise, ahol terített asztalhoz várlak benneteket. Szent Testem az étel, Szent Vérem az ital. Ha tiszta lélekkel fogadtok Engem magatokhoz, akkor Én is befogadlak titeket az Örök Menyegzőre.

Gyermekeim! Már annyiszor figyelmeztettelek benneteket. Újra mondom: az óra itt van. Az események elindultak, és folytatódnak. Már mindent feltártam nektek. Éljetek szüntelen készenlétben! Mindenekfölött bízzatok Bennem, Aki ugyanaz vagyok tegnap, ma és mindörökké. Veletek vagyok, és soha el nem hagylak titeket. Megáldalak benneteket Szívem minden emberi elképzelést meghaladó örök, végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Máté 26, 45: (Jézus) így szólt: „Elérkezett az óra. Az Emberfiát a bűnösök kezére adják.”