2013. július 17., szerda

2004. július 29-e óta Kolumbiából

A VILÁGOT IRÁNYÍTÓ HATALMAK KÉSZÜLNEK AZ ELLENFELEM FOGADÁSÁRA.

Július 2, 2013 - 04:10


Jézus, a Jó Pásztor sürgős felhívása nyájához
Béke veletek, nyájam juhai. Minden nappal egy jobban közeledik az idő. Ez nagy jel kellene, hogy legyen mindazoknak, akik jeleket kérnek, hogy megváltozzanak. Nem veszik észre, mi történik körülöttük, és továbbra is kérik a jeleket, mert nem hisznek. Ez a hálátlan és bűnös nemzedék eléri a visszaesésének határát. Ha ez megtörténik, beindul az isteni igazságosság, hogy visszaállítsa a rendet és a törvényt a Föld minden sarkánEz a nagy tisztulás ideje és sokan nem teszik le sikeresen a vizsgát. A nagy nyomorgatás közepén lesz a figyelmeztetésem és sokan nem tudnak megállni a bűneik miatt és mert nem tartanak bűnbánatot. Nem tudnak megállni Isten jelenlétében. Mint Jó Pásztor kopogtatok az emberiség ajtaján, de sokan elzárkóznak, visszautasítanak, nem akarnak tudni rólam. Hamarosan minden felfüggesztésre kerül, semmi nem mozdul, csend borul a lelkekre, és meg lesznek ítélve és mérve. A lelkiismeret felébredése megmutatja a, Szentháromságos egy Isten létezésének igazságát. Egy igaz Isten, az urak Ura, az istenek Istene, a világegyetem Uralkodója. Ismét mondom: Készüljetek, mert közel van a lelkiismeret ébredése!
Népem
kijelentem, hogy a nemzeteket markában tartó pénzügyi hatalom hamarosan összeomlik, sok gazdagság a földre gurul, és sok nemzet csődbe jut. Az emberiség megbolondul, hihetetlen káosz és anarchia lesz a föld sok részén. Élelem szűkében lesznek, a világegyetem megrázkódik, és még soha nem látott tűz esik az égből, sok nemzet meg fog halni az éhségtől és a szomjúságtól.


A világot irányító hatalmak készülnek, az ellenfelem fogadására . Az emberiségnek a médián keresztül jelentik be, hogy várható a messiás érkezését. A túlnyomó többség elhiszi a csalást, és imádják őt, mintha ő maga Isten volna. A megtévesztő show műsor hamarosan elkezdődik, a nemzetek médiái lesznek a kiszolgálók, hogy az ellenfelem, a hamis messiás megjelenése elterjedjen az egész világon. Emlékezzetek, mit mondtam:" Akkor ha valaki azt mondja nektek:itt a Krisztus , vagy ott a Messiás, ne higgyétek. Hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, nagy jeleket és csodákat művelnek, hogyha lehet még a választottakat is megtévesszék. ,Íme, előre megmondtam nektek. Ha tehát azt mondják, hogy a sivatagban van, ne menjetek, ha belső szobában, ne higgyétek. "(Máté 24. 23-26.) Gyermekeim, vigyázzatok, megtévesztésbe ne essetek, tudjátok, hogy ez az ellenségem, aki úgy mutatkozik, az emberiségnek, mint a szelíd bárány, hogy megnyerje az emberek szimpátiáját. Figyeljétek meg gyermekeim, hogy az ellenfelem képe már az otthonokban van, forgalomban van világszerte ezekkel a szavakkal: "A barát, akiben soha nem csalatkozol." Ne feledjétek, ő a hazugság atyja, a nagy hamisító, mert ha megfigyelitek, tudni fogjátok, hogy ez a kép nem tőlem származik, mert nincs benne szeretet, nincs alázat, csak büszkeség. Légy nagyon éber, mert én nem megyek, hogy helyet csináljak a lakásotokban az ellenfelemnek, Hogy ne érjen meglepetés, és ne jajgassatok. Antikrisztus képek életre kelnek, és ajtót nyitnak az otthonokban, ahol ki vannak téve az ellenfelemnek és a bukott angyaloknak .
Gyermekeim, még egyszer emlékeztetlek benneteket:pecsételjétek le magatokat, a tévéket, rádiókat, telefonokat, számítógépeket, és az összes anyagi és szellemi javaitokat az Én Véremmel ! Ne fogadjatok el semmit idegenektől, és kérjétek a megkülönböztetés lelkét az Én Szentlelkemtől, mert sok vállalat és multinacionális cég az ellenségem szolgálatában áll, és itt az ideje az új világrendnek. Minden márkán az ellenfelem vagy az új világrend védjegye vagy a pecsétje lesz. Tartózkodjatok ezeknek a termékeknek a fogyasztásától! Figyelmeztetlek benneteket mielőtt ez megtörténik, hogy ne mondjátok, holnap, hogy nem figyelmeztettelek benneteket. Legyetek óvatosak, mert az ellenfelem és az ő gonosz ügynökei fontoskodnak minden eszközzel, hogy elveszítsék, és elrabolják a lelkeket. Ne hagyjátok, hogy a sötétség fiai okosabbak legyenek, mint a világosság fiai. Békességet hagyok rátok; az én békémet adom nektek. Térjetek meg, mert az Isten országa közel van. Mesteretek, a Názáreti Jézus, minden idők Jó Pásztora. Tegyétek ismertté az üzenetet az egész emberiségnek.
MINDEN  EMBER ÁLTAL  ALKOTOTT  ABORTUSZMÓDSZER
 SÚLYOS BŰNCSELEKMÉNY   A TEREMTÉS TÖRVÉNYE ÉS AZ ISTENI SZERETET  TÖRVÉNYE ELLEN!


 Július 7, 2013 - 24:30
MARIA ROSA MYSTIKA SÜRGŐS FELHÍVÁSA AZ EMBERISÉGHEZ


Szívem kicsiny gyermekei,  Isten békéje legyen veletek.
Ez a gonosz és bűnös emberiség inkább a halált és nem az életet választja.  Mennyi  ártatlan gyermekemet gyilkolják meg naponta az anyjuk méhében! Ó, Szívtelen, lelkiismeretlen anyák, akik megölitek a reményt méhetekben, akik megtöritek az Isten által teremtett élet körforgásának ciklusát ; azt mondom nektek: ha nem tértek, és nem javítjátok meg életeteket,a  pokol mélysége lesz a lakhelyetek az örökkévalóságban!

Mindazok törvényhozók, kormányzók, egészségügyi szakemberek vagy személyek, akik közvetve vagy közvetlenül támogatják, vagy gyakorolják az abortusz módszerereit egyaránt bűnösek, és ha nem tartanak bűnbánatot, és nem adnak jóvátételt , megkapják fizetségüket az örökkévalóságban a legeslegmélyebb helyén, ahol csak  sírás lesz és fogcsikorgatás minden gonosz, tettükért ezen a világon!
Azt akarom mondani, bűnös emberiség: a életciklus akkor kezdődik, amikor a női petesejt, megtermékenyül, amikor a Szentlélek egy új emberi lényt önt formába, mindenfajta megszakítás vagy az életciklus manipulálása ellenkezik Isten törvényeivel, amelyek  megváltoztathatatlanok, melyek igazak és nem módosíthatók emberi okoskodással vagy törvényekkel. A fogantatás pillanatától kezdve minden terhességmegszakítás bűncselekmény az élet és törvényei ellen, halálos bűn Isten parancsolatai ellen. Az ötödik parancsolat azt mondja: Ne ölj.
Amit az emberiség nem tekinti bűnnek, Isten szemében az. Az emberi törvények nem tökéletesek, mert nincs szemük előtt, hogy  Isten parancsolatai szabályozzák az emberek életét. Az életet tiszteletben kell tartani, mint Isten ajándékát attól a pillanattól kezdve, hogy megfogant. Minden ember által kitalált abortusz módszer súlyosan sérti a teremtés törvényeit, Isten szeretetének a kódját. Az ember soha nem szakíthatja meg az életciklus azzal, hogy saját törvényeit az Isteni törvényei elé állítja. Kinek gondoljátok magatokat, sárnak gyermekei, hogy manipuláljátok Isten törvényei és úgy tesztek, mint ha Istenek lennétek? A ti  arroganciátok lesz a legnagyobb büntetés, és ezzel meghaltok az  örök élet számára.
Ó, az emberiségnek felébred a lelkiismerete és visszafordul az Istenhez, nem fogja manipulálni az életet, a Teremtő művét, mert az Ő isteni igazságossága nem fogja megbüntetni!. Jeruzsálem leányai, takarjátok be meztelenségeteket, ne vétkezzetek többé, bíráljátok felül régebbi tetteiteket, tiszteljétek az életet, az Isten művét! Az emberi élet a méhben kezdődik, ne öljétek meg az életet, nem legyen méhetek élő sírhalom! Emlékezzetek: Az örökkévalóságban az Isteni Igazságosság uralkodik és az Ő Legfelsőbb Bírósága, aki meg fogja ítélni tetteiteket ezen  a világon, és ha nem tartotok bűnbánatot, és nem adtok jóvátételt, biztosítalak benneteket: örök halál lesz osztályrészetek!. Gondoljátok meg, ó emberiség! Tartsátok meg Isten parancsolatait, hogy legyen örök életetek.

 Édesanyátok,  Maria Rosa Mystica.

Tegyétek ismertté az üzeneteimet az egész emberiségnek.


Mindenki, aki halálos bűnben él, amikor a Figyelmeztetés jön,  a pokol tüzét fogja érezni a lelkében és az elítélt lelkek  fájdalmait!

2013-07-16 08:20
SZŰZ MÁRIA SZEPLŐTELEN SZÍVÉNEK  SÜRGŐS FELHÍVÁSA ISTEN GYERMEKEIHEZ

Szívemnek kicsiny  gyermekei, Isten békéje legyen  veletek!

Közel van az a  nap, amikor majd számot kell adnotok  Atyámnak  az e világi összes cselekedeteitekért és tetteitekért. Gyermekeim, szenteljétek magatokat Szeplőtelen Szívemnek, hogy elviselhetőbbé legyen áthaladásotok az örökkévalóságon. Mindenki, aki átadta magát Nekem,  számolhat az Én közbenjárásomra és támogatásomra mielőtt megjelenne a Legmagasságosabb előtt. A nagy nyomorúság idején be fogom fedni a palástommal azokat a gyermekeimet, akik Szeplőtelen Szívemnek szentelték magukat, ez a felajánlás lesz a ti pajzsotok, nem vész el senki, sem gonosz  erő nem árthat nekik. Ezek az én védelmem és segítségem ígéretei ebben a világban és az örökkévalóságban minden gyermekem számára, akik odaszentelték magukat Szeplőtelen Szívemnek.
Gyermekeim,ti akik még nem szentelték magatokat Szeplőtelen Szívemnek, tegyétek meg ezt  a lehető leghamarabb, mert a Nagy Figyelmeztetés ideje nagyon közel van. Ne késleltessétek a felajánlást  és terjesszétek ki ezt a rokonaitokra is, így a védelmem eljut hozzájuk is. Azoknak, akik már oda vannak szentelve, kérem, hogy újítsák meg azt, hogy erősítsék a védelmet és  az odaszánást.
Gyerekek, sok lélek nem tud átmenni az örökkévalóság vizsgáján, imádkozzatok értük, hogy bűnbánatot tudjanak tartani még ebben a világban, és irgalomra találjanak,  ha Isten jelenlétébe hívják őket. Más lelkeknek  az örökkévalóságon áthaladás  nagyon fájdalmas lesz, mert nem tettek jó életgyónást, mert a emberiség legnagyobb része távol áll Istentől. Az örökkévalóság folyosón áthaladás olyan lesz számukra, mint a legrosszabb rémálom. Mindenki, aki halálos bűnben él, amikor a Figyelmeztetés jön,  a pokol tüzét fogja érezni a lelkében és az elítélt lelkek  fájdalmait! Ők megismerik  majd poklot és az örök kárhozat tüzét, amelyre rászolgálnak, ha abban a pillanatban meghalnak. Megismerik, milyen az Isten hiányát megtapasztaló lelkek fájdalma és gyötörni fogják őket a démonok, amelyek az ő szerencsétlenségüknek okai. Szegény lelkek, nem tudják, mi vár rájuk az örökkévalóságban, továbbra is folytatják  őrült rohanásukat, kicsapongásukat és bűneiket ebben a világban, és mikor az Isten hívása eljön, és örökre elvesznek.
Fontoljátok meg  rakoncátlan gyerekek, térjetek vissza Istenhez a lehető leghamarabb, most, amíg  éltek! Jöjjetek egyik kedves pap gyermekemhez és valljátok meg minden bűnötöket,  szívből tartsatok bűnbánatot ,hogy irgalmat nyerjetek és ne kelljen sírnotok az átvilágításotok idején . Siessetek, rendezzétek lelkiismeretetek számláját, mert a nemzetek megítélése közel van. Ne késleltessétek  a megváltásotokat, ne feledjétek, hogy sokan nem térnek vissza erre a világra, és ti is közöttük lehettek. Ismét mondom, tegyetek egy jó  életgyónást, hogy az Isteni Igazságszolgáltatás megbocsáthasson nektek, és hogy visszatérésetek  után ti  is része lehessetek Isten választott népének.
Gyermekeim, jöjjetek és látogassatok meg engem szentélyeimben, ahol bőséges kegyelmeket kaphattok, amely megsegít titeket a jövőben  az örökkévalóság felé vezető ösvényen. Az én szentélyeimben való látogatásotok alkalmával mindig búcsúban részesültök, amely a megváltásotokat szolgálja. Édesanyátok szívesen lát titeket  és megköszöni  nektek,  és figyelembe veszi ezt, amikor a Legfelsőbb Bíróság előtt álltok. Várlak titeket szentélyeimben, a szívem majd kiugrik örömében a jelenlétetekben. Édesanyátok  Szeplőtelen Szíve nagyon szeret titeket.
Szívemnek kicsiny gyermekei, tegyétek ismertté üzeneteimet.

Népi kezdeményezés az euthanáziáért - már nálunk is!

A magyarországi orvosi szakmai szervezetek elutasítják az eutanáziát, és a kisebbik kormánypárt is hasonló véleményének adott hangot. A gyógyíthatatlan betegek halálba segítésének témája azért került ismét a köztudatba, mert az Országos Választási Bizottság hitelesítette a népi kezdeményezést, amely lényegében az eutanázia lehetőségét teremtené meg orvosi részvétellel.
 
A Magyar Orvosi Kamara után most a Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetségének elnöke is az eutanázia elutasításáról beszélt. Poór Gyula szerint az orvosok lelkiismereti jogának erősebbnek kell lennie a beteg szabadság jogánál.
Nem támogatja az eutanáziát a kisebbik kormánypárt sem, ezért, ha a népi kezdeményezéshez szükséges ötvenezerr szavazat meglenne, és az országgyűlésnek napirendre kell tűznie a kérdést, vagy szavaznia arról, a kereszténydemokraták biztosan elutasítanák . Nagy Kálmán, a KDNP országgyűlési képviselője szerint az eutanázia minden formája emberölés.
Ha egy beteg fájdalomcsillapítása 100 százalékban megtörténik és a lelki gondozása is teljes, akkor az esetek nagy részében nem szeretne meghalni - véli a 22 éve a gyógyíthatatlan rákbetegek hospice ellátásával foglalkozó szakember. Muszbek Katalin szerint Magyarországon a szakorvosok fájdalomcsillapításhoz kapcsolódó tudása nem elégséges, az egyetemen keveset tanulnak róla, a kábító injekció beadásától pedig sokan egyenesen félnek.
Európában Hollandiában, Svájcban, és Belgiumban engedélyezett az eutanázia. Utóbbi országban ezt a lehetőséget 2002 óta csak döntési képességükben nem korlátozott felnőttek kérhetik, a beavatkozást pedig csak orvos hajthatja végre. Az orvos csak akkor vethet véget páciense életének, ha elég jól ismeri ahhoz, hogy biztos lehessen abban, hogy a beteg a döntést szabad akaratából és önként hozta, ha a páciens állapotának jobbra fordulásra nincs kilátás, és szenvedése elviselhetetlen.
Belgiumban a szabályozást most úgy módosítanák, hogy gyerekek is kérhessék az eutanáziát.
Gál Ildikó, inforádió