2015. április 11., szombat

Személyes felajánlásom a Szent Korona előtt

 A Mennyei Atya, Jézus és a Szűzanya óhaja, hogy ajánljuk fel életünket, magunkat, a Világ Győzedelmes Királynőjének, Szent Korona előtt . A fenti üzenetben is ez áll".Minnél többen felajánlják magukat a Világ Győzedelmes Királynőjének, annál hamarabb fog elérkezni a Sátán és bukott angyalainak a veresége."

2015.április 7.-én, lelki barátnőmmel elmentünk a Parlamentbe, és mivel magyar csoport nem indult csak órák múlva, így egy orosz csoporthoz csatlakozva mentünk a Parlamentbe, a Szent Koronához. Én még nem voltam a Parlamentben sem, természetesen a Szent Koronát sem láttam élőben. Áhítattal, csodálattal néztük a Koronát és imádkoztunk.
Aztán 2015. április 10-én, Jézus egy választottján keresztül ezt az üzenetet kaptam.
"Drága Kislányom, Évám!
Már itt is állok előtted,Királyi Korona van a fejemen és fehér ruhámon arany palást. A kezemben pedig a Magyar Szent Koronát fogom. Az érintésemtől ez a Korona el kezd ragyogni. Az ajkamhoz emelem és megcsókolom. Most pedig a kezedbe adom, emeld fel magasra kislányom, borulj térdre előtte, és e szavakat mond."
"Jézusom, szívem Királya!
Szívem összes szeretetével felajánlom Neked édes magyar hazánkat, melyet e Szent Korona jelképez.Kérlek Jézusom, Édesanyáddal együtt, áld meg hazánkat.
Engedd , hogy országunk, mint Mária Országa megszabaduljon a sátán kísértéseitől és megtérjen.Kérlek Uram Jézus, védj meg bennünket magyarokat a nagy megpróbáltatások idején a terrortámadásoktól, a háborútól a ragályos betegségektől, és a szörnyű keresztényüldözésektől.
Édes Jézusom! Áldd meg ezt a Koronát, vissza adom Neked és érintsd hozzá a Te Fölséges Isteni Koronádhoz. Így szenteld meg nekünk és őrizd meg mindörökre."
Drága Kislányom!
Boldogan megteszem, leveszem Koronámat és a tiéteket megkoronázom, az Én Dicsőséges Királyi Koronámmal. A két Korona így eggyé válik. Ez a mozdulat jelképezi Isten és a teremtmény egyesülését, és hasonlóvá válik ez az aktus a Szentáldozáshoz, amikor ti, porszem gyermekeim összeolvadtok Testemmel és Véremmel és Isteni Dicsőségemmel.
Most pedig ezt a Koronát a kezemben tartva, misztikusan felviszem magammal a Mennybe,de természetesen egyidejűleg ott marad Országházatokban.Boldoggá tesztek ti hívek, hogy a papok helyett is megteszitek ezt az ünnepélyes felajánlást. Jutalmatok nagy lesz érte."
Eddig az üzenet. Boldog vagyok, örömmel osztom meg veletek, mert ezt az imát bárki elmondhatja majd a Szent Korona előtt.
Szertettel. Évi.