2012. augusztus 2., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Még egyszer kérem Isten minden gyermekét, hogy szenteljék az augusztus hónapot a lelkek megmentésére
 
2012. augusztus 1., szerda, 16:45
Gyermekem, sok változás, melyekből sokat felfedtek neked az elmúlt időben, bizonyosodik be a világban.
Sok lesz a pusztulás, a nyugtalanság és büntetés, amelyek mind be fognak következni az emberiség bűnei miatt.
Még egyszer kérem Isten minden gyermekét, hogy az augusztus hónapot a lelkek megmentésére szenteljék.
A következőket kell megtennetek: menjetek naponta Szentmisére és vegyétek magatokhoz a Szent Eukarisztiát. Aztán minden nap délután háromkor mondjátok el az Isteni Irgalmasság Rózsafüzérét.
Azok közületek, akik tudtok, hetente egy napot böjtölnötök kellene.
Gyermekeim sokkolva lesznek, miközben ezek a változások majd bekövetkeznek, de Atyám Kezétől sohasem kell félnetek, ha hűségesek vagytok Szeretett Fia, Jézus Krisztus tanításaihoz.
Kérlek, hogy az Élő Isten Pecsétjét az elkövetkezendő hónapokban tartsátok magatokhoz közel otthonaitokban, mert sok minden fog most kibontakozni.
Fiam, Jézus Krisztus Testét – mely Egyházában jelen van a Földön – meggyalázzák, és rettenetesen fog szenvedni.
Sok terv már folyamatban van, hogy megbuktassák Fiam Egyházát és az nagyon hamar össze fog omlani.
Egyéb, megjövendölt események lesznek láthatók természeti katasztrófákon keresztül, amint Atyám keze büntetésként sújt le azokra a nemzetekre, akiknek bűnös törvényei már nem tűrhetők el.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok azokért a lelkekért ebben az időben, akik talán ezen események során szenvedni fognak.
Használjátok ezt a hónapot arra, hogy imádkozzatok mindazokért a lelkekért, akik esetleg a háborúkban, a földrengések során, vagy a közelgő Gyónás, a Nagyfigyelmeztetés alatt fognak elpusztulni.
Szívem szorosan összefonódott veletek gyermekek, és nekünk együtt keményen kell dolgoznunk, hogy lelkeket mentsünk.
A lelkek megmentéséért Imádkozván, Atyám Szent Akaratát visszük végbe.
Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja

Szűzanyánk üzenete Medjugorje-ból 2012. augusztus 2-án

*Medjugorje, 2012. augusztus 2.*

 Drága gyermekek ! Veletek vagyok, és nem adom fel. Szeretnélek megismerteteni benneteket Fiammal. Szeretném, hogy a gyermekeim velem legyenek az örök életben. Szeretném, hogy megérezzétek a béke örömét, és  örök üdvösségetek legyen. Imádkozom azért, hogy legyőzzétek az emberi gyengeséget. Kérem Fiamat, hogy adjon nektek tiszta szívet. Drága gyermekeim, csak a tiszta szívek tudják, hogyan hordozzák a keresztet, és hogyan hozzanak áldozatot a bűnösökért, akik megbántották a Mennyei Atyát, és akik  ma is megsértik Őt, anélkül, hogy megismerték volna.  Imádkozom azért, hogy felismerjétek az igaz hit világosságát, amely csak a tiszta szív imájából fakad. Akkor mindazok, akik a közeletekben vannak megérzik majd Fiam szeretetét. Imádkozzatok azokért, akiket Fiam kiválasztott, hogy az üdvösség útján vezessenek benneteket. Legyen zárva a szátok minden ítéletre. Köszönöm nektek.

Mária, Béke és Kiengesztelődés Királynője, könyörögj értünk és az egész világért!