2022. október 28., péntek

BKP: Isten törvénye versus szodómia. Isten anatémája

 

Aki csak a püspökök vagy papok közül visszaél az egyházi tekintéllyel és a szodómiát propagálja, az ipso facto Isten átkát vonja magára és az egyházból való kiátkozást a hamis evangélium, tehát a nem bibliai egyházi tanítás hirdetése miatt (vö. Gal 1,8).

„Gyalázatossá tették a földet lakói, mert megszegték a törvényeket, megmásították a rendelkezéseket, megszegték az örök szövetséget. Ezért átok emészti a földet, megbűnhődnek lakói. Ezért elfogynak a föld lakói, csak kevés ember marad meg.” (Ézs 24,5-6)

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://entering.wistia.com/medias/vo849boada
https://rumble.com/v1unh0e-isten-trvnye.html
https://ugetube.com/watch/Q6QvXQdMWPFvv6q
https://cos.tv/videos/play/40367312044332032
https://www.bitchute.com/video/n2cJVd8CgO1G/
https://gloria.tv/post/2prDLEuG4zTa1npyz2doSFzUR

Letöltés videó: 224.9 MB, 1280×720 / 68 MB, 768×432

 

 

Tudjuk, hogy Isten fenyegető ígéretei a múltban nem teljesedtek be, ha a nép megtért. Ha azonban a jelenlegi egyház elutasítja a megtérést, Jézus szava érvényes rá: „De azt mondom nektek: Ha meg nem tértek, éppen úgy elvesztek mindnyájan.” (Lk 13,3)

Az elvetettre azonban nemcsak pusztulás vár, hanem az örök kárhozat is: „…éjjel-nappal, örökkön-örökké gyötrődni fog.” (Jel 20,10)

Különbség viszont, hogy az, akinek hajlama van a szodómiára és küzd ezzel a tisztátalan szenvedéllyel, nem esik bűnbe, vagy hogy magát Istennel egy szintre emeli, eltörli Isten törvényét, a bűnt már nem nevezi bűnnek és új normaként rákényszeríti azt másokra. Az ilyen cselekedet már sátáni. Az Isten és az Ő törvényei, valamint az objektív erkölcsi normák elleni nyílt lázadás ez.

Az ilyen álláspont miatt elsősorban a püspökökre és papokra hullik Isten átka, akik jóváhagyják a szodómiát és ezzel az antimegtérést hirdetik. Elrettentő példát jelent az ún. szinodális folyamat, amelyet különösen a németországi püspökök szorgalmaznak. Ferenc hamis pápa hallgatólagos beleegyezését adta rá, amivel – Isten Igéjével szembemenve – fortélyos módon szorgalmazza az elferdültség legalizálását. Isten Igéje azonban a megtéríthetetlenséggel párosuló szodómiára az örök tűzben szevedés büntetését helyezi kilátásba: „Szodoma és Gomorra, meg a szomszédos városok, amelyek paráználkodtak és természetellenes kívánságokat követtek, az örök tűz büntetésével szintén intő példaként állnak előttünk.” (Júd 7)

„Ugyanúgy a férfiak is, abbahagyva az asszonnyal való természetes életet, egymás iránt gerjedtek vágyra, férfi férfival űzött ocsmányságot. De el is vették eltévelyedésük megszolgált bérét.” (Róm 1,27)

„A szodomaiak és gomorraiak városát is (Isten) elhamvasztotta és végpusztulással büntette, intő például azok számára, akik a jövőben gonoszat tesznek.” (2Pt 2,6)

Isten az Ószövetségben, hogy gátat vessen ezen erkölcsi fertőzés terjedésének, a halálbüntetést rendelte el: „Ha valaki férfival hál együtt, úgy, ahogy asszonnyal szoktak együtt hálni, ez utálatosság, amelyben mindketten részesek, ezért meg kell halniuk, vérük visszahull rájuk.” (Lev 20,13)

A középkorban a világi törvények a szodómiát a gyilkosság vagy súlyos bűncselekmény elkövetéséhez hasonlóan szintén halállal büntették. Szent V. Piusz pápa a klerikusokat a szodómia bűntette miatt lefokozta és ezzel átadta őket a világi bíróságnak. A pápa hozzátette: „Máskülönben ezt az elferdültséget nem sikerül kiirtani.” A muszlimok a szodómia elkövetését mindmáig halállal büntetik.

Az, hogy a világi törvények ma legalizálják a szodómiát, a népességcsökkentésre irányuló globális erőfeszítéssel, tehát az emberiség kiirtásával függ össze. A képmutatás csúcsa, hogy egyházi prelátusok szorgalmazzák, akik visszaélnek az isteni tekintéllyel.

A jelenlegi sátáni ideológia mindent a feje tetejére állít. Tagadja a természetes erkölcsi normákat, sőt legalizálja a bűncselekmények elkövetését és az erkölcstelenséget, megtagadja az eszet és az erkölcsöt, amit a gender és az ún. transzhumanizmus érvényre juttatásában érhetünk tetten.

A tragédia az, hogy az egyház jelenlegi vezetése az emberiség ezen önfelszámoló folyamatát csak még felgyorsítja. Ezek az Isten és az emberiség ellen elkövetett legsúlyosabb bűntettek. Nemcsak a Szentlélek elleni bűnről van szó, hanem égbekiáltó bűnökről is! Az egyszerű katolikust teljesen összezavarja ez a világi lelkiség, amely a tömegmédia és a megváltozott közvélekedésből által is terjed. A leginkább azonban az zavarja meg az embereket, hogy a hazugság és a pusztulás lelke éppen sok egyházi prelátus által van érvényre juttatva.

Sőt, a világot is sokkolja az ún. szinodális folyamat, amely az egyház új tanításaként legalizálja a szodómiát. Valójában azonban hamis evangéliumról van szó, amely miatt Isten átkát vonják magukra azok, akik szorgalmazzák, és azok is, akik azt elfogadják. Hallunk flamand püspökökről, akik nyíltan szorgalmazzák a szodomiták házasságkötését a templomban, hallunk a német püspöki konferenciáról, amely ezt szintén szorgalmazza, és ugyanezt halljuk az ausztráliai és más püspöki konferenciáról is. Miért kaptak zöld jelzést? Azért, mert Ferenc hamis pápa szorgalmazza a szodómiát és a szodomita házasságokat lépten-nyomon. Sőt, pártolja, hogy a szodomita párok gyermeket fogadhassanak örökbe. A katolikus ember, ha manapság hallgat erre a tolakodó és az Isten ellenségeként viselkedő egyházi hierarchiára, olyan rossz útra téved, amely az örök kárhozatba vezet.

Tudatosítani kell, hogy a szodómia bűne az ördög általi megszállottsággal, lelki vaksággal, megátalkodottsággal és az Isten elleni lázadással kapcsolódik össze. Sok egyházi prelátus úgy változtatja meg a hívők gondolkodását a szodómiával kapcsolatban, hogy megakadályozzák őket a megtérésben. Aki azonban elutasítja a megtérést, az ezzel Isten kegyelmét is elutasítja és maga mondja ki saját maga felett az örök halál ítéletét. Halála óráján a pokolban találja magát. Isten anatémát, tehát exkommunikációt mond ki azért, hogy azok, akik megátalkodottságban és Isten elleni lázadásban élnek, üdvözítő félelmet kapjanak, megtérjenek és ezáltal üdvözítsék lelküket.

Ezért Isten iránti engedelmességben, prófétai és apostoli tekintélyünknél fogva, Isten anatémáját hirdetjük meg. A Szentháromság Isten, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében Isten átkát hirdetjük minden papra és püspökre, aki nyilvánosan propagálja a szodómia bűnét. Ámen. Ámen. Ámen. Amennyiben Isten népének ilyen kísértője – legyen az pap vagy püspök – nem tér meg, és megátalkodottságban és az Isten elleni lázadás állapotában hal meg, örök elvettetésre kerül a pokolban.

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Egyház pátriárkája

+ Metód           + Timóteus

püspök-titkárok

 

2022. 10. 28.

 

Letöltés: Isten törvénye versus szodómia. Isten anatémája (2022. 10. 28.)

Kis Jézus vérkönnyekkel

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. október 2

Urunk figyelmeztet minket a gonoszra a Harry Potter könyvekben

Ma a szentmisén egy gyermekes család ült velem szemben. Észrevettem, hogy egy könyv van a padban. Azonnal felismertem a fiút a könyv borítóján. Harry Potter volt. A könyv címét szerettem volna elolvasni, amikor Urunk egy pillanat alatt megállított.

Azt mondta: „Ne nézd azt a könyvet! A könyv gonosz."

„Nézd az oltárt! Ő mondta.

„Azt a könyvet nem szabad bevinni a templomba. Tele van hazugsággal és varázslattal.”

Sokan azt hiszik, hogy ezek a könyvek csak mesék gyerekeknek, de nem veszik észre, hogy rossz hatással lehetnek az emberekre. Ennek a könyvnek az olvasása hatással lehet rád lelkileg. Nem fejeztem be a könyv címének elolvasását, mert Urunk megállított.

A gonosz szellemek zavarása hatással lehet rád és családodra. Az embereknek vigyázniuk kell arra, hogy milyen könyveket és egyéb dolgokat hoznak a családjuknak.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/2-october-2022/ ]


2. üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. október 2

Lelkek a purgatóriumban, akik csésze kávét kérnek

Ma reggel az angyal ismét a Purgatóriumba vitt, ahol sok szent lélekkel találkoztam. Ezúttal a legtöbben hölgyek voltak.

Mindannyian nyitott kézzel odamentek az angyalhoz és hozzám, és azt mondták: „Kérünk valamit a kezedből. Adj nekünk valamit. Éhesek és szomjasak vagyunk. Megígérted, hogy veszel nekünk egy csésze kávét, de még mindig nem tetted meg.

Egy földön lévő tartályban hirtelen feketekávét láttam. Azt hittem, hogy a lelkeknek szüksége lesz egy kis tejre a kávéjukba, ezért azt mondtam: „Várj! Hozok neked egy kis tejet."

Ahogy megfordultam, láttam egy másik edényt tejjel a földön, és amikor felemeltem, láttam, hogy a tej megsavanyodott. Szóval nem tudtam odaadni nekik.

Azt mondtam: "Legközelebb hozok neked tejet."

A friss tej azokat az imákat és felajánlásokat jelképezi, amelyeket ezekért a lelkekért fogok tenni. A tej a tisztaságot és a lelkük megtisztulását jelképezi.

Megértettem, hogy a feketekávé a lelkük sötétségét képviseli az általuk hordozott bűnök miatt, amelyek még mindig elég sötétek.

Ha tejet adunk nekik, az enyhül a szenvedésük, mivel eltörli és megtisztítja őket bűneiktől, de nem teljesen. Lassan haladnak előre, egyesek gyorsabban, mint mások, attól függően, hogy milyen bűnöket követtek el, és ez Isten Irgalmától is függ.

A szentmise alatt felajánlottam őket Jézus Urunknak. Azt mondtam: „Uram, Jézusom, felajánlom neked ezeket a lelkeket, akiket megengedsz, hogy megtapasztaljam és közöttük legyek, és lássam szenvedéseiket és szükségleteiket. Kérlek, légy irgalmas hozzájuk, és szabadítsd meg őket szenvedéseiktől.”

Ezeket a lelkeket egy magasabb helyre emelik a Purgatóriumban, közelebb a Mennyországhoz. De néhányan tovább maradnak ezen a helyen, hogy megtisztuljanak.

Most (délután) Jézus azt mondta: „Amikor felajánlod nekem ezeket a lelkeket, és egyszerre imádkozol értük és szenvedsz értük, akkor engem is megvigasztalsz.

Uram, irgalmazz ezeknek a lelkeknek.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/2-october-2022-2/ ]

Üzenet Valentina Sydney Seernek 2022. október 7.

Kis Jézus vérkönnyekkel

Ma reggel, amikor az Úrangyalát imádkoztam, a Boldogságos Anya eljött a Kis Jézussal.
Körülbelül nyolc hónapos volt, és kis fehér tunikát viselt, akár egy hálóinget. Boldogasszony gyönyörű fehér, palástos ruhát viselt. Csak egy keveset lehetett látni a mezítlábából, a lábujjaiból.
Azt mondta: „Tudom, mennyire szereted a Fiamat, és ezért jön hozzád, mint egy kis Baba. Mondd el neki, hogy szereted Őt, és ezzel boldoggá teszed, és megvigasztalod őt."
Amíg a Szűzanya a kis Jézusról mesélt, én játszottam vele. De észrevettem, hogy nem boldog, inkább nyugtalan, mozog és hánykolódott. Hirtelen felém fordult, és észrevettem, hogy vér folyik ki a jobb szeméből. Nagyon szomorúan nézett rám.
Egy zsebkendő jelent meg a kezemben, és meg akartam törölni a Szent Szemét, de azt mondtam magamban: „ Jobb, ha engedélyt kérek Szűzanyától.”
Hirtelen mély szomorúság kerített hatalmába a szívemben, olyannyira, hogy sírni vágytam, amikor látom, hogy Jézus kisgyermeke vérkönnyeket sír. A szeme kis sarkából indult ki és az arcára esett. Elég sűrű Vérkönny volt.
Azt mondtam: " Talán jobb, ha egy zsebkendővel letörölöm a könnycseppet ."
Boldogságos Szűz Mária, komoly hangon így szólt: „Nem! Ne töröld le. Hagyja."
„A Fiam megpróbálta megmutatni neked, hogy mennyit szenved az emberiségért, és annyira sírt, hogy nem tud normális könnyeket sírni, hanem vérkönnyeket.”
„Tudod, milyen fájdalmas ez? Minden visszaélésért, szentségtörésért és megtagadásért, amit kap.”
„ Megtagadják, bántalmazzák, és szentségtörésnek számít .”
„Annyi ártatlan gyereket ölnek meg, oly sok éhen haldokló miatt sír, hogy senki sem segít rajtuk, mégis olyan sok gazdag és gazdag ember van a világon. Bezárják kapuikat a kevésbé szerencsések előtt. A kapzsiság és a gonoszság uralja a világot."
„Lányom, Valentina, hosszan sorolhatom, és elmondhatom, mennyi bűn bántja Fiamat. De szeretném, ha emlékeztetnéd gyermekeimet, hogy imádkozzanak a Szent Rózsafüzért, és bátorítsák egymást. A Szent Rózsafüzér a legerősebb ima minden gonosz ellen, és sok különleges kegyelemben részesülsz.”
„Én vagyok a legszentebb rózsafüzér királynője, és elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Ily módon mindannyian vigasztaljátok őt, hogy cserébe sok kegyelettel és áldással áldjon meg benneteket.”
Megjegyzés : Hogyan lehet boldog Urunk, ha látja mindazt, ami a világban történik? Keményen kell imádkoznunk a bűnösök megtéréséért.
Kis Jézusom, szeretünk Téged. Könyörülj rajtunk.
Végül az Úr Jézus így szólt: „Most már megérted, miért ontottam vérkönnyeimet mindezért a vétkekért.”

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/7-october-2022/ ]

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. október 14.

A kézfertőtlenítő nem jó neked

Urunk gyakran mondta nekem: „Valentina, adok neked egy kis tanácsot. Az emberek sokat használnak ebből a fertőtlenítő oldatból (a kezükre), mert azt gondolják, hogy jó, de azt mondom, hogy nem jó neked, egyikőtöknek sem."

„Az emberek felveszik (alkalmazzák), azt gondolva, hogy megvédi őket a kórokozóktól. Valójában, ahogy bedörzsölöd, bezárod a bőr pórusait, és mivel minden bőr lélegzik, és sok pórus van, ezzel a fertőtlenítőszerrel tömítésként helyezed el a bőrödet."

„A bőrnek lélegeznie kell, a fertőtlenítőszer pedig olyan, mint a szilikon; elfedi a baktériumokat és bezárja a pórusokat."

„Azt tanácsolom, hogy jobb, ha hagyja a kezét úgy, ahogy van, és amikor csak teheti, mossa meg forró vagy hideg vízben, sok szappannal, és ez eltávolítja a kórokozókat. A legjobb a szappan és a víz!”

„Tehát, ha csak a fertőtlenítőszert alkalmazza, akkor elfedi a kórokozókat, amelyeket a tárgyak érintésétől hordoz. Ennek a fertőtlenítőszernek a pecsétje alatt szaporodnak a kórokozók, és ez számos következménnyel, például bőrkiütéssel járhat, bár nem azonnal, de ezt az emberek megtapasztalják.”

„A fertőtlenítőben van valamiféle vegyszer, ami behatol a pórusaiba, és bejuthat a szervezetébe, ami nem egészséges. A vegyszer nem tesz jót a bőrének."

Köszönjük, Urunk Jézus, ezt a tanácsot, és óvjon meg minket a vegyi anyagoktól, amelyek károsíthatják testünket.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/14-october-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. október 15

Jézus Urunk legdrágább Vérének megidézése

Reggeli imáim elmondása közben megjelent nekem az angyal, és így szólt: „Mondom neked, az az Ige, amelyet mostanában a legtöbben használnak az emberek, az, hogy Jézus Urunk Drága Vérét hívják és segítségül hívják. Nagyon népszerű manapság az egész világon, mert az emberek végre rájöttek, hogy a Drága Vér a legerősebb a gonosz ellen. Tehát az emberek sokat hivatkoznak ezekre a Szent Szavakra, és elmondják egymásnak, és ily módon terjesztik ezeket a szavakat másoknak.

Azt mondtam: "Ó, ez olyan gyönyörű!"

Soha azelőtt nem hallottam, hogy egy angyal ezt kinyilatkoztatta volna nekem.

Azt mondtam: „Uram, borítsd be az egész világot Legszentebb és legdrágább Véreddel, és oltalmazd az egész népet.”

Tehát minél többen hivatkoznak Jézus Urunk Drága Vérére, annál inkább elmenekül a gonosz.

Köszönjük, Szent Angyalok, hogy elhoztátok nekünk ezt a gyönyörű üzenetet.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/15-october-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. október 16

Készüljetek fel a Szent Születésre, hogy közöttünk üdvözöljük a Kis Jézust

Egész éjszaka sok fájdalmat szenvedtem a lábamban a Szent Lelkekért. Megpróbáltam elindítani a rózsafüzért, de nem tudtam, mert annyira fájt a lábam, de aztán elkezdtem a Hitvallást imádkozni, és amikor befejeztem, megjelent a Boldogságos Anya.

Hajnali három óra felé járt az idő, amikor a Boldogságos Anya kisgyermekként megjelent a kis Jézussal. Három angyal kísérte őket. Jézus baba egy aranyos halványkék hálóingbe volt öltözve, a Boldogságos Anya pedig fátylat és halvány rózsaszín és kék ruhát viselt.

A Boldogságos Anya azt mondta: „Azért jöttünk, hogy elmagyarázzunk nektek valamit Fiam születéséről. El akarom magyarázni neked a jelentését."

Aztán hirtelen a Mennyben találtam magam a Boldogságos Anyával és a Kis Jézussal és az angyalokkal. Egy mennyei kertben voltunk. Ott sok buja, zöld, gyönyörű fára lettem figyelmes. A kertben sétáltunk, amikor Boldogasszony megállt egy hatalmas zöld fánál.

A nő a fára mutatott, és így szólt: „Lásd ezt a fát! ez az Élet Fáját képviseli. Először is Fiam, Jézus születését jelképezi. A fa áldott volt, mert arra született, hogy emberként jöjjön a földre.”

„Emlékeztetlek benneteket, hogy most, amikor közelebb kerülök Fiam, Jézus születéséhez, a fa minden évben születésének megújulását is jelképezi. A fa azt jelképezi, hogy minden évben különleges szülést ad az egész emberiségnek, mert örömet és békét hoz az egész emberiség számára.”

„Minden évben ünnepeljük földre jövetelét és megújulását. Új életreményt és új Istenbe vetett hitet hoz az emberiségnek. Azért jön, hogy tanítsa Szent Igéjét, terjesztse az emberek között, és hogy a nem hívőket megtérítse a pogányságtól. Amíg Ő a földön tanított, és terjesztette evangéliumát és szent szavát, sokan jöttek, hogy megtérjenek és megismerjék Urunkat, ami sok jó gyümölcsöt hozott. Új hitbe születtek”.

„A hit által kinyilatkoztatta Királyságát, hogy az emberek megismerjék őt, és mint Megváltójukat és Istenüket szeressék. Ez elterjedt az egész világon, és minden jó volt. Az apostolok terjesztették, hogy jó hírt vigyenek az embereknek.”

Aztán ismét megmutatta a fát, és rámutatott.

Azt mondta: „Lásd a fát. Olyan szép volt régen; tele volt hittel és Isten iránti szeretettel. Az emberek valóban meg akarták ismerni Istent, és érdeklődtek Istenről való tanulás iránt. Az idő múlásával egészen a jelenig, a következő generációkkal együtt nem hívőkké váltak, és a világi javakhoz ragaszkodtak. Ez valóban elvonta őket az igaz Istentől, és elszakadtak az igaz hittől.”

„Tehát a fa több mint fele nem hoz létre életet, mint korábban. Savanyú lett.”

Azt mondtam: „Boldog Anya, mi ennek a fának a neve? Olyan szép és olyan élő!”

Azt mondta: "Ez egy gesztenyefa."

Aztán megmutatta a gesztenyét.

Hatalmasak voltak, a húsa friss és fehér, a külső héja már le volt hámozva.

Azt mondtam: „Ó, áldott Anya, ez olyan gyönyörű. Micsoda gyümölcs.”

Azt mondta: „De megmutatom a fa másik felét.

Így hát átsétáltunk a túloldalra, Szűzanya vett egy gesztenyét, megszorította, és kifolyt belőle valami folyadék.

Azt mondta: „Ez nagyon savanyú. Nincs benne élet. A fa több mint fele már nem jó.”

"Imádkozik! Hacsak az emberek nem ébrednek fel, és nem térnek vissza az igaz hithez, és nem kötődnek Fiamhoz, Jézushoz és az Ő Szent Születéséhez, nem lehet más élet, csak szárazság a lelkükben. És ez nagyon veszélyes. Ezért vagyok olyan szomorú, és azért hoztalak ide, hogy elmagyarázzam, mit is jelent valójában a karácsony. Hogy elhozzuk a karácsony valódi jelentését az emberiség számára.”

Boldogasszony tovább szedegette a savanyú gesztenyét, és ledobta a földre, mert nem jó. Ha a fa nem terem jó gyümölcsöt, ledől és elrothad.

Az egyik oldalon ezüst díszeket láthattam karácsonyra; kis csillagok és kis harangok díszítették a fa egy kis részét. Nagyon egyszerűek voltak, és várták a kis Jézus eljövetelét.

A kis Jézus, három angyal körülötte, fogta a kezemet. Mindezt végig kellett néznie, miközben az anyukája magyarázott nekem a fáról és arról, hogy mi történik a világban. Az Úr Jézus szomorúan hallgatta a mamáját, miközben a Szent Születés jelentését magyarázta nekem.

Nem is tudtam, hogy ennyi ember elbukott attól, hogy megértse a karácsony valódi jelentését.

Azt mondta: „Lásd, miért hoztalak ide. Ne féljetek terjeszteni Fiam Szent Igéjét és azt, amit mutattunk nektek. Imádkozz a nem hívőkért. Mondd meg az embereknek, hogy lelkileg készüljenek fel arra, hogy Fiamat közöttetek fogadják. Ne hagyd magad elragadtatni a rohanástól és az eladástól és a vásárlástól, mert ez mind értelmetlen. Ez mind világi és haszontalan, és gyorsan elmúlik."

Megjegyzés: Újra életre kell keltenünk a karácsonyt, és mindenki szívébe be kell vinnünk Jézus életét. Ez megvigasztalja a Boldogságos Anyát és a mi Urunk Jézust, és nagyon boldoggá teszi őket. A világban egyre kisebb jelentőséget tulajdonítunk Jézus Urunk születésének.

Köszönjük, Boldogságos Anya és Kis Jézus, hogy feltártad előttünk a karácsony igazi értelmét.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/16-october-2022/ ]

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. október 21

Az Arany Fény a Mennyből Medjugorjén keresztül leszáll az egész világra

Ma a Cenacle Rózsafüzér imák alatt a Boldogságos Mária Anya ezt mondta: „Tudod, hogy ilyen rossz most a világ? Annyi gonoszság és sötétség van. Az ördög mindenhol megpróbál elpusztítani, például az imacsoportokat, de ebben a gyülekezetben én őrizlek és megvédelek benneteket. Olyan vagy, mint a kertemben, ezért az ördög nem tudja elpusztítani. A gonosz nem érint meg téged."

A Boldogságos Anya oltalmában folyik ez az imacsoport hosszú évek óta, ami gyönyörű.

Szűzanya azt mondta, hogy imádkoznunk kell Medjugorjéért. A Cenacle Imák alatt késztetésem támadt köhögni. Nem akartam zavarni az imádkozó embereket, ezért könyörögtem: „Uram, kérlek, ne engedj köhögni!”

Szűzanya azt mondta: „Fogadd szeretettel. A fiamtól és tőlem származik, mert azt akarjuk, hogy imádkozzatok Medjugorjéért. A Szentlélek hamarosan leszáll Medjugorjén keresztül a világba.”

Szűzanya azt mondta: „Imádkozz, imádkozz, imádkozz. Ez az imacsoport nagyon értékes számunkra, nekem és a Fiamnak.”

Láttam az Arany Fényt leszállni a Mennyből, amely Medjugorjén keresztül leszáll majd az egész világra.

Mindig a Szűzanya vezet bennünket. Ez az ő imacsoportja.

Köszönöm, Szűzanya, szereteted és védelmed.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/21-october-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. október 25

Én, mindenek Teremtője, nem tudom tovább nézni ezt a gonosz emberiséget!

Ma reggel imáim alatt eljött Boldogságos Mária, Isten Anyja és Jézus Urunk Anyja a kis Jézussal a karjában. Azt mondta: „Fiammal jövök hozzád. Tudom, mennyire szereted Őt, és Ő a karjaidban akar lenni, és szeretnéd, ha ápolnád Őt.”

A Boldogságos Anya gyengéden a karjaimba helyezte a Kis Jézust, és miközben ápoltam és szent arcára néztem, azt mondtam neki: „Ó, milyen szép és szent vagy, Uram!”

Előttem egy nagy kerek faasztal állt. Egyszer csak kicsúszott a karjaim közül, és az asztal alá csúszott a Jézuska. Nagyon hangosan sírni kezdett, és azt mondta: „Senki sem akar engem! Benyomnak Engem az asztal alá és a szoba sarkába. Én, mindenek Teremtője, nem nézhetem tovább ezt a gonosz emberiséget!”

Lehajolva térden állva mentem az asztal alá a Kis Jézushoz, óvatosan magamhoz húzva, felemeltem, és finoman megveregettem a kis fenekén, hogy megvigasztaljam és megnyugtassa. Sírt és sírt. Megpróbáltam vigasztalni azzal, hogy szeretettel mondtam neki: „Annyira szeretlek, és tudom, hogy sok hűséges ember nagyon szeret, ne sírj.”

Azt mondta: „Tudom azok számára, akik szeretnek Engem, de ez egy csepp a tengerben az egész világhoz képest.”

Később ugyanezen a napon a szentmisén a Szűzanya emlékeztetett: „Valentina lányom, próbáld megvigasztalni Fiamat, mert elviselhetetlenül elutasítja, kiszorítja a társadalom, az emberiség, mert nem akarják többé Istent az életükben. De meddig tarthatom vissza a Fiam kezét?” Szűzanya intett a kezével, miközben ezt mondta.

„Készen áll az elengedésre. Tudassa az emberiséggel, hogy Ő létezik, és hogy Ő is tud ítélkezni, bármennyire is elutasítja Őt az emberiség. Gondolj bele, mennyit szenvedett mindenkiért, és most annyira elutasították. Mindenféle gonoszt terveznek a világon, de emlékeztesd őket arra, hogy Jézus ott van, mellettük áll, és szemtanúja lesz minden rossznak, amit terveznek. Mondd meg az embereknek, hogy változzanak, hogy visszatérjenek az Igaz Istenhez és megtérjenek."

Irgalmazz nekünk, Uram.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/25-october-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. október 27

A jó idők elmúltak és elmúltak

Sokat szenvedtem, aztán jött az Úr angyala, és elvitt a Purgatóriumba, hogy sok lélekkel találkozzam.

Mindannyian könyörögtek, hogy segítsek nekik. Mindannyian tizenöt vagy több dollárt kértek tőlem. Azt mondtam: "Nincs pénzem, amit adhatnék neked, de imádkozni fogok érted."

Az angyal elmagyarázta: „Tartósságaik vannak fizetni, ezért kérnek tőled pénzt.”

Megértettem, hogy segítenem kell őket imákkal és jócselekedetekkel, és fel kell ajánlanom őket Urunknak, és akkor Ő elfogadja őket.”

Emberek, kérlek, imádkozzatok a szent lelkekért, és fel kell ajánlanotok őket Urunknak, hogy megmutassa nekik irgalmát.

Az angyal és én a Purgatóriumban maradtunk, de kicsit távolabb álltunk a Szent Lelkek csoportjától.

Ekkor az angyal így szólt: „Valentina, tudod, hogy a mi Urunkat, Jézust a mennyben nagyon megbántja a világ. Az emberek szörnyen vétkeznek az Ő jelenlétében. Mindannyian mélységesen szégyelljük az Urat, és hamarosan megfenyíti az emberiséget. Hamarosan egy nagyszerű jel jelenik meg mindenki számára. A jó idők elmúltak és elmúltak, most rossz, és a rosszabb még várat magára. Valentina, mondd meg az embereknek, hogy bánják meg a bűneiket és változzanak. Ne félj. Urunk és Szent Anyja mindig veled van, és mi, angyalok is itt vagyunk, hogy megvédjünk téged.”

"Nézd meg, hány lélekkel találkozol, és segítségért könyörögnek, de amikor a földön élnek, nagyon keveset gondolnak a lelkükre és a túlvilágra." Az angyal elmondta nekem, hogy a léleknek mindenféle szenvedésen keresztül kell mennie, mielőtt megtisztul, hogy Isten jelenlétébe lépjen.

Jobb, ha gondolkodunk, mielőtt rosszat teszünk. Urunk irgalmazzon mindannyiunknak.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/27-october-2022/ ]

BKP: Tilos az LGBT propaganda Oroszországban

 

Az utóbbi néhány évtizedben globális szinten igyekeznek legalizálni és privilegizálni a szexuális deviációkat a társadalomban. Evégett módosítják a törvényeket, és az ezt elutasítókat akár három évig terjedő börtönbüntetéssel is büntethetik, ha az egészséges családot propagálják és elutasítják – a Bibliával és a természetes erkölccsel összhangban – ezeket a ferdeségeket. A diákok agyát az LGBT személyek megbélyegzéséről szóló hazugságokkal mossák, miközben valójában éppen az ellenkezője történik. Az LGBT képviselői rendkívül agresszívek, és az NWO globalista ideológiája a társadalom diszkriminálására használja fel őket, mégpedig főleg az igaz keresztények ellen. Bevezették az évenkénti gay prideok harmonogrammját, amelyeket egyenesen az egyes országok fővárosaira erőszakoltak rá. Ezeknek a gay prideoknak a célja a közfelfogás megváltoztatása, majd a törvényhozás olyan irányú módosítása, hogy a deviánsok privilegizálva legyenek, a normális emberek pedig mint homofóbok büntethetővé váljanak. Lelki szempontból a gay pride népszerűsítésének célja az egyes nemzetek kitervelt átok alá vonása, majd satanizálása, erkölcsi és fizikai önpusztítása. Az LGBT propagandát szisztematikusan vezetik be az egész iskolarendszerbe, az óvodáktól kezdve. A gyermekekre ferde gondolkodást erőltetnek, mégpedig hogy tetszésük szerint megválaszthatják a saját nemüket, majd ún. hormonterápiára s a későbbiekben nemváltó műtétre ösztönzik őket. Ilyen szörnyű állatságokat követnek el a fiatal generáció ellen! A szülőket már nem lehet anyának és apának hívni, új kifejezéseket vezetnek be, mint 1-es, 2-es, vagy 3-as számú szülő, azzal a céllal, hogy ún. homoszexuális álcsaládoknak adhassák át őket, hogy erkölcsileg és pszichikailag tönkremenjenek.

 

Az angliai iskolákban kísérletet végeztek a transzszexualizmusra vonatkozóan. Ennek eredményeképpen a diákok 98 %-ának voltak öngyilkossági gondolatai, némelyek meg is kísérelték azt. Ismeretes, hogy sokan azok közül, akik nemváltó műtéten estek át, öngyilkosok lettek. Ezeknek a romboló deviációknak a propagálása egyenesen az iskolai tantervek része, mégpedig nemzetközi méretekben az ENSZ programja szerint. Olyan nemzetek fölötti szervezetek mint az EÚ, Európa Tanács, WHO és mások olyan törvényeket szorgalmaznak, amelyek az LGBT csoportokat nemcsak legalizálják, hanem egyenesen privilegizálják. Lengyelországot és Magyarországot, a globalizációs diktatúrával való szembenállásuk miatt, az EÚ vezetése szankcionálja. A közéletben, a kultúrában, de az oktatásban is olyan erőteljesen propagálják az LGBT deviációkat, hogy a fiatalok már teljesen manipulálva vannak. Az LGBT-t normaként fogadják el és nem tudatosítják a következményeket, amelyek az ő lelki, erkölcsi és fizikai öngyilkosságukhoz vezetnek. Tragédia, hogy még a katolikus egyház jelenlegi feje is, az aposztata Ferenc pápa ezeket a deviációkat, főleg a szodómiát és a transzszexualitást céltudatosan propagálja. Szodomitákat helyez az egyház kulcshelyeire, s így von átkot az egész katolikus egyházra. Megváltoztatja a közvélekedést nemcsak a katolikus egyházon belül, hanem azon kívül is. Ez nyílt lázadás Isten ellen, amelyet a szeretetről, az együttérzésről, a meghallgatásról és az elkísérésről szóló magasztos frázisokkal takargat.

A muszlimok mindmáig halállal büntetik a szodómiát. A középkorban ugyanúgy büntették a homoszexuális cselekményt mint a gyilkosságot. Miért? Mert szükség volt ennek az erkölcsi fertőzésnek a megfékezésére, amely rombolja az egyént, a társadalmat és a nemzeteket is és önpusztításhoz vezet. A deviáns elveszti a lelkiismeretét, az elme elsötétül, kialakul a bűnözés, a cinizmus és az élethosszig tartó rabszolgaság, ugyanúgy, mint a kábítószerfüggőknél. Az ezen tisztátalan lélek által rabszolga sorba döntött ifjúság már saját maga terjeszti ezt a fertőzést és csak nehezen tud kikerülni ez alól a függőség alól. A szodómia a családok, a társadalom sejtjeinek a széthullásához vezet, az egészséges emberi kapcsolatokat kialakító erkölcsi elvek sérülését és a bűnözés tömegszintű terjedését eredményezi. Egyúttal sérül a pszichika is, és lelki szempontból a démoni megkötözöttség előtti megnyíláshoz vezet. Ezektől a tisztátalan démonoktól szabadított meg Jézus és kiűzte a démonokat. Az LGBTQ+ propagátorainak célja nem a társadalmak és a nemzetek földi paradicsommá változtatása, hanem földi pokollá, majd pedig halál utáni pokollá tétele.

Azonban azokat, akik ennek a demagógiának az áldozataivá váltak, meg kell különböztetni azoktól, akik aktívan és tudatosan erőltetik ezeket a deviációkat az egész társadalomra kötelező normaként, amelynek célja az önpusztítás.

Szégyen, hogy a katolikus Vatikán nem fordult szembe ezzel a lelki és erkölcsi fertővel, ami pedig elsődleges kötelessége lett volna. Azonban dicső dolog, hogy az orosz Duma képviselőinek többsége szembefordult ezzel. Október 27-én első olvasatban elfogadták az LGBT fiatalkorúak és felnöttek közötti terjesztésének tilalmáról szóló törvénytervezetet. A tilalom vonatkozik a tömegmédiára, a könyvekre, a mozira és az internetre és a reklámokra is. A pedofília propagálásáért 800 ezer rubel büntetés jár, szervezet esetén a büntetés 10 millió. Az LGBT propaganda terjesztése a kiskorúak között, akár leírással, akár képeken bemutatva az LGBT kapcsolatot, 200 ezer rubelig terjedő büntetést von maga után, szervezet esetén a büntetés 4 millió rubelig terjed. A tilalom bármilyen LGBT szexuális propagandával történő megszegése esetén a büntetés 400 ezer rubel, szervezet esetén már 5 millió. A törvénytervezeten a Duma közel 400 képviselője dolgozott, azaz az abszolút többség, méghozzá minden pártból való képviselők. A Duma szóvivője úgy nyilatkozott, hogy az LGBT propaganda tilalma nem a jogok korlátozása, hanem az oroszok jogos védelme.

A Bizánci Katolikus Patriarchátus köszönetet mond mindazoknak, akik a Fatimai Szűz Mária felhívására imádkoznak és bűnbánatot tartanak Oroszország megtéréséért. A Boldogságos Szűzanya a világkatasztrófa elhárulását ígéri.

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód                     + Timóteus

püspök-titkárok

 

2022. 10. 28.

 

Letöltés: BKP: Tilos az LGBT propaganda Oroszországban (2022. 10. 28.)

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

Mária üzenete: Ha az emberiség meghallana hívásaimat | Pedro Regis 2022. október 3

Drága gyermekeim, az Úr küldött hozzátok, hogy igazi megtérésre hívjak benneteket. Hallj meg. Ha az emberiség hallgatott volna hívásaimra, akkor lelkileg meggyógyultak volna, de az emberek elutasították Jézus Irgalmasságát, és a nagy szakadék felé tartanak. Fájdalmas jövő felé tartasz, és csak kevesen maradnak szilárdan a hitben. A démon füstje mindenhol elterjed. Az igazságot egyre jobban megvetik, és a lelki halál jelen lesz Isten Házában. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Légy óvatos. Hajlítsd meg térdeidet imában. Győzelmed az Úrban van. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: Nehéz idők jönnek | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.10.04

Drága gyermekeim, Uram hív benneteket. Ne élj az Ő kegyelmétől elszakítva. Ti az Úr népe vagytok, és Ő szeret benneteket. Tedd meg a legjobbat a rád bízott küldetésben, és gazdag jutalomban lesz részed. Nehéz idők jönnek számodra. Imádkozik. Keress erőt az evangéliumban és az Eucharisztiában. Ne hagyd kialudni benned a hit lángját. Add ide a kezeidet, és elvezetlek Fiamhoz, Jézushoz. Ne félj. Azok, akik felkelnek Isten választottai ellen, vereséget szenvednek. Légy hű Jézus Egyházam igaz Tanítóhivatalához. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: NAGY SZENVEDÉS | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.10.08

Drága gyermekeim, egyenként szeretnek titeket az Atya, a Fiú, a Szentlélek által. Fontosak vagytok terveim megvalósításához. Hallj meg. Uram sokat vár tőled. Ne hátrálj meg. Tedd elköteleződésedet az Úr mellett. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Az emberiség egy önpusztító szakadék felé tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Egy nagy szenvedéssel teli jövő felé tartasz. Akik szeretik az igazságot és annak fegyvereit, azokat kivetik, és sokan úgy járnak, mint a vakok, hogy más vakokat vezessenek. Hajlítsd meg térdeidet imára, mert csak így leszel képes elviselni a még eljövendő megpróbáltatások terhét. Bánd meg a bűneidet. Az én Jézusom szeret téged és vár rád. Ne halaszd holnapra, amit meg kell tenned. Felbátorodik! Jézusomhoz fogok imádkozni érted. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: Az emberi szemek még nem látták | Pedro Regis 2022.10.11.

Drága gyermekek, keressétek az Urat. Szeret téged, és tárt karokkal vár téged. Szomorúságos időket élsz, és csak az ima erejével leszel képes elviselni az elkövetkező megpróbáltatások súlyát. Ne éljetek Isten kegyelmétől távol. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek Örökkévaló lesz. Térjetek meg, és tegyetek bátran tanúságot az én Jézusom evangéliumáról. A szentséghez vezető út tele van akadályokkal, de akik mindvégig hűségesek maradnak, azokat az Atya áldottnak fogja hirdetni. Legyen önbizalma, hite és reménye. Amit az én Uram az igazaknak készített, azt emberi szem még soha nem látta. A nagy és fájdalmas nyomorúság után az emberiség békére lel, és boldogok lesztek. Ne hátráljon meg. Isten győzelme eljön az Ő kiválasztottjai számára. Ne forduljatok el tőle. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.



A Béke Királynőjének üzenete, Aparecida-i Szűzanya ünnepén, közvetítve: 2022.10.12.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Hajlítsd térdeidet imádságban, mert csak az imádság erejével tudod elviselni a kereszt súlyát. Én vagyok Brazília anyja és királynője. Az ördög fog cselekedni, és sok szívben nem lesz az igazság fénye. Legyen figyelmes. Hallgassatok a felhívásomra, és éljetek a Paradicsom felé fordulva, amelyre egyedül titeket teremtettek. Vigyázzatok. Ne veszítsétek el a Mennyországot, amelyet az én Jézusom nyert nektek. Eljön a nap, amikor azok, akik szeretik az igazságot, ki fogják inni a szenvedés keserű poharát. Bármi történjék is, maradjatok szilárdan azon az úton, amelyet mutattam nektek. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.


Mária üzenete: Amikor minden elveszettnek tűnik | Pedro Regis 2022.10.15.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és a mennyből jöttem, hogy Fiamhoz, Jézushoz vezesselek benneteket. Ne hátrálj meg. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten győzelme eljön érted. Üldözni fognak, amiért szereted az igazságot és megvéded azt. Előre! Ne félj. Az igazak hallgatása megerősíti Isten ellenségeit. Az igazság a te védekező fegyvered. Hallj meg. Arra kérlek benneteket, legyetek imádkozó férfiak és nők. Keress erőt a gyónás és az Eucharisztia szentségeiben. Ne hagyd, hogy a lelki sötétség eluralkodjon a lelkeden. Az Úré vagy, és egyedül Őt kell követned, és csakis szolgálnod kell. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

A Béke Királynőjének üzenete, amelyet 2022.10.18-án adott ki a Szűzanya

Drága gyermekek, ne forduljatok el az igazságtól. A szeretet és az igazság védelme fogja szegény gyermekeimet az üdvösség útjára vezetni. Az ellenségek cselekedni fognak, és zavart fognak okozni Isten házában. Legyen figyelmes. Istenben nincs féligazság. Eljönnek majd azok a napok, amikor az emberek keresni fogják az igazságot, és kevés helyen fogják megtalálni. Nagy lelki vakság lesz, és sok lélek fog elveszni. Forduljatok Isten világosságához. Széles ajtókat kínálnak majd, de mindig azt az utat válasszátok, amelyet Fiam, Jézus mutat. Ha a Mennyországot akarod, mindig a keskeny ajtót válaszd. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

"A NAGY CSATA IDŐBEN ÉLSZ" | Mária üzenete. Pedro Regis 2022.10.20

Drága gyermekeim, én vagyok az anyátok és szeretlek titeket. Legyen óvatos, nehogy becsapjon. Keresd az Úr Fényét, mert csak így oszlathatsz el minden lelki vakságot. Nagy lelki harcban élsz, és csak azok viselik az elkövetkező megpróbáltatások terhét, akik erősek a hitben. Az emberiség fájdalmas jövő felé tart. Ami hamis, azt igazságnak fogadják el, és akik szeretik az igazságot és megvédik azt, azokat elutasítják. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Imádság, gyónás, Eucharisztia és Szentírás. Itt vannak a fegyverek a nagy spirituális harcotokhoz. Felbátorodik! Ne hátrálj meg. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: Szörnyű dolgokat fogsz látni a FÖLDÖN | Pedro Regis 2022.10.22.

Drága gyermekeim, szeressétek az Urat, mert Ő szeret titeket. Legyetek kedvesek egymáshoz. Mindig szeret. A szeretet jót tesz a lelkednek. Nagy lelki zűrzavar idején élsz. Bármi is történik, ne térjen el az igazságtól. Még mindig szörnyű dolgokat fogsz látni a Földön, de azok, akik mindvégig hűek maradnak, jutalmat kapnak az Úrtól. Uram olyat készített számodra, amit emberi szem még soha nem látott. Az örök boldogság lesz az igazak jutalma. Ne élj külön Jézustól. Ne veszítsd el a mennyországot. Sok év kemény megpróbáltatások várnak rád. Ne hátrálj meg. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten győzelme Szeplőtelen Szívem végső diadalával jön el. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Üzenet a Szűzanyától, a Béke Királynőjétől, közvetítve 2022. október 25-én

Drága gyermekek, nyissátok meg szíveteket Isten szeretetének, és tegyetek mindenütt tanúságot hitetekről. Az özönvíz idejénél is rosszabb időt éltek, és eljött a pillanat, hogy visszatérjetek. Meneküljetek a bűntől, és béküljetek ki az Úrral a gyónás szentsége által. Isten siet. Vigyázzatok lelki életetekre. Fogadjátok be az Evangéliumot, és legyetek hűségesek az Én Jézusom Egyházának igaz Tanítóhivatalához. Ne csüggedjetek. A hűséges szolga cselekedni fog és hozzájárul az Egyház üdvösségéhez. Legyetek figyelmesek. Szeressétek és védjétek az igazságot. Nincs győzelem kereszt nélkül. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet közvetítem ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek nekem, hogy itt újra egyesítselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradjatok békében.


Mária ÚJ ÜZENETE: A szomorú jövő felé haladsz | Pedro Regis 2022. október 27.

Drága gyermekeim, ne engedjétek kialudni bennetek a hit lángját. Az Úré vagy, és egyedül Őt kell követned, és csakis szolgálnod kell. Fájdalmas jövő felé tartasz. Az emberiség elszakadt a Teremtőtől, és megiszik egy keserű csészét a szenvedésből. Mondd el mindenkinek, hogy ez a kegyelem ideje. Ne élj egy helyben állva (bűnben). Isten siet. Légy óvatos. Csak az ima erejével tudod elviselni az eljövendő megpróbáltatások terhét. Keress erőt az evangéliumban és az Eucharisztiában. Jézusom szeret téged, és tárt karokkal vár rád. Szeresd az igazságot és védd meg. Bármi is történik, ne veszítse el a reményt! Isten nagyon közel van hozzád. Ne hátrálj meg. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

A TÖRTÉNELMET AZOK A CSALÓK HAMISÍTJÁK AKIK JÉZUS NEVÉBEN LOPNAK !