2022. október 28., péntek

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

Mária üzenete: Ha az emberiség meghallana hívásaimat | Pedro Regis 2022. október 3

Drága gyermekeim, az Úr küldött hozzátok, hogy igazi megtérésre hívjak benneteket. Hallj meg. Ha az emberiség hallgatott volna hívásaimra, akkor lelkileg meggyógyultak volna, de az emberek elutasították Jézus Irgalmasságát, és a nagy szakadék felé tartanak. Fájdalmas jövő felé tartasz, és csak kevesen maradnak szilárdan a hitben. A démon füstje mindenhol elterjed. Az igazságot egyre jobban megvetik, és a lelki halál jelen lesz Isten Házában. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Légy óvatos. Hajlítsd meg térdeidet imában. Győzelmed az Úrban van. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: Nehéz idők jönnek | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.10.04

Drága gyermekeim, Uram hív benneteket. Ne élj az Ő kegyelmétől elszakítva. Ti az Úr népe vagytok, és Ő szeret benneteket. Tedd meg a legjobbat a rád bízott küldetésben, és gazdag jutalomban lesz részed. Nehéz idők jönnek számodra. Imádkozik. Keress erőt az evangéliumban és az Eucharisztiában. Ne hagyd kialudni benned a hit lángját. Add ide a kezeidet, és elvezetlek Fiamhoz, Jézushoz. Ne félj. Azok, akik felkelnek Isten választottai ellen, vereséget szenvednek. Légy hű Jézus Egyházam igaz Tanítóhivatalához. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: NAGY SZENVEDÉS | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.10.08

Drága gyermekeim, egyenként szeretnek titeket az Atya, a Fiú, a Szentlélek által. Fontosak vagytok terveim megvalósításához. Hallj meg. Uram sokat vár tőled. Ne hátrálj meg. Tedd elköteleződésedet az Úr mellett. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Az emberiség egy önpusztító szakadék felé tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Egy nagy szenvedéssel teli jövő felé tartasz. Akik szeretik az igazságot és annak fegyvereit, azokat kivetik, és sokan úgy járnak, mint a vakok, hogy más vakokat vezessenek. Hajlítsd meg térdeidet imára, mert csak így leszel képes elviselni a még eljövendő megpróbáltatások terhét. Bánd meg a bűneidet. Az én Jézusom szeret téged és vár rád. Ne halaszd holnapra, amit meg kell tenned. Felbátorodik! Jézusomhoz fogok imádkozni érted. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: Az emberi szemek még nem látták | Pedro Regis 2022.10.11.

Drága gyermekek, keressétek az Urat. Szeret téged, és tárt karokkal vár téged. Szomorúságos időket élsz, és csak az ima erejével leszel képes elviselni az elkövetkező megpróbáltatások súlyát. Ne éljetek Isten kegyelmétől távol. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek Örökkévaló lesz. Térjetek meg, és tegyetek bátran tanúságot az én Jézusom evangéliumáról. A szentséghez vezető út tele van akadályokkal, de akik mindvégig hűségesek maradnak, azokat az Atya áldottnak fogja hirdetni. Legyen önbizalma, hite és reménye. Amit az én Uram az igazaknak készített, azt emberi szem még soha nem látta. A nagy és fájdalmas nyomorúság után az emberiség békére lel, és boldogok lesztek. Ne hátráljon meg. Isten győzelme eljön az Ő kiválasztottjai számára. Ne forduljatok el tőle. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.



A Béke Királynőjének üzenete, Aparecida-i Szűzanya ünnepén, közvetítve: 2022.10.12.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Hajlítsd térdeidet imádságban, mert csak az imádság erejével tudod elviselni a kereszt súlyát. Én vagyok Brazília anyja és királynője. Az ördög fog cselekedni, és sok szívben nem lesz az igazság fénye. Legyen figyelmes. Hallgassatok a felhívásomra, és éljetek a Paradicsom felé fordulva, amelyre egyedül titeket teremtettek. Vigyázzatok. Ne veszítsétek el a Mennyországot, amelyet az én Jézusom nyert nektek. Eljön a nap, amikor azok, akik szeretik az igazságot, ki fogják inni a szenvedés keserű poharát. Bármi történjék is, maradjatok szilárdan azon az úton, amelyet mutattam nektek. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.


Mária üzenete: Amikor minden elveszettnek tűnik | Pedro Regis 2022.10.15.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és a mennyből jöttem, hogy Fiamhoz, Jézushoz vezesselek benneteket. Ne hátrálj meg. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten győzelme eljön érted. Üldözni fognak, amiért szereted az igazságot és megvéded azt. Előre! Ne félj. Az igazak hallgatása megerősíti Isten ellenségeit. Az igazság a te védekező fegyvered. Hallj meg. Arra kérlek benneteket, legyetek imádkozó férfiak és nők. Keress erőt a gyónás és az Eucharisztia szentségeiben. Ne hagyd, hogy a lelki sötétség eluralkodjon a lelkeden. Az Úré vagy, és egyedül Őt kell követned, és csakis szolgálnod kell. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

A Béke Királynőjének üzenete, amelyet 2022.10.18-án adott ki a Szűzanya

Drága gyermekek, ne forduljatok el az igazságtól. A szeretet és az igazság védelme fogja szegény gyermekeimet az üdvösség útjára vezetni. Az ellenségek cselekedni fognak, és zavart fognak okozni Isten házában. Legyen figyelmes. Istenben nincs féligazság. Eljönnek majd azok a napok, amikor az emberek keresni fogják az igazságot, és kevés helyen fogják megtalálni. Nagy lelki vakság lesz, és sok lélek fog elveszni. Forduljatok Isten világosságához. Széles ajtókat kínálnak majd, de mindig azt az utat válasszátok, amelyet Fiam, Jézus mutat. Ha a Mennyországot akarod, mindig a keskeny ajtót válaszd. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

"A NAGY CSATA IDŐBEN ÉLSZ" | Mária üzenete. Pedro Regis 2022.10.20

Drága gyermekeim, én vagyok az anyátok és szeretlek titeket. Legyen óvatos, nehogy becsapjon. Keresd az Úr Fényét, mert csak így oszlathatsz el minden lelki vakságot. Nagy lelki harcban élsz, és csak azok viselik az elkövetkező megpróbáltatások terhét, akik erősek a hitben. Az emberiség fájdalmas jövő felé tart. Ami hamis, azt igazságnak fogadják el, és akik szeretik az igazságot és megvédik azt, azokat elutasítják. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Imádság, gyónás, Eucharisztia és Szentírás. Itt vannak a fegyverek a nagy spirituális harcotokhoz. Felbátorodik! Ne hátrálj meg. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: Szörnyű dolgokat fogsz látni a FÖLDÖN | Pedro Regis 2022.10.22.

Drága gyermekeim, szeressétek az Urat, mert Ő szeret titeket. Legyetek kedvesek egymáshoz. Mindig szeret. A szeretet jót tesz a lelkednek. Nagy lelki zűrzavar idején élsz. Bármi is történik, ne térjen el az igazságtól. Még mindig szörnyű dolgokat fogsz látni a Földön, de azok, akik mindvégig hűek maradnak, jutalmat kapnak az Úrtól. Uram olyat készített számodra, amit emberi szem még soha nem látott. Az örök boldogság lesz az igazak jutalma. Ne élj külön Jézustól. Ne veszítsd el a mennyországot. Sok év kemény megpróbáltatások várnak rád. Ne hátrálj meg. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten győzelme Szeplőtelen Szívem végső diadalával jön el. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Üzenet a Szűzanyától, a Béke Királynőjétől, közvetítve 2022. október 25-én

Drága gyermekek, nyissátok meg szíveteket Isten szeretetének, és tegyetek mindenütt tanúságot hitetekről. Az özönvíz idejénél is rosszabb időt éltek, és eljött a pillanat, hogy visszatérjetek. Meneküljetek a bűntől, és béküljetek ki az Úrral a gyónás szentsége által. Isten siet. Vigyázzatok lelki életetekre. Fogadjátok be az Evangéliumot, és legyetek hűségesek az Én Jézusom Egyházának igaz Tanítóhivatalához. Ne csüggedjetek. A hűséges szolga cselekedni fog és hozzájárul az Egyház üdvösségéhez. Legyetek figyelmesek. Szeressétek és védjétek az igazságot. Nincs győzelem kereszt nélkül. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet közvetítem ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek nekem, hogy itt újra egyesítselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradjatok békében.


Mária ÚJ ÜZENETE: A szomorú jövő felé haladsz | Pedro Regis 2022. október 27.

Drága gyermekeim, ne engedjétek kialudni bennetek a hit lángját. Az Úré vagy, és egyedül Őt kell követned, és csakis szolgálnod kell. Fájdalmas jövő felé tartasz. Az emberiség elszakadt a Teremtőtől, és megiszik egy keserű csészét a szenvedésből. Mondd el mindenkinek, hogy ez a kegyelem ideje. Ne élj egy helyben állva (bűnben). Isten siet. Légy óvatos. Csak az ima erejével tudod elviselni az eljövendő megpróbáltatások terhét. Keress erőt az evangéliumban és az Eucharisztiában. Jézusom szeret téged, és tárt karokkal vár rád. Szeresd az igazságot és védd meg. Bármi is történik, ne veszítse el a reményt! Isten nagyon közel van hozzád. Ne hátrálj meg. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése