2002. augusztus 1., csütörtök

Barnabas Nwoye kapott Urunk Jézus Krisztus által

2002. július 13.
Ma, a három napos ájtatosságunk első napján, amit a Szentháromság tiszteletére végzünk, látomásban láttam a Mi Asszonyunkat, kezében egy rózsával. Kedvesen így szólt: „Én vagyok a ti Édesanyátok, és a Haláltusát vívó Jézus Krisztus Édesanyja. Én vagyok a Rosa Mystica, a Tisztaság Virága. Azért jöttem, hogy felkérjelek Titeket, hogy kövessétek a tökéletességhez vezető utat. Noha ez az út nehéznek tűnik, mégis könnyű azok számára, akik szeretik Jézust. Izraelért végzett 12 napos ájtatosságotok alatt Jézus sok mindenre meg fog titeket tanítani. Tanuljatok Tőle és növekedjetek a szeretetben, és így az úton való járás könnyűvé válik.
Gyermekeim! Már megtanulhattátok Jézustól, hogy mi a Tökéletesség Keresztje, látom, ahogyan nektek ajánlja ezt a keresztet. Ez a szeretet, az alázat, a megbocsátás, és az igazság keresztje. Fogadjátok Tőle szeretettel. Jézus már elmondta nektek, hogy az Ő útja a sivatagos út, amely perzselő széllel körülvett rögös és köves út. Azt akarja, hogy kövessétek Őt, mivel ez az egyetlen tökéletességre vezető út. Valóban, ez az egyetlen út, amely örömmel teli otthonunkba vezet. Kövessétek Őt! Édesanyátok arra kér, hogy kövessétek Őt, Ő a ti Mestereteket. Ő a ti Uratok és Megváltótok. Nem engedi, hogy meghaljatok, szeretete megóv majd benneteket. Irgalma enyhíti szomjúságotokat. Ő az Élet Kenyere. Mindazok, akik követik Őt, élvezni fogják majd a Paradicsom fényét és békességét. Könyörgöm hozzátok gyermekeim, hogy vigyétek keresztjeiteket és kövessétek az én Jézusomat, aki szeret titeket, s meglátjátok majd a Paradicsomot.
Gyermekeim, miközben egyre haladtok a tökéletességre vezető úton, vállatokon keresztjeitekkel, gyűjtsétek össze a Tökéletes Tisztaság Rózsájának szirmait, melyek a megváltás útján szóródtak szét. Ó ne mellőzzétek el ezeket a szirmokat, hanem hajoljatok le és vegyétek fel őket. Bizony mondom nektek, gyűjtsétek össze a Tökéletes Tisztaság Rózsájának szirmait, melyeket utatokon láttok. Ezek kegyelmeitek forrásai. Mindazok, akik figyelmen kívül hagyják ezeket a rózsaszirmokat, hamarosan feladják majd a küzdelmet. Gyermekeim, sem én, sem Jézus nem akarja, hogy akár egy is közületek feladja. Ezért szórta szét a Tisztaság Rózsáit a megváltás és a tökéletesség véres útján. Mindazoknak, akik felszedik őket, elég kegyelem jut ahhoz, hogy végig járják életútjukat. Gyermekeim, az életutatok olyan, mint a háború. Öltsétek magatokra az alázatosság páncélját, és vértezzétek fel magatokat a tisztaság tüzével, s így győzni fogtok.
Gyermekeim, őrizzétek meg hiteteket, és ne hagyjatok fel az imáitokkal. Hallgassatok a szentek tanításaira, és legyetek jó és hűséges gyermekei a Mindenható Istennek. Ha így cselekedtek, valóban mélyen szeretitek majd Istent. S ha nagyon szerettek, akkor a Szent Kereszt útja valóban egyszerű lesz számotokra, Ha a végsőkig kitartotok, akkor élvezni fogjátok a Paradicsom békéjét és otthonotok a Mennyben lesz.
Áldjon meg titeket az Úr Jézus Krisztus, maradjatok meg a Mennyország békéjében.”
A látomás hirtelen eltűnt.

2002. július 14.
Imáim közben látomásban egy szent jött közénk, kezében egy rózsával és egy kereszttel. Kedvesen így szólt:
„Ó a hőn szeretett barátai, azért jöttem, hogy megosszam veletek a szeretet üzenetét. Jézus azért küldött engem, hogy még jobban megvilágítsam nektek azokat az üzeneteket, amelyeket ebben a hónapban kaptok. Barátaim, azért jöttem, hogy kioldjam az összezavarodottság csomóját, amely meggátol titeket abban, hogy előbbre jussatok a tökéletesség útján. Barátaim, minden ember arra kapott meghívást, hogy kövesse a tökéletesség útját. Ez az egyetlen út, amely a boldogság földjére vezet. Aki ezt az utat kihagyja vagy letér róla, a kárhozat útját követi. Legyetek bölcsek és kövessétek a tökéletesség útját! Figyeljetek újra, a tökéletesség útja olyan rögös út, hogy csak az az ember jut a végére, aki rendíthetetlen hittel és mély szeretettel rendelkezik. Azok, akik letérnek erről az útról, nem jutnak majd el az öröm és boldogság földjére.
A tökéletesség útján sok gonosz és bűnös nemzetet kell majd legyőznötök, mielőtt megöröklitek a boldogság földjét, de akiket a nemzetek legyőznek, azok nem részesülnek a boldogság és az öröm földjéből. Sokan megadják majd magukat ezeknek a nemzeteknek, némelyek önszántukból csatlakoznak majd bűnös útjaikhoz, és imádják majd hamis isteneiket. De boldogok azok, akik a végsőkig küzdenek, és a legnagyobb örömben lesz részük.
Nincs könnyű élete Isten gyermekeinek, akik az örök haza felé veszélyek és háborúk közepette haladnak. Mióta ez az út a sivatag útja, nincs rajta sem pihenés, sem élvezet. Mindazok, akik életüket a világhoz kapcsolták, nehéznek találják követni azt, hamarosan feladják, és a romlott világhoz csatlakoznak. Akik életükkel a gazdagsághoz, és a csodák imádásához ragaszkodnak, nehéznek találják követni azt.
Emlékezzetek arra, hogy ez egy sivatagi utazás. Az életetek útja küzdelem.
Ebben a végső időben a sötétség és a modernizmus eltévelyedése, valamint bűne betölti a világot. Jézus Krisztus arra választott ki, hogy visszahívjalak és a tökéletesség útján vezesselek titeket. Imaéletetekben arra kaptatok meghívást, hogy elérjétek a tökéletes egységet Istenetekkel. Ez az egység egy szerető kapcsolat a lélek és az ő Istene között. Sajátítsátok el a szentek tanításait és növekedjetek hitben, alázatban és bölcsességben! Emlékezzetek Megváltó Krisztusotok szavára: a világban éltek, de nem a világé vagytok. Nem azt kéri tőletek, hogy vonuljatok ki a világból és a pusztában éljetek, hanem hogy a világban élve tartsátok távol magatokat annak minden bűnétől. Bizony mondom nektek, az emberek között, és a világ csábításai között éljetek szent életet. Vonzzatok minden embert Istenhez a tisztaság édességével. Egy közös célotok van, amit törekedjetek elérni: a Nagy Pecsét, a tulajdonjog jele. Ez az élő tabernákulum a lélekben, melyet Isten minden emberben vágyik megvalósítani. Isten élő tabernákuluma minden ember lelkében a Dicsőséges Uralom, melynek eljövetelére vártok. Én vagyok a ti leányotok, Cecília, aki mindig imádkozik értetek, Jézus Krisztus kegyelme legyen veletek.”
A látomás hirtelen eltűnt.

2002. július 15.
A három napos ájtatosság befejező napján látomásban láttam Isten Szent Anyját számos kerub kíséretében. Így szólt:
„Jöjj közelebb hozzám fiam, és halld meg anyai tanácsomat. Én vagyok a Rosa Mystica, a Haláltusát vívó Jézus Krisztus Édesanyja. Gyermekeim egyszerűségükről és alázatosságukról ismerhetőek fel. Így hát arra hívlak titeket, hogy legyetek egyszerűek és alázatosak. Ne engedjétek, hogy a gőg bármely formája valaha is irányítsa életeteket! Az ellenség birtokába vesz titeket, ha megengeditek a gőgnek, hogy belépjen életetekbe. Isten Lelkének nincs helye a gőg házában. Gyermekeim, bármit gondoltok magatokról, hogy kik vagytok, és mitek van, mindez kizárólag a Mennyei Atya szeretetének ajándéka. Bármikor elveheti azt, vagy még jobban megáldhat. S ha minden csak ajándék, akkor miért nem tudtok alázatosak lenni? Kérlellek titeket, legyetek alázatosak! Hadd lássa a világ a ti egyszerűségeteket és alázatosságotokat. Vezetők, hadd lássák a közösségeitek alázatosságotokat! Ó kicsi liliomaim, legyetek oly kicsinyek, mint amilyenre meghívást kaptok. Hadd ismerjen fel a világ titeket egyszerű életetekről. Gyermekeim, emlékezzetek Jézus szavaira, ha hajlandóak vagytok megtenni akaratát, akkor Ő segíteni fog nektek hitben és alázatban növekedni és legyőzni a világot. Ha nem vagytok hajlandóak változtatni gonosz útjaitokon, és nem tesztek erőfeszítést arra, hogy engedelmeskedjetek Neki, hogyan kaphatnátok isteni segítséget? Még ha a kegyelem rátok száll is, az életetek nem fog változni. Gyermekeim, a Tisztaság Rózsája a szegény bűnösökért van, akik hajlandóak megváltoztatni gonosz útjaikat. A változásra tett kicsiny erőfeszítéseik a Tökéletes Tisztaság Rózsáján keresztül tökéletesíteni fogja őket. Anyai gondoskodásom kiesdi számukra a szükséges kegyelmeket.
Meghívlak titeket hogy legyetek alázatosak és egyszerűek.
A Mennyország békéje legyen veletek!”
A látomás hirtelen eltűnt.
2002. július 20.
Miközben imádkoztunk látomásban láttam, amint egy isteni fénysugár a mennyekből közénk áradt. Ekkor rögtön megjelent a Haláltusát vívó Jézus Krisztus Arca és csendesen így szólt:
„Gyermekeim, köszöntelek titeket ezekben a napokban, amelyekre Én hívtalak meg titeket, hogy töltsétek azt imában. Boldog vagyok, hogy sokan enyéim közül, felszentelt szolgáim és mindazok, akik önmagukat az Én Drága Véremnek szentelték imákban töltik ezeket a napokat. Megsebzett Szívem gyógyul ez által. Örömmel szemlélem a kis liliomaim egyszerűségét és semmisségét, akik szerte a világban Krisztus Véres útját követik. Boldog vagyok, hogy láthatom, ahogyan uralmam megnyilvánul köztetek.
Barnabás, van néhány atyai intelmem gyermekeim számára Drága Vérem iránt tanúsított imádásotok ezen napjaiban. Mindannyitokat meghívtam arra, hogy imádjátok Drága Vérem. Aki bölcs és követi tanításomat növekedni fog hitben és szeretetben. Ismerjétek fel, hogy a világ tudása távol áll a mennyei dolgoktól. Aki a világ szemével lát, az vak a mennyei iránt.
Tanítani foglak titeket az isteni Bölcsességről, hogy a Lélek szemeivel lássátok azokat a dolgokat, amelyek valóban fontosak a Bölcsesség számára. Én vagyok a Haláltusát vívó Jézus Krisztus, aki hív titeket! Megáldalak titeket az Atya, Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”
A látomás hirtelen eltűnt.

2002. július 21.
Látomásban láttam a Haláltusát vívó Jézus Krisztus vértől ázott Arcát, aki csendesen így szólt:
„Gyermekeim, ti vagytok az Én szerelmeim. Oh, mily gyöngéden szeretlek titeket! Oh, mennyire megsebzi Szívemet látni titeket a kárhozat útján járni. Inkább meghaltam értetek, sem hogy akár egy is elvesszen közületek! Oh, de mégis úgy tűnik, hogy ti nem tudjátok, mennyire szeretlek benneteket. Szerelmeimnek hívlak titeket, s valóban, oh, mennyire szeretlek benneteket. De ti miért nem tudtok szeretni Engem? Talán nem vagyok méltó a szeretetetekre? Oh, emlékezzetek, hogy értetek a kezeimet kifeszítették, és szögekkel szúrták át! Gyermekeim, tudjátok-e, hogy irántatok érzett szeretetemből adtam meg magamat és engedtem, hogy kezeimet átszúrják? Irántatok érzett szeretetem késztetett arra, hogy feladván isteni erőmet és hatalmamat legyek gyönge és támasz nélküli. Oh, mily keserű az első szög átütésére gondolnom, amely átszúrta gyönge kezemet. A fájdalom megnyitotta Szentséges Szívem, hogy szeretetemet árasszam reátok. Elviseltem a fájdalmakat, mert életemet akartam adni szerelmeimért! Bizony mondom nektek elviseltem a fájdalmakat, mert életemet akartam adni értetek, az én szerelmeimért. Gyermekeim, mivel érdemeltem ki, hogy gyűlöltök Engem?
Jézus Krisztus vagyok, aki meghalt értetek! Szívem szeretetre hív meg bennennetek! Vérem meghív benneteket, hogy visszatérjetek, és emlékezzetek a Velem kötött szövetségre! Oh, emlékezzetek, ahogyan a Szövetséget Vérem lepecsételte! Térjetek vissza hozzám szeretteim! Nem akarom, hogy megszegjétek a Szövetséget és meghaljatok, hanem azt akarom, hogy éljetek! Azt akarom, hogy Velem legyetek! Azt akarom, hogy élvezzétek szeretetemet! Ha elég bátrak lesztek ahhoz, hogy visszatérjetek hozzám, Én szeretetem harmatát hullajtom rátok, s begyógyítom bűnökkel sebzett szíveteket! Megáldalak benneteket és az Én békémet, adom nektek! Fogadjátok áldásomat! ”
A látomás hirtelen eltűnt.

2002. július 22.
Imádságom alatt látomásban láttam a Haláltusát vívó Jézus Krisztust, aki kedvesen így szólt:
„Szerelmeim, tekintsetek annak az Arcára, aki szeret titeket! Jöjjetek közelebb Hozzám, és töltekezzetek be szeretetemmel! Nézzétek, ahogyan a Vadállat közeledik! A sötétség ereje a világra ereszkedik, hogy betöltse azt. Oh, szerelmeim, miért vagytok lelkiekben vakok ebben az időben? Hát nem figyelmeztettelek benneteket az eljövendő lelki vakságra, mely elméteket és lelketeket támadja? Oh, miért nem ismeritek fel az idők jeleit? Letértek a megváltás keskeny útjáról és elhagyjátok keresztjeiteket! Visszautasítjátok az élet útját!
Szerelmeim térjetek vissza Hozzám! Haljátok meg annak a hangját, Aki szeret titeket, Aki meghalt értetek! Én vagyok a ti szerelmes jegyesetek, aki elviselte irántatok érzett szeretetből a töviskorona keserves fájdalmait. Egyedül voltam kiszolgáltatva a katonáknak, akik megfosztottak ruháimtól és gúny köntöst adtak rám. Mindezt az értetek érzett szeretetem miatt viseltem el. Arra kényszeríttetek, hogy miután mezítláb előttük állva köntösömet derekamon megkötötték egy érdes felületű és éles szegélyű székre üljek, és tövissel megkoronáztak. Mindezeket az irántatok érzett szeretetem miatt viseltem el. Kezembe vaspálcát adtak, és gúnyolni kezdtek, mint királyt! Mindezeket az irántatok érzett szeretetem miatt viseltem el.
Most pedig visszautasítotok Engem, és a Vadállatot imádjátok. Oh, meneküljetek a Vadállat elől, és jöjjetetek vissza hozzám, és merüljetek el szeretetemben. Ne kövessétek a Vadállatot!  Ne vegyétek fel az Ő jelét! Én vagyok jézus Krisztus, aki hív titeket, hogy térjetek vissza! Gyermekeim, emlékeztetlek titeket, az irántatok érzett Szeretetemre. Rátok tekintek, hogy lássam, mennyire szerettek Engem. Az óra közel van! Fogadjátok áldásomat! Megáldalak titeket az Atya, Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”
A látomás hirtelen eltűnt.

2002. július 23.
Látomásban láttam a Haláltusát vívó Jézus Krisztus vértől ázott Arcát, aki csendesen így szólt:
„Gyermekeim, tűnődjetek el az irántatok érzett Szeretetemen, mely szeretet az életembe került. Bizony mondom nektek, tűnődjetek el a kereszten történt áldozati halálomon, amint a sátán napjai közelednek. Növekedjetek a szeretetben! Jöjjetek közelebb és legyetek az Én barátaim. Mindig kérjétek az igaz szeretet kegyelmét és gyakoroljátok is a szeretet cselekedeteit.
Gyermekeim, közelebb hívlak benneteket az Én Szentséges Szívemhez, azért, hogy szeretetemmel lángra lobbantsalak benneteket, amint beléptek a sötétség órájába. Ez az az óra, amikor a sötétség ereje teljeségében fog uralkodni. Csak az igaz szeretet fénye lesz látható abban az időben, a világban, minden más fényt kioltanak, a sötétség erői sok ember felett győzedelmeskednek majd. Abban az időben azok nem látják majd a világosságot, ezért a sötétség hatalma körbeöleli majd őket. Oh, mily bátrak és hűségesek lesznek abban az időben az én szerelmeim. A szeretet fényén keresztül fognak majd látni. A szeretet fénye kinyilatkoztatja majd lelküknek a sátán emberének gyengeségét és annak korlátozott idejét, és ez bátorrá teszi majd lelküket. Meglátják majd a Mindenható és Mindentudó Isten megmutatkozását, aki úgy határozott, hogy a sötétség napjaiban hallgatni fog. Az Antikrisztus abban az időben minden hatalmát gyakorolni fogja, hatalma lesz majd parancsolni, gyilkolni és kínozni. De az Én szerelmeim győzelmet aratnak majd a szeretet erejével. A szeretet megszerzi majd nekik a hitet, s nem fognak majd félni a sátán kardjától, az igaz szeretet szilárdan tartja majd őket. Bizony mondom nektek nem fognak majd félni a vértanúság gyötrelmétől sem, a szeretet szilárdan tartja majd őket. Szentek lesznek a szeretetet ereje által.
Gyermekeim, gondolkozzatok el az irántatok érzett szeretetemen és növekedjetek a szeretetben. Én vagyok a visszautasított Bárány, aki a keserűség kelyhét teljesen kiitta értetek. Én vagyok a visszautasított Bárány, aki a Gecemáni  kertben kínszenvedésében és bánatában ellankadt. Gondolkozzatok el az irántatok érzett szeretetemen és növekedjetek a szeretetben.
Gyermekeim, sokan nem értik majd meg, miért adom majd nektek ezeket az üzeneteket. Meghívlak titeket, hogy szeressetek, mert az igaz szeretet ereje által győzelmet arattok majd.
Fogadjátok áldásomat! Megáldalak titeket az Atya, Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”
A látomás hirtelen eltűnt.

2002. július 24.
Imádságom alatt látomásban láttam a Haláltusát vívó Jézus Krisztust, aki csendesen így szólt:
„Gyermekeim, a szeretetben bölcsesség rejlik, jöjjetek közelebb szeretetemhez, és birtokoljátok ezt a bölcsességet, arra hívlak meg benneteket, hogy összegyűljetek szeretetemben. Húzódjatok közelebb Hozzám és ízleljétek meg szeretetem édességét. Én vagyok a Haláltusát vívó Jézus Krisztus, aki kínokat áll ki értetek!
Szeretet oda vezeti a szívet ahhoz, aki szeret. Amit a szem nem lát, a szeretet meglátja és megérti. Amit a fül nem hall, a szeretet meghallja és megérti. Oh, amit a test nem képes felfogni, azt a szeretet megmagyarázza. Oh, mily hatalmas a szeretet ereje. Gyermekeim, meghívlak titeket, hogy legyetek nagy-nagy szeretettel teliek. Húzódjatok közelebb szeretetemhez! Jöjjetek és élvezzétek a szeretet erejének édességét! Jöjjetek és tartózkodjatok az Én bölcsességemben!
Gyermekei, minél közelebb vagytok szeretetemhez, annál tisztábban látjátok a mennyország dolgait. Minél tisztábban láttok, annál jobban értitek meg az isteni Bölcsesség lényegét. Az isteni Bölcsesség műve adja az értelmet az isteni dolgok tisztánlátásához. A Bölcsesség a szeretet erejéből származik. Gyermekeim, jöjjetek közelebb Szeretetemhez, és tartózkodjatok a Bölcsességemben.
Az Antikrisztus napjaiban az emberi tudomány bujkálni fog, csak a Bölcsesség, amely az Én szerelmeim szívéből származik, fogja vezetni népemet abban az időben. Az emberek kutatni fognak a Bölcsesség után, hogy megértsék az idő eseményeit és az óra nyelvét, de semmit nem találnak majd. Minél inkább kutatnak az isteni Bölcsesség után, annál jobban mélyednek el a megtévesztés és zavarodottság világában. Csak a Szeretet ad nektek Bölcsességet abban az időben. Gyermekeim, meghívlak benneteket, hogy szeressetek. Szerelmeseimnek nevezlek titeket, s valóban azok vagytok. Jöjjetek, és tartózkodjatok Szeretetem Bölcsességében.
Én vagyok a visszautasított jegyes, aki megostorozása által kiszabadított benneteket a halál börtönéből. Óh, nézzétek, ahogyan a könyörtelen emberek irgalmatlanul ütlegeltek Engem értetek. Oh, testemnek mennyi része kínoztatott meg! Hány liter Vérem ömlött ki! Óh, mily keserűség, hogy az Én Szívem fájdalmában szerelmeimhez kiáltott, de ők cserbenhagytak Engem! Gyermekeim, mindezeket a fájdalmakat, az irántatok érzett szeretetemből viseltem el. Oh, emlékszem, ahogyan a katonák megostorozásomkor okozott sebeimet kardokkal és dárdával nagyobbítják meg. Sebeimbe olyan folyadékot öntöttek, amely megégette bőrömet, és még jobban fokozta fájdalmaimat. Mindezeket az irántatok érzett szeretetemből viseltem el. Hol vagytok hát most? Jöjjetek és szeressetek Engem!
A Vadállat közelben van! Mily keserű érzés! A sötétség befedi a világot. Az ítélőképesség fogytán van. Húzódjatok közelebb Szeretetemhez. Ez a Szeretet Bölcsességet ad nektek, és megerősíti hiteteket! Én vagyok Haláltusát vívó Jézus Krisztus, aki az oszlophoz kötözve megostorozásakor hozzátok kiállt, s meghív titeket a szeretetre.
Fogadjátok áldásomat! Megáldalak titeket az Atya, Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”
A látomás hirtelen eltűnt.

2002. július 25.
Látomásban, láttam a Haláltusát vívó Jézus Krisztus Arcát, aki csendesen így szólt:
„Fiam, sokan barátaiknak hívnak Engem, de ők mégis az árulók közé tartoznak. Csupán egy parányi csoport, a Kereszt barátai, az Én igaz barátaim és szeretőim. Ők azok, akik megmaradtak vigasztalóimnak a Kálvária véres útján. Szerelmeimnek hívom őket, akik a gyűlölködők tömegében követtek Engem, s vigaszt nyújtottak nekem. Ők azok a barátok, akik osztoztak kínszenvedésemben. Hasonlóak Veronikához, életüket kockáztatva megtörölték vértől ázott arcom. Olyanok, mint Mária Magdolna, bátran szeretnek, feladtak mindent, hogy megnyerjék Üdvözítőjük, Krisztus Szívét. Olyanok, mint János, aki meglelte s szeretet édességét a kegyelem keresztjének édességében. Olyanok, mint Édesanyám, a szeretet édesanyja. Gyermekeim, ők az én valódi barátaim, és igaz szeretőim.
Sokan a csodák miatt hívnak barátaiknak Engem, s valójában nem barátaim, hanem Szent Keresztem ellenségei. Ugyanolyan árulók, mint a karióti Júdás; a hatalomnak, a pozíciónak, a gazdagságnak és jólétnek, valamint a csodáknak a rabjai.
Gyermekeim, ők azok, akiket noha meggyógyítottam, ők mégis elfogtak, ütlegeltek, s keresztre feszítettek Engem. Ők nem vigasztalók! Ők nem kereszthordozók! Csak a csodáim érdeklik őket. Oh, mily távol vannak ők az Országom tudásától. A legrosszabb és legértéktelenebb dolgokat hajszolják életükben.
Gyermekeim, nem lehettek igaz szerelmeim, hacsak nem váltok vigasztalóimmá. Nem lehettek igaz szerelmeim, hacsak nem váltok a Szent Kereszt barátaivá és szeretőivé. Bizony mondom nektek, szeressétek keresztjeiteket. Vinnetek kell keresztjeiteket s követnetek kell Engem. Aki valóban, s túláradóan szeret Engem, az segít nekem vinni a visszautasított kereszteket, melyeket hamis követőim dobtak, s hagytak el, hogy én vigyem azokat.
Szerelmeim keresztemet könnyűnek találják majd, s édesnek, annak nehézségeit. Oh igen, értetek fedem fel a szeretet misztériumát! Ti vagytok az én igaz barátaim. Szeretlek titeket! Mindig gondoskodom rólatok. Hamarosan keresztjeitek örömötök trónja lesz!
Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében! Ámen”
A látomás hirtelen eltűnt.

2002. július 31.
Látomásban láttam a Dicsőséges Krisztust megszámlálhatatlan angyal kíséretében, egy felhőben közénk ereszkedni. Egy kis idő elteltével a felhő befedte az egész helyet, s megjelent benne a Haláltusát vívó Jézus Krisztus Arca, s csendesen így szólt:
„Áldottak mindazok, akik leborulnak oltárom előtt, hogy engeszteljenek a világ bűneiért, nagy lesz jutalmuk! Megáldalak titeket igaz szerelmeim, Szívem nagy jutalomban részesít majd titeket. + Megáldalak titeket, a Szent Kereszt igaz barátait és szeretőit, tiétek az igaz boldogság. + Megáldalak titeket, kereszthordozókat, valódi pihenés és nyugalom vár rátok. + Megáldalak mindnyájatokat, szerelmeim. +
Örömmel tölt el, hogy megláthatom majd köztetek az én eljövendő dicsőséges uralmam kinyilvánulását. Oh, mily szerencsések a kicsinyek, övék lesz majd ez az ország. Gyermekeim, úgy tetszik az Örök Bölcsességnek, hogy megalázza a gőgösöket, és felmagasztalja az alázatosokat. Ő, aki a semmiből teremtett meg mindent, úgy határozott, hogy elhozza az Ő királyságát a földre a legkisebbeken, legelhanyagoltabbakon és legtudatlanabbakon keresztül. Izrael leggyengébb fia vezeti majd őket a harcban a győzelemre.
Tervemet a kicsinyekkel ismertettem meg, s ők növekedni fognak majd az én bölcsességemben, s rajtuk keresztül akaratom elterjed világszerte, s meghozza uralmamat.
Áldottak, akik felismerik a végtelen bölcsességet a csend misztériumában, a gyengeség erejében, és az alázatosság hatalmában! Meglátják majd Isten rejtett tervét, s dicsőítik majd az Úr nevét!
Fogadjátok áldásomat! Megáldok mindenkit a hit különleges kegyelmével, aki oltárom elé térdel, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében! Ámen”
A látomás hirtelen eltűnt.

1(Alleluja!) Dicsérjétek az Urat szentélyében, dicsérjétek égi erődítményében!
2Dicsérjétek hatalmas tetteiért, dicsérjétek nagyságának teljességéért!
3Dicsérjétek trombitaszóval, dicsérjétek citerával és hárfával!
4Dicsérjétek dobbal és tánccal, dicsérjétek fuvolával és gitárral!
5Dicsérjétek zengő cimbalommal, dicsérjétek búgó cimbalom hangjával! Minden élő dicsérje az Urat! Alleluja! (150.Zsolt.)