2011. szeptember 15., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

 Kérjétek a szenvedés ajándékát

2011. szeptember 14. szerda
Drága szeretett leányom, csillapult szenvedésed, és Én ezt az ajándékot (szenvedést) meg szeretném köszönni neked.  Ez vissza fog térni, de te képes leszel arra, hogy még több örömmel fogadd el a szívedben.  Szükségem van szenvedésedre, mert ez menti meg a bűnösök lelkét, akik különben a pokolban végeznék. Egy napon a lelkükbe fogsz nézni és téged a szeretet és az öröm fog elárasztani, amikor közvetlenül Mellettem látod ülni Őket, Atyám trónja mellett.
A bűnösök először mindig át lesznek ölelve, ha megbánják bűneiket. Követőim legnagyobb meglepetésére ők mindig elől lesznek. Ezek a lelkek, Követőim és Kiválasztott lelkeim imái és szenvedései által kerültek Hozzám.  Követőim ezt meg fogják érteni, mert ők, a Velem való egyesülésük által, örülni fognak az ilyen lelkek megmentéséért.
Most szükségem van arra, hogy minél több lélek megmenekülhessen, leányom. Kérlek, hogy imádkozz, hogy te és más kiválasztott lélek is megtanulja majd, hogy hogyan tudja a szenvedés növelni azok számát, akik Atyám Birodalmába be fognak lépni. Arra kérem őket, hogy könyörögjenek a szükséges kegyelmekért, hogy megkapják a szenvedés ajándékát. Emlékezzetek arra, hogy amikor Én szenvedést adok, akkor az egy különleges kegyelem, olyan, amely egyre több lelket fog Szívem keblére hozni.
Szeretett Jézusotok
Az emberiség Megváltója