Hitbeli meggyőződésemről amelyet nyilvánosságra hozok és vállalom a következményeit is, mert a kétszínűséget és megalkuvás álarcát tovább nem bírom viselni, benső, lelki életemet olyan fokú meghasonlásba sodorná, aminek tragikus, örökérvényű következményeit könnyű felismerni: Pokol.
A Hozsanna, teljes kottás népénekeskönyv 1989-es kiadásának 33 oldalán a lelki ismeretvizsgáláshoz először a hét főbűn van felsorolva: kevélység, fösvénység, bujaság, irigység, torkosság, harag és a jóra való restség, és utána a  Szentlélek elleni bűnök, amelyek alapjában rendítik meg az istenes életet: aki vakmerően bizakodik Isten irgalmasságában, aki kétségbeesik Isten kegyelméről, a 3. pontja: aki a megismert igazság ellen tusakodik! (hosszabb ideig, Porul jár, előbb-utóbb! Még ha azt felsőbb elvárás, utasítás, netán parancs kényszere miatt teszi), aki irigyli mástól Isten kegyelmét, (óh, az a bizonyos „szent irigység” leple alatt, mennyit ártott a klérus tagjai közötti szeretetnek a Gonosz lélek), aki az üdvös figyelmeztetések ellenére a bűnökben megátalkodik, aki mindhalálig nem bánja meg bűneit (őszintén!).
Számomra az Egy, Szent, Katolikus Apostoli Anyaszentegyház hite IGAZ HIT, a Szentírás, azaz a teljes BIBLIA 72 könyve Isten kinyilatkoztatott, leirt szava, minden ember számára, a Szentháromság  Igéje értünk emberré lett, megtestesült Jézus Krisztusban. Továbbá, hogy ez az Igaz Isten, az Ő végtelen bölcsességében és teremtményei iránti szeretetében gyermekeinek, nemzedékről-nemzedékre az emberi történelem folyamán választottai által eligazítást, tájékoztatást is nyújtott és nyújt napjainkig, igazolja az Ó és Új Szövetség számtalan példája, ide tartozik a magán-kinyilatkoztatások különböző formái is, a részletekre nem térek ki, ismerős mindenki számára, általános műveltségi, tudás szinten. (az igaz hit-szint, egy teljesen más kategória, nem mindenkié).
Ebből a hiteles forrásból táplálkozva, előbb beoltatva a szőlőtőbe - Katolikus Anyaszentegyház – Isten végtelen kegyelméből és irgalmából mint meghívott és a Szűzanya által nevelt legkisebb gyermeke, birtokában azon ajándékoknak, amelyeket kaptam, kijelentem:
Az Úr Jézus második, azaz dicsőséges eljövetelének, vagyis a végső idők nemzedéke vagyunk, a megjövendölt események már a megvalósulás fázisában vannak és  ennek legkonkrétabb, kézzelfogható, látható, tapasztalható bizonyítéka, sarokköve, sorsfordítója Szentatyánk, XVI. Benedek pápánkkal kapcsolatos.
Anyaszentegyházunk külső és belső ellenségei lemondásra kényszeríthették és helyébe az ő bábujukat állították Bergoglio bíboros személyébe, mint Ferenc ellenpápa, vagyis a Jelenések könyve és a magán-kinyilatkoztatások szerint a Hamis Próféta a Hamis Egyház feje!
Idézek pár rövid részletet az ezzel kapcsolatos próféciákból:
Szent Nílus jövendölése: „A XX. Század közepe táján, amikor közeledik az Antikrisztus eljövetele a becstelenség és a törvénytelenség egyre erősebb lesz. A keresztény lelkipásztorok, püspökök és papok hiú emberek lesznek, teljesen elveszítve a jobb kéz és a bal kéz megkülönböztetését. (jó és rossz, bűn és erény, igazság és gazság). Abban az időben sokan elveszítik teljesen a (z igaz) hitüket! Az istentelenek tudása tele lesz hiúsággal és az embereket arra vezetik (tanítják már óvodás kortól kezdve, hivatalosan), hogy elveszítsék az Isten létében, vagyis a Szentháromságban való hitüket. Akkor a büntetés kardja hirtelen megjelenik és megöli a hitehagyottat és követőit”
Assisi Szent Ferenc jövendölése: „Valaki, akit azon szorongattatás csúcspontján nem az egyházjog szerint választanak pápának, azon fog igyekezni, hogy rafinált módon (eszességgel) sokakba a tévedés halálos mérgét (a lelki halált) csöpögtesse!” (megvalósult 2013. 03. 13-án!) A rendünk kettészakad”... (hűségesekre és megalkuvókra!)
La Salette: „Róma elveszíti hitét és az Antikrisztus székhelye lesz. A démonok az Antikrisztussal együtt nagy csodákat művelnek a Földön és a levegőben. Az ember egyre gonoszabbá válik”. (Róma a Vatikánt jelenti).
Pedro Regis: „Gyermekeim, sokan mennek közületek templomban, de nem tiszta szívvel és hit nélkül teszik! Sokan csak azért mennek, hogy mutassák, ők katolikusok. Ez nagy hiba! (1987. 10. 10.). Kedves gyermekeim! Azt kérem, ne éljetek bűnben! Az emberiség lelkileg vakká vált, és az Én gyermekeim úgy élnek, hogy vak vezet világtalant! (2013.04. 16.) Drága gyermekek! Ne álljatok karba tett kézzel! Most van alkalmatok, hogy megtérjetek! Térjetek meg gyorsan! (2013. 04. 08.) Nehéz napok jönnek Fiam Egyházára! Amikor minden elveszettnek látszik, akkor fog Isten győzelme hozzátok érkezni! (2013. 04. 02.). Én semmire sem akarlak kötelezni, de ez a megfelelő pillanat megtérésetekre. Egy háború fog bekövetkezni. A katonák reverendát fognak viselni! (2013. 03. 31.) Péter utódja most a saját keresztjét fogja megtapasztalni! Péter a Péter földjén van! (2013. 03. 16.) Szent Péter bárkája hánykolódni fog és nagy zűrzavar lesz! Péter, maga a titok, Ő a ti válaszotok! (2013. 03. 05.) Eljön majd a nap, amikor két Trón lesz, de csak az egyik lesz Péter igaz utódjáé! Tartsatok ki az Igazság mellett!!! (2008. 12. 23)  Akinek Péternek kellene lennie, Júdássá válik! Ő megnyitja majd a kapukat az ellenség előtt és szenvedést hoz a hívő férfiakra és nőkre!” (2008. 08. 29.)
Szőkefalva, ötödik titka: „Eljön az idő, amikor az Egyház mérlegre kerül! Eljön az idő, amikor a papok tévelyegni fognak! Megölelik azt az utat, amelyik vesztükbe vezet. Amikor úgy látszik, hogy minden összeomlik, akkor fog győzni az Egyház...”

A továbbiakban szintén röviden, tömören, de a lényeget kiemelve a Kék könyvünkből, a Máriás Papi Mozgalom – Máriás Mozgalom üzeneteiből idézek - megadva az oldalszámot – bizonyítékként, hogy a még mindig bizonytalanság közt vergődő testvéreinknek segítséget nyújthasson a Szűzanya.
„A „napban öltözött Asszony” (Jel 12, 1.) seregével nyíltan küzd a „vörös Sárkány” (Jel 12, 3.) vezetése alatt álló sereggel, akinek a tengerből előjövő fekete vadállat (Jel 13, 1) is szolgálatába állt! A fekete Vadállat a szabadkőművesség, amely beszivárgott az Egyházba, megtámadja, megsebzi és megkísérli alattomos taktikával lerombolni azt!” (435 ó). „Mily nagy a szabadkőművesség és a kommunizmus munkája! Titokban igyekszik lerombolni Egyházamat, amely országaitokban mindig tündökölt és virágzott! Küzdjetek az imádsággal és a vezekléssel, legyen a rózsafüzér győzelmetek fegyvere!” (492 ó). „Ez a nagy harc ideje köztem és a vörös Sárkány, meg a fekete vadállat rendelkezésére álló hatalmas sereg között. A marxista ateizmus és a szabadkőművesség vezetik ezt az egyesült sereget, hogy az egész emberiséget istentagadásra és Isten elleni lázadásra vigyék!” (536 ó).
Úgy éltek, hogy nem veszitek tudomásul, milyen sors vár reátok! Napjaitokat felelőtlenül, közömbösségben, teljes hitetlenségben töltitek! Hogyan lehetséges ez, amikor Én oly sokféleképpen és rendkívüli jelekkel figyelmeztettelek a titeket fenyegető veszélyre, és megjövendöltem a most bekövetkezendő véres megpróbáltatást! Mivel az emberiség nem fogadta el ismételt felhívásomat a megtérésre, a bűnbánatra, az Istenhez való visszatérésre, a legnagyobb csapás készül rátörni, olyan, amelyet az emberiség történelme még nem ismer!!! Sokkal nagyobb büntetés lesz, mit a vízözön! Nem hisz már sok püspök, pap, szerzetes és hívő, elveszítették az igaz hitet Jézusban és Evangéliumában, emiatt kell üldözés és vér által megtisztulnia az Egyháznak!
Ezek azok az idők, amelyet megjövendöltem! Bíborosok-bíborosok ellen, püspökök-püspökök ellen, papok-papok ellen támadnak, és Krisztus nyáját ragadozó farkasok tépik szét, akik védtelen és szelíd báránynak öltözve lopakodtak be az Egyházba! Rajtuk keresztül sikerült a Sátánnak oda behatolnia, és az Egyház csúcsán működnie!” (vagyis a Vatikánban!). (573, 574 ó). Elérkezett a nagy hitehagyás ideje! Elérkezett az általános zűrzavar és a lelkek legnagyobb zavarodottságának ideje! A katolikus Egyházon belül is tévedéseket tanítanak és terjesztenek, míg nagy könnyedséggel tagadják meg a hit alapigazságait! A nagy hitehagyás áldozata lett sok Püspök, Pap, Szerzetes és hívő is! Ebben az időben a katolikus Egyházban kitart egy kis maradék, amely mindig hűséges marad Krisztushoz, az Evangéliumhoz és annak teljes igazságához!” (és az utolsó pápához, XVI. Benedekhez, Őszentsége a Fatimai titok pápája!) (680, 681. ó). A gonoszság sötét erői most már minden oldalról cselt vetnek (az Egyházunk) elébe, a szabadkőművesség sötét  szálai – tagjaikon keresztül – elérték az Egyház legfelsőbb vezetését, sikerült megbénítaniuk cselekedeteit és kioltani apostoli buzgóságát. (sőt, végrehajtották a legprofibb államcsínyt a konklávéval szentesítve!). Higgyetek  abban, amit nektek mondok és maradjatok békémben és fényemben!” (684, 685 ó).
„Készüljetek megtapasztalni azt a kimodhatatlan szenvedést, amikor a leghűségesebbek elhagynak benneteket, testvéreitek kinevetnek, feletteseitek a peremre szorítanak, barátaitok megtámadnak, mindazok üldöznek, akik megegyeztek a világgal és beléptek a szabadkőművesség titkos seregébe! Hangotoknak egyre erősebben kell hirdetnie az Evangélium szavát és a katolikus hit minden Igazságát! Ne engedjétek, hogy félelem vegyen rajtatok erőt! Most már elérkezett feláldoztatásotok ideje! Üldözni fognak benneteket! Az Egyházat rövidesen egy újabb, eddig még nem ismert rettenetes üldözés fogja megrázni!  (698, 699 ó).
„Már megalakítottam seregemet azokkal a gyermekeimmel, akik elfogadták hívásomat és hallgattak szavamra! A szabadkőműves páholyok feladata az, hogy nagy csalárdsággal mindenhol rászedjék az embereket, vessék meg Isten szent törvényét, helyezkedjenek szembe a tízparancsolattal. A fekete vadállat, vagyis a szabadkőművesség félelmetes és álnok támadása ellen biztos menedéketek és Istenhez vezető utatok az Én Szeplőtelen Szívem!” (722, 726, 727 ó).
„Mint Édesanyátok, figyelmeztetni kívántalak benneteket arra a nagy veszélyre, amely ma az Egyházat a sok ördögi támadás részéről fenyegeti, és annak (t.i. az Egyháznak!) elpusztítására törekszik! Ennek végrehajtására emelkedik ki a szárazföldből egy vadállat, amely a bárányéhoz hasonló két szarvat visel és a tengerből jövő fekete vadállat segítségére siet! A párduchoz hasonló fekete vadállat a szabadkőművességet jelképezi, (Jel 13, 1.), a bárányhoz hasonló kétszarvú vadállat pedig az Egyház belsejébe beszivárgott szabadkőművességet jelzi, vagyis az egyházi szabadkőművességet, amely főként a FŐPAPSÁG TAGJAI KÖZÖTT TERJEDT EL!” (Jel 13, 11.) (728 ó). (végre fogadjuk el azt a valóságot, amely szemünk előtt bontakozott ki, igazolva a Szűzanya előbbi kijelentésének hitelességét, nem „kamu” az, hogy vannak egyházi szabadkőműves Bíborosok is, sőt 2013. 03. 13-án átvették a Vatikán irányítását, legfelsőbb szinten is. Akinek van szeme, lássa! Aki nem akar látni, mert szemet huny, vagy fél, személyes döntése, aki pedig vak, az nem tudja meglátni, de a tény, tény marad! Ferenc ellenpápa éppen azon a hangszeren játszik, és ugyanazt a nótát fújja  mint a világ, beiktatásától kezdve, és a vele kapcsolatos további prófécia is be fog teljesülni szószerint, betűről-betűre !).
„Az egyházi szabadkőművesség célja Krisztusnak és Egyházának tönkretétele, új bálványt, vagyis Hamis Krisztust és Hamis Egyházat alkotva! Ezért törekszik az egyházi szabadkőművesség elhomályosítani (Jézus Krisztusnak, Szent Evangéliumának és az évezredes Egyházi Tanítóhivatalnak tanítását, Szent Hagyományát alattomosan megváltoztatni!), isteni szavát természetes és ésszel érthető magyarázatokkal, megkísérli, hogy érthetőbbé és elfogadhatóbbá tegye, megfosztva minden természetfeletti tartalmától! Így terjednek a tévedések a katolikus Egyház minden területén! (most már feltartóztathatatlan  „szökőárként”, még a legkisebb sejtjében, a családban is!). (729 ó). Az egyházi szabadkőművesség célja igazolni a bűnt, hogy azt ne úgy mutassák be, mint valami rosszat, (amely mögött sugalmazó kísértőként az ördög lapul meg), hanem mint értéket és jót!” (Ferenc ellenpápa szerint a „melegek”, a házasságtörők, a mohamedánok, „mindenki” hitétől függetlenül  értéket tudnak behozni az Egyházba, ha befogadják! Hadd lássuk, most szélesre tárja a Hamis Egyház kapuit, ajtaját, sőt ablakait is, mi lesz az eredménye? Előkészület, az Antikrisztus fogadására!).
„Az egyházi szabadkőművesség pártfogolja az olyan exegézist (bibliai szövegmagyarázatot), amely különböző irodalmi műfajok segítségével az Evangéliumot teljesen szétszabdalva, annak racionális (észerő) és természetes magyarázatát adja”. (ebbe a sátáni csapdába estek bele a „nagy reformátorok”, utóbb egyes katolikus papok, püspökök, híres teológusok, laikusok is).
„Miután a bárányhoz hasonló kétszarvú vadállat tönkretette a történelmi Krisztust, (elsősorban az emberek szívében, lelkében,  beleértve sok un. gyakorló keresztényt is, és ennek következtében az Oltáriszentség iránti tisztelet, hódolat, imádat már nagyon silánnyá vált, vajon nem a II. Vatikáni Zsinat gyümölcseként?), arra törekszik, hogy a misztikus (titokzatos) Krisztust, az Egyházat is lerombolja! A Krisztus által alapított Egyház az egyedüli, amely Szent, Katolikus, Apostoli, Egy és Péterre épült!” (730 ó).
„Jézushoz hasonlóan az általa alapított Egyház is mint az Ő Titokzatos Teste, szintén Igazság, Élet és Út! Az Egyház Igazság, mert egyedül őreá bízta Jézus, hogy őrizze épségben az egész hitletéteményt. Az egyházi szabadkőművesség ezt a tényt a hamis egyházi egységgel akarja megrendíteni, amely valamennyi keresztény egyház elfogadásához vezet, azt állítva, hogy mindegyik birtokolja az Igazság egy részét. Ápolja egy általános keresztény egyház megalapításának tervét, ami valamennyi keresztény felekezet, köztük a katolikus Egyház egybeolvadásából alakulna. Az Egyház élet, mert kegyelmet ajándékoz. Csak nála vannak a kegyelem hathatós eszközei, a hét szentség!” (731 ó).
„Harcoljatok velem, kicsi fiaim, a Sárkány ellen, amely az egész emberiséget Isten ellen lázítja! Harcoljatok velem, kicsi fiaim, a fekete vadállat, a szabadkőművesség ellen, amely a lelkeket vesztükbe akarja vinni! Harcoljatok velem, kicsi fiaim, a bárányhoz hasonló vadállat, az egyházi élet belsejébe beszivárgott (egyháziakból álló) szabadkőművesség ellen, amely Krisztust és Egyházát akarja tönkretenni. Hogy ezt a célt elérje, új bálványt akar állítani, vagyis Hamis Krisztust és Hamis Egyházat!” (734 ó).
Pár évszámot leközlök -  kiindulva a vadállat számából – amelyeket a Szűzanya feltárt, összefüggéseiben.
Kr. u. 666: „Ebben a történelmi időszakban az Antikrisztus az Iszlám jelenségén keresztül mutatkozik, amely egyenesen tagadja a Szentháromság titkát és Krisztus Urunk istenségét”.
Kr. u. 1332: „Ebben a történelmi időszakban az Antikrisztus gyökeres támadással jelentkezik az Isten Igéjébe vetett hit ellen. Filozófusok jelennek meg, akik a tudománynak kizárólagos értéket kezdenek tulajdonítani, és később az értelemnek is, ami lassanként odavezet, hogy az igazság egyetlen ismertetőjele csak az emberi értelem lesz. Megszületnek a nagy filozófiai tévedések, amelyek századokon át mind a mai napig fennállnak. A protestáns reformáció nem fogadja el a hagyományt az isteni kinyilatkoztatás forrásaként, csak a Szentírást ismeri el annak. De ezt is csak értelemmel magyarázza, és makacsul elveti a katolikus Egyház Tanítóhivatalának tanítását, bár Krisztus bízta arra a hitletétemény őrzését. A protestánsok szabadon olvassák és értelmezik a Szentírást saját, egyéni elgondolásuk szerint. Így teszik tönkre az Isten igéjébe vetett hitet.
Az Antikrisztus munkája ebben a történelmi korszakban az Egyház megosztása, számos új keresztény felekezet sorozatos alapítása volt, amelyeket fokozatosan az Isten igéjébe vetett igaz hit széleskörű elvetésére vezetett! (tehát a „nagy reformátorok” kinek a malmára hajtották a vizet? A mai „modernisták” nem tanultak elődeik tévedéseiből? A Nagyfigyelmeztetés rendkívüli kegyelmi ajándékával majd feltárja az abszolút Igazságot!).
Kr. u. 1998: Ebben a történelmi korszakban a szabadkőművesség az egyházi szabadkőművesség segítségével valóra akarja váltani feltett szándékát: bálványt akar alkotni és odaállítani Krisztus és az Egyház helyére! Hamis Krisztust és Hamis Egyházat! Így érkeztek el a megtisztulás, a nagy megpróbáltatás és a hitehagyás csúcsára. A hitehagyás akkor már általános lesz, mert majdnem mindenki követi a Hamis Krisztust és a Hamis Egyházat!”
Szűzanyánk az évszámmal kapcsolatosan nagyon komoly valóságot tár fel,  nem véletlen, hogy a Kék könyvünk nyilvános, utolsó üzenete 1997. 12. 31-én befejeződött. Nagyon mélyen megrendítő valóságot tárt fel – ne feledjük, Ő odaátról nem azt a „felszínt” látja amit mi, látja a lényeget, vagyis az ember szívét, lelkének állapotát azt, hogy már 1998-ra bekövetkezik az általános „hitehagyás” és ennek úgymond „modern” megnyilvánulási formája: Hamis Krisztus és Hamis Egyház! De kérdezhetnénk, hol található és kik a tagjai? Köztünk élnek, minden „felekezetben”, beleértve a katolikus Egyháziakat is, mind egytől-egyig keresztényeknek vallják magukat, igényelik, hogy gyerekeik meg legyenek keresztelve, elsőáldozók, bérmálkozók legyenek, vallási szertartású esküvő, és persze a végső akkordot a temetést is „jogosan” elvárják, esetleg ünnepeken átlépik a templomuk küszöbét is. Nem az ilyen emberekből van a legtöbb, mindenütt? Tehát ne csodálkozunk, ha 15-tizen öt évre rá megérett az idő arra, hogy a Hamis Egyháznak a Feje a Hamis Próféta elfoglalja „székét” a Szent Márta házban, persze arra nincs „lelki ereje”, talán felülről nem is engedi az Úr Jézus, hogy Péter hiteles székét megbecstelenítse, azt majd megteszi cimborája, az Antikrisztus, hogy milyen formában, majd meglátjuk. Ezt még bővebben kifejtem következő írásaimban.
„Akkor tárul ki a kapu, hogy megjelenjék az ember, illetve maga az Antikrisztus! Kedves fiaim, ezért kívántam megvilágosítani a Jelenések könyvének azokat a lapjait, amelyek a ti időtökre vonatkoznak, hogy felkészüljetek velem a nagy harc legfájdalmasabb és legdöntőbb szakaszára, ami Égi Édesanyátok és a gonoszság felszabadult erői közt dúl. A ti dolgotok ezekben a nehéz esztendőkben az, hogy hűségesek maradjatok Krisztushoz és az Egyházhoz. (beleértve annak utolsó, hiteles vezetőjét, XVI. Benedek emeritusz pápánkat!) Viseljétek el az ellenségeskedést, a küzdelmet és az üldöztetést! Legyetek értékes tagjai a kisded nyájnak, amelynek feladata, hogy harcoljon és végül győzzön az Antikrisztus hatalmas ereje fölött!” (734-738).
„Ez az az idő, amikor olyan bálványt alkotnak, amely az igaz Isten és az igaz Egyház helyére tör. És ez a bálvány a Hamis Krisztus és a Hamis Egyház. Ez az az idő, amikor mindazokat, akik ezt a bálványt követik, megjelölik homlokukon és karjukon. Ez az az idő, amikor a Bárány hűséges követőit félreállítják, üldözik, bebörtönzik, megölik”! (erről szól a 3. Fatimai titok is, tehát amíg még nappal van munkálkodunk, mert nagyon közel az idő, amikor ez a lehetőség is elvétetik, hisz mindent tudnak ellenőrizni, kiszűrni). (741)
„Nagy a fájdalmam, pápámat látva, amint súlyos keresztje alatt összeroskad a püspökök, papok és hívek teljes közömbösségétől körülvéve. (pontosabban fogalmazva, vaksága miatt!). Ma is ugyanazt kérem tőletek, Szeplőtelen Szívemnek szentelt fiaimtól, amit ezen a helyen kértem a három kisgyerektől, Lúciától, Jácintától és Ferenctől, amikor előttük megjelentem. Akarjátok-e ti is magatokat áldozatként felajánlani az Úrnak Szeplőtelen Szívem oltárán minden szegény bűnös gyermekem megmentésére?  Ha elfogadjátok felhívásomat, meg kell tennetek azt, amit most kérek!
Egyre többet imádkozzatok, főleg a rózsafüzért imádkozzátok! Tartsatok gyakran szentségimádási és  engesztelő órát az Oltáriszentség előtt! (amíg még van rá lehetőség, mert jön az Antikrisztus és megszünteti a mindennapi áldozatot, hogy felállíthassa a „vészt hozó undokságát”). Fogadjatok el szeretettel minden szenvedést, amit az Úr küld! (ezen a téren sokan arra szorulnak, hogy megváltoztassák benső hozzáállásukat a szenvedéssel kapcsolatos téves nézeteikhez, éspedig, a szenvedés nem Isten büntetése, ellenkezőleg, kiváltság,  részvétel Megváltónk számunkra felkínált megtiszteltetésében, lehetőség, hogy szenvedéseinket felajánlhassuk testvéreink lelki javára, megtérésük érdekében). Terjesszétek félelem nélkül az üzeneteket, amelyeket Én mint a végső idők égi Próféta Asszonya adok! (ezen a téren mi, a Máriás Papi Mozgalom és a Máriás Mozgalom tagjai, sajnos nagyon sokat mulasztottunk, és már nem sok időnk maradt a korrigálásra, nehezíti az a tény is, hogy emberileg összeegyeztethetetlennek tűnik elfogadni a „két párhuzamos Egyház” valóságát, habár egyre nyilvánvalóbban bontakozik ki szemünk előtt ennek a titoknak megvalósulása, beteljesedése.)
Ha tudnátok milyen büntetés érhet benneteket, hogyha továbbra is elzárjátok szívetek ajtaját égi Édesanyátok aggódó szava elől! Ezért bízta Fiam, Jézus isteni Szíve Szeplőtelen Szívemre az utolsó nagy kísérletet, hogy mindnyájatokat üdvösségre vezesselek.” (746) (az én, a te, a mi válaszunktól függ ennek az utolsó nagy kísérletnek a sikere vagy kudarca, a következményei, sok lélek üdvössége vagy kárhozata  is rajtunk lesz számon kérve, halálunk pillanatában, vagy a Nagyfigyelmeztetéskor, amelyet én most egy éven belül várok, kiindulva az akkori „hivatalos„ főpap- Kajafás -  megnyilatkozásából, és Ferenc ellenpápa „Irgalmasság” éve meghirdetésének összefüggését. Ne feledjük Szűzanyánk minket is bátorít arra, hogy segítségével próbáljuk értelmezni „az időnk jeleit”).
Mária nevében történik majd Művem befejezéseként a szabadkőművesség, valamennyi ördögi erő, a materializmus, a gyakorlati istentagadás veresége is, hogy az egész emberiség találkozhassék az Úrral, így megtisztuljon, és tökéletesen megújuljon Szeplőtelen Szívemnek a világban aratott diadala által! (839)
Emeljétek fel szemeteket, mert közel van szabadulástok. Az égből jön el számotokra a fény és a szentség új korszaka. Az égből jön a Sátánnak és az egész gonosz seregének végleges legyőzése. Az égből jön el hozzátok Krisztus dicsőségének fényes ragyogása, isteni hatalmának fehér lován lovagolva. Emeljétek tehát szemeteket az égre ti szeretett és nekem szentelt fiaim. Mert a fényes felhőkön jön el hozzátok az Én Fiam, Jézus Krisztus, dicsőségének fényében, hogy megalapítsa köztetek szeretetének birodalmát, a szentség, az igazságosság és a béke birodalmát!” (889)
Tehát nincs okunk, hogy aggodalmaskodjunk, annak ellenére, hogy az emberi történelem – beleértve az Egyházat is – egén szörnyű viharfelhők tornyosulnak. Minden amit megjövendöltek, beteljesedik, annak érdekében, hogy a „gonoszság misztériuma” is feltáruljon. Bővebben lehet tájékozódni ezzel kapcsolatosan az Igazság Könyvéből, szívből ajánlom, aki teheti szerezze be, amíg még van lehetőség a nyomtatására, terjesztésére, mert hamarosan lehetetlen lesz beszerezni. Bővebben a +36 1 599 9496 vagy e-mail: level@masodikeljovetel.hu.  Sajnos, egy ideje már oda jutott az egyházi „hivatalos” megnyilatkozás, állásfoglalás, hogy az igazat, hamisnak, a hamisat igaznak tünteti fel, de ez szintén a végső idők egyik jele. Nem kell megijedni attól, hogy nagyon nehéz napok fognak következni, üldöztetés, börtön, kivégzés, hisz teherbíró képességünkön felüli kísértést nem enged meg az mi Urunk. Tekintsük nagy, rendkívüli kiváltságnak a tényt, hogy a második, azaz Urunk, Jézus Krisztus dicsőséges eljövetelének nemzedéke vagyunk, lehetünk, és ezt azzal tudjuk legjobban kifejezni, ha minden tőlünk telhetőt megteszünk, azért, hogy nagyon jól felkészüljünk az eseményekre  elsősorban lelkileg és másokat is segítsünk akik elfogadják,  akkor a jutalmunk bőséges lesz. Mert Urunk megérkezésekor is munkában talál. Ferenc ellenpápa majdnem hároméves tevékenysége azt igazolja, hogy Ő valóban nagyon jól, sőt kitűnően fel van készülve saját személyes küldetésének tökéletes teljesítésére, igaz, ebben nagy segítségére vannak szabadkőműves kebelbarátai, akik ellenőrzik a fősodrású médiát, valóságos profikként azt és úgy tálalják, ahogy éppen pillanatnyi érdekeiknek, céljaiknak leginkább megfelel. Beleértve a katolikus médiát is. Mi pedig mire is várunk? Feltehetjük Urunknak a kérdést: Meddig hagysz minket a bizonytalanságban? Megígérted, hogy Egyházadon a Pokol kapui nem vesznek erőt, de ugyanakkor azt is mondtad, amikor az emberfia visszajön, talál-e hitet a földön?  Nagyon sok megválaszolatlan, kényes  kérdéssel találkozhatunk, még egy ideig, de ha szőnyeg alá seperjük nem oldunk meg semmit. Ki-ki a saját belátása szerint azt az utat követi, amelyet jónak, helyesnek vél, a Nagyfigyelmeztetéskor megadatik a lehetőség, feltárul Istenünk Irgalmas szeretetének legnagyobb csodája. Lényeges, hogy ezt az Adventi időt most már a dicsőséges eljövetel várásában töltsük, annak tudatában, hogy még jó pár évbe telik, amíg beteljesedik!   Marana Tha!
Legkisebb testvéretek Z Imre Áve Mária!