2024. február 14., szerda

Nagyböjt "Hallgassatok az Úr szavára!"

 

Szereted-e már a magányt? Még nem? Csodálatos! Nem szereted, mert még nem találkoztál vele. Ha ismernéd, szeretnéd. Keresnéd néha a csendet. A csend ott van, ahol a magány lakik. Azt a csendet keresd, amelyben nincs harag – nincs emberi szó, még önmagad belső hangja sem hallik. A csend szívén megtalálod a magányt.
Olyan a magány, mint egy ritkán látogatott gyönyörű hely: nagy határtalan pusztaságok, kék tavak, magas hegyek, mély tengerszemek, tiszta, beláthatatlan ég, csend, csend; ez a magány. És ha még közelebb érsz a magány szívéhez, már látni sem lehet ott semmit. A magány szíve olyan, mint egy pusztaság: homok, homok, homok.
Középen kicsi oázis, az oázis közepén egy kis patak: itt dobog a magány szíve, itt tökéletes a magány. Szeress ide járni, szeress egyedül lenni. Szeresd elfelejteni, hogy volt tegnap és van ma és lesz holnap. Emberi társaságot ne hozz ide magaddal. Könyvtárat ne cipelj és gondolatodból űzd el mindazt, ami terhel. Szíved mosd le a magány patakjának feledésvizével. Felejtsd el, hogy volnának igényeid. A magányban egyszerűen kell élni, egyszerűnek kell lenni. Ülj le a puszta földre, hunyd le a szemeidet és ismerd meg a magányt.
A nagy csendet el ne űzd, fájdalmát ne bánd, árvaságod tudatát ne űzd el, szórakozást ne keress. Figyelj. Nyugodtan. Szíved megüresedik és elnémul. Lelked árva lesz és nincstelen. Életed elhagyott és színtelen. Egy időre.
Mert aztán meglátod magadat. Megismered magadat. Nagy, hosszú, felejthetetlen útra visz a magány. Találkozol az őszinteséggel és önismerettel. Meglátod magad, úgy, ahogy vagy. Ahogyan vagy, ahogyan vagy.
A magány szívén imádkozni tanulsz majd, miután megláttad magadat. Aki ismeri magát, az nem akar mást, csak ismerni Istent. És aki imádkozik a magányban, az, megismeri az Istent. És aki megismeri az Istent, az megismeri az Életet. És aki ismeri az Életet, az tud mindent.

 

Élelmiszerlista a megpróbáltatások idejére

 

ÉTELJEGYZÉK A NYOMORÚSÁG IDŐJÉRE

1991. január

Kérésére rendelkezésre áll egy étellista Isten népének túlélése érdekében a megpróbáltatások idején. Ez a lista különleges pecséttel és áldással rendelkezik, amelyet Urunk adott 1991 januárjában

Tárolandó alapvető élelmiszerek:

1. Kása, liszt, tészta, rizs, szárított leves, szárított zöldségek, szárított gyümölcs (egy hétig fagyasztva)

2. Szárított burgonyapüré

3. Húskonzerv, sült bab, konzerv spagetti stb., halkonzerv (egy ideig tartó tartáskor ellenőrizze, hogy a dobozok nem rozsdásodtak-e. A rozsdásodás elkerülése érdekében törölje át növényi olajjal)

4. Tea, kávé, kakaó, cukor, tej (sűrített) / por.

5. Pudingpor, rongyos tabletták, zselék stb.

6. Margarin, vaj konzerv

7. Szószok és fűszerek, paradicsompüré, alaplé, méz, lekvár, sütőpor, só, bors, vanília esszencia

8. Vitaminok

FELEJTS EL – ÉN – NEM

• Boldogságos Anyánk képe

• Orvosi készlet

• Gyertyák és gyufák

• Műanyag zacskók

• Vécé papír

• Fólia

• Papír

• Magok

• Fa

• Szén

• Gáz

• Szentelt víz

• Feszületek, rózsafüzérek és egyéb vallási tárgyak

Lásd a „Gyógynövények” linket a Luz de Maria honlapján

https://revelacionesmarianas.com/ingles/especiales.html


BROUSSARD PÜSPÖK: Az élelmiszervásárlással kapcsolatban azt javasolják, hogy tedd félre azt a fajta ételt, amit általában eszel, és annyit, hogy két család három-hat hónapig megélhet. Forgassa el a romlandó tárgyakat, amikor szüksége van rájuk, és töltse fel azokat.

A listákat kérés nélkül tilos reprodukálni, eladni vagy bárkinek átadni. Jézus közvetlen akarata, hogy ezeket a listákat csak azok kapják ingyen, akik kérik.

Urunk megígérte, hogy a mostani nehéz időkben megsokszorozza az ételt, hogy mindig maradjon valami ennivaló a polcokon. Ha nem teszel félre kaját, akkor nem szaporodik meg amije van.

A vizet is tárolni kell, ezt is lehet időnként cserélni.

Tedd ezt a listát a hűtődbe vagy a kamrádba, és bízz benne.

https://littlepebble.org/2024/02/14/food-list-in-times-of-tribulation/

A behálózott kereszténység

Non habemus papam

I. Ferenc pápa "hamisítvány" lenne? Egy hamis pápa székelne Rómában legitimáció nélkül? Valóban ez a helyzet. Ugyanis elődje, XVI. Benedek "lemondása" törvénytelen volt. Az egyházjog szerint egy pápa nem mondhat le. És ezért természetesen új pápát sem lehetett választani. Bergoglio bíboros tehát bíboros maradt, és törvénytelenül foglalta el Péter trónját. A valóságban Benedek maradt hivatalában, Ferenc "pápát" tehát nem választották meg szabályosan. Ahogy ebben a videóban is elhangzik, Ferenc nem is tekinti magát pápának. Minden törvényes cselekedete megkérdőjelezhető, beleértve a bíborosok kinevezését is, hogy folytassa romboló politikáját. A katolikus egyház egzisztenciális válságban van. Katolikus szempontból ez azt jelenti, hogy Isten utolsó törvényes követe már régen elhagyta a Földet...

Forrás: Gerhard Wisnewski @ YouTube
Franziskus: Der falsche Papst
https://youtu.be/86c_Nn0s59I