2024. február 10-én

Jézus arra kérte Krisztinát, jelezze, hogy papjai közül minél többen egyesülnek a latin mise felajánlásában bátorságuk és hitbeli meggyőződésük miatt.


2024. február 22-én

Népem, én, a ti Uratok, Istenetek megparancsolom nektek, hogy tegyetek jóvátételt az általatok elkövetett sok bűnért, amelyek átszúrják a lelketeket, és a pokolra ítélnek benneteket, hacsak nem fordultok el a bűntől és nem teszitek meg a jóvátételt. Sokan közületek elfordultak Tőlem, a ti Uratoktól, aki az Életet adta nektek, és azzal futottak, aki a halál. Az antikrisztus hatalma mostanra elérte a világban a csábítás olyan szintjét, hogy olyan hatalmat szerezzen magának, amelyet korábban soha nem ért el az egész világ felett. Ez ebben a böjti időszakban történik, és sokan nem lesznek képesek hozzám fordulni Irgalomért, mert a gonoszság olyan erős. Könyörgöm nektek, hogy forduljatok Hozzám, a ti Uratokhoz, Istenetekhez, aki Életet és Fényt adott nektek. Forduljatok el Lucifertől és ügynökeitől. Ők több lelket vonzanak a pokolba. Mindent megadtam nektek, amire szükségetek van ahhoz, hogy ellenálljatok a gonosz lelkek sokaságának e gonosz folyamatának. Forduljatok el, amíg még van időtök!

Néhány pásztorom a pokolba vezető úton vezeti nyájamat, és nektek azt mondom: "Szégyelljétek magatokat! Mondom nektek, hogy sokak lelkét engeditek a pokolba jutni, és ott lesztek velük együtt. Mindazok a lelkek, akik továbbra is megengeditek, hogy az Antikrisztus és sok légiója a pokolba vezessen benneteket, megengeditek, hogy elváljanak tőlem. Mennyire szeretlek benneteket, és mennyire kívánom, hogy forduljatok el a húsvér test bűnei elől, amelyek az alvilágba vonzanak benneteket az örökkévalóságra! Ismét könyörgöm nektek - tegyetek jóvátételt bűneitekért, hozzatok rendbe mindent Velem, a ti Istenetekkel. A világnak csak a halál van a lelketek számára. Sokan mennek most oda. Ennek a böjti időszaknak az az ideje, hogy jóvátételt tegyetek bűneitekért, megtagadva a testet és a világot. Csak nyelveteken fogadjátok Testemet. Utasítsátok el a csaló minden abnormalitását, aki egynemű egyesületekben vesz részt. Tagadjátok meg és különítsétek el magatokat az ilyenektől. Ez Lucifer betegségévé vált. Imádkozzatok, imádkozzatok, böjtöljetek és térjetek vissza az Élethez Bennem. Örüljetek ennek a meghívásnak. Azok, akik meghallják szavaimat és válaszolnak, lélekben felvirágoznak. Bölcsességet és a szükséges kegyelmet kapják majd.

Utasítsátok el a hamisságot, amely nagy tűzként terjed, de hamarosan tanúi lesztek, amint tűz hull az égből. Mint minden más üzenetet, amit küldöttem adott, ezt is megváltoztatta a csaló - az igazságot hazugsággá változtatta, és a hamisságot terjesztette. Legyetek éberek és fogadjátok be az Igazságot. Forduljatok vissza az Életemhez, azok, akik azt akarják, hogy lelketek megmeneküljön. Menjetek Anyám házaiba. Imádkozzatok és vezekeljetek ott lelketekért és gyermekeitek lelkéért. Sokan vannak nagy vidámságban a gonoszság legmélyebb mélységeiben, és el fogják veszíteni lelküket. Úton vannak a pokolba saját választásuk miatt, amikor Lucifer és számos ügynöke hívására és csábítására válaszoltak. Nagy szükség van arra, hogy ti, a világ népe, válaszoljatok arra, amit mondok nektek.

Nagyon sok pásztorom félelmében eltévedt. Sokan mások egyesülnek a gonosszal, amely körülvesz benneteket. Oly sokan látnak, de szellemük és testük átadta magát az antikrisztusnak.

Mondom nektek, népem, e böjti időszak után látni fogjátok annak beteljesedését, amit nektek adtam annyi éven át.

Szülők, megengedtétek, hogy méhetek a pokol temetőjévé váljon. Mondom nektek, imádkozzatok, böjtöljetek, tegyetek sok jóvátételt méheitek gyümölcseiért, akiknek utódai a Sátán akaratát teljesítik. Ő mindenhol ott van. A világ a pusztulás mélységeibe süllyed. Háború várható. Azok, akiknek hatalmuk van a világotokban, tervbe vették a pusztulásotokat. A világot megfosztják a Bennem lévő Élettől, és ti, emberek, látjátok, de úgy döntötök, hogy nem látjátok, halljátok, de csak a halálra reagáltok. Ünneplés van mindenki szívében ebben a böjti időszakban a jóvátétel helyett.

Anyai Házaim lesznek számotokra a sarokkövek. Hallgassatok meg Engem, ti emberek, akik meg akartok üdvözülni - a pusztulás a ti világotokra tör. Hamarosan megfosztanak benneteket az életetektől, és nem lesz más, csak halál és szenvedés. Szívemet szomorúsággal tölti el, hogy ti, az Én népem, akiket szeretek, hagytátok, hogy lelketek a pokolra legyen rendelve. Megáldalak benneteket Atyámban, Én az Ő Fiában, Jézusban és a Szentlélekben.

Kicsikém, nem tudtad leírni mindazt, amit mondtam neked. Egyházam el fog vonulni népemtől a szentségeiben, de helyette a megtévesztés lesz. Az Antikrisztus fog uralkodni és elfoglalja Péter székét, amíg vezetőim ezt megengedik, de tudniuk kell, hogy Kegyelmem nem lesz megengedett azoknak, akik követik azt, aki Antikrisztus, és a nyájat - azt a keveset, ami van - arra vezetik, hogy megtagadják az Igazságot és az Én Szentségeimet. Jaj nektek!

Ami pedig titeket, pásztoraimat illeti, akik megtagadjátok nyájamtól az Én Testemet a nyelvükön, csak a saját veszteteket veszitek magatokra, mivel Egyházamat megfosztják mindattól, ami az enyém - de csak egy rövid időre, hogy minden ember választhassa az Életet Bennem vagy a halált az örökkévalóságra.

A felhőkön fogok eljönni dicsőségben, amikor ez az idő elmúlik.

Életet adtam, és vissza fogom kapni az életet azoktól, akik az Életemet választják.

Pásztoraim megtagadtak Engem, sokan közülük már nagyon régóta. A testet és a világot szolgálják. Ők a halálban választják ezt, de Én azt mondom minden embernek, aki az Életre vágyik Bennem, hogy le kell mondanotok önmagatokról és a világról, és Hozzám kell jönnötök: igyatok az Életemből.

Kicsikém, bűnösnek fognak találni téged néhányan, akik a sötétségben vannak, és akik nem akarják befogadni az Életet és a Fényt. Legyetek békében. Én veled vagyok. Azoknak, akik követni akarnak Engem, szentségeket adtam arra az időre, amikor visszavonulok a világból - de ez csak rövid időre lesz.

A nappal sötétségében három napra és éjszakára éjszakává változik. Tiszta viaszgyertyádat áldd meg, mert más nem gyújtja meg. Közel van a kezedben. Amikor minden Életem Egyházamban visszavonul, akkor a világot fájdalom, éhség és mindenféle betegség fogja elárasztani, ami oda vezet, hogy az égből tűzgömbök záporoznak. Ezután a sötétség három napja és éjszakája következik, és sok-sok ember fog belefulladni az Antikrisztussal együtt a pokol örökké tartó tüzébe. Azoknak, akik gúnyolódnak a szavaimmal, azt mondom nektek, hogy követni fogjátok őket, ahogy a többiek az Antikrisztussal és sok csatlósával együtt távoznak.

Gyermekem, légy nyugodt: ne félj! Veled leszek mindvégig.

Megáldalak benneteket Atyámban, az Ő Fiában, Jézusban és a Szentlélekben.