2010. november 14., vasárnap

2010.11.13.

2010. november 13. szombat
Elfelejtettem leírni, hogy csütörtökön, amikor mentem a templomba, ismét láttam ott azt a hajléktalant, aki a bejárati ajtó lépcsőjén szokott ülni. Mielőtt beléptem a templomba, látomásban az Úrjézus ült most a hajléktalan helyén. Jézus: Drága gyermekem, meg kell még tanulnod, hogy akárhányszor látsz egy hajléktalan embert az utcán vagy a templomnál, én mindannyiukban ott vagyok. Amit más emberrel tesztek, velem teszitek. Ezt ne felejtsd el gyermekem!
A csütörtöki napon nagyon elégedetlen voltam magammal és úgy éreztem nem tudom jól végezni a rám bízott feladatokat. Ezért az Úrjézust egyik választottján keresztül megkérdeztem e problémámmal kapcsolatban. Nagyon szép választ kaptam az Úrjézustól, mely nagyon boldoggá tette az egész napomat. Jézus: Az, hogy nem vagy elégedett magaddal, az alázatodat jelenti. Így helyes. Egy a fontos: nekem tetszik, ahogyan a rád bízott feladatokat végzed. Én megértő Isten vagyok és tudom, hogy vannak állapotbeli kötelességeid, főleg a tanulás, melyre időt kell biztosítanod. Áldott légy, kicsi választott gyermekem igyekezeteidért.
Még a csütörtöki nappal kapcsolatban egy csodálatos élményem volt, mely nagyon meglepett engem. Amikor mentem áldozni, egy nagyon szép férfihangot hallottam, mely ezt mondta: „Ez az én testem.” Erre is kaptam egy választ az Úrjézustól. Jézus: Drága gyermekem, most nem láttál engem, hanem hallottál. A hangommal szereztem örömöt neked.
Nagyon boldog voltam ettől a választól, hogy valóban drága Jézusom hangját hallhattam, mely oly gyönyörű, hogy szavakkal leírhatatlan. Megkérdeztem, hogy értette a mondat másik részét. Jézus: Drága gyermekem, úgy értettem, hogy amikor rád került a sor szentáldozásnál, akkor nem engem láttál a pap személyében, hanem a papot.
Ma a szentmise elején hallottam újból az Úrjézus csodálatos hangját és ezt mondta. Jézus: Nagy Szeretettel vártalak benneteket gyermekeim!
A Dicsőség alatt látomásban egy ragyogó, fehér világban jártam. Előttem egy hosszú, fehér lépcső vezetett fel, melynek végén a Szentháromságot láttam. Középen ült a Mennyei Atya fehér ruhában, koronával a fején. A jobbján az Úrjézus ült, egyik lába alatt ott volt a Földgömb. Bal oldalon, pedig a Szentlélek ült fehér ruhában. Az Úrjézus mellett állt a Szűzanya. A lépcső alján angyalok seregei között térden állva láttam magamat is. Kezünket összetéve énekeltük együtt a Szentháromságnak a dicsőséget. Jézus: Drága gyermekem! Láttál minket a trónon ülni és láttad, hogy az egész szentmise a mi jelenlétünkben zajlik. Légy boldog gyermekem, mert ezt nagyon kevesen láthatják.
Evangélium előtt látomásban az Úrjézus fehér ruhában lesétált a lépcsőn hozzánk, mindkét oldalán egy kisangyal sétált vele együtt. A lépcső alján a két angyal térdre borulva várták az Úrjézust. A szószék aranyból volt és ezen olvasta az Úrjézus az evangéliumot nekünk.
A Szent vagy alattaz Úrjézust aranyszínű ruhában láttam középen állni, angyalok seregei vették körül térden állva énekelték neki a Szent vagy-ot. Ugyanezt láttam a Miatyánk alatt is. Jézus: Drága gyermekem! Az aranyszínű ruha az én dicsőségemet jelképezi. Énekeljetek hasonlóan, mint az angyalok, hogy szent nevemet felmagasztaljátok, mert mi, a Szentháromság, háromszorosan szentek vagyunk.
Az Isten Báránya alatt az irgalmas Jézust láttam lefelé sétálni a fehér lépcsőn. Egyszer csak megállt, hátra tekintett a Mennyei Atyára, aki fejével bólintott. Láttam Jézust, hogy kezeit egymás mellé teszi, az ég felé fordítja, és felénk fújt valami piros port, amely mindenkire rászállt. Jézus: Drága gyermekem, Mennyei Atyám belegyezésével irgalmammal borítottalak be titeket a szentmisén.
A szentáldozás alatt azt láttam, hogy most nemcsak az Úrjézus áldoztat meg minket, hanem a jobb oldalán álló Szűzanya is. Amikor egy gyermeket áldoztatott meg a Szűzanya, kedvesen, alázatosan és szeretettel lehajolt hozzá, megáldoztatta, majd pedig az egyik kezével megsimogatta a gyermek arcát. Jézus: Drága gyermekem, Édesanyám hozzám hasonlóan nagy szeretettel áldoztat meg benneteket. Tekintsétek a Szűzanyát példaképeteknek!
A szentmise végén azt láttam, hogy az egész Szentháromság felállt a trónjáról és egyszerre megáldottak minket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.
Mielőtt elmentem a templomból, letérdeltem és keresztet vetettem. Látomásban az egész Szentháromság a trónján ült és én a lépcső alján vetettem keresztet előttük.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Figyelmeztetés a pokol elkerülésére és a Paradicsom ígérete

2010. november 13. szombat; 3:00
Szeretett leányom, egy szörnyű üldöztetésen mentél keresztül, amit Én engedtem meg, azért, hogy megmentsem lelkedet a pokol kínjaitól. Most már szabad vagy és lelked képessé tesz téged, hogy úgy hirdethesd Szavaimat, hogy az emberek megszabadulhassanak attól a szenvedéstől, ami rájuk vár, ha ostobán az ördögnek adják át magukat.
Neked, leányom, már a kezdet kezdetén ez volt a küldetésed. Ez alatt a néhány nap alatt, egyfolytában Én erősítelek téged.  Mit gondolsz, mi szeretnél lenni majd egy hét, egy év, vagy két év múlva? Egy harcos, bátor a végsőkig. Te most Velem fogsz dolgozni, azért, hogy szeretett gyermekeim lelkei megtisztuljanak, akik iránt mély és teljes az együttérzésem. A szeretet úgy folyik át ereimen, mint egy folyó. Együttérzésem irántuk, sohasem fogy el, annak ellenére, hogy ők más útra terelődnek.
A pokol kínjaitól akarom őket megmenteni
Mondd meg nekik, leányom, hogy meg akarom menteni őket a pokol kínjaitól. Szükségesnek tartom, hogy ebben az örömtelen, zavart állapotukban Hozzám forduljanak. Csak egyetlen út van a szeretethez és a békéhez. Mert ez lesz az Én Új Paradicsomomban, amikor Ég és Föld eggyé válnak. Ők nem tudják ezt? Az Örök életre vonatkozó ígéretek, melyben mindannyian, akik Hozzám fordulnak felemeltetnek testestől-lelkestől és elméstől az Új Földhöz és Új Égbe, melyek újra összekapcsolódnak, és a rég megígért Paradicsommá válnak az Én Atyám gyermekei számára.
Könyörgöm, higgyetek. Gondoljátok meg. Ha a Szentírás Szavainak még sohasem voltatok kitéve, akkor tegyétek fel ezt az egyszerű kérdést. Ha szívetekben szeretetet éreztek, mit gondoltok, ez honnan származik? Vajon szeretet – e az, amely a gyengédség, az alázatosság és a vágyódás érzését kelti bennetek, és azt, hogy minden egoizmustól szabadok legyetek? Ha igen, akkor ez maga a szeretet, amelyet minden gyermekemnek megígérek, akik visszatérnek Hozzám.
Hogyan hagynak üresen benneteket a világ dolgaira való törekvések
Tudom, hogy nehéz, szeretett gyermekeim, egy teljesen más világban hinni, mint amiben éltek. Ne feledjétek, hogy ezt a világot Isten, az Örök Atya teremtette, amit aztán beszennyezett a csaló munkálkodása.  Ő, a sátán, rendkívül ravasz. Nektek, gyermekeim, biztosan tudnotok kell, hogy a világi törekvések, amelyeket  nem találtok kielégítőnek, valóban nem elégítenek ki bennetek? Ürességet éreztek, amit nem lehet sem megmagyarázni, sem megérteni, vagy nem így van? Aztán egyre többre és többre törekedtek. De mégsem vagytok elégedettek, miközben mégis azt érzitek, hogy annak kellene lennetek. Vajon miért van ez így? Bepillantottatok már szívetekbe, hogy megkérdezzétek: miért? Miért? A válasz nagyon egyszerű.
Az Isten megteremtette az embert. Az embert megkísértette a sátán. A sátán valóban létezik, ebben a gyönyörű világban, amelyet az Örök Atya tiszta szeretetből teremtett. Sajnos, Ő, a sátán, létezni fog egészen a második eljövetelemig. Azután merő hazugságai és félrevezetései lelepleződnek, amelyeket gyermekeim által nyilvánított ki. Akkor már túl késő lesz sok gyermekem számára, beleértve azokat is, akik bizonytalanok és határozatlanok abban a hitben, hogy Atyám birodalma, Isten teremtése.
Ne utasítsatok vissza Engem
Hallgassátok! Én, Jézus Krisztus, a Megváltó, azért voltam hozzátok küldve, hogy mindannyian egy második esélyt kaphassatok arra, hogy Atyám Birodalmába bemehessetek, most hallgassátok meg Ígéretemet. Hallgassátok Hangomat, amely isteni kegyelemből küldetett a mai világnak, látnokaimon és prófétáimon keresztül, és értsétek meg, hogy Atyám Szemei előtt minden gyermekem egyforma. Mindazok, akik követik Őt, meg vannak áldva, de mindazok, akik nem akarnak hinni és hallani, azok a lélek kínjait szenvedik el. Isten teremtette a világot. A világ nem a semmiből lett. Az ember nem tudott, és nem is fog tudni ilyen csodát kitalálni, amelyet a tudomány sohasem fog tudni megmagyarázni. Az Istentől jött természetfölötti dolgokat sohasem lehet igazán megérteni egészen addig, ameddig Isten minden gyermeke testestől, lelkestől át nem adja magát annak a tiszta szeretetnek, amelyet Én felajánlok nektek. Kérlek benneteket, könyörgöm mindannyiatokhoz, hogy ne utasítsátok vissza Teremtőtöket. Kérlek benneteket, ne hallgassatok a megtévesztés hazugságaira, amelyet a csaló mond nektek, a szabadkőművesek megosztottsága által, a felvilágosultak, a hamis próféták, a bizarr és a gonoszsággal telt kultuszok által, amelyek az emberek butasága miatt alakultak ki.
A sátán valóságos
Az emberiség gyenge. Még a legszentebb követőim is áldozatul esnek az ördög kísértéseinek. A baj az, hogy azok, akik a szórakozást keresik, nem hiszik, hogy ő valóban létezik. Mások pedig nem tudják, hogy valós és létezik. Ezek azok, akik Nekem a legtöbb szívfájdalmat okozzák.
Felszakadnak a sebek és gennyesednek
Olyan nagyon szenvedek, hogy azok a sebek, amelyeket szörnyű keresztre feszítésemkor okoztak Nekem, és amelyekbe belehaltam, most újra felszakadtak és gennyesednek, ami Testem és Lelkem haláltusáját okozza. Mégsem fog kihalni szeretetem irántatok soha.
Felszólítalak benneteket a Mennyekből és Örök Atyám Nevében, aki tiszta szeretetből teremtett egyenként, mindenkit, hogy legyetek kitartóak. Utasítsátok vissza a sátánt. Higgyétek el, hogy létezik. Nyissátok ki szemeiteket. Nem látjátok azt a káoszt, amit az életetekben okoz? Vakok vagytok?
Üzenet a gazdagoknak
A gazdagoknak ezt mondom: szálljatok magatokba. Gondolkodjatok el egy pillanatig és kérdezzétek meg Istent. Boldogít benneteket, saját szerepetek, melyben a saját törvényeiteket élitek?  Érzésetek szerint helyes ez? Megtagadtatok – e Engem a világi javak rovására? Ezek a világi javak és az erre irányuló öröm üres szívvel hagynak benneteket. Saját szívetekben tudni fogjátok, hogy ez érzéseitek szerint nem helyes. De ti mégis még több szomjúságot fogtok érezni, ami még több izgalmat ígér, mert ezt a csaló adja, cserébe lelketekért.
Egy üzenet azoknak, akik a felvilágosultakat követik
Könyörgöm mindannyiatokhoz, különösen azokhoz a gyermekeimhez, akiket a felvilágosult és más hasonló gonosz fórum szippantott be. Amint ez megtörténik örök kárhozat vár rátok. Nem értitek, hogy mindazt, amit lelketekért cserébe ígérnek, az mind hazugság? Egy csalárd és félelemkeltő hazugság. Ti sohasem fogjátok azokat az ajándékokat megkapni, amelyeket a sötét küldöncök, a pokol mélyéből ígérnek nektek. Mint Megváltótok, a kereszt által, ahol az életemet adtam azért, hogy megmentselek benneteket, kérlek, ne engedjétek, hogy elveszítselek benneteket. Szeretlek benneteket, gyermekeim. Sírok, miközben utoljára könyörgök hozzátok, hogy ne utasítsatok el Engem a csaló javára.
Mindenkinek megbocsátok, akik meggyónnak
Nem tudok a szabad akaratotokba beavatkozni, mert ez egyike azoknak az ajándékoknak, amelyeket megkaptatok, amikor Isten Világosságában megszületettek. Nemsokára jönni fogok, amint azt az Írások megjövendölték – korábban, mint azt bárki is felfoghatná. A világ sötétségbe és kétségbeesésbe borul. De Én megbocsátok minden egyes gyermekemnek, rögtön, ahogy meggyóntak, attól függetlenül, hogy azok milyen sértőek voltak, mert bűneik lelepleződnek majd előttük. Ők testestől, lelkestől fognak bemenni a Paradicsomba, akkor, amikor az Ég és Föld eggyé válik, ahol ti mind, az Örökkévalóságban, családjaitokkal együtt, örökkön, örökké élni fogtok.
Ígéretek, amelyeket a Paradicsom kínál fel
Semmi betegség, semmi testi erőszak, semmi bűn – csak szeretet.  Ez az Én Paradicsomom ígérete. Senki sem fog vágyódni semmire sem. Mindenki harmóniában, örömben és szeretetben fog élni.
A pokol valósága
Ne utasítsátok vissza ezt az életet, azért az életért, amelyet a sátán ígér nektek! Folyamatosan hazudik nektek. Ha ti ezt az ösvényt követitek, aminek Isten és Én, Jézus Krisztus, a Megváltótok nem vagyunk részesei, akkor az örök kárhozat ösvényén jártok. Az ijedelemtől ordítani fogtok, amikor felismeritek hibáitokat. Miközben kegyelemért fogtok esedezni. Felhasítjátok arcotokat. A hajatokat fogjátok tépni. De, mivel szabad akaratotok van, amely Atyám egyik ajándéka, nem lehet elvenni tőletek. Ha ti ezt a hamis utat választjátok, akkor elkárhoztok és örökre a pokol tüzében fogtok égni. Ez nagyon is valós. Végül is a legnagyobb kárhozatban  felismeritek Istent, és hogy Én, a Megváltótok, Jézus Krisztus valóban Létezem. És ebben a szakaszban nem lesz mód arra, hogy megmentsétek magatokat.
A legnagyobb kárhozat, amikor már tudjátok, hogy sohasem láthatjátok Isten arcát
Lehet, hogy családjaitok tagjai a másik oldalról fognak látni benneteket. Ha ez bekövetkezik, és amint a félelmetes Igazságot felismeritek, már túl késő lesz. Ne feledjétek el ezeket a szavakat. A legnagyobb kárhozat az lesz, amikor tudni fogjátok, hogy Isten arcát sohasem fogjátok látni. Ez lesz a legnagyobb kín, és egyike azoknak, amelyek örökre megmaradnak a pokol tüzében, ahol a fájdalom mindig egyforma és könyörtelen lesz. Ti, a Paradicsom helyett, amelyet megígértek nektek, a csaló hazugságai miatt a pokol félelmetes folyosóin végzitek. Ez nagyon is valós, és egy örök életre tartó szenvedést jelent.
Felkérem mindannyiatokat, akik nem hiszitek el, hogy Én vagyok az valójában, aki az emberiséggel kommunikálok, kérlek benneteket, hogy imádkozzatok Szent Szívemhez. Imádkozzátok az Én Irgalmasságom Rózsafüzérét mindennap három órakor. Kéréseitekre szeretettel fogok válaszolni, amit rögtön érezni fogtok. Fogjátok kezemet, gyermekeim. Ne engedjétek el azt. Olyannyira szeretlek benneteket, hogy közületek egyenként mindenkiért az életemet adtam, azért hogy megmenthesselek benneteket.
Ez alkalommal (a második eljövetelkor) azért jövök, hogy megítéljelek benneteket. Akármennyire is szeretlek benneteket, a szabad akaratotokba nem tudok beavatkozni, amelyet szeretett Atyám adományozott nektek. Remélem, hogy most hallgatni fogtok végre a modern világ látnokaira és prófétáira. Az Igazság az út, ami emlékeztet benneteket az örökké tartó megmentésetekre, és arra az új kezdetre, amikor a Földre a Paradicsom visszatér.
A sátán hazugságai
A hazugságok, nem számít milyen csábítóak, azok csak hazugságok. A hazugságokat, amelyeknek célja, hogy ellopja a szeretett lelkeket, Atyám, a Föld Megteremtője és Alkotója, nem szüntetheti meg.
A ti Isteni Megváltótok Jézus Krisztus
A legnépszerűbb könyv: a Biblia

A magyar protestánsok új fordítású szentírása várhatóan 2013-ban jelenik meg

Félidejében jár az 1975-ben megjelent és 1990-ben egyszer már javított protestáns új fordítású Biblia legújabb revíziója. Pecsuk Ottó, a Magyar Bibliatársulat Alapítvány főtitkára szerint a fordítás és a revízió közötti műfaji határ elég képlékeny. A különbség az, hogy egy új fordításnál a kiindulópont a héber és görög forrásszöveg, míg revízió esetén azt a szöveget is szem előtt kell tartani, amelyet javítani akarunk.

A Magyar Bibliatársulat tagegyházaiban a szervezet megbízásából a Magyarországi Református Egyház Kálvin János Kiadója által megjelentetett és forgalmazott Szentírás-fordításokat tekintik hivatalosnak. A bibliafordításért az úgynevezett szöveggondozó bizottság felel. Ez a változó összetételű, a bibliatársulathoz tartozó tagegyházak lelkészképző intézeteinek biblikus tanszékvezetőiből álló testület döntött úgy 2006-ban, hogy ideje újra „naprakésszé” tenni az 1975-ös, új fordítású Biblia 1990-ben egyszer már javított szövegét.

A feladattal egy négytagú – református, evangélikus és adventista teológusokból álló – bizottságot bíztak meg. A revizorok – mindamellett, hogy megőrzik a bibliai szöveg tagolását, és ragaszkodnak az emelkedett, mai beszélt köznyelvi szinthez – javítanak a fordítás egységességén és következetességén, javítják a felismert nyomdahibákat és fordítási tévedéseket, és az archaikus, ma már nem használatos kifejezéseket is igyekeznek újakkal kiváltani. Mostanra Mózes öt könyve, illetve Máté evangéliuma és Pál apostol rómaiakhoz írt levele készült el. A próbakiadások részben már most is megtalálhatók, illetve megtalálhatók lesznek a bibliatársulat internetes oldalán (www.bibliatarsulat.hu), ezenkívül pedig a tagegyházak honlapjain is igyekeznek elhelyezni őket. Az új kiadás várhatóan 2013-ban jelenik majd meg.

Egy-két évvel a Biblia évét (2008) megelőzően történt meg először, hogy többet adtak el az új fordítású Bibliából, mint az 1590-es, Károli-féle fordítás 1908-as revíziójából. Ma már egyértelműen az új fordításúból fogy több; körülbelül hatvan–negyven százalékos arányról beszélhetünk. A kétféle fordításból évente összesen körülbelül huszonöt-harmincezer példányt adnak el. Az Újszövetség-kiadásokkal, az evangéliumokat és/vagy a zsoltárokat tartalmazó kiadványokkal együtt ez a szám megközelíti a negyvenezret. A katolikus egyházban évente ennek körülbelül a másfélszeresét értékesítik.

Mindent összevetve tehát hazánkban évente mintegy százezer Biblia jelenik meg és kerül kereskedelmi forgalomba. Ekkora példányszámban, pláne évről évre folyamatosan hasonló mennyiségben, nem nagyon fogy más műből; az eladási adatok azt mutatják, még mindig ez a legnépszerűbb könyv.