1998. február 8., vasárnap

'Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'IV

90. Üzenet.
1998. február. 7.
Az Ember:
"Egy szép szivárványt látok az égen, középen van egy fénykereszt, e mögött pedig egy fabárka. Egy út vezet a bárkához, amelyen sok ember megy. Egyesek belépnek a bárkába. Az út mindkét oldalán egy-egy Angyal áll, és a bárkára mutat. Most Angyalok jelennek meg az égen és ezt mondják."
Szent Angyalok:
" Halljad ember, és mondjad el minden embertársadnak, hogy az idő már elérkezett. A világosság fiai erősödjenek meg a hitben, és hagyják, hogy a Szeplőtelen Szív vezesse őket, mert Ő a védett helyre vezeti majd gyermekeit.
Legyetek bátrak, és telve reménységgel! Lépjetek be a sivatagba, hogy isteni Mesteretekkel az egyesülésetek tökéletes legyen! Dicsőítsétek az Istent, és köszönjétek meg a jóságát, mert rövidesen megszólal a hét mennydörgés, és Isten lepecsételt titka beteljesül. Az Egyház üldözésének az órája üt. Értsétek meg, amit a Lélek a közösségnek mond, és erősítsétek egymást! Uram, Te a Seregek Istene mily hatalmas Vagy, és mérhetetlen a Te jóságod, mert kinyilvánítod a Te szolgádnak az idők titkait, és meghívod mindazokat, akik Neked szolgálnak, és szavaidról tanúságot tesznek.
Szentek a Te szavaid és parancsaid. Te Vagy az Igazság , és igazságot szolgáltatsz teremtményeidnek. Ó Szentséges Óra, amelyben az Örök Ige győzelmének a titka beteljesedik! Halljad ember, és ismételd velem: Megtörtént-megtörtént-megtörtént!"( Jel. 16.17.)
Az Ember:
" Ebben a pillanatban megjelenik az Istenanya, a Szent Angyalok körülveszik Őt. Fehér ruhát, és kék köpenyt visel. Fejét pedig arany korona díszíti. Kezében rózsafűzért és egy kormánypálcát tart. Kérem a jelet, és az meg is jön. Az Istenanya ránk tekint, és megáld."
 Az Istenanya:
" Az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében.
Kedves imádságra összegyűlt gyermekeim. Kis gyermekem,és gyermekeim az Egyházban.
Köszöntelek titeket, Szívemre ölellek mindannyiótokat, és megáldalak: az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében.
Örülök, hogy kitartotok az imádságban. Ez megerősít titeket és bátorságot ad, mert a mai nehéz idők sok áldozatot és odaadást követelnek. Ti most egy nehéz időben éltek. Oly sok figyelmeztetést intéztem már hozzátok. Ti nem vagytok egyedül, mert Szent Fiam az Ő Egyházát soha el nem hagyja. A golgotai idő szakad most rátok, mert az emberek eltávolodtak az Istentől. Ő nem szűnik meg figyelmeztetni. Az Egyház olyan veszélyben van, mint korábban soha. A szent hit gyermekeink szívében mindinkább kiveszőben van. Ezért olyan szomorú ez az idő. Ezért üt az igazságosság órája. Tudjátok viszont azt is,hogy az Egyház föltámadásának az órája is közeledik.
Minden megújul, és eltelik Szentlélekkel. Ezáltal fog az Én Szeplőtelen Szívem győzedelmeskedni.Ne legyetek szomorúak, hanem készüljetek fel a cselekvésre, mert az Egyház vár a ti tanúságtételetekre. Ebben a harcban nem vagytok , mert Isten Angyalai veletek vannak. Ők biztos, védett helyre vezetnek titeket.
Figyeljétek a jeleket, amelyeket adunk nektek, és lássátok, hogy milyen komoly az idő. Rövidesen egy háborúba keverednek a népek.Zűrzavar fog uralkodni a világban. Az Egyházat üldözni fogják. Ez az az óra, amelyben a Titokzatos Test,---amelyhez ti is tartoztok--- a keresztre lesz szögezve.
Ne féljetek, hanem legyetek bátrak, az igazság megvallásában! Kövessétek az Én Isteni Fiamat,és maradjatok hűek az evangéliumhoz, így biztosan nem vesztek el! A sátán kísértésbe visz majd titeket, és mindent megtesz, hogy elszakítson Szent Fiamtól. Az ő cselekvésének az ideje nagyon rövid. Legyetek okosak, mert a sátán hatalmat kapott, hogy az embereket üldözze! Legyetek szilárdak az imádságban, és erősek a hitben! Tudjátok,hogy Én nagyon szeretlek benneteket, és mindannyiótokért nagyon aggódom. A sátán harca a jó ellen,ez egy harc a ti lelketekért. Ő tudja a ti gyengéiteket, tudja, hogy mennyire ragaszkodtok a földi dolgokhoz. Mondjatok le az anyagiasság vágyáról, a test kívánságairól és gondoskodjatok arról, ami a lelketeket erősíti! Ez a megmenekülésnek és a megszentelődésnek az útja. A győzelem Szent Fiam keresztjében van, és az út az Én Szeplőtelen Szívemen át vezet. Benne találtok védelmet és nyugalmat. Ott nem ér el benneteket a gonosz. Ott biztonságba lesztek.
Megáldom a világosság minden gyermekét, és küldök egy külön áldást az Anyaszentegyháznak, hogy mindannyian megerősödjetek az igazságban. Védelmezzétek az igazságot, és imádkozzatok azokért, akik még nem követték az Én hívásomat, hogy megnyissák szívüket az Isten szeretetének a hatására. Szeretlek titeket, és köszönöm imáitokat, hűségeteket, és mindent köszönök, amit az Én Isteni Fiamért, és Énérettem tettetek.
Kedves itt összegyűlt gyermekeim! Szeretetem különleges áldását küldöm nektek. Maradjatok hűségesek Szent Fiamhoz, és az Ő tanításához. Növekedjetek az igazságban, és az igazságosságban, mert az idő sürget! Ne féljetek semmitől, mert Én veletek vagyok! Legyetek egyek és hallgassatok szavaimra, mert azok igazak, és fényt gyújtanak nektek, amely a Szentlélektől származik.
Megáldalak benneteket szeretett gyermekeim: az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében.
                                        Dicsértessék a Jézus Krisztus!"