2020. január 2., csütörtök

Égi Édesanyánk üzenete 2020. január 2-án Medjugorjéból

Medjugorjei üzenet 2020. január 2., Mirjana által
Drága gyermekek! Tudom, hogy jelen vagyok az életetekben, és a szívetekben. Érzem szereteteteket, hallom imáitokat, és továbbítom azokat Fiamnak. De gyermekeim, édesanyai szeretetemmel jelen szeretnék lenni minden gyermekem életében. Szeretném minden gyermekemet magam köré gyűjteni, édesanyai palástom alá.
Ezért arra hívlak és kérlek benneteket, szeretetem apostolai, hogy segítsetek nekem.  Gyermekeim, Fiam kimondta a „Miatyánk” szavait - Mi Atyánk, aki a szívünkben és mindenütt jelen van - mert szeretne megtanítani benneteket szavakkal és érzésekkel imádkozni. Arra vágyik, hogy mindig egyre jobbak legyetek, hogy éljétek az irgalmas szeretetet, amely imádság és másokért hozott határtalan áldozat. Gyermekeim, adjátok Fiamnak a felebarát iránti szereteteteket: a vigasztalás  szavait, az együttérzést és az igazságosság cselekedeteit. Szeretetem apostolai, mindazt amit másoknak adtok, Fiam ajándékként fogadja. Én is veletek vagyok, mert Fiam arra vágyik, hogy szeretetem, mint fénysugár életre keltse lelketeket és segítsen nektek a béke és az örök boldogság keresésében.
Ezért gyermekeim, szeressétek egymást. Legyetek egyek Fiamban, legyetek Isten gyermekei, akik mindannyian együtt, teljes, nyitott és tiszta szívvel mondják a "Miatyánkot". És ne féljetek! Köszönöm nektek.