2014. január 9., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Amikor a nagy megpróbáltatások idején ezt az új Litániát imádkozzátok, akkor Én rövid pihenőt adok majd nektek (& 6. Litánia)

2014. január 8. szerda, 21:15
Drága szeretett leányom, ismertté kell tenni mindenki számára, hogy amikor a sötétség idején megvéditek Isten Szavát, szükségetek lesz minden Tőlem kapott Kegyelemre ahhoz, hogy kitartóak maradhassatok. Amikor hívtok Engem, hogy különleges Kegyelmeimmel árasszam el a lelketeket, akkor könnyebbnek fogjátok találni, hogy kövessetek Engem.
Most örökségül hagyom rátok, minden bátor és hűséges lélekre, ezeket a különleges kegyelmeket. Amikor a nagy megpróbáltatások idején ezt az új Litániát imádkozzátok, akkor Én rövid pihenőt adok majd nektek.
6. Litánia: A Kegyelmek Ajándéka
Ó, drága Jézus, szeretett Üdvözítőm,
Tölts el engem Szereteteddel.
Tölts el engem a Te Erőddel.
Tölts el engem Bölcsességeddel.
Tölts el engem Kitartásoddal.
Tölts el engem a Te Alázatoddal.
Tölts el engem Bátorságoddal.
Tölts el engem a Te Szenvedélyeddel.
Ámen.
Azoknak a lelkeknek mondom, akik az üldöztetés idején ezt az imát mondják: tudjátok meg, hogy Én ezeket a Kegyelmeket rátok fogom árasztani. Ti nyugodtabbak, erősebbek és sokkal bátrabbak lesztek, miközben nehéz Keresztemet az Új Ég és az Új Föld kapuihoz hordozzátok. A legfontosabb: ti nem fogtok engedni a megfélemlítésnek, amellyel valószínűleg, hogy szembe kell néznetek az Én Nevemben.
Ti állhatatosan és méltóságteljesen fogtok menetelni, miközben továbbra is támogatni fogjátok Isten Igéjét. Mert mindnyájan, akik választok erre a Hívásra és elmondjátok ezt a különleges Litániát, olyan örömet fogtok érezni a szívetekben, amilyet még soha nem éreztetek. Ti ugyanakkor magabiztosnak is fogjátok érezni magatokat, abban a tudatban, hogy megáldott benneteket a Szentlélek Ereje, és az Igazság mindig uralkodni fog a szívetekben.
Szeretlek benneteket, és most megáldalak mindnyájatokat: az Atya, a Fiú és a Szentlélek Nevében.
Jézusotok

22 éve az utcákat járja, hajléktalanokat gyógyít ingyen! (videó)


Dr. Jim Withers egy Pittshburg-i orvos. De nem ám egy a sok közül. Az Ő beceneve: “street doctor” – “utca doktor”. Hogy hogyan ragadt rá ez a név?

1

1992-ben kezdődött az elhivatottsága az utca embere felé. Álruhába bújt, szó szerint hajléktalannak öltözött, és elkezdte járni az utcákat éjjel. Az első benyomás, ami nagyon szíven ütötte, hogy milyen nagy számú tömegeket lát a hidak alatt és sátrakban. Sebes, fekélyes, rákos betegeket talált túlnyomó részt. Ingyen és bérmentve ajánlotta fel a társadalombiztosítás és alapvető higiénia nélkül élő, így a betegségeknek sokkal jobban kitett hajléktalanok számára szolgálatait.
Szinte ijesztő hogy 1992 óta egy sort sem olvastunk róla, és az arca sem ismerős senkinek – ebben biztos vagyok -… Celebek, agyonsztárolt focisták, playbackelő énekesek, politikusok ömlenek a vízcsapból is, és különböző termékek, márkák forgalmazói nekik tolják az ingyen órákat, ruhákat.
Még a figyelmükkel sem adóznak az ilyen embereknek.
2
26.400 embert gyógyított az utcán, az eltelt, több mint 22 év alatt!
Az éjszakai orvosi szolgálat az utcán, nonprofit hálózattá nőtte ki magát a jóvoltából (Pittsburgh Mercy Health System), ma már 90 országban vannak hasonló “street” egységek.
Mike Sallows (utcán élő férfi), segített neki, hogyan tud a hajléktalanok bizalmába férkőzni. Sallows első jó tanácsa az volt számára:
‘Ne öltözött úgy, mint egy orvos, és nem viselkednek veled bunkó módon!’
A történetét gyönyörűen dokumentálta Julie Sokolow rendező, mely holnap debütál.
Mivel ismeri őket, nem vár arra, hogy megjelenjenek a rendelőjében: hetente ötször ő maga járja végig a helyeket, ahol a legtöbb hajléktalan él, hogy segítséget nyújtson az arra rászorulóknak. Íme négy perc arról, amit Jim Withers csinál. Nem életében egyszer, mint az “adakozó” kedvű, Youtube-os pranksterek, hanem csöndben, elhivatottan, évek óta:



Zacc

Két angyalt szolgált ki a pincér lány, mennyei borravalót kapott!

Abigail Sailors, egy 18 éves pincérlány a nebraskai Lincolnban. Ez a nap is úgy indult mint a többi. Mosolygósan, kedvesen leültette a vendégeket, felvette a rendeléseiket, majd kiszolgálta őket. De ezen a napon két öltönyös angyal is érkezett az étterembe.
 1
Abigail Sailors
Leültette a két férfit a 222-es asztalhoz, majd felvette a rendelésüket.
Pulykát, salátát, kolbászt és tojást kértek.
Amikor a lány felszolgálta az ételt, egyikük megkérdezte mindig ilyen mosolygós-e, majd az igenlő válasz után tudni akarta mi az oka rá.
Innentől egy hosszabb beszélgetés vette kezdetét, mert kérdést kérdés követett. A lány elmesélte – kesergés nélkül -, hogy négy testvére van, de sokáig nem élhettek együtt, mert amikor a legkisebb testvére csupán 7 hónapos volt, szülei autóbalesetet szenvedtek el, amiben édesanyja agysérült lett, édesapja nem tudta nevelni őket egyedül. Nevelőszülőkhöz kerültek, szám szerint háromhoz. Ő és nővére együtt maradhattak, de horrorisztikus volt a helyzetük ott. Az élet úgy hozta, hogy 9 évnek kellett eltelni ahhoz, hogy Sailorsék mind az öt gyereket magukhoz vették, és szeretettel, gondoskodással árasztották el Őket. Abigail nagy tisztelettel beszélt róluk, és elmondta, hogy nagyon hálás Istennek és nevelőszüleinek, ezért is vette fel a vezetéknevüket önszántából. Úgy fogalmazott: “Ők formáltak olyanná, amilyen vagyok.” Édesapja ez alatt börtönbe került.
Érettségi után elkezdte a főiskolát, de pénz szűke miatt nem tudta befejezni, ezért is helyezkedett el ebben az étteremben, hogy fizetni tudja majd a költségeket.
A férfiak csodálattal hallgatták ennek az optimista, vidám lánynak a történetét, akinek hangjában, tekintetében, semmiféle csalódottság vagy keserűség nem volt, az elszenvedett dolgok ellenére sem. Megkérdezték tőle, valóban túltette magát a történteken? Mire a lány azt válaszolta:
“Jól vagyok! Hálás vagyok azért, amin keresztülmentünk. Úgy állok hozzá, hogy Isten megáldott egy csomó dologgal. Csak ez számít!”
Az egyik férfi elővette csekkfüzetét és három csekket töltött ki. Az egyiket 5000 dollárról, hogy a lány fedezni tudja a tanulmányait, a másikat 1000 dollárról az egyéb költségeire, a harmadikat pedig 100 dollárról, további borravalóként.

2

„Megpróbáltam megköszönni nekik, de ők azt mondták: köszönd Istennek!” – mesélte a lány.
Ezzel teljesen megváltoztatták Abigail életét az Ő angyalai, mert napokon belül visszatérhet a főiskolára és folytathatja tanulmányait.
„Ez örökre megváltoztatta az életemet és az érzéseimet. Határozottan másképp látom az életet. Mindig adhatsz többet” – mondta a lány.
(Gini Papp)
Zacc