2011. november 17., csütörtök


Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Szűz Mária: Imádkozzatok Benedek pápáért

2011. november 16., szerda,  8:00
Gyermekem, heves harcok lesznek, mert elkezdődött a lelkekért a csata. Imádkozzatok mindazokért a szegény lelkekért, akiknek szükségük van Fiam Irgalmas védelmére.  
A gonosz mindent el fog követni, amit csak tud, hogy elfordíthassa gyermekeimet Fiam irgalmas kezétől.
Oly sok szegény, elveszett léleknek fogalma sincs arról a már elkezdődött csatáról, melyet a gonosz vezet. Napjai most már lerövidültek gyermekem, de nektek mindent meg kell tennetek, amit csak tudtok, hogy segítsetek drága Fiamnak megmenteni ezeket az embereket, mielőtt túl késő lenne.
Neked gyermekem, továbbra is a védelmemet kell kérned, mert most egy igazi tövis vagy a gonosz oldalában. Légy résen minden pillanatban. Az ima fontos, és másokat is meg kell kérned, hogy imádkozzanak érted.
Imádkozzatok Benedek pápáért is, különösen most, mert ő is támadás alatt áll. Ne tétovázz a Fiamért végzett munkádban soha, mert neked gyermekem, ki kell tartanod egészen a legvégsőkig, hogy beteljesedjenek a próféciák, melyek már oly rég meg voltak jövendölve.
Ne feledd, hogy Én minden időben szent palástommal takarlak be.
A ti Mennyei Édesanyátok,
A rózsák Királynője

Megjegyzés: ezt az üzenetet a látnoknő az Áldott Szűzanya teljes megjelenése alkalmából kapta, mely 20 percig tartott és melyben Ő nagyon szomorúnak tűnt. „Az Isteni Irgalmasság Máriája


Az előkészületek most már teljesen lezárultak

2011. november 16. szerda, 20:30
Drága szeretett leányom, most vigyáznod kell. Kérlek, nyugtass meg minden gyermekemet azzal, hogy a hit fogja megváltásukat biztosítani.  Ez minden, ami most számít.
Az Irántam és az egymás iránti szeretet lesz a ti utatok a Paradicsom felé.
Ha ti úgy szeretitek egymást, ahogyan Én szeretlek benneteket, akkor az, feltétel nélküli kell, hogy legyen. Kölcsönösen kell elfogadnotok egymás hibáit. Bocsássatok meg egymásnak, gyermekek.  Az egymás elleni harc nem az égből származik. Ezt a csaló okozza, a zavarkeltés miatt.  
Álljatok most fel és imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok nagy Irgalmasságomért, mivel az idő szinte már elérkezett.
Az előkészületek most már teljesen lezárultak.
Most egyszerűen csak várnotok kell.
Készítsétek fel a lelketeket és imádkozzatok egymásért. Fogadjátok el egyszerűen Szent Akaratomat, leányom.
Ne kérj magyarázatokat. Kövesd utasításaimat és légy engedelmes minden időben. Ne ess bele a csapdákba, melyeket neked állítanak fel, miközben az esésre bátorítanak. Sátán azt akarja, hogy eless, hogy összetaposhasson téged, de Én arra kell, hogy ismét emlékeztesselek téged, hogy hallgass. Viselj el minden felháborodást lesütött szemmel, teljes alázattal.
Utánozz Engem, leányom, mindenben, amit csak csinálsz. Ha így cselekedsz, akkor a sátán nem jár sikerrel nálad.
Menj most és várj. Mert hamarosan jövök.
Szerető Jézusotok
Az egész emberiség Megmentője és Megváltója