2012. december 12., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Szűz Mária: Ő, aki oly alázatos, nagy dicsőséges pompával fog eljönni, és Nagy Irgalmassága elárasztja majd a Földet

2012. december 11. kedd, 21:00
Drága kicsinyeim, a szívem örvend, mert Fiam Uralkodása nagyon közel van már.
Minden szenvedése, a hálátlan emberek elutasítása és a hitehagyás ellenére, mely beborítja a Földet, Ő nagy dicsőséget fog hozni az emberiségnek.
Ő egy nagy felhőn fog érkezni, és Felsége meghat majd minden egyes lelket, akik elragadtatásukban a Lábai elé hullnak.
Ő, aki oly alázatos, nagy dicsőséges pompával fog eljönni, és Nagy Irgalmassága elárasztja majd a Földet.
Gyermekek, nektek készülnötök kell, mert nagy erőre lesz szükségetek, hogy képesek legyetek (teljesen) átadni magatokat Neki. Alázatot kell mutatnotok, és kérnetek kell Őt, hogy megmentse a lelketeket, hogy ez által megláthassátok az Igazság Világosságát.
Nagy Irgalmasságát sokan elfogadják majd közületek. Mások azonban figyelmen kívül fogják hagyni Jelenlétét és nagy Ajándékát, melyet hozni fog.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok azokért, akik elutasítják majd az örök élet létezését, mert ezeknek az embereknek szükségük van a segítségetekre. Nagy örömet fogtok érezni, amikor Fiamat szívből kéritek, hogy mentse meg ezeket a lelkeket.
Ti, gyermekeim, nemsokára meglátjátok, hogy a szenvedésetek véget ér, mert Fiamnak, Irgalmasságában, nagy tervei vannak minden emberrel, aki ma a Földön él.
Legyetek hálásak az Élet ajándékáért, melyet születésetek alkalmával kaptatok.
Legyetek hálásak az Örök Élet Ajándékáért, melyet Fiam nemsokára bemutat a világnak. Ez az Ajándék minden egyes bűnös számára adatik. A ti saját akaratotokon múlik majd, hogy elfogadjátok azt, vagy sem.
Gyertek Hozzám, gyermekek, mert Én Szeplőtelen Szívem menedékébe viszlek benneteket, és felkészítelek arra, hogy a Második Eljövetelre készenlétben álljatok.
Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja


Az emberi érvelés értelmetlen, amikor megpróbáljátok meghatározni az Örök Életet

2012. december 11. kedd, 23:16
Drága szeretett leányom, miközben a Földön az Adventet ünneplik, felszólítom hűséges Tanítványaimat, hogy emlékeztessék a többieket a Földön történt Születésem fontosságára.
Születésem a Szeretet mérhetetlen mélységét bizonyította, melyet Atyám érez gyermekei iránt. Ő készségesen feláldozott Engem, az Isten Bárányát, hogy mindenkinek örök élete lehessen. Ez az Ajándék örömmel adatott az emberiség számára, mely rettenetes fájdalmat és szenvedést okozott mindazoknak, akik közel álltak Hozzám.
Ez volt az egyetlen módja annak, hogy megváltsam az emberiséget az előttük álló vigasztalanságtól. A Nevem és a Jelenlétem ismert mindenki számára, de Létezésemben csak kevesen hisznek igazán a világban. Kereszthalálom, mely egy barbár és gonosz Keresztre-feszítés volt – azon szabályok ellenére is, amelyet az akkori időben a bűnözőkre alkalmaztak -, még ma is szabadságot hoz nektek.
Születésetek következtében mindegyikőtök megkapta a kulcsot a szabadságoz, az Örök Élethez az Én Dicsőséges Paradicsomomban. Sokan közületek nem értik, hogy ez mit jelent. Ez a miatt a nyomás miatt van, melyet rátok gyakorolnak, hogy nyilvánosan megtagadjatok Engem. Hányan félnek közületek azt mondani, hogy hisznek Bennem? Ha arra kérnének benneteket, hogy a hiteteket nyíltan megvalljátok, mellém állnátok és megmutatnátok az Irántam való hűségeteket?
Sokan azt mondjátok, hogy nem ismertek Engem, de hiszitek, hogy Létezem. Hiszitek, hogy van élet a földi idő után is, melyet Atyám adott nektek. Nem tudjátok, hogy ha hátat fordítotok Nekem, akkor a Királyságomhoz való jogot tagadjátok meg magatoktól?
Az emberi érvelés értelmetlen, amikor megpróbáljátok meghatározni az Örök Életet, mert ti nem kaptátok meg a szükséges tudást ahhoz, hogy ismerjétek Atyám Teremtésének Misztériumait. De Tanításaimon keresztül a Szavamat megkaptátok, s ez minden, amire szükségetek van annak érdekében, hogy befogadjalak benneteket az örök élet békéjébe, a szeretet és a boldogság életébe. Ez az új élet titeket illet, és Isten Szeretetének köszönhetően rátok vár, feltéve, ha válaszoltok hívásomra.
Én, a ti szeretett Jézusotok, Megváltótok és Királyotok, most arra készülök, hogy megmutassam magam nektek, amikor azért jövök, hogy mindnyájatokat visszaszerezzem.
Szeretetem mindnyájatokban jelen van. Nézzetek magatokba, és kérjetek Engem, hogy lángra gyújtsam bennetek a szeretet tüzét, melyre éppolyan szükségetek van, mint az oxigénre ahhoz, hogy ebben az Új Paradicsomban éljetek. Nincs mitől félni. Nektek üdvözölnötök kell Engem, mert Én azért jövök, hogy az örök boldogságot hozzam el nektek. Arra hívlak, benneteket, hogy Második Eljövetelemet fogadjátok örömmel a szívetekben.

Jézusotok