2017. február 18-án raktam fel a honlapra a „Magyarország sem érdemel kegyelmet – Sátánisták Magyarországon” című cikket, melyben arról számoltam be, hogy a világ első „Szeplőtelen Fogantatás” kápolnáját a budaörsi Kőhegyen hogyan vették birtokukba a sátánisták. Ezt követően levelet írtam az illetékes egyházmegyei hivatalnak, akik visszajeleztek ugyan, hogy levelemet kézhez kapták, de aztán nem tettek semmit. Mivel a rombolást a helyi rendőrségen és önkormányzatnál is bejelentettem, a sátánista jeleket pár hét múlva „lesikálták”: ez azt jelenti, hogy a fekete vonalakat mintegy leradírozták, de ettől még azok nem tűntek el: továbbra is ott jelzik a sátánisták jelenlétét, csak most nem olyan feltűnő, hanem diszkrétebb formában: a fordított keresztek ugyanúgy ott vannak, csak most halványabbak, mint maga a fal.
Magyarul: a sátánista jelek nem tűntek el a kápolna falairól, nem festették le őket, nem hozták rendbe a helyüket, hanem csak elhalványították őket. Ami azt jelenti, hogy a sátánisták továbbra is megszállva tartják a kápolnát… – És a Szűzanya nem lép közbe….
Assisiben 1986-ban Wojtyla – majd évekkel később Ratzinger és Bergoglio is – minden eretnek és pogány vallás képviselőinek kiosztott egy katolikus templomot, hogy ott saját démonjaiknak áldozatot mutathassanak be. – És Isten nem lépett közbe… [A honlap számos cikke foglalkozik az Assisi-botránnyal, például ezek:
„Őszentsége, óvakodjon Assisi szellemétől!”
Az Assisi-botrány megismétlése – II.
„Amikor azt hangoztatják: béke és biztonság, akkor éri őket hirtelen a pusztulás…”
„Az igazság zarándokai, a béke zarándokai”
Az Assisi-béketalálkozóra nem-hívőket is meghívták
Az amerikanizmus – a modernizmus előkészítője]
Fatimában, a katolikusság egyik legszentebb kegyhelyén, a Szűzanya szobra előtt, 2004. május 5-én Devi istennő tiszteletére, a helyi „püspök” engedélyével, hinduk egy csoportja pogány áldozatot mutatott be. Lásd a honlap e cikkét: A fatimai szentély hindu-rituálé általi megszentségtelenítése!És Isten nem lépett közbe…
A honlapon évek óta olvasható egy interjú Malachi Martin atyával: „Senki nem bosszúállóbb, mint Jézus, ha valaki ahhoz nyúl, ami Hozzá tartozik” címmel. E cikk 8. és 9. pontját különösen érdemes újra és újra elolvasni: Itt olvasható a következő megállapítás is: „Isten nem készül tenni semmit. Isten nem avatkozik be. Nem fog történni hirtelen változás, amelynek következtében minden újból rendben lesz, és olyan katolikus lesz, mint volt azelőtt.” – „Isten nem készül tenni semmit.”
2019. májusában, Pünkösd előtt egy héttel, Bergoglio, aki magát az ördögnek nevezte, és aki – szerintem – egyre nagyobb valószínűséggel vagy maga az Antikrisztus, vagy az antikrisztusok egyike, a magyar katolikusság legjelentősebb kegyhelyére, Csíksomlyóra „látogat”, hogy ott a románokkal megünnepelje századik évfordulóját annak, hogy a nyugati, elsősorban a francia kormány „engedélyével”, sőt utasítására a románok kardcsapás nélkül elfoglalják, bekebelezzék Erdélyt, benne a katolikusok lakta Székelyföldet.
Feltételezhető, hogy e sátáni terv kiagyalása és megszervezése Sátán egyik evilági eszköze, a Szent Egyed közösségből indult el – erre ugyan nincs adatom, de áttekintve e közösség eddigi munkálkodását, és a találkozó jelszavait, e feltételezés nagyon is kézenfekvő.
Csupán néhány cikk a honlapról azokból, melyek a Szent Egyed közösség működését és céljait mutatja be:
A pápa kinevezte a vatikáni családi tanács új elnökét
Ami az Egyházban történik, az nem összefüggéstelen jelenségek sora, hanem egy terv része
50 év Nostra aetate
A sok szörnyű hír között kicsit megnyugtató, hogy az interneten megjelentek olyan cikkek is, melyek arra buzdítják a magyarokat, hogy ne menjenek el Csíksomlyóra „pápalátni”. Ezek közül a következő cikk részletesen tárgyalja ezt az előttünk álló szörnyű eseményt, és jó tanácsokkal is szolgál:
Csíksomlyó és a pápai „csentenár”…
[A cikkhez mindössze annyit szeretnék hozzátenni, hogy megjelenésekor, január 12-én, e mondattal végződött: „S ahogyan őseink, mi is bízzunk teljes bizalommal égi Édesanyánkban, aki nem hagyta el népét, s ma sem hagyja el a Székelyföldet… ellentétben a bukaresti díszvendéggel…” – Ezt a mondatot a szerző – sajnos – pár nap múlva erre „enyhítette” (nyilván meghajolva valamilyen kritikára): „S ahogyan őseink, mi is bízzunk teljes bizalommal égi Édesanyánkban, aki nem hagyta el népét, s ma sem hagyja el a Székelyföldet… s az Ő vendége lesz a Pápa Úr!” – Úgy hogy a megadott linken most már csak ez az utóbbi variáció olvasható.]
2011 őszén többrészes cikkben – „Átkozott az az ember, aki emberben bízik” – számoltam be őshazámban, Székelyföldön tett látogatásomról. A cikkben részletesen vázoltam a látottakat, azt a megrendítő látképet, amit a múltjával élesen szakított, teljesen modernistává vált erdélyi „katolikus” életről láttam. Azóta arról is tudomást szereztem, hogy Erdélyben alig akad olyan katolikus plébánia, ahol a plébános ne konkubinátusban élne. És ezt a hívek, csakúgy, mint Nyírő József korában, látszólag teljesen elfogadhatónak tartják.
A Bergoglio látogatását elemző, fent említett cikk küldője, egy kis észrevételt is fűzött küldeményéhez, mely így szól: „Ez a csíksomlyói történés vizsgakérdés lesz a rostán a magyarok, meg a székelyek számára: Szűz Máriához mennek-e, vagy az ördöghöz, bedőlve a szemfényvesztésnek. És komoly esély van a bukásra….”
Isten nem fog közbelépni, nem fogja megakadályozni, hogy Bergoglio és udvara, a diadalittas legyőzőkkel együtt belépjenek a csodatevő Szűz Máriát őrző csíksomlyói templomba, arra a szent helyre, ahol – miközben a férfiak a Hargitán harcoltak – a székely katolikus gyermekek és asszonyok kikönyörögték Máriától azt a győzelmet, mely biztosította számukra, hogy katolikusok maradhassanak. Bergoglio a maga vallásegyesítésének sátáni tervéhez pont azt a helyet választotta ki, mely éppen attól szent, hogy az ottani és akkori emberek életük árán is hűek akartak és tudtak maradni Krisztus igaz Egyházához, pont úgy, ahogy tették ezt az első háromszáz év dicsőséges vértanúi! Ha ez nem sátáni terv, akkor semmi!
A mai katolikusok, a mai magyarok nem foghatnak fegyvert hitük védelmére: de azt megtehetik, hogy távol maradnak ettől a gyalázattól! Miközben alázattal elfogadják Isten akaratát bűneik sokaságáért megérdemelt büntetésként! Azzal az alázattal és megbánással és könyörgéssel, mellyel a csíksomlyói hágó keresztútjának állomásait felajánló székelyek [lásd a két képet] fogadták egykor Isten csapásait. És akkor talán megkönyörül rajtunk az Úristen, és Magyarország Királynőjének közbenjárására a magyarok, székelyek maradéka őseik földjével együtt megmenekül a nagy leszámoláskor….

http://katolikus-honlap.hu/1801/csiksomlyo.htm