A böjti időszak kezdetén az eretnek Holub püspök ún. pásztori levelet adott ki ezzel a képmutató címmel: „Kegyelem az elváltak számára”. Ebben részletes útmutatót jelentetett meg. Annak alapját az eretnek Amoris laetitia exhortáció (buzdítás) képezi. Rögtön a megjelentetése után négy bíboros dubiával (kétségek) lépett fel. Az álpápa ezen ún. exhortációja nemcsak felfüggeszti Isten parancsolatait, hanem tagadja az objektív módon érvényes erkölcsi normák létezését is. Eretnekséget tartalmaz, amely az üdvözítő hit alapját rombolja. Ezért ez ellen az eretnek dokumentum ellen jelentős teológusok és keresztény autoritások tucatjai léptek fel, akik Korrekció (Helyreigazítás) néven elemzést adtak ki. Igényüket nyújtották be Ferenc pápánál arra nézve, hogy különböztesse meg, hogy ebben az exhortációban mi az igazhitű és mi eretnek. Mindmáig – és ennek már nyolc éve – nem született válasz, nem nyert meghallgatást, nincs megkülönböztetés. Az Amoris laetitia exhortáció nyilvánvalóan eretnek!

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://la-misericorde.wistia.com/medias/t6iaygrrh9
https://ugetube.com/watch/q48sEjwz4jKJiyo
https://rumble.com/v2kcpdm-kizrsa-az-egyhzbl.html
https://cos.tv/videos/play/44011920710996992
https://www.bitchute.com/video/ai6QUZpwe2Eu/
https://gloria.tv/post/tmAhDdpb2aCG4BZ1rwV2mYfoq

 

 

Ma sok olyan ember ássa az egyház sírját, aki magát Krisztus apostolának tekinti. János apostol róluk mondja: „támadt is már sok antikrisztus.” (1Jn 2,18) Pál apostol „álapostoloknak” és a „sátán szolgáinak” (vö. 2Kor 11) nevezi őket. Tomáš Holub is közéjük tartozik.

Az alapvető kérdés ez: Bergoglio Ferenc, aki az egyházban a legfőbb hivatalt bitorolja, vajon érvényes pápa-e? A válasz teljesen világos. Az eretnek, aki istentagadóként szembefordult Istennel, felfüggeszti az Ő parancsolatait és bűnös, antikrisztusi hamis evangéliumot vezet be a lelkek becsapására, nem rendes pápa. Isten sokszoros anathémáját vonta magára a Gal 1,8-9 alapján és exkommunikációt latae sententiae (automatikusan, pusztán a tett miatt). A hivatalt IV. Pál Cum ex apostolatus officio című dogmatikus bullája alapján bitorlóként törvénytelenül tölti be. A következő kérdés így hangzik: Vajon a hamis evangélium miatt a Gal 1,8 alapján Tomáš Holub püspök is büntetés alá esik? Igen, ő is büntetés alá esik. Tomás Holub plzeni püspök is tekintéllyel és beviszi a hívek életébe az eretnek Amoris laetitia dokumentumot. Ráadásul az istentagadó Bergoglio Ferenccel való teljes belső egységben az LMBTQ lagalizálását szorgalmazza az egyházban. Mindeközben a „Q“ fogalma magába foglalja a szexuális gyilkosságokat is. Ukrajnában egy bizonyos Q-orientációjú férfi több mint 50 nő torkát vágta el. Az ilyen és más, a Q betű mögött rejtőző bűntetteknek kell legalizálva lenniük az egyházban! Ez az egyház satanizációja! Ezen a tényen nem változtatnak még Holub magasztos és mézesmázos frázisai és kijelentései sem.

Az istentagadó Ferenc eretnekségét az Amoris laetitia exhortációban Holub az Isten vezetésére való ún. fogékonyság csúcsaként dicsőíti. Holub hamisan azt állítja, hogy az Amoris laetitia az egyház tanítói hivatalának része lenne. Az egyház tanítói hivatalának soha nem volt és nem is lehet része olyan dokumentum, amely diametrálisan ellentmond mind a Szentírásnak, mind a Hagyománynak. Idézet Holubtól: „Kedves Testvéreim! Örülök, hogy Isten vezetése iránti fogékonyságának hála Ferenc pápa ezt az elváltak iránti konkrét gondoskodást az egyház rendes tanítói hivatalának részévé tette”.

Holub kíméletlenül becsapja a híveket és az üdvösségükkel hazardírozik. Megkérdezzük, hogy mi is van azzal az Isten vezetésére való fogékonysággal? Talán Pachamama démon trónra emelése a Vatikánban az? Vagy Ferenc odaszentelődése a démonoknak és a sátánnak Kanadában a varázsló vezetése alatt? Ez nem Isten vezetésére való fogékonyság, hanem a hazugság és a halál lelke általi vezetésre való fogékonyság. Az ettől a vezetéstől való függésében Holub szorgalmazza a szentség kiszolgáltatását az elváltak számára is. Ezáltal ítélet alá vonja mindazokat is, akik engedik magukat becsapni.

Az eucharisztia kérdésében Isten Igéje ezt mondja: „Mert a ki méltatlanul eszik és iszik, ítéletet eszik és iszik magának.” (1Kor 11,29-30) Isten Izajás prófétán keresztül óv minket az ilyen megrontóktól, mint amilyen Bergoglio és Holub: „Mert e nép vezérei hitetőkké lettek, és a kiket vezetének, elvesztek.” (Iz 9,15)

Ami az ún. megkülönböztetést illeti, amely által Bergoglio az exhortációban kiiktatta Isten parancsolatát, nézzük meg, hogyan különböztet meg ő és hogyan különböztet meg Pál apostol. Bergoglio Isten vezetéseként különböztette meg azt, hogy engedte magát odaszentelni a sátánnak és a démonoknak a vadpulyka csontjából készült sípot fújó sámán vezetése alatt. Ezzel szemben szent Pál, amikor egy hasonló sámánnal találkozott Cipruson, egészen más fogékonysága volt Isten vezetésére. Rögtön lebuktatta a sámánt: „Ó minden álnoksággal és minden gonoszsággal teljes ördögfi, minden igazságnak ellensége, nem szűnöl-é meg az Úrnak igaz útait elfordítani?” (Csel 13,10) Ezek a szavak nemcsak a sámánra érvényesek, hanem még sokkal inkább a jelenlegi álpápára és ugyancsak a hitben elesett Tomáš Holubra. Mindketten elárulták Krisztust és az Ő evangéliumát és mindketten az ördög szolgái. Ez a helyes megkülönböztetés Pál apostol lelkiségét követve.

Holub a lelkeket a széles útra és a kárhozatba vezető demagógiájának és manipulációjának következő csúcsa, hogy ezt a kárhozat útját Isten szeretete árjának nevezi: Idézet Holubtól: „És imádkozom azért, hogy egyházmegyénkben is Isten szeretetének és Isten kegyelmének ez az újrafelfedezett árja mindannyiunk számára okká váljon a lelki örömre és a mélységes hálára.”

Holub tagadja a bűnt, becsapja az embereket, eltereli őket Istentől és az üdvösség útjától, ez pedig ok kellene hogy legyen a lelki örömre és a mélységes hálára. Az őszinte papokból és hívekből bolondot csinál és a szemükbe nevet. Isten kegyelmének fogalmával manipulál, ám azt elhallgatja, hogy Isten kegyelmének feltétele az igaz bűnbánat. A hívő asszony, akit összezavartak Holub kijelentései azt írta: „A kérdésem az, hogy hogyan kell értelmeznem a ‚pápa‘ szent áldozással kapcsolatos szavait? Elvált vagyok és más férfival élek. Ha járnék a szent áldozásra, akkor ez szentségtörés lenne. Holub püspök pásztori levelében és az ő útmutatójában az van feltüntetve, hogy mostantól ez már lehetséges. Én azonban félek, hogy bűnt követnék el. Tanácsot szeretnék kérni.“

Ez a hívő asszony a bűnt bűnnek és a szentségtörést szentségtörésnek nevezi. Míg Holub számára a bűn és a szentségtörés semmi. Bergoglio és Holub tragikus módon becsapják a híveket és szisztematikusan bekapcsolódnak az Istentől való elhajlás folyamatába. Az ilyen hamis apostolokra, akik ráadásul arra hivatkoznak, hogy Jézus nevében csodákat és jeleket tettek, Jézus világosan azt mondja: „Nem ismerlek titeket, hogy honnan valók vagytok! Távozzatok tőlem mindnyájan, ti gonosztevők!” (Lk 13,27)

Mit mond János apostol a kérdéssel kapcsolatban, kell-e imádkozni az ilyen megátalkodott eretnekekért, mint amilyen Bergoglio és Holub? János apostol így figyelmeztet: „Van halálos bűn; nem az ilyenért mondom, hogy könyörögjön.” (1Jn 5,16) A halálos bűn a Szentlélek elleni bűn.

A papok azonban arra lesznek kényszerítve, hogy – annak ellenére, hogy Holub átkot vont magára – továbbra is említsék a nevét a liturgiában. Hogyan különítsék el magukat a hívek az átoktól, amely azokra száll, akik egységben vannak Holubbal? Csendben mondják ki: „Anathema!”, ezáltal a Gal 1,8 alapján egyesülnek Isten álláspontjával és védve lesznek az átoktól.

Milyen következményekkel jár Tomáš Holub püspökre nézve Isten anathémája, tehát átka, amelyet magára vont? Nem tartozik többé Krisztus Testébe – az egyházba. Kizárta magát. A hivatalát azonban nem adja fel önként. A hívek nem tarthatják őt igazhitű püspöknek. Tudatában kell lenniük, hogy Júdás apostol lelkével bíró vallási csaló ő. Az ő mézesmázos pásztori levelei és más útmutatói érvénytelenek és kártékonyak. Holub püspök nem Krisztus apostola, hanem az antikrisztus apostola. Aposztázisát nyilvánosan kinyilvánította Isten parancsolatainak felfüggesztése és az erkölcstelen szodómia propagálása által. Holub ún. áldása által nem Isten áld meg, hanem a hazugság és a halál lelke működik. Holubból az átok rászáll azokra, akik belsőleg alávetik magukat neki és hallgatnak rá. A papoknak és a híveknek, akineknek a lelkük üdvössége a cél, tudniuk kell ezért, hogy Holub püspök Isten anathémája alatt van a Galata levél 1,8-9 alapján.

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód                + Timóteus

püspök-titkárok

 

2023. 3. 19.

 

Letöltés: BKP: Anathémát – kiátkozást – adunk ki – Tomáš Holub püspök kizárása az egyházból (2023. 3. 19.)