2022. december 29., csütörtök

Gyorsan közelednek az idők, mindenki azt kapja amit megérdemel

Mária, a Szeplőtelen Fogantatás Valeria Copponi 2022. december 7-én:

Én vagyok a te Legszentebb Édesanyád, és azért jövök hozzád, hogy megünnepeljem makulátlanságomat. Gyermekeim, holnap ünnepeltek engem a különleges napomon, és veletek fogok imádkozni Fiamhoz, hogy békesség térjen vissza szívetekbe és az egész világba.
Tanítson szív tisztaságára az a tény, hogy makulátlan vagyok. Én vagyok a Szeplőtelen, Jézus Anyja lettem, az Ő születésekor szenvedtem [1] majd kereszthalálakor!
Ne panaszkodj kis és nagy szenvedéseidben: mindig emlékezz arra, hogy én, Édesanyád, példát adtam neked, különösen nagy szenvedéseimben. Holnap azt javaslom, hogy mindenekelőtt szívetek tisztaságával ünnepeljen engem.
Szeressétek magatokat, ahogy én szerettem Jézusomat: ti menyasszonyok és anyák, emlékezzetek szívem tisztaságára, de különösen testi tisztaságomra. Én vagyok a Szeplőtelen, mert Jézus születése tisztaság és tisztaság.
Úgy szenvedtem és szerettem, mint senki más emberi lény; [2] ne feledd, hogy a szeretet abban születik, ha odaadod, amije van, és én neked adtam Krisztust, azt, aki az egész világért életét adja a keresztre feszítés által.
Szeretett gyermekeim, éljétek napjaitokat a földön, ahogyan Jézus és én tanítottuk nektek. Ne feledd, hogy az életed másokért adva a szeretet legnagyobb ajándéka.
Annyira szeretlek; holnap mutasd meg irántam érzett szeretetedet azzal, hogy a lehető legjobban szereted a testvéreidet. Áldalak benneteket, hogy Jézushoz imádkozom mindannyiótokért, szeretett gyermekeim.

↑1 Figyeljük meg, hogy az üzenet – az eredeti olasz nyelven: „ho sofferto nella sua nascita e poi nella sua morte di croce!” – nem azt mondja, hogy a Szűzanya Krisztus születése „bent” szenvedett, hanem „at”. Valójában ezt nem úgy kell érteni, hogy Mária fizikai fájdalmat szenved Krisztus születése miatt – a Szűzanya valójában nem élt át ilyen fájdalmat Fia megszületése során –, hanem inkább érzelmi vagy misztikus fájdalmat, „kard szúr a szívébe” (Lk 2). :35). A Szűzanya ugyanis már Krisztus születésekor tudta, hogy szenvedni fog és meghal. Ez utalhat a Szent Család körülményeinek nehézségére is a születéskor; a fogadós visszautasította őket, és ehelyett egy jászolban kerestek menedéket.
↑2 Egyedül a mi Urunk szenvedett többet, mint a Boldogságos Szűz

Mária, Jézus anyja Valeria Copponi 2022. december 14-én:

Drága, szeretett kisgyermekeim, imádkozzatok fiaimért, papokért, hogy életükkel példát mutassanak nektek. Minden időben és helyen követem őket, de legtöbbjük nem engedi, hogy Fiam vezesse magát.
Gyengehitű emberekké váltak: gyakran gondolkodnak a világ dolgain, és nem bíznak teljes önmagukkal Jézus Krisztusban, aki hagyta magát keresztre feszíteni fiai, papjai kedvéért és példája miatt.
Imádkozz értük, hogy személyes példájukkal igaz keresztényekké váljanak. A keresztáldozat kimondhatatlan szenvedés volt minden ember számára, de azoknak a fiaknak, akik papok, ez az elsődleges példa.
Fiaim [akik papok], ha életeteket tudtok adni gyermekeitekért, adjátok át magatokat Jézusnak: valóban Krisztus papjai lesztek és Isten hiteles gyermekei. Éjjel-nappal hívd Édesanyádat, hogy könnyebben utánozd legkedvesebb Fiát.
A gyóntatószékben legyél igazán méltó arra, hogy felmentést adj minden gyermekemnek, aki szívébe akarja fogadni Jézust. Az idők gyors ütemben közelednek, és akkor mindegyikőtök megkapja, amit megérdemel.
Veled vagyok: fogadj szívetekben, és Jézusom békéje és szeretete lesz. Bocsáss meg, és megbocsátanak; szentelje idejét a megbocsátásnak, valamint az én Fiam, Jézus iránti igaz és őszinte szeretetnek.

Várd a karácsonyt a szíved mélyéről

„Mária, Jézus anyja és anyád” Valeria Copponi 2022. december 21-én:

Drága kicsi gyermekeim, mennyire szeretlek titeket! Várd szíved mélyéből Jézus születésének évfordulóját. Csodálatos, hogy egy Anya látja, mekkora szeretetet érzel Fia, Jézus iránt.
Annyi örömöt adsz nekem, és imádkozni fogok minden imacsoportodért, hogy minden távoli testvéred legalább ezen az évfordulón emlékezzen Fiam közétek való érkezésére, és szíve mélyéből imádkozzon hozzá.
Annyira számítok a csoportos imára; el sem tudod képzelni, milyen fontos számomra az imádkozásnak ez a módja. Igaz, hogy a személyes ima fontos, de a csoportos ima a Fiam és önmagam iránti teljes szeretetet képviseli.
Meghallgatjuk Önt, és örömmel teljesítjük minden kérését. Gyermekeim, nagyon sok testvéretek fog üdvösséget nyerni Jézushoz intézett kitartó kéréseitek miatt.
Nagyon szeretlek ezért, és megosztom minden kérését, amivel sok távoli gyermekem megtérésére irányul. Lelki szinten továbbra is érdeklődj minden barátod és ismerősöd iránt, és mindezt Jézus tudomására fogom hozni.
Ebben az időben, amikor visszaemlékezel az Ő születésére, legyél kedvesebb legtávolabbi gyermekeim iránt, és hiszem, hogy Fiam lesz a gyengéd szívű csecsemő számodra.
Köszönöm, gyermekeim; továbbra is szeressem azokat a gyermekeimet, akik a legtávolabb vannak Istentől.
Áldalak, köszönöm és egyre jobban szeretlek.
Mária, Jézus anyja és a te anyád

„Szent Mária, igaz Anya”-nak Valeria Copponi 2022. december 28-án:

Kislányom, imádkozz minden nem hívő testvéredért, mert nagyon kevés idő maradt a megtérésükre. Mindig imádkozom minden gyermekemért, de mint minden anya, imádkozom azokért a gyermekeimért, akiknek a legnagyobb szüksége van rá.
El sem tudod képzelni, mennyi fiatal nem lép be többé a templom ajtaján. Annyi hülyeségre pazarolják az idejüket: még éjszaka is kimennek a világ utcáira, hogy a Fiam nevét gyalázzák.
Egyáltalán nem gondolják, hogy hamarosan el kell számolniuk minden mulasztásukért Jézussal és velem, Jézus legszentebb Anyjával szemben.
Nektek ajánlom magam, hívő gyerekek: közeledjetek ezekhez a fiatalokhoz, beszélgessetek velük Jézus jóságáról velük kapcsolatban, és hogy mennyi szenvedést okoznak nekünk. Nem értik, hogy mindaz a gonoszság, amit Isten iránti engedetlenségükkel elkövet, bőségesen rájuk ömlik, olyannyira, hogy az életüket örökre elveszítik.
Mindig közel vagyok hozzájuk, de annyira megkísérti őket a Sátán, hogy már nem hallgatnak a hangunkra. Gyermekeim, ti, akik oltalmunk alatt éltek, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, mert a ti időtek valóban véget ér.
Ezek a szegény fiatalok nem veszik észre, milyen nagy lesz a szenvedésük a pokolban.
Imádkozzatok – imádkozzatok – imádkozzatok, hogy minden Istentől való kisgyermekem visszatérjen a papokhoz, hogy bűneik megvallásával részesüljenek Isten bocsánatából.
Nagyon szeretlek, és azt akarom, hogy mindannyian velem legyetek.