2023. október 1., vasárnap

Az utolsó dogma

 

Ismét kihúztam a gyufát. Ezúttal egy szép, nagyfejű zsinati szálat, és mintha nem is gyufaszál lett volna, mert meghúzott fonalként bontotta le jelenlétem ruháját egy katolikus listán. (Hoppá! Csaknem egy lírai képzavar? No, mindegy, továbblépek, mert elrepül fölöttem az idő vasfoga).

Történt, hogy katolikus levelezőlistán tett állításokra válaszként két égbekiáltó kijelentéssel válaszoltam nyilvánosan, amelyre a felelős papnak reagálnia kellett. Meg is tette. Nehezményezte azt az állításomat, hogy a kegyelmi állapot elvesztésével a Szentlélek megszűnik vezetni a zsinati atyákat, mert a feltételezhetően bűn állapotában lévő zsinati peritusról nem feltételezhető ésszerűen, hogy a Szentlélek vezette volna zsinati tevékenységében kegyelmi állapot híján, ahogy a hitnek ellentmondó döntéseket hozó atyákról sem feltételezhető az. Szerinte állításommal ellentétben „attól, hogy még valaki nincs a kegyelem állapotában, attól még lehet az Isten eszköze”. No ja, ugyanúgy, ahogy Júdás is üdvösségünk eszköze volt, de ha azt állítanánk, hogy ebben a Szentlélek vezette őt, akkor blaszfémiát követnénk el.

De az igazi felhördülést a másik kijelentésem okozta: azt állítottam, hogy a II. vatikáni zsinat nem hozott tévedhetetlen döntést, sőt, tévedéseket tartalmaznak dokumentumai. Erre szemléltetésként a régi példáimat írtam le: „a Nostra Aetate szerint a ’a hinduizmusban az ember az isteni misztériumokat szemléli’, a Dignitatis Humanae nem a kinyilatkoztató Isten oldaláról közelíti meg a vallással kapcsolatos ’jogokat’, azaz, hogy Istennek joga van az általa meghatározott módon való imádásra és tiszteletre – de értelemszerűen senki másnak nincs joga erre, hanem az emberi személy és közösségek természetes jogáról beszél az általuk követett vallás megválasztásáról, beleértve akár a bálványimádás választását, a legfőbb lény tiszteletét; a Lumen Gentium szerint a katolikusok és a muzulmánok ugyanazt az Istent imádják, ami azt is jelenti, hogy a muzulmán vallás Isten imádásának autentikus formája lehet.”

Ezen soraimmal lecsaptam minden létező biztosítékot, az illetékes pap kilátásba helyezte, hogy átgondolják, hogy a híveket hogyan lehetne megóvni attól, hogy a listán ilyeneknek ki legyenek téve, egy protestáns lelkészképző tanára pedig „nyomatékosan sürgette” a fellépést velem szemben. Egy katolikus listán…

Gondolkodóba estem az események mélyebb magyarázatát keresve. Vajon véletlen, hogy bár a II. vatikáni zsinat az első az egyháztörténelemben, amely nem jelentette ki téves tanítások elítélését, nem hozott hitben kötelező döntéseket, mára mégis úgy tűnik, hogy maga vált dogmává sokak számára? És az vajon véletlen, hogy az utolsó “dogma” a „vallási tolerancia”, az „ökumené”, az üdvösségre vezető utak sokféleségének állításában öltött testet, amelyek megkérdőjelezése azonnali és kérlelhetetlen büntetésre készteti a toleranciát, irgalmasságot, szinodalitást szorgalmazó és ünneplő liberálisokat? Mintha élő igazolását szeretnék adni a Rózsaszín Elefánt szerény, de mindent betöltő jelenlétének.

Szent Pál mondja Noéról, hogy hite által ítélte el a világot (Zsid 11,7), pedig nem olvashatunk arról, hogy ilyen ítéletet Noé bármikor is kimondott volna a világ felett. Pedig mégis megtette: hitének puszta léte, maga a hit jelentett ítéletet a világon, mert ez bizonyságát adta annak a hitetlen nemzedékkel szemben, hogy a hit lehetséges, ha valaki „isteni félelemmel” szeretné megmenteni családját, és mindent elhisz annak, aki megmentheti őket, és mindent hajlandó megtenni megmenekülésük érdekében.

Az utolsó „dogmára” válaszként ezért szükségszerű a katolikus hit megerősítése abban, hogy az Egyházon kívül nincs üdvösség. Szükséges az ökumené dogmájának elvetése, mert az üdvösségre vezető út relatív voltának hirdetése ellentétes az Egyház tanításával. Isten végtelen irgalmából üdvözíthet bárkit, de nem üdvözít senki olyant, aki halála pillanatában nincs kegyelmi állapotban. Ha egy protestáns kegyelmi állapotban van halála pillanatában, üdvözül. De a mennyországban egyetlen protestáns, egyetlen muszlim és hindu sem lesz, csak katolikusok lesznek, mert minden üdvözült egyként fogja ünnepelni a Szűzanyát, megcsodálva benne Isten végtelen szeretetének és igazságosságának művét.

Így lesz, mert nem lehet másként.

https://invocabo.wordpress.com/2023/10/01/az-utolso-dogma/


Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól, Jézustól és Szűzanyától

AZ EMBEREK EZT NEM VÉSZIK ÉSZRE. Jézus üzenete. Luz de Maria de Bonilla 2023.09.01

Szeretett gyermekeim, szeretetemmel áldalak meg benneteket.

ANNYI SZERETET HIÁNYZIK GYERMEKEIM KÖZÜL, HOGY FEL KELL ÉBRESZTENEM ŐKET!

A szeretet nélküli emberi teremtmény ragadozóvá válik testvéreivel szemben, olyannyira, hogy uralkodni akar rajtuk, hogy azok úgy cselekedjenek és viselkedjenek, ahogyan a ragadozó kívánja.

Az emberiség megszegte a parancsolatokat, és nem veszi figyelembe azokat, hogy fejlődjön az életben. Ez nagyon veszélyes azok számára, akik így cselekszenek, mert "azzal a mércével, amellyel mértek, megmérnek titeket, és még egy negyedikkel többet" (Mk 4,24). (Mk. 4, 24)

Gyermekeim, veszélyes az alázatból a büszkeségbe (1) átmenni, ez csak egy lépés. A teremtmény nem veszi észre, de amikor elemzi a viselkedésmódját és a viselkedését, ha őszinte önmagával, észre fogja venni, hogy átment a gőgbe.  Ezt mindenkinek figyelembe kell vennie, ne mondjátok magatoknak, hogy "ez nem nekem való", hanem mindenkinek. Az emberi egójukban felfújt teremtmények mindig mindent tudnak és semmit sem tudnak... Az én terveim az én terveim!

Arra hívlak benneteket, hogy legyetek nagylelkűek önmagatokkal a lélek javára és annak bizonyosságára, hogy mi az Én Akaratom.

Látjátok, hogy milyen katasztrófák történnek a Föld körül (2), hogy a népeket újra és újra meglepi a természet: a föld elsüllyed, a folyók hirtelen elsodorják a lakosságot, és gyermekeim nem állnak készen arra, hogy inkább az enyémek legyenek, mint a gonosztól. A Nap változást hoz a Földön, és ez lesz az, amikor az elektromosság és a média nem lesz meg; ez lesz az, amikor talán szünetet tartanak, és néhányan a Nap felé fordítják tekintetüket, és úgy döntenek, hogy megváltoznak.

Figyelmeztettelek benneteket a napról és arról, hogy milyen hatással lesz rátok, de kevesen készülnek fel arra, hogyan lehet túlélni áram és technológia nélkül. Ez lesz az, amikor a kényszerített gyermekeim visszatérnek, hogy olyanok legyenek, mint az őseik, és különböző módszereket használjanak a világításra, a főzésre és a szükséges dolgokra.

Gyermekeim, legyetek jótékonyak embertársaitokhoz, legyetek testvériesek, ne forduljatok el testvéreitektől, hogy segítsétek egymást, és ne vesszetek el.

LEGYETEK RÉSEN!

Imádkozzatok mindannyian minden pillanatban, hogy egyesüljetek Házammal, hogy Anyám meghallgasson benneteket, és hogy Szent Mihály és Légiói megidéződjenek értetek.

Szeretteim, ezek erős pillanatok, amelyekbe beléptek, ezek az istentelenség pillanatai; ezért elengedhetetlen, hogy egyesülve maradjatok Házammal, egyesülve Anyámmal, és Szent Mihály arkangyal és légiói segítségéért esedezzetek.

ÍGÉREM NEKTEK:

MINÉL HŰSÉGESEBBEK VAGYTOK HOZZÁM ÉS ANYÁMHOZ, ANNÁL TÖBB ANGYALT BÍZOK MÉG EGY-EGY GYERMEKEMRE, HOGY ŐRIZZE ŐKET, MINDADDIG, AMÍG ENGEDELMESKEDNEK AKARATOMNAK.

Imádkozzatok továbbra is szeretett Békeangyalomhoz (3), ő az, aki lelki támogatást fog adni Népemnek. Én küldöm őt, én védem és őrzöm őt. Ő akaratom hűséges teljesítője, és bátorítani fog benneteket a nyomorúság és a magány idején. Ő az Én szeretett fiam és Boldogasszony Anyám szeretett fia, nem fogja engedni, hogy az eretnekségek és szentségtörések folytatódjanak, "Én vagyok az ő Uruk és Istenük". (2Móz 20,2)

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok egymásért, hogy hűek maradjatok Hozzám.
Imádkozzatok, gyerekek, imádkozzatok, imádkozzatok, nem minden jelenség, ami a természettől való, az a természettől való, de a rend és az energia megzavarja az országok kárára. Tudni fogjátok, amikor ami történik, az riasztó, hihetetlen és ijesztő. Nem mindent, ami történik, kíméletlenül az ember okoz.
Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok, a betegség újra jön, tudjátok, hogyan kell megvédeni magatokat, ne hagyjátok figyelmen kívül.
Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok, legyetek a hit és a tudás teremtményei, hogy ne vezessenek benneteket, mint bárányokat a vágóhídra.
Imádkozzatok, gyerekek, imádkozzatok, értsétek és érezzétek végtelen Szeretetemet irántatok, minden gyermekem iránt. Legyetek a béke, a jóság teremtményei, olyan teremtmények, akik nem egymás ellen akarnak konfrontálódni, hanem az Én teremtményeim, akik arra törekszenek, hogy elvigyetek Engem minden testvérhez és minden helyre.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Olaszországért, szenvedjetek a természetért.

Az Én békém legyen mindannyiótokban, az a megkülönböztetés, hogy az Én gyermekeim, az Én tanúim vagytok.

TUDJÁTOK, MENNYIRE SZERETLEK BENNETEKET, ÉS MENNYIRE KÉRLEK BENNETEKET, HOGY KITARTSATOK, HOGY AZ ÉN KEZEMMEL ÉS LEGSZENTEBB ANYÁM KEZE ÁLTAL HALADHASSATOK TOVÁBB HÁZAM FELÉ!

LEGYETEK SZENT MIHÁLY ARKANGYAL (4) ÉS LÉGIÓINAK SZERELMESEI, ÉS LEGYETEK ARKANGYALAIM ÉS ANGYALAIM (5) SZERELMESEI.

Szeretteim, megadtam nektek mindent, amire lelkileg szükségetek van, hogy továbbra is szentjeim és áldottjaim közbenjárását keressétek.  Legyetek hűségesek, ne legyetek fanatikusok, mert a fanatikusok nem ismerik sem Szeretetemet, sem Irgalmamat, sem Igazságosságomat, és nem tisztelik Tervemet, elsőként menekülnek a megpróbáltatásokban.

Áldásom szálljon le rátok mindenkor.

Szeretlek benneteket.
A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

(1) Az alázatról olvassátok...
(2) A természeti katasztrófákról olvassa el...
(3) Isten küldöttje, a béke angyala, olvassátok...
(4) Szent Mihály arkangyal könyve, letölthető...
(5) Az angyalokról, olvasd.....

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek:

Mennyi szeretet a mi szeretett Urunk Jézus Krisztus!  Elkerülhetetlen, hogy a szívünk gyorsabban verjen és a lelkiismeretünk reszketve elemezze tetteinket és cselekedeteinket.

Igaz ugyan, hogy az Isteni Szeretet minden gyermeke iránt arra készteti Őt, hogy előre lássa, mi történik és mi fog történni, de az is igaz, hogy biztosít bennünket az Ő Védelméről, az Ő Irgalmáról, és hogy ne érezzük magunkat elhagyatottnak; hangsúlyozza nekünk, hogy az Ő Háza segítségére van szükségünk, hogy megvédjen bennünket.

Az Ő Akaratának cselekvői kell lennünk, hogy részesei lehessünk az Isteni Irgalmasság eme legnagyszerűbb tettének: hogy adjon nekünk még egy Angyalt, hogy segítsen minket munkánkban és cselekedeteinkben. Valóban végtelen Krisztus irántunk való szeretete, hogy ezt a cselekedetet ebben az időben adja, amikor az emberiség elfelejti Urát és Istenét.

Testvérek, térdre kell borulnunk Urunk Jézus Krisztus e végtelen Szeretetének és Szűzanyánk közbenjárása előtt, akiről tudjuk, hogy mindazok mögött áll, amit érdemtelenül kapunk.

Maradjunk meg az Úr békéjében.

Ámen.

JÉZUS KRISZTUS URUNK ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2023. SZEPTEMBER 7.

Szeretett gyermekeim, fogadjátok el minden Áldásomat.

MINDEN PILLANATBAN SZERETLEK BENNETEKET.
HÍVLAK BENNETEKET, ÉS ELKÜLDÖM ISTENI SEGÍTSÉGEMET, HOGY AZ UTAMON TARTSALAK BENNETEKET.

Olyan sok emberi teremtmény van, aki nem akarja meghallani Hívásomat, vagy nem akar Engem szeretni! .....

Oly sok gyermekem van, akik az Örök Életet felcserélték a züllöttséggel, amelybe a világiak beburkolták őket!....

Az emberi teremtmények engedik, hogy magukkal rántsák őket az eltévelyedések felé, amelyeket az Ördög terjeszt a Földön, és az emberi teremtmény gátlások nélkül elfogadja azokat, ami elképzelhetetlen tettekhez vezet, amelyeket gyermekeim követnek el. A tisztátalanság nagy sebességgel szaporodik és egyre agresszívabbá válik, és ennek az Ördög örül.

A SZEMÉLYESSÉG NAGY SZÁMÍTÁSBAN SZaporodik, a bűnök annyira szaporodnak és annyira fognak szaporodni, hogy Szodoma és Gomorra árnyékba borul a már elkövetett és az emberi teremtmények által elkövetendő bűnök miatt (vö. Mt 10, 14-15).

KÉREM, HOGY ERŐSÖDJETEK MEG A LELKISÉGBEN, A TUDÁSBAN ÉS A HITBEN, HOGY NÖVEKEDJEN MINDANNYIÓTOKBAN, SZERETETT GYERMEKEIM.

Engem nem ismerve nem jártok, mankókat kerestek, amelyek egy pillanatra szolgálnak nektek, de aztán...

GYERMEKEMTŐL MINDEN SZERETETET KÍVÁNOK, NEM VÁROM TIBIÁNUS GYERMEKEKET (vö. Jel 3,16).

Hányan mondják, hogy szeretnek engem, és élnek úgy, hogy kritizálják testvéreiket, mivel gondolatban és tettben bűnös teremtmények, akik a bűnben cselekszenek, annak tudatában, hogy mi a bűn!

Szeretteim, a betegségek fellángolnak, és gyermekeim nem veszik észre mindazt, amit Házam kinyilatkoztatott nekik, hogy megszabadulhassanak a betegségektől (1). Néhányan nem vesznek tudomást róla, mások pedig, akik a legközelebb állnak Hívásaimhoz, elfelejtik és közömbösek maradnak.

Gyermekeim, a megszokás nagyon rossz szokás az élet minden munkájában és cselekedetében. Semmi sem károsabb a megszokásnál, mindent megállít az emberi teremtményben, olyannyira, hogy megbénítja a jó tetteket és cselekedeteket, a jó érzéseket, amelyek aztán hamvaiból feltámadnak és újra feltámadnak, hogy csak látszólag folytatódjanak.  A megszokásból való cselekvés képmutatóvá teszi őket, és az igazság elvesztésével ártanak a körülöttük élőknek.

Mindannyian, gyermekeim, saját történelmetek építői vagytok, ezért lelkileg meg kell erősödnetek, a rendíthetetlen hit teremtményeinek kell lennetek (2), különben nem fogtok tudni ellenállni a lélek ellenségének az előttetek álló sok próbatételben.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok azokért a lelkekért, akik ebben az időben szenvednek, felajánlva, hogy szenvednek az egész emberiség javára.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok egymásért, nagyon fontos, hogy megértsétek a szívből jövő ima sürgősségét.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, a természet továbbra is meglepi az embereket, és az elemek váratlanul érkeznek. A víz továbbra is beözönlik a városokba, és a földet elsüllyeszti.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, az emberek a teremtmények fájdalmán alapuló hatalmat keresnek.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a nap (3) meglep benneteket, ne tegyétek ki magatokat.

Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok, álljatok szilárdan a hitben, hogy akaratom teljesítői legyetek.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, hogy láthassátok a Nagy Csodát, amelyet Édesanyám a Guadalupei Szűzanya (4) védőszárnyai alatt tart magánál.

Gyermekeim, készüljetek fel lelkileg, a harc erős, szükséges számotokra. Sürgősen fel kell készülnetek, hogy szilárd, meggyőződéses, erős teremtmények legyetek, akik ismernek Engem.

VAGYOK Veletek, Gyermekeim, maradjatok az én szívemben, amely szeretettől égő szeretettel keresi az én juhaimat (vö. Jn 10, 11).

Megáldalak benneteket.

Figyeljetek, gyermekeim, figyeljetek!

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

(1) Betegség esetén olvassátok...
(2) A hitről olvassátok...
(3) A naptevékenységről, olvassa...
(4) Guadalupe prófétai üzenete, olvasd...

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek:

Megláttam szeretett Urunkat, Jézus Krisztust fehérbe öltözve és ragyogva, amint megmutatta nekem Legszentebb Sebeit és azt a Végtelen Szeretetet, amely "ad extra" adatik, és amely magnetizál.

És Ő azt mondja nekem:

Az én gyermekeim inkább engedelmeskednek az érzékeken keresztül érkező impulzusoknak, amelyek aljas döntések meghozatalára késztetik őket, mert értelmük elzsibbadt. A belső szervezet a spirituális érzékeivel éberen tartja az értelmet, hogy szabad akaratából választhasson, és kérje Szentlelkem sugallatát.


Testvérek, gazdagodjunk, növekedjünk és tartsunk fenn egy olyan életet, amely összhangban van azzal, amit Isten kér a gyermekeitől. Tartsuk szem előtt, hogy még nem végeztünk, és hogy az életben tett cselekedeteink és tetteink alapján fognak megítélni bennünket.

Tisztában kell lennünk azzal, hogy bár Isten gyermekei vagyunk, és arra vagyunk elhívva, hogy egy Misszióban dolgozzunk és cselekedjünk, ha nem vagyunk lelkileg egészségesek, akkor nem vagyunk biztosak az Üdvösségben és a Munkához való tartozásban.

Lelki éberségben és a hit megtartásában egy olyan időszakban, amikor a természet különleges módon támad különböző országokban, folytassuk Édesanyánk és Tanítónk keze által.

Ámen.

"MEGJELENÍTI AZ EMBERISÉGNEK, MIT MÉG NEM TÜNTETT FEL." Szent Mihály arkangyal üzenete. Luz de Maria de Bonilla (Argentína), 2023. szeptember 12.

A Szentháromság, Királynőnk és Anyánk szerettei, isteni parancsra jövök hozzátok.

SZERETETT GENERÁCIÓK vagytok, annak ellenére, hogy milyen sok gonosz cselekedettel és rossz cselekedettel sértitek meg a mi Legkedvesebb Királyunk és Urunk Jézus Krisztus Szívét, és ennek ellenére az Isteni Irgalom túlárad erre a bűnös nemzedékre.

AMI AZ EMBERI TEREMTMÉNY SZÁMÁRA IDŐ, AZ NEM IDŐ AZ ISTENI AKARAT SZÁMÁRA. Úgy élnek, hogy azt hiszik, hogy semmi sem fog történni, és hogy még sokáig egymás szemébe fognak nézni, de ez már nem így van, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei. Az emberiség belép abba az időbe, amikor továbbra is meglepi a természet ereje (1), a Nap és maga a világegyetem. A Hold érezhetővé teszi magát azáltal, hogy kifejti erejét az árapályokra.

A gonosz elszabadítja haragját Isten gyermekei ellen, megrémít benneteket a próféciák miatt, hogy továbbra sem vagytok hajlandók megtérni.

Isten gyermekei között nagyon sokan vannak, akik minden pillanatban megszegik Isten törvényét azzal, hogy engednek a bocsánatosnak vélt bűnöknek, de a test alantas ösztönei szerint élnek, és nem döntenek a kísértések legyőzése mellett (vö. Róm 8:5-8).


Tudják, hogy a Szentírás létezik, és felületesen ismerik, de azt hiszik, hogy bölcsek a vallásban és mindenben, ami létezik, ujjal mutogatva élnek a testvéreikre, kompromisszumok nélkül sodródnak, szeszélyeik szerint élnek, és saját hibáikat növelik annyira, hogy a testvéreikkel szemben alkalmatlanok és bosszantóak.

Itt az ideje, hogy elinduljanak az alázatosság útján, és felismerjék, hogy bűnösök, mielőtt még túl késő lenne (vö. Ps. 51 (50)). Az emberi teremtményeknek fel kell ismerniük, hogy milyenek: az alázatos alázatosnak, a büszke büszkének, és azután kezdeményezniük kell a belső változást.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei:

Imádkozzatok nyugalom nélkül, és azoknak, akik gúnyolódnak rajtatok, mert imádkoztok, ne válaszoljatok, hallgassatok, és imádkozzatok ezekért a testvérekért, hogy megtérjenek.

Végidők Királynőjének és Anyjának gyermekei:

ELJÖTT AZ IDŐ!

AZ ATYA KARJA FOKOZATOSAN LEEJTI KELYHÉNEK UTOLSÓ CSEPPJEIT A FÖLDRE, AHOGY MINDENHATÓ KARJA LEERESZKEDIK. Az emberi teremtmények teljesen megosztottak: azok, akik hisznek a Szentháromságban és a Mi Királynőnkben és Anyánkban, és azok, akik nem hisznek, mert nem lesz hely a langyosoknak (Jel 3, 15-16).

Az emberi teremtmény döntésre jut:
Istennel vagy Isten ellen...
Királynőnkkel és Anyánkkal vagy Királynőnk és Anyánk ellen?

Ti, ne ítélkezzetek, mert az Isteni Irgalmasság mindig megmarad.
Éljetek egységben és testvériségben, mert mind a testvériség, mind az isteni megbízatásoknak való engedelmesség rettegésben és rettegésben fogja tartani az ördögöt.

Megkaptátok az Irgalmas Szamaritánus Olajának áldását és azt, ami az Én Nevemet viseli, használjátok őket, eljött az idő, ezek védelmet jelentenek számotokra. (2)

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, az émelyítő bűnökkel sújtott emberiség megtisztul.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, egyes emberi teremtmények, akik egyedül és összezavarodva találják magukat az életben, mostantól kezdve a gonosz kegyenceinek keze által a kínzás útjára lépnek.

NAGY JEL TÖRTÉNIK A MENNYBEN, ÉS GUADALUPEI KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK MEGDÖBBENTI AZ EMBERISÉGET, MEGMUTATVA AZT, AMI EDDIG NEM VOLT KINYILATKOZTATVA. (3)

A vulkánok (4), a víz, a földrengések (5) és a tüzek továbbra is kínozni fogják az emberiséget; ez is része annak, amivel szembe kell nézniük.

EZ AZ IGE NEM AZÉRT VAN, HOGY MEGTARTSÁTOK, HANEM HOGY ELMÉLYÜLJETEK BENNE ÉS ÉLJETEK VELE LÉLEKBEN ÉS IGAZSÁGBAN.

Mennyei Légióim figyelnek az isteni parancsokra.

Legyetek szeretet és "a többi is megadatik nektek". (Vö. Mt 6,33)

Megáldalak benneteket.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) A természeti katasztrófákról olvassa el...
(2) Az olajok elkészítése (*) Hol lehet megvásárolni őket.
(3) Guadalupe, egy csoda, hogy megnyilvánuljon, olvassa el...
(4) A vulkánokról, olvassa el...
(5) A földrengésekről, olvasd...

LUZ DE MÁRIA TANÁCSA:

Testvérek:

Szent Mihály arkangyal eme prédikációja előtt meghívlak benneteket, hogy egy hangon mondjátok el:

"Fiat Voluntas Tua".

Ámen.

LÁTOD NEMZETEK HARCOLNAK A NEMZETEK ELLEN. Jézus üzenete. Luz de Maria de Bonilla 2023.09.18

Szeretett gyermekeim, fogadjátok szeretetemet.

TI AZ ÉN GYERMEKEIM VAGYTOK, ÉS ÉN MEGVÉDELEK BENNETEKET ATTÓL, HOGY A GONOSZ ÁLDOZATÁUL ESSETEK.

TOVÁBBRA IS A KÁRHOZAT ÚTJÁN JÁRTOK, AMIKOR MINDEN BŰNT A MINDENNAPI ÉLET RÉSZÉVÉ TESZTEK.  Régebben tisztelettel és szent félelemmel bántak Velem, de ma már nevetség tárgya vagyok, és Törvényemet folyamatosan eltaszítják az emberi teremtmények elől, jónak nevezve azt, ami erkölcstelen, és megízlelve azt, ami bűnös.  Megszegték Törvényemet, pogány istenek imádatára jutottak (vö. Hós 6, 7; II. Kgs 17, 15-17).

Ez a nemzedék szembefordul Velem anélkül, hogy szem előtt tartaná, hogy "Én vagyok az ő Istenük" (vö. Jn 8, 58). Sértegetnek Engem, anélkül, hogy arra gondolnának, hogy spirituálisan visszafelé haladnak, szeretnek a földön kúszni, mint a kígyók.

JAJ AZ URALKODÓKNAK, AKIK ORSZÁGAIKAT A GONOSZ KEZÉBE ADJÁK!

JAJ EZEKNEK AZ URALKODÓKNAK, IGAZSÁGOSSÁGOM SÚLYA RÁJUK NEHEZEDIK!

Háborúkról hallanak, anélkül, hogy tudnák, miért, látni fogják, hogy nemzetek harcolnak nemzetek ellen, és a hatalmasok, a háború iránti szomjúságot érezve, egy harmadik világháborúba vezetik majd őket (1).  Gyermekeim éhínségtől fognak szenvedni, a víz továbbra is országokat fog megszállni, és meglepetésként fogja érni őket. A föld egyik helyen meg fog nyílni, a másik helyen pedig meg fog nyílni, a föld erős földrengésekkel fog rázkódni.

Szeretett gyermekeim, gúnyolódni fognak rajtatok, akik hisztek és hisztek Szavamban, de ne féljetek, ne szenvedjetek érte, ajánljátok fel Nekem fájdalmaitokat és fájdalmaitokat; Keresztem súlyában én hordoztam értetek azt, amit ma szenvedtek.

Szeretett gyermekeim, a Nap sötétségbe vezet benneteket. (2) A Nap beteg és erős geomágneses kitöréseket irányít a Föld felé; készüljetek fel azzal, ami a megélhetésetekhez szükséges.

Az emberi teremtmény elutasítja Felhívásomat, hogy készüljetek fel, sajnálom ezeket a teremtményeket, a sötétségben nem fogják tudni, hogyan kell cselekedni és cselekedni, azok kegyelméből élnek, akik hittek és felkészültek.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a föld továbbra is erősen remeg.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Franciaországért és elnökéért, a gonoszság provokációi folytatódnak.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Mexikóért, Mexikó szenved a földjének megrendülésétől.

TARTSÁTOK MAGATOKAT IMÁBAN ÉS CSELEKVÉSBEN, A SZERETET LEGYEN AZ ELSŐ.

Irgalmasságom gyermekei vagytok, és ti megvetitek azt, az emberi teremtmény önmagáért akar gondoskodni, de nélkülem.

Szívem szeretett gyermekei:

SZERETLEK TITEKET LELKESEN
ÉS MINDENKOR MEGVÉDELEK BENNETEKET, HA MEGENGEDITEK NEKEM.

A szél erősebben fúj, és szenvedést hoz egyes országokba, nagy pusztítást okozva.

Néhány gyermekemnek kőszívű a szíve, ezekkel a szívekkel keményen fogok bánni, amíg meg nem lágyulnak. Gyermekeimet a szeretetükről ismerik fel az Én hasonlatosságomban, és ahhoz, hogy hozzám jöjjenek, ugyanolyan mértékkel kell szeretniük, amilyen mértékkel én szeretem őket (vö. Jn 13:34-35).

Arra hívlak benneteket, hogy tartsátok magasan a hitet. A földi események egymás után történnek, anélkül, hogy képesek lennének segíteni egymást.


A Figyelmeztetés (3) egyre közelebb van, és gyermekeim egyre távolabb vannak Tőlem. Lépjetek be most! belső szobátokba és álarcok nélkül az Igazság fényébe; lássátok magatokat olyannak, amilyenek vagytok, hogy megjavulhassatok és megtérhessetek.

Gyermekeim, szeretlek benneteket, megáldalak mindannyiótokat.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) A háborúban olvassátok...
(2) Extrém naptevékenység, olvassa el...
(3) A figyelmeztetés könyve, letölthető...


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE

Testvérek:

A mi szeretett Urunk Jézus Krisztus említette nekem:

"Szeretett leányom, azok, akik sietve válaszolnak Nekem, és igyekeznek különbözni az egységre, megértésre és testvéri szeretetre való törekvéssel, birtokolni fogják Szeretetemnek azt a kitörölhetetlen jelvényét, amelyet angyali légióim felismernek, hogy segítségükre siessenek, különösen a legnagyobb veszély idején.

Leányom, mondd meg testvéreidnek, hogy siessenek a megtérés útjára, sürgős a dolog".

Hittel reméljük és nagy bizonyossággal sikerül Isten jobb gyermekeivé válnunk.

Ámen.

MILLIÓK FOGNAK SZENVEDNI. FÁJDALMAS ESEMÉNY A FÖLDÖN. Mária üzenete. Luz de Maria de Bonilla.
2023. SZEPTEMBER 25.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei,

Azért jöttem hozzátok, hogy szeretetemet átadjam azoknak, akik szeretnék azt befogadni.

Mint az Emberiség Anyja, figyelmeztetlek benneteket azoknak a kinyilatkoztatásoknak a beteljesedésére, amelyeket Isteni Fiam kinyilatkoztatott nektek, és azoknak, amelyeket ez az Anya kinyilatkoztatott nektek, valamint Szeretett Szent Mihály arkangyalom kinyilatkoztatásainak a beteljesedésére.

AZT KÍVÁNOM, hogy MINDEN GYERMEKEM "MEGVESZÉLYESEDJEN ÉS JUSSON AZ IGAZSÁG MEGTUDÁSÁRA" (I Tim 2,4).

Az emberiség lelki zűrzavarba került (1), mert egyik helyről a másikra vándorolnak, és egyre többet és többet akarnak tudni arról, amit az Atya Háza kinyilatkoztat nekik. Annyira keresik, hogy végül semmit sem tudnak!

Ez a lelkek alkonya, akik azt hiszik, hogy mindent tudnak, pedig semmit sem tudnak; ők lesznek azok, akik a legjobban fognak szenvedni, mivel úgy érzik, hogy elhagyottak, noha én nem hagytam el őket.

SZÍVEM GYERMEKEI, AZOK AZ UTOLSÓ IDŐK, NEM A VILÁG VÉGE; és bár még vannak események, amelyek még nem történtek meg, az események lassan, egymás után bontakoznak ki, amíg el nem jön az idő, amikor egymás után fognak történni, és ez lesz az emberiség nagy káosza....

AH... GYERMEKEIM, A HIT HIÁNYA VAN BENNETEK, A HIT HIÁNYA!
KÖZELEG AZ IDŐ, AMIKOR EGY JELET FOGTOK LÁTNI AZ ÉGEN, EZ NEM A "NAGY FIGYELMEZTETÉS" ELŐTTI, HANEM EGY ERŐS ESEMÉNY A FÖLDÖN.

Olyan esemény fog bekövetkezni, amely az emberi teremtményeket félelemmel fogja eltölteni. Egy vallási vezető igazságtalan kéz általi halála világszerte megdöbbenést vált ki.

Szeretett gyermekeim, Anyaként Szívem vérzik e nemzedéknek Isteni Fiammal szembeni vétkeiért, és azokért, akik hamarosan követni fogják. Gyászolok az élet ajándékának ennyi semmibe vétele miatt.

MINDEGYIKŐTÖKÉRT KÖZBENJÁROK; MINDENKOR KÖZBENJÁROK ISTENI FIAM ELŐTT, MERT MINDANNYIAN A GYERMEKEIM VAGYTOK.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Ausztriáért, szenvedni fog a természet, különösen a víz.
Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok Törökország kisgyermekeiért, imádkozzatok azonnal.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Guatemaláért, földje megremeg és aktiválja vulkánjait.
Imádkozzatok gyerekek, Mexikó veszélyben van, földje megremeg, Puebla szenved.
Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok Costa Ricáért, megremeg.
Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok Argentínáért, káosz közeleg.

Szeplőtelen Szívem gyermekei, imádjátok az Oltáriszentségben jelen lévő Isteni Fiamat.

Imádkozzátok a Szent Rózsafüzért, járjatok közben testvéreitekért.

A tervezett éhínség (2) e nemzedék egyik csapása, és az egyik legsúlyosabb gyermekeim számára. Milliók fognak szenvedni ettől a gonosztól, és vereséget szenvednek, ha nem hallgatnak felhívásomra, hogy készítsék el az "áldott szőlőt", és táplálkozzanak belőle (3).

GYERMEKEIM, OSSZÁTOK MEG AZ ÁLDOTT SZŐLŐT AZOKKAL, AKIKNEK NINCSENEK MEG AZ ESZKÖZEIK, HOGY MEGSZEREZZÉK. Osszátok meg ezt az áldást több testvérrel, hogy megsokszorozódjon számotokra; de tegyétek meg most, mielőtt az éhség és az árak növekednének.


Azokban az országokban, ahol a szőlő nem könnyen hozzáférhető, hozzáférhetnek egy másik, hasonló állagú gyümölcshöz, és ugyanazt a szőlőből készült készítményt használhatják.

A HIT (4) MINDENBEN ALAPVETŐ FONTOSSÁGÚ, ÉS MÉG INKÁBB AZ ÉGIEK ÁLTAL NEKIK AJÁNLOTT GYÓGYSZEREK HASZNÁLATÁBAN;
ÉS AZ ÁLDOTT SZŐLŐ ELKÉSZÍTÉSÉBEN.

Növeld a hitedet azáltal, hogy közelebb kerülsz Isteni Fiamhoz; tartsd Őt minden pillanatban a fejedben, és helyezd el benne a mindennapi tetteidet és folyamatos cselekedeteidet, hogy az Isteni Fiammal folytatott állandó párbeszéd arra vezessen, hogy belőle és ne a világiakból légy.

Fiaim, a bűnök túllépték a határokat.....
A szégyen távol maradt gyermekeimtől...
Az irigység mindenütt nyüzsög, gonoszságot okozva ...

Gyermekeimnek úgy kell szeretniük, ahogyan Fiam szereti őket; a jó teremtményeinek kell lenniük, és a jó magot kell terjeszteniük, hogy jó gyümölcsöt teremjenek.

Gyermekeim, újra látom, hogy a különböző kontinenseken egyes népek a tűz miatt égnek, és a füst átterjed más népekre, ami azt a benyomást kelti, hogy a tűz jobban terjedt, mint ahogyan valójában van.

Apránként minden visszatér a látszólagos normalitáshoz, és gyermekeim elhagyják otthonaikat, ahol maradniuk kellett, miközben távozásukkor érzékelik, hogy a levegő valami természetelleneset hoz magával; és a betegség néhány napra elragadja gyermekeimet. Bár mindenütt tapasztaljátok a felfordulást, Fiam új szeleket küld, tiszta, nagyobb erővel, hogy amit tettetek, eltávozhasson, és szabadon lélegezhessetek.

GYERMEKEIM, KÉSZÜLJETEK FEL SZELLEMILEG, NEM FÁRADOK BELE, HOGY SZELLEMI MEGTÉRÉSRE HÍVJALAK BENNETEKET.

Szeretlek benneteket, gyermekeim.
Megáldalak benneteket.
Megvédelek benneteket.

Mária Anyánk.

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT...

(1) A Nagy Zűrzavar, olvasd...
(2) Éhínség, olvasd...
(3) Áldott szőlő, olvasd...
(4) Hit, olvasd...

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvéreim és nővéreim,


Boldogasszony Anyánk üzenete végén azt mondta nekem:

"Szeretett leányom, azt kívánom, hogy fejezd ki azt, amit adtam neked, hogy érezd e sürgős felhívásom során gyermekeimnek."

Szűzanyánk megadta nekem azt a kegyelmet, hogy érezzem a sürgősséget, amelyet mint hitbeli testvéreknek imádkoznunk kell.

Említette nekem, hogy Isten gyermekeiként csendben, türelemmel és szeretettel kell imádkoznunk. Az ima egy olyan lelki érzés, amely tudatosítja bennünk, hogy a Szentháromság és a Szűzanya fogadja az imákat; és ezeket az imákat át kell hatnia minden vágyunknak, hogy közbenjárjunk testvéreinkért és önmagunkért.

Az imádság az, hogy van időnk arra, hogy egyedül legyünk Istennel. Például tarthatunk több novénát, de tudatában kell lennünk annak, hogy minden ima azért jön, hogy a Szentháromság fogadja; és nem fordulhatunk a Szentháromsághoz sietve, csak azért, hogy megfeleljünk, mert ezek az imák nem imák, hanem kötelezettségek.

Szabadon imádkozni, időt szakítani az imádkozásra, ez azt jelenti, hogy közelebb akarunk kerülni a Szentháromsághoz és a Szűzanyához.  Magunkat a mennyei légiónak ajánlani egy végtelen áldás, amellyel rendelkezünk; és nem élhetünk úgy, hogy az imák ne hozzák meg az örök élet gyümölcseit.

Mennyi mindent megkímélt az emberiség az ima által?

Az emberiség életének ebben a pillanatában még sürgetőbb felismerni, hogy az imádsághoz be kell mennünk a belső szobánkba, be kell zárnunk az ajtót, és egyedül kell lennünk Istennel (Mt 6,6).

ÚJ BETEGSÉG MEGJELENIK. ERŐSÍTSD IMMUNRENDSZERT. Luz de Maria de Bonilla (Argentína), 2023. szeptember 30.,SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei,

A SZENTHÁROMSÁG PARANCSÁRA JÖVÖK HOZZÁTOK.

Arra hívlak benneteket, hogy egységben imádkozzatok az emberiségért és a hamarosan megrendezésre kerülő Zsinatért.

Arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok a nemzetek minden uralkodójáért.

Arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok minden egyes testvéretekért, különösen azokért, akik lelki elidegenedésben élnek. (1)

KIRÁLYUNK ÉS URUNK, JÉZUS KRISZTUS GYERMEKEI,
VÁGYTOK-E ARRA, HOGY MEGŐRIZZÉTEK A BÉKÉTEKET?
AZ ISTENI AKARAT SZERINT CSELEKEDJETEK ÉS CSELEKEDJETEK, NEMCSAK ÉREZNETEK KELL A BELSŐ BÉKÉT, HANEM MEG IS KELL ÉLNETEK AZT.

Sürgősen meg kell különböztetnetek az idők jeleit attól, amit a technológiával visszaélő emberi teremtmény kiengesztel. (2)

A föld mindkét helyen remeg, tektonikus törések vannak mozgásban ebben az időben.  A Nap flereket bocsát ki a Föld felé, ez interferenciát okoz a Földön, és erős földrengések rázzák a bolygót. (3)

KIRÁLYUNK ÉS URUNK JÉZUS KRISZTUS GYERMEKEI, ERŐSÍTSÉTEK meg az immunrendszereteket, egy új betegség jön nagyobb erővel. Védekezésül használjátok a Jó Szamaritánus olajat. (4)

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei: Legyetek éberek, támogassátok egymást a betegség jeleinél! A légzőrendszert nagyon erős támadás éri ebben és a jövőbeni időkben (5).

Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus fiai, olyan fegyvereket gyártottak, amelyek veszélyesebbek, mint amilyenek az emberiség ellen használhatók; olyan fegyvereket, amelyek nagy hatótávolságúak és veszélyesek az emberi teremtményre, halálos fegyvereket.....

A hatalmak ezeket a fegyvereket testvéreik ellen használják, nem tudván, hogy egy nagyhatalom olyan fegyverrel rendelkezik, amely elsöpör mindent, amihez hozzáér, és visszaszorítja ellenségeit, a nagy rémület a háború közepén jön, és ezrek életét követeli, egy por okoz halálos áldozatokat.

HELYEZZÉK EL A HÁZ AJTAJÁRA SZENT BENEDEK ÉRMÉT VÉDELEMKÉNT; DE AMI MEGÁLLÍTJA A LÉLEK ELLENSÉGÉT ÉS CSATLÓSAIT, AZ AZ EMBERI TEREMTMÉNY TISZTASÁGA. A kegyelmi állapot nélkülözhetetlen, különben nehezen érik el azt a védelmet, amely Királyunktól és Urunktól, Jézus Krisztustól, valamint Királynőnktől és Édesanyánktól származik (vö. II Kor 9,8; II Kor 12,9).

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, ébernek kell maradnotok az eseményekre. Használjátok a szentségeket, anélkül, hogy megfeledkeznétek a skapuláré használatáról.

Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok New Yorkért, imádkozzatok sürgősen.
Imádkozzatok gyermekek, imádkozzatok a Magasságos Nagy Hatalmáért, hogy támogasson benneteket.
Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok Argentínáért, veszélyben van.
Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok Közép-Amerikáért, földrengés közeleg.

Megáldalak benneteket.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT...
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) Imádkozzunk egy szívvel, töltsük le...
(2) Rosszul használt technológia, olvassa el ...
(3) Földrengések, olvasd...
(4) Gyógynövények, letöltés...
(5) Betegségek, olvasd...

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek,

Legyünk mindig biztosak az Isteni Védelemben, ezért sürgős, hogy közelebb kerüljünk Királyunkhoz és Urunkhoz, Jézus Krisztushoz.

Szeretett Arkangyalainknak ajánljuk:

Isten arkangyalainak, védelmezőinek és hírnökeinek.

Isten Fénye és Gyógyszere, ők a mi segítségünk és védelmünk minden időben.

Kérjük őket, hogy emeljék fel könyörgéseinket a Háromságos Trónus elé, hogy a hatalom teremtménye többé ne ártson ennek az emberiségnek, hanem életünk békében és testvériségben teljen.

Mindannyian az Úr rabszolgái vagyunk, tartsuk meg a hitet, a reményt és a szeretetet szívünk felszínén.

A közelgő bejelentésekkel szemben a válasz a Hit, a Hit, a Hit.

Ámen.

Gisella Cardia által kapott üzenetek

"A háború közel van, és ki fog törni anélkül, hogy észrevennéd" Mária üzenete. Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország). 2023. szeptember 3.

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy meghallgattátok szívetekben Hívásomat. Gyermekeim, legyetek igazak [vagy: éljetek helyesen] és álljatok ki a hitben, mert csak így juttok be a [mennyei] dicsőségbe. Gyermekeim, ne vesztegessétek az időt; Anyai szeretettel vagyok itt, hogy sürgős megtérést kérjek. Gyermekeim, óvakodjatok a báránybőrbe bújt farkasoktól, imádkozzatok az Egyházért és a megszentelt személyekért, hogy ne vezessék gyermekeimet abba a zűrzavarba, amely jelenleg uralkodik. Gyerekek, a háború közel van, és ki fog törni anélkül, hogy észrevennéd; az üldözés folytatódni fog. Gyermekek, a szabadságotok a mérlegen lóg, és hamarosan elveszik tőletek azok, akik istenségnek tartják magukat a Földön, és nem veszik észre, hogy csak egy Isten van. Ne félj, mindig erővel és bátorsággal állj ki a hit igaz tanában, én azért vagyok itt, hogy megvédjelek. Gyermekeim, gyónjátok meg és tápláljátok magatokat az Eucharisztiával, [ami] az egyetlen üdvösségetek. Most elhagylak benneteket [az én] anyai szeretetemmel, és megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

NAGYOBB ERŐVEL JÖN A DÜH A VILÁGRA. Mária üzenete. Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2023. szeptember 23.:

Drága és édes gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok az imában, és hogy térdeteket hajtogattatok. Gyerekek, imádkozzatok sokat az Egyházért, mert sok templom hamarosan bezár. Gyermekeim, készítsétek otthon a Szentírást, [különösen] az evangéliumot és az áldott gyertyákat, mert szükségetek lesz rájuk. Gyermekeim, vezeklés, vezeklés, vezeklés. El kell mondanod a papoknak, hogy az ő bűneik sokkal többet nyomnak, mint a laikusok bűnei; ezért kérje meg a papokat, hogy járják az igaz hittan útját. Istent, Atyámat nagyon elszomorítják azok a bűnök, amelyeket szeretett fiaim követnek el, és ezért Szent Haragja nagyobb erővel száll majd [a világra]. Gyermekeim, legyetek igazak [vagy: éljetek helyesen] és szent köpenyem oltalmaz titeket. Most anyai áldásommal hagylak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus üzenete: A VILÁG A PUSZTÁS FELÉ IRÁNYUL. Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2023. szeptember 26.

Leányom, nincs semmi rejtett, ami ne derülne ki, és semmi olyan titok, ami ne derülne ki. Imádkozz, mondd el a Szent Rózsafüzért a kárhozatra menő lelkekért. Az ember makacs és tönkreteszi a világot a Sátán parancsa által. Le akarják pusztítani a kereszténységet, vérzik a Szívem, mert állandóan sértegetnek, a hatalmon lévőknek már nincs Isten fénye. Sok pap nem érzi többé szolgálata kötelességét, békén hagynak Engem a tabernákulumban, Egyházamat menedékké redukálták, ahol [kénye szerint] lehet vétkezni, a tisztátalanság mérték nélkül nő. Imádkozzatok a papokért, hogy buzgóságuk és méltóságuk visszatérjen. Rómát a bűn sárjába rángatták, imádkozzatok, hogy az ellenség ne érjen el a Szent Kapuhoz. Kérem papjaimat: Ne gyalázzák meg Testemet [szentáldozással. a kézen?], a Szentlélekre hallgass, és ne a világ szellemére, a Szent Rózsafüzért családokban kell terjeszteni, mert az lesz az üdvösség a Végidőben. Veled vagyok mindig, a világ végezetéig. Kedves Jézusod.

Mária üzenete. OKTÓBERTŐL az események intenzívebbek lesznek, és előrehaladnak. Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország), 2023. szeptember 30.

Gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, imádkozzatok a Figyelmeztetésért, amely hamarosan eljön hozzátok. Szíved megtérését szorongatom, szeretnék még valamit [még valamit?] mondani, de tudom, hogy még nem állsz készen. Olyan régóta kértelek benneteket, hogy készüljetek fel ezekre a pillanatokra, és mégis gyakran úgy éltek, mintha semmi sem történne. Gyermekeim, nézitek a földrengéseket, amelyek nem szűnnek meg, ellenkezőleg, erősödni fognak, nézitek a vizeket, amelyek megtörnek a szárazföld belsejében, kataklizmákat okozva, és mégsem változtok. Én vagyok az édesanyád, és azt akarom, hogy biztonságban és szentségben legyél a Paradicsomban. Még egyszer kérdezem: Térj meg! Szeresd Fiamat, aki meghalt érted. Gyerekek, október hónaptól Az események egyre intenzívebbek és gyorsan haladnak előre. Egy erős jel megdöbbenti a világot, de te imádkozol. Most megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

AZ EMBERISÉG AZ ÖNPUSZTÍTÁSBA TART. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. szeptember 2., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, az én Jézusom a ti mindenetek. Bízzatok Őbenne, aki a ti abszolút jóságotok és név szerint ismer benneteket. Az emberiség az önpusztítás szakadéka felé tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Tartsatok bűnbánatot és forduljatok Hozzá, aki a ti Egyetlen Igaz Megmentőtök. Védjétek Jézust és az Ő evangéliumát. Az igazak hallgatása megerősíti Isten ellenségeit. Ne éljetek az Úr kegyelme nélkül. Amit meg kell tenned, ne halaszd holnapra. A kétségek és a bizonytalanság jövője felé tartasz. Szeressétek és védjétek az igazságot. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek az Én Jézusom Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításaihoz. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

"Azon dolgoznak, hogy elpusztítsák azt, ami szent" Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023.09.05., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, ne féljetek. Győzelmetek az Úrban van. Bízzatok benne, aki szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket! Hajoljatok térdre imádságban. Csak az ima ereje által győzhetitek le a gonoszt. A nagy lelki harc idejében éltek. Ne feledjétek: a ti védelmi fegyveretek az igazság. A hit árulói azon dolgoznak, hogy elpusztítsák a Szentet, de a győzelmet a bátor reverendás katonák fogják megnyerni, akik szeretik és védik az igazságot. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami értetek történik. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Ismerem szükségeiteket és szenvedéseiteket, de mindig emlékezzetek arra, hogy én vagyok az Édesanyátok, és mindig veletek leszek! Nincs győzelem a kereszt nélkül. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NE FÉLJEN! Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. szeptember 7. Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Ne forduljatok el Jézusom igazságától. A kétségek és a bizonytalanság jövője felé tartotok, de ne engedjétek, hogy a hit lángja kialudjon bennetek. Az én Uram siet. Ne tegyétek keresztbe a karotokat. Forduljatok el minden gonosztól, és szolgáljátok hűségesen az Urat. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot tennetek hitetekről. Amikor gyengének érzitek magatokat, keressetek erőt az imában és az Eucharisztiában. Ne féljetek. Aki az Úrral van, az soha nem fogja megtapasztalni a vereség súlyát. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjthesselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 09/09/2023

Drága gyermekek, legyetek tele reménnyel. A holnap jobb lesz az igazak számára. Forduljatok el a világtól és szolgáljátok az Urat örömmel. Ne érezzétek magatokat egyedül. Szeretlek benneteket és mindig közel leszek hozzátok. Rosszabb időket éltek, mint az özönvíz idején, és eljött az idő, hogy visszatérjetek. Ne kulcsoljátok össze a karotokat! Az én Jézusom sokat vár tőletek. Mondjátok el mindenkinek, hogy Isten siet, és hogy ez a kegyelem ideje. Nagy szellemi zűrzavaros jövő elé néztek Isten házában. Ennél nagyobb fájdalom még soha nem volt. Sokan el fogják veszíteni az igaz hitüket, és úgy fognak járni, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek. Ne engedjétek, hogy az ördög megtévesszen benneteket. Védelmi fegyveretek az igazság. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek az Én Jézusom Egyházának igaz tanítóhivatalához. Legyetek bátrak! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

MÁRIA ÜZENETE "EZ AZ ÚJJÁSZÜLETÉSBE VEZETI AZ EMBERISÉGET" PEDRO REGIS Anguera Brazil 2023. szeptember 12.:

Drága gyermekek, ne hátráljatok meg. Szeressétek és védjétek az igazságot. Az igazak hallgatása megerősíti Isten ellenségeit. Az én Jézusom várja őszinte és bátor tanúságtételeteket. Forduljatok Hozzá, aki a ti Egyetlen Igaz Megváltótok. Az emberiség az önpusztítás szakadéka felé tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Az igazság iránti szeretet hiánya a szellemi szakadékba fogja vezetni az emberiséget. Keressétek az Urat. Ő tárt karokkal vár titeket. Hajoljatok térdre imádságban. Ha távol maradsz, az ördög célpontjává válsz. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 14/09/2023

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Sok buzgó hitű férfi és nő fog félelemből visszavonulni. Legyetek bátrak! Ti, akik az Úréi vagytok, ne féljetek semmitől, mert az Úr soha nem hagy el benneteket. Azok, akik az imádságon kívül élnek, sírni és gyászolni fognak. Napok jönnek majd, amikor a hit kevés szívben lesz jelen, és sokan úgy fognak járni, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek. Imádkozzatok! Keressétek Jézust az Ő Igéje és az Eucharisztia által. Győzelmetek az Úrban van! Ne forduljatok el tőle. Bármi történjék is, ne feledjétek: az én Jézusom igazsága az evangéliumban és Egyházának tanításában van. Mondjátok el mindenkinek, hogy az igazságot csak a Katolikus Egyház őrzi meg, amelyet Fiam, Jézusom azért alapított, hogy az üdvösség evangéliumát minden néphez eljuttassa. Előre! Istenben nincs féligazság. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

OSZTÁLYHARC LESZ. Ti, akik hallgattok Engem: Vigyázzatok! Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. szeptember 16., Mária, a Béke Királynőjének üzenete.

Drága gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai. A megosztottság jövője felé tartotok Isten házában. Az ellenségek azért fognak cselekedni, hogy kioltsák az igazság ragyogását. Íme, Jézusom igazsága lesz a ti nagy védelmi fegyveretek ezekben a nehéz időkben. A reverendás bátor katonák meg fogják védeni Jézusom igaz Egyházát. Ti, akik engem hallgattok: legyetek figyelmesek! Én mellettetek leszek. Imádkozzatok! Csak az ima ereje által győzhetitek le a gonoszt. Amikor érzitek a kereszt súlyát, kiáltsatok Jézushoz. Keressétek őt az Eucharisztiában, mert csak így maradhattok szilárdak a hitben. Ne hátráljatok meg. Szeressétek és védjétek az igazságot. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten győzelme eljön az igazaknak. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ ELLENSÉGEK SZENVEDÉST ÉS FÁJDALMAT HOZNAK. Mária üzenete. Pedro Regis 2023.09.19

Drága gyermekeim, az igazi felszabadulásotok és üdvösségetek Fiamban, Jézusban van. Szeressétek és védjétek az igazságot. Üldözni fognak benneteket Jézus és az Ő igaz Egyházának védelméért. Az ellenségek összefognak, és szenvedést és fájdalmat hoznak szegény gyermekeimre. Ne hátráljatok meg. Az én Jézusom veletek van, még ha nem is láthatjátok őt. Bízzatok Őbenne, aki látja a rejtetteket és név szerint ismer titeket. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, és győzni fogtok. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot tennetek hitetekről. Fogadjátok el az én Jézusom evangéliumát, és legyetek hűségesek Egyháza igaz tanítóhivatalához. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NAGY LELKI ZAVAR. Mária üzenete. Pedro Regis 2023.09.21

Drága gyermekek, vegyetek bátorságot! Az én Jézusomnak mindannyiótokra szüksége van. Adjatok bele mindent a küldetésbe, amelyet az Úr rátok bízott, és nagylelkű jutalmat fogtok kapni. Krisztus a ti reményetek. Ha elfordultok tőle, az ellenség célpontjává váltok. Az emberiség beteg, és csak Fiam, Jézus irgalmas szeretetében találhat megváltást. Ne csüggedjetek. Az általam itt elindított projektek Istentől származnak, és semmilyen emberi erő nem tudja elpusztítani őket. Fogadjátok el felhívásaimat, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Nagy lelki zűrzavarral teli jövő felé tartotok. Sokan, akiket az igazság védelmére választottak, félelemből visszavonulnak. Legyetek az imádság férfiai és asszonyai. Csak az őszinte ima ereje által fogjátok meglátni az Úr Győzelmét életetekben. Előre! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

ELJÖTT A VISSZATÉRÉS IDŐJE. Mária üzenete. Pedro Regis 2023.09.23

Drága gyermekek, legyetek tele az Úr szeretetével, és mindenütt tegyetek bizonyságot arról, hogy a világban vagytok, de nem vagytok a világból. Ne éljetek távol az Úr kegyelmétől. Forduljatok meg, mert ha távol maradtok az igazság útjától, az örök kárhozat veszélye fenyeget. A nagy nyomorúság idejét élitek, és eljött az idő, hogy őszintén és bátran visszatérjetek Fiamhoz, Jézushoz. Napok jönnek majd, amikor az emberek úgy fognak járni, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek, mert az igazság kevés szívben lesz jelen. Az Egyház megosztott lesz, és kevés pásztor marad hűséges Jézushoz. Bármi történjék is, ne forduljatok el Jézusom Egyházától. Tartsatok bűnbánatot és járuljatok a gyóntatószékhez. Az Én Jézusom tárt karokkal vár titeket. Menjetek előre félelem nélkül! Az Úr győzelme eljön az igazaknak. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ IMA ERŐT AD NEKED. Mária üzenete. Pedro Regis 2023.09.26

Drága gyermekeim, ez a megfelelő idő arra, hogy visszatérjetek az Üdvösség és a Béke Istenéhez. A nagy szellemi sötétség jövője felé tartotok, és sok lélek fog elfordulni Istentől az igazság hiányában. Keressétek az Urat, és Ő gondoskodni fog rólatok. Szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. Imádkozzatok! Az ima erőt ad nektek, hogy elviseljétek a már úton lévő megpróbáltatások súlyát. Legyetek hűségesek Jézusom evangéliumához, és ne engedjétek, hogy a hamis tanok mocsara beszennyezzen benneteket. Istenben nincs féligazság. Tartsatok bűnbánatot és forduljatok Jézushoz a gyónás szentségén keresztül. Csak a gyónás által nyerhettek kegyelmet. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete a jelenések 36. évfordulóján, Az önpusztítás útjai.  Pedro Regis 2023.09.29.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok és szeretlek benneteket. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek Fiam, Jézuséi, és igyekezzetek mindenütt tanúságot tenni hitetekről. Az én Jézusom sokat vár tőletek. Ne térjetek le arról az útról, amelyet ő mutatott nektek az evangéliumában. Az emberiség az önpusztítás ösvényeit járja, amelyeket az emberek saját kezükkel készítettek. Forduljatok meg gyorsan. Amit meg kell tennetek, ne halasszátok holnapra. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, mert csak így tudtok hozzájárulni az Úr győzelméhez az életetekben. Hallgassatok rám! Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket ahhoz, aki az egyetlen Igaz Megváltótok. Bátorság! Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli záporát zúdítom rátok a Mennyből. Menjetek előre! Mindig veletek leszek. Fogadjátok el hívásaimat, és nagyok lesztek a hitben. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A JÖVŐ NAGY NYOMORRAL TELJES. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. szeptember 30., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, vigyázzatok lelki életetekre. Az Úrhoz tartoztok, és csak őt kell követnetek és szolgálnotok. Mondjátok el mindenkinek, hogy Isten siet, és hogy eljött a nagy visszatérés ideje. Ne kulcsoljátok össze a karotokat. Nyissátok meg szíveteket az Úr hívására, és adjatok bele mindent a küldetésbe, amelyet rátok bízott. Azért jöttem a mennyből, hogy elvigyelek benneteket a mennybe. Hallgassatok rám! Nagy nyomorúsággal teli jövő felé tartotok, és csak azok lesznek képesek elviselni a kereszt súlyát, akik imádkoznak. Keressetek erőt az imában és az Eucharisztiában. Becsüljétek meg a kegyelem pillanatait, amelyeket az Úr ad nektek. Ne dobjátok el Isten kincseit. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Menjetek előre bátran és örömmel! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjthesselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.