2010. október 24., vasárnap

Bün és bünhödés -azaz Ha ez a civilizáció, nem hagy fel az istentelenséggel, egyre nagyobb katasztrófa várható.



HAZÁNKÉRT ma ki sír közülünk?
JÉZUS sírt Jeruzsálemért!
Sok bűn között ez is a bűnünk,
hogy szívünkig gondja nem ér,
nem fáj nagyon, hogyha nem épül,
s ha tán igen – az Ige nélkül.

ORSZÁGOK, NÉPEK ISTENE!
TE látod, hogy élünk mi – maroknyi nép – itt a Kárpát-medence közepén, “a történelem leghosszabb századában”. Itt küszködünk megtörve és bizony már fogyva is, marakodva, gyanakodva, megtűrt bűnök között. Könyörülj rajtunk, ISTENÜNK, a JÉZUS KRISZTUSÉRT! Adj népünknek Evangéliumot, bűnbocsánatot, békességet – nem úgy, ahogy a világ adja -, védelmet is a Sátán erői ellen, kimenekedést is sokféle bajunkból. Tégy bennünket alkalmassá akaratod betöltésére, dicsőséged hordozására!
Ámen.
Az emberek bechipezése a küszöbön áll
Az Illuminátus elit fő célja, hogy minden embert totális megfigyelés alatt tarthassanak, hogy ne tudják magukat a rendszertől, az Új világrendtől függetleníteni. Már így is hatalmas függőségben vagyunk, de még önként ki lehet ezek alól térni. Minden mobil eszköz, melyet erre a célra hoznak létre még elhagyható, ezért kell egy olyan módszer, melytől nem tud hordója önként megszabadulni. Ez lenne a bőr alá ültetett mikrochip. Természetesen ennek hordására nem kényszerrel veszik rá az embereket, hanem bizonyos előnyök bemutatásával igyekszenek a manipulálható emberiséget meggyőzni ennek használatáról.
Háziállatoknál a módszer már kipróbált. Egyre több rendelő hirdet akciókat kedvencünk bechipezése érdekében. Természetesen ezzel a fő cél nem az, hogy védjük állatunk érdekeit, hanem hogy bemutassák, hogy milyen nagyszerű dolog ez a rendszer és egyáltalán nem kell tartani sem a beültetéstől, sem a viselésétől. Ez a hozzászoktatás egyik formája. A közeljövőben biztos vagyok benne, hogy egyre több figyelmet fog kapni a médiában ez, s majd néhány év múlva kötelezővé fogják tenni a beültetést kutyáinkon, macskáinkon.
Persze ez még kevés ahhoz, hogy az emberek önként magukba tetessék a készüléket. Ezért az e felé vezető úton más, kevésbé drasztikus módszerekkel szerettetik meg a rendszert.
Az Elit célja ugye ezzel a totális kontroll. Idővel ennek segítségével, például a globális helymeghatározó rendszerekkel folyamatos megfigyelés alatt tarthatják a rabszolgákat. A fizetési eszközt, nevezzük pénznek pedig erre vezetik át a bankkártyákról, így az egyén teljesen kiszolgáltatott lesz a rendszert irányítóknak. Így egy lázadás is könnyen megfékezhető.
Nem véletlen tehát az sem, hogy a bankkártyás fizetést gőzerővel reklámozzák a médián keresztül, különböző kedvezményekkel veszik rá az embereket ennek használatára. Már ezzel ugyanis komoly kontrollt gyakorolhatnak a lakosságon. Ez igen fontos lépés tehát ahhoz, hogy átszoktassák a népet az elektronikus fizetésre, ami könnyen ellenőrizhető és szükség esetén elzárható egy gombnyomással.
Most pedig itt van már a következő generációja a fizetésnek, mely már jóval közelebb áll a chipes rendszerhez. A médiában reklámok útján komoly pénzeket beleölve népszerűsítik a módszert, melynek lényege, hogy a vásárló a karórájával fizethet.
Íme a weboldal: http://www.fizessazoraddal.hu/
A hozzászoktatás újabb lépcsője tehát ez a vívmány. Ebben az egészben az az elképesztő, hogy az emberek önként fogják vállalni saját rabszolgaságukat azáltal, hogy ezeket a készülékeket divatból elkezdik használni. Nagyon sok példáját láttuk már ennek. Itt van az Iwiw vagy a legújabb divat a Facebook őrület. Az ilyen oldalak fő szerepe a megfigyelés, mégis egyszerű indokokkal és ösztönökkel az emberek boldogan vetik magukat alá a kontrollnak fel sem fogva, hogy milyen veszélyeket hordoz ez magában. Azzal, hogy egy személy jelen van ezeken az oldalakon könnyedén feltérképezhetik ismerősi körét, amit bármikor könyörtelenül kihasználhatnak, ha adott egyén a rendszer ellen vét. A érdeklődési kör megadásával további fontos információkat adunk ki magunkról, teljesen kiszolgáltatva lényünket, személyiségünket, elvesztve a magánéletünket ezáltal. Ez is része a kontrollnak. A rabszolgasorba taszított embert még a saját gondolataitól, magánéletétől is megfosztják, így a magántulajdon teljes mértékben megszűnik még szellemi szinten is.
Ezért, akinek van egy kis esze törli magát ezekről az oldalakról. Anno jómagam is regisztráltam a Facebookra, mert politikai hozzászólást intéztem ott. Közben persze elkezdtek jelölgetni ismerőseim. Most már töröltem magam innen is. Ami érdekes, hogy a fiókot törölni nem éppen egyszerű. Csak felfüggeszteni lehet azt, de még ekkor is pszichológiai ráhatásokkal próbálnak erről lebeszélni. Például kiírják, hogy adott ismerősök hiányolni fognak, biztos jól meggondoltam-e? Meg kellett magyaráznom kilépésem okát és több lépcsőben kellett megerősítenem a felfüggesztést. Törölni egy mezei felhasználó pedig nehezen tudja magát. Még én sem találtam hol lehet, pedig én napi szinten használom a világhálót. Csak a keresőben történő kutatás után találtam egy linket, melyet a böngészőbe írva eljutottam a törlés oldalra. Fontos tehát a rendszernek, hogy ne maradjak kívül rajta.
Megfigyelve a tendenciákat nagy erőkkel folyik az emberek mikrochipezésének folyamata. Még egyszer hangsúlyozom, hogy ez nem úgy fog megtörténni, hogy kényszerrel beültetik, hanem az emberek önként és dalolva, szinte kérni fogják ennek használatát. Egy idő múlva pedig már kötelező lesz az újszülöttek bechipezésénél.
Hogy mikor fog erre sor kerülni? Véleményem szerint az elkövetkező háború után már nagyobb léptékben fognak haladni vele és 10-15 év múlva már megszokott eseménnyé válhat ez a fajta fizetési mód.

http://www.youtube.com/watch?v=K6v1I9HUREA

http://www.emehungar.net/

2010.10.23.

2010. Október 23. Szombat
Ezen a napon elmentünk Vácra. Évente van itt a kiengesztelődés napja. Mindig sokan vannak  az ország több városából, falujából és Romániából, Szlovákiából is eljönnek ide. Sok kegyelemben részesít minket a Szentháromság és a Szűzanya. Találkoztam az Úr egyik kedves választottjával, akivel nagyon szeretek beszélgetni. Amikor felé sétáltam erősen éreztem, hogy gyorsan ver a szívem, ilyenkor tudom, hogy az Úrjézus jelenlétét érzem, mert Ő megérezteti velem.
Szomorú voltam. Jézus: Drága gyermekem, ne légy szomorú, mert én itt vagyok melletted. Ne bánkódj, jöjj gyermekem karjaimba, mert én átölellek és megvigasztallak téged!
Szűzanya: Drága gyermekem, hallgass Szentfiamra! Ne légy szomorú! Vigasztaljon meg téged, hogy mi itt vagyunk melletted. Jöjj, gyermekem, mert én átölelve betakarlak palástommal és megvigasztallak!
Előfordul, hogy nagy szomorúságomban élni sem akarok. Jézus: Ilyen gondolat meg se forduljon az értelmedben, főleg az én jelenlétemben! Ellenségem a gonosz akar ezzel a gondolattal elvenni tőlem!
Szentáldozás előtt Jézus: Drága gyermekem! Mindent megbocsátottam neked. Jöjj, mert én nagy szeretettel várlak szentáldozáskor! Légy boldog, gyermekem, mert az üdvösségedet, engem veszel magadhoz valóságosan!
Kértem X atya áldását. Jézus: Drága gyermekem! A pap által én rajzolok valóságosan keresztet a homlokodra!
A templom udvarában van egy szép Szűzanya szobor, oda mentem hozzá imádkozni, és közben fogtam mindkét kezét a Szűzanyának. Kértem, hogy mondjon valamit nekem. Szűzanya: Drága gyermekem, fogd a kezeimet, mert én erősen fogom a te kezeidet. Jöjj gyermekem, mert én végig vezetlek az életszentség útján és Szentfiam elé viszlek!
Sajnos többször előfordult, hogy fáradtságból nem tudtam elmondani az esti imát. Jézus: Gyermekem! Esti ima előtt mond el a Szent Mihály imát, mert ellenségem akadályoz téged abban, hogy megmenthess oly sok lelket.
Este megöleltem és megcsókoltam az úr 5 Szent Sebét. Jézus: Gyermekem! Amikor megcsókolod sebeimet, mindig szeretettel és tisztelettel gondolj rám, hogy mi mindent megtettem érted a Golgotán.

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20101023