A JÖVŐ NAGY NEHÉZSÉGEKKEL A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.09.03.

Drága gyermekek, az emberiség lelkileg vak, de ti megtalálhatjátok a Mennybe vezető utat az igazság szeretetével és védelmezésével. Forduljatok el a hamis tanok sötétségétől, és forduljatok az Úr Világossága felé. Nagy nehézségek jövője felé tartotok, de ne forduljatok vissza. Add nekem a kezed, és én elvezetlek ahhoz, aki az Egyetlen Út, az Igazság és az Élet. Vigyázzatok lelki életetekre. Imádkozzatok! Fogadjátok be az evangéliumot, és keressetek erőt az Eucharisztiában. Ebben az életben, és nem egy másikban kell megmutatnotok, hogy az Úrhoz tartoztok. Legyetek bátrak! Semmi sincs veszve. Isten győzelme eljön az igazaknak. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

FÁJDALMAS IDŐK LESZNEK, LÉGY ÉBER! A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.09.05.

Drága gyermekek, fogadjátok be a mennyei dolgokat, és meneküljetek a világ újdonságaitól. Ne feledjétek: Isten mindenben az első. Ha az Úr nem kerül az első helyre az életetekben, olyanok lesztek, mint egy vándorló tengerész, akinek nincs célja és fogalma sincs, hogyan juthat el oda. Nézzetek az evangéliumra, hogy útmutatást kapjatok az életetekben. Az evangéliumon keresztül felfedezhetitek Isten kincseit számotokra. Adjátok a puszta léteteket az Úrnak, és ő gondoskodni fog rólatok. Fájdalmas idők jönnek majd, és sokaknak megrendül a hite. Bármi történjék is, maradjatok az igazságnál, amelyet csak a Katolikus Egyházban találhattok meg, az egyetlen Egyházban, amelyet Fiam, Jézus alapított. Olyan idők jönnek majd, amikor sokan megtagadják az igaz hitet és beszennyezik magukat a hamis tanok mocsarával. Legyetek éberek. Szeressétek és védjétek az igazságot. Azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek. Hallgassatok rám. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

SÍRÁS ÉS PANASZ LESZ A TEMPLOMBAN A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.09.07.

Drága gyermekek, forduljatok el a világtól és szolgáljátok hűségesen az Urat. Ne legyetek a bűn rabszolgái, hanem járjatok a szentség útján. Az én Jézusom szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, mert csak így érthetitek meg Isten akaratát életetekre nézve. Az emberiség egy nagy szakadék felé tart. Hallgassatok rám! Azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek hűségesek Jézusom Egyházához. Keressétek Őt a szentségekben, hogy nagyok legyetek a hitben. Tanúskodjatok mindenütt arról, hogy az Úréi vagytok. Nyissátok meg szíveteket Isten Fénye előtt, és soha nem fogtok becsapódni. Még mindig látni fogtok borzalmakat a földön. Sírás és jajgatás lesz az Egyházban. Döntések születnek majd, és sokan el fognak fordulni az igazságtól. Bármi történjék is, ne forduljatok el az Én Jézusom Egyházától. Legyetek bátrak! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ ÖRDÖG FÜSTJE SOK PAPOT BESZENNYEZ A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.09.10.

Drága gyermekek gyermekek, bízzatok Jézusban, és győzni fogtok. Töltsön el benneteket az ő szeretete, mert csak így lesztek képesek szeretni és megbocsátani. Az emberiség beteg, mert az emberek eltávolodtak a Teremtőtől, és ragaszkodnak az anyagi dolgokhoz. dolgokhoz. Forduljatok el mindattól, ami múlandó, és keressétek Isten kincseit életetek számára. életetek számára. A gonoszság magja napról napra terjed és Szegény gyermekeim úgy fognak járni, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek. Alázatos imában térdeljetek le, és fogadjátok be Jézusom evangéliumát. A füst a megfertőz sok megszentelt embert, és a hit lángja sok szívben kialszik. Sok szívben. Szenvedek azért, ami hozzátok érkezik. Vegyetek bátorságot! Én vagyok a ti Édesanyátok, és mindig veletek leszek. Ez az az üzenet, amit én a Szentháromság nevében. Köszönöm nektek hogy ismét összegyűlhettetek itt. Megáldalak benneteket a Szentháromság nevében. Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

KÁLVÁRIA FÁJDALMAS LESZ A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.09.12.

Drága gyermekeim, nagy zűrzavarral teli jövő felé tartotok Isten házában. Arra kérlek benneteket, hogy továbbra is imádkozzatok Jézusom Egyházáért. A Golgota fájdalmas lesz azok számára, akik szeretik és védik az igazságot. Én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, és Isten Győzelme eljön hozzátok. Ne feledjétek: kezetekben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívetekben az igazság iránti szeretet. Uram nagyon közel van hozzátok. Bízzatok benne, aki látja az elrejtetteket és név szerint ismer titeket. Az én Jézusomhoz fogok imádkozni értetek. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.09.14.

Drága gyermekek, térdeljetek le imádságban. Még hosszú évekig tartó kemény próbatételek várnak rátok, és sokan félelemből visszavonulnak. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket ahhoz, aki a ti Utatok, Igazságotok és Életetek. Nincs győzelem a kereszt nélkül. A mennybe vezető út tele van akadályokkal, de azok, akik mindvégig hűségesek maradnak, elnyerik az igazak jutalmát. Nehéz idők jönnek azok számára, akik szeretik és védelmezik az igazságot. Az igazakat meg fogják ítélni és el fogják ítélni. Fájdalmas időszak lesz az Én Jézusom Egyháza számára. Ne csüggedjetek. Szeretlek benneteket, és mindig mellettetek leszek. Menjetek előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

IMA CSENDJÉBEN HALLGASSUK AZ ÚR HANGJÁT "EZ LESZ SZEPLŐTELEN SZÍVEM VÉGLEGES DIADALÁNAK IDEJE. FÉLELEM NÉLKÜL ELŐRE!!!" A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.09.17.

Kedves Gyermekeim, engedelmeskedjetek az Úr hívásának, és mindenütt tegyetek tanúbizonyságot a az Ő irántatok való szeretetéről. Fontosak vagytok Tervem megvalósításához. Nyissátok meg szíveteket és fogadjátok el az Úr akaratát életetekre vonatkozóan. Imádkozzatok! Az ima csendjében hallgassatok az Úr Hangjára, és Ő gondoskodni fog rólatok. Ti. Egy nagy megosztottsággal és zűrzavarral teli jövő felé tartotok. Az igazság kevés szívben lesz jelen, és sokan úgy fognak járni, mint a vak, aki vezeti a vakot. más vakokat vezetnek. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az Én Jézusom Irgalmát. a gyónás szentségén keresztül. Járjátok a szentség útját amelyet én mutattam nektek, és nagyok lesztek Isten szemében. Legyetek bátrak! Én vagyok a ti Édesanyátok, és mindig veletek leszek. Ez az az üzenet, amit én A Szentháromság nevében. Köszönöm nektek hogy ismét összegyűlhettetek itt. Megáldalak benneteket a Szentháromság nevében. Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

RÉMÍSZTŐ JELENSÉGEK LESZNEK MINDENHOL A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.09.19.

Drága gyermekek, forduljatok ahhoz, aki a ti Utatok, Igazságotok és Életetek. Fiamnak, Jézusnak szüksége van őszinte és bátor tanúságtételetekre. Mindig keressétek Őt, hogy nagyok legyetek a hitben. Azért jöttem a mennyből, hogy a szentségre hívjalak benneteket. Ne csüggedjetek el. A szentséghez vezető út tele van akadályokkal, de nem szabad elfelejtenetek: Nincs győzelem kereszt nélkül. Az emberiség fájdalmas jövő felé tart. Mindenütt megdöbbentő jelenségek fognak megjelenni, és szegény gyermekeim a szenvedés keserű kelyhét fogják inni. Hallgassatok rám! Segíteni akarok nektek, de nem tehetitek össze a karotokat. Amit tennetek kell, ne halogassátok holnapra. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NE AGGÓDJ TÚL SOKAT A KÖRÜLÖTTETEK TÖRTÉNŐ DOLGOK MIATT A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva 2024.09.21.

Drága gyermekeim, az én Jézusom szeret benneteket és név szerint ismer benneteket. Bízzatok benne, és minden jóra fog fordulni számotokra. A világban vagytok, de nem vagytok a világból. Mindig emlékezzetek arra, hogy célotok a Mennyország. Forduljatok el a bűntől, és keressétek Jézusom Irgalmát a gyónás szentségén keresztül. Ebben az életben, és nem a másikban kell tanúságot tennetek arról, hogy Jézuséi vagytok. Ne aggódjatok túlságosan a körülöttetek lévő dolgok miatt. Bízzatok Jézusban. Én vagyok az Édesanyátok, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ne engedjétek, hogy a hit lángja kialudjon bennetek. A sűrű szellemi sötétség jövője felé tartotok. Keressétek az Úr világosságát, mert csak akkor lesztek megvédve. Előre! Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli záporát küldöm le rátok a Mennyből. Bátorság! A holnap jobb lesz az igazak számára. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

SÍRNAK ÉS SÍRÁNKOZNAK A NAGY HÁBORÚRÓL ... VAN SZABADSÁGOTOK, DE A LEGJOBB AZ ÚR AKARATÁT CSINÁLNI. Mária üzenete. Pedro Regis 2024.09.24.

Kedves gyermekek, legyetek erősek és szilárdak a hitben. Ne dőljetek hátra. Aki együtt jár Úrral jár, soha nem fog legyőzetni. Ellenfelem azon munkálkodik, hogy elvezessen benneteket arról az ösvényről, amelyet én mutattam nektek. Legyetek figyelmesek. Hallgassatok az Úr hangjára, aki beszél a szívetekhez, és hagyjátok, hogy az Ő Kegyelme átalakítson és megszenteljen benneteket. A nagy háború még el fog jönni, és szegény gyermekeim sírni és gyászolni fognak. Keressetek erőt az imában és az Eucharisztiában. Fogadjátok el és legyetek olyanok, mint Jézus mindenben. Szabadságotok van, de a legjobb dolog az, hogy hogy az Úr akaratát teljesítsétek. Vegyetek bátorságot! Szeretlek, és imádkozni fogok az én Jézusomhoz. érted. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek az én Jézusomhoz és az igaz tanításaihoz. Egyháza igaz tanításaihoz. Ez az üzenet amit ma továbbítok nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedték, hogy ismét összegyűlhettek itt. Megáldalak benneteket a Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NE VONULJ VISSZA! FÁJDALOM ÉS NAGY SÖTÉTSÉG Mária üzenete. Pedro Regis 2024.09.26.

Drága gyermekek, szeressétek az igazságot, és gazdagok lesztek az Úr kegyelmeiben. Csak az igazságon keresztül találja meg az emberiség az igazi felszabadulást. Fiam, Jézus az út a teljes boldogsághoz. Ne keressétek a rövidebb utakat. Forduljatok el a világtól, és éljetek a mennyei dolgokra összpontosítva. Ne éljetek bűnben, hanem törekedjetek arra, hogy mindenben olyanok legyetek, mint Fiam, Jézus. Legyetek szelídek és alázatos szívűek. A nagy szellemi sötétség fájdalmas jövője felé tartotok. Kevés férfi és nő fog kiállni az igazságért, és sokan úgy fognak járni, mint a vakok, akik vezetik a vakokat. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Imádkozzatok! Az ima ereje meg fog tartani benneteket az Úr kegyelmében. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében. 

AZ EMBERISÉG BETEG , MINDEN FÁJDALOM UTÁN BÉKE LESZ A Béke Királynőjének üzenete, Pedro Regis 2024.09.28.

Drága gyermekeim, az én Jézusom szeret benneteket. Ne vonuljatok vissza. Az Ő szeretete át fogja alakítani életeteket, és gazdagok lesztek az Ő kegyelmében. Nyissátok meg szíveteket és fogadjátok be az Ő Evangéliumát. Azért jöttem a Mennyből, hogy elvigyelek benneteket a Mennybe. Hallgassatok rám! Szabadságotok van, de ne engedjétek, hogy szabadságotok a bűn rabszolgaságába vezessen benneteket. Az Úré vagytok, és egyedül őt kell követnetek és szolgálnotok. Mindegyikőtöket név szerint ismerlek, és arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai. Az emberiség beteg, és gyógyításra szorul. Tartsatok bűnbánatot! Járjátok be a szentség útját, amelyet mutattam nektek, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Legyetek bátrak! Ha elestek, erőt találtok a gyónás szentségében, és teljes győzelmetek az Eucharisztiában lesz. Még sok év kemény próbatétel vár rátok, de minden fájdalom után az emberiség békére lel. Ez lesz Szeplőtelen Szívem végleges diadalának ideje. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NE DOBJÁTOK EL AZ ÚR KINCSEIT! A Béke Királynőjének üzenete a jelenések 37. évfordulóján, közvetítve: 2024.09.29.

Drága gyermekeim, szeretlek benneteket, és ezért jövök a Mennyből, hogy felajánljam nektek Szeretetemet, és elvezesselek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Köszönöm, hogy eljöttetek. Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli záporát zúdítom rátok a Mennyből. Örüljetek, mert nevetek már be van írva a Mennybe. Jézusom azért küldött engem, hogy őszinte megtérésre hívjalak benneteket, és hogy elmondjam nektek, hogy ez a megfelelő idő a visszatérésetekre. Ne kulcsoljátok össze a karotokat. Hallgassatok rám, és boldogok lesztek itt a földön és később velem a mennyben. Ismerem a szükségleteidet, és imádkozni fogok érted az én Jézusomhoz. Legyetek bátrak! Ne dobjátok el az Úr kincseit. Menjetek előre! Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten Győzelme eljön hozzátok. Legyetek tele reménnyel. Az emberiség beteg, de az Én Odaadóim meg lesznek védve. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Legszentebb Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.