A zsidóság a pogányok számára, a szabadkőművesség egy olyan hely, ahol a harmadrendűek előnyt szerezhetnek polgártársaik, kultúrájuk és közösségük elárulásával. Csak a lelküket kell eladniuk.

Azt hittük, hogy demokráciák szabad, "emberi jogokkal" felruházott polgárai vagyunk, de valójában mindvégig egy sátáni szekta agykontrollált foglyai voltunk. Minden háború mindkét oldalát, beleértve az amerikai polgárháborút is, a szabadkőművesek szervezték és finanszírozták.

Köszönöm a cikkedet, amely leleplezi a szabadkőművességet, mint sátáni rémséget. Mégis létfontosságú megérteni, hogy ki hozta létre és irányítja a szabadkőművességet. Az alábbiakban néhány idézet a kutatásomból, amit szerintem érdekesnek fog találni.

"Ami a szabadkőművesség és a judaizmus kapcsolatát illeti, a zsidók teljes egészében azért hozták létre a szabadkőművességet, hogy megrontják a keresztény civilizáció nemzeteit, és hogy e fátyol mögött propagálják az általános forradalmat, amely Izrael uralmát hivatott megvalósítani. Ez csupán eszköz és eszköz a zsidók kezében.

Ennek alátámasztására idézhetjük Dr. Isaac M. Wise rabbi cikkét, amely a The Israelite of America 1866. augusztus 3-i számában jelent meg: "A szabadkőművesség zsidó intézmény, amelynek története, fokozatai, töltetei, jelszavai és magyarázatai elejétől a végéig zsidók." - Vicompte Leon de Poncins, A forradalom mögötti titkos hatalom: Freemasonry and Judaism, GSG and Associates, 1996, az 1929-es kiadás újranyomása, 101. o.

 

 

A Duncan's Ritual and Monitor 249. oldalán azt állítja, hogy a szabadkőművesség alárendeltje a judaizmusnak, megjegyezve, hogy a Royal Arch Degree fogadalmat tevő fogadalmat tesz: "A szabadkőművesség javára általában, de különösen a zsidó nemzet javára".

"A szabadkőművesség a judaizmuson alapul. Távolítsuk el a judaizmus tanításait a szabadkőműves szertartásból, és mi marad?" - The Jewish Tribune, New York, 1927. október 28., 91. évfolyam, 18. szám.

"Az európai szabadkőművesség szaknyelvezete, szimbolikája és rítusai tele vannak zsidó eszmékkel és kifejezésekkel ... a skót rítusban a hivatalos dokumentumokon a dátumokat a zsidó naptár éve és hónapjai szerint adják meg, és a héber ábécét használják." "Az európai szabadkőművesség szimbolikája és rítusai tele vannak zsidó eszmékkel és kifejezésekkel." - Zsidó Enciklopédia, 1903, 5. kötet, 50. oldal.

"A szabadkőműves tevékenység egész irányát a zsidó ellenszenv motiválja. ... Az adeptust titokról titokra vezetik a szabadkőművesség zsidósított vallásába, és titokról titokra 'a forradalom egész jakobinus kódexébe'. A szabadkőművesség a döntő kapocs a Krisztus iránti ősi zsidó gyűlölet és a forradalom között." - E. Michael Jones, The Jewish Revolutionary Spirit, Fidelity Press, 542. oldal.

"Ahhoz, hogy beavassák a szabadkőművesség magasabb fokozataiba, az adeptusnak bele kell egyeznie, hogy bérgyilkossá válik ... Hajlandónak kell lennie arra, hogy meggyilkolja Krisztust és földi képviselőit." - ibid. 541. o.

Theodore Herzl, a cionizmus megalapítója 1897-ben Svájcban azt mondta: "Az egész világon alapított szabadkőműves páholyok felajánlották, hogy segítenek nekünk függetlenségünk elérésében. Ezek a disznók, a nem zsidó szabadkőművesek, soha nem fogják megérteni a szabadkőművesség végső célját".

"A legkorábbi zsidó telepesek az Újvilágban magukkal hozták a szabadkőművességet. Amikor 15 zsidó család érkezett Hollandiából a Rhode Island-i Newportba, magukkal hozták a kontinens első szabadkőműves páholyát. 'E zsidók némelyikének leszármazottai, akik eredetileg Spanyolországból és Portugáliából származtak, bálnavadászatba kezdtek, és megalapították az első New England-i családok némelyikét.

 

 

Az angol nagypáholy hivatalos címere mind a mai napig az a címer, amelyet 1675-ben készített Jacob Jehuda Leon rabbi, a Templo néven ismert rabbi, aki abban az évben ment Hollandiából Angliába. Ez a címer teljes egészében zsidó szimbólumokból áll - magyarázza Dr. Lucien Wolf. 'Nyilvánvalóan kísérlet arra, hogy heraldikailag megjelenítse az Ezékiel második látomásaiban leképezett Kerubok különböző alakjait - egy ökör, egy ember, egy oroszlán és egy sas -, és így a héber szimbolika legmagasabb és legmisztikusabb területéhez tartozik. Ha jobban megnézzük, kiderül, hogy a kecskék hátsó részei, szőrös gatya és lábak, valamint patacsontok, amelyek az "Úr szentségének" jelszavát tapossák. A kőművesség nyoma mindig a vándorló zsidóéhoz vezet, és keresztezi azt, akár ténylegesen ő alapította, akár nem". '" - E. Michael Jones, The Jewish Revolutionary Spirit, Fidelity Press, 345., 346. oldal.

A szabadkőművesség alattomos megtévesztése, amely ma a világot fertőzi, egy ősibb szabadkőművesség "megújításával" jött létre az angliai Londonban, 1717. június 24-én. A "Titokzatos Erő" néven ismert szülői és titkosabb egyesületet Kr. u. 43-ban kilenc zsidó alapította, akiknek az volt a szándékuk, hogy elpusztítsák Jézus Krisztus ihletését és tanításait. Ez a kilenc volt Heródes Agrippa király, Hiram Abuid, Moab Levy, Jacob Abdon, Solomon Aberon, Asad Abia, és három, csak Adoniram, Jonathan és Antipas néven ismert személy. Az 1717-es összeesküvést a nemzetközi zsidóság jól finanszírozta, és Joseph Levy, (az ősi alapító Moab Levy eredeti kéziratának örököse), John Desgauliers és Abraham Abiud (az eredeti alapító Hiram Abiud vonalában) került a középpontba.

Még azok is, akik a szabadkőműves rangban a 33. fokozat szintjére emelkedtek, nincsenek tudatában a valódi sátáni zsidó eredetnek és a szervezetük folyamatos abszolút ellenőrzésének a Szanhedrin által. A szabadkőművesek a kék páholyok kirakatrendezői szintjétől (első három fokozat), egy olyan szint, amelyet a ranglétrán feljebb állók "tornácos kőműveseknek" neveznek, egészen a 33. fokig, beleértve a 33. fokot is, kötelességtudóan követik a parancsokat anélkül, hogy tudnák, honnan jöttek a parancsok. - A sötétség szétszóródása, a szabadkőművesség eredete.

"... amíg el nem érkezünk országunkba, addig ellenkezőleg fogunk cselekedni: szabadkőműves páholyokat hozunk létre és szaporítunk a világ minden országában, ezekbe szívunk be mindenkit, aki közszereplővé válhat, vagy aki kiemelkedő közéleti tevékenységet folytat, mert ezekben a páholyokban találjuk meg legfőbb hírszerző hivatalunkat és befolyásoló eszközeinket. Mindezeket a páholyokat egyetlen, csak számunkra ismert és mindenki más számára teljesen ismeretlen központi vezetés alá fogjuk vonni, amely a mi tanult vénjeinkből fog állni. A páholyoknak lesznek képviselőik, akik a MASZONRIA fent említett igazgatásának átvilágítására szolgálnak majd, és akiktől a jelszót és a programot ki fogják adni. Ezekben a páholyokban fogjuk összekötni azt a csomót, amely minden forradalmi és liberális elemet összeköt. Összetételük a társadalom minden rétegéből fog állni.

 

 

A legtitkosabb politikai összeesküvéseket is megismerjük, és már a megtervezésük napján a mi irányító kezünk alá kerülnek. E LODGÁK TAGJAI KÖZÜL LESZ majdnem MINDIG A NEMZETKÖZI ÉS NEMZETKÖZI RENDŐRSÉG ÖSSZETEVŐI LESZNEK, mivel az ő szolgálatuk számunkra pótolhatatlan abban a tekintetben, hogy a rendőrség abban a helyzetben van, hogy ne csak a saját sajátos intézkedéseit alkalmazza az engedetlenekkel szemben, hanem hogy átvilágítsa tevékenységünket és ürügyet szolgáltasson az elégedetlenséghez ...

Az emberek azon osztálya, akik a legszívesebben lépnek be titkos társaságokba, azok, akik az eszükből élnek, karrieristák, és általában véve olyan, többnyire könnyűvérű emberek, akikkel nem lesz nehéz dolgunk, és akiket az általunk kitalált gépezet mechanizmusának felhúzására fogunk használni. Ha ez a világ felbolydul, annak az lesz az értelme, hogy fel kellett kavarni, hogy megbontsuk túlságosan nagy szolidaritását.

DE HA MÉGIS ÖSSZEESKÜVÉS BONTAKOZIK KI A KÖZEPÉN, AKKOR ENNEK AZ ÖSSZEESKÜVÉSNEK AZ ÉLÉN NEM MÁS ÁLL MAJD, MINT EGYIK LEGMEGBÍZHATÓBB SZOLGÁNK.

Természetes, hogy mi és senki más nem vezetheti a MASZONIKUS tevékenységeket, mert mi tudjuk, hová vezetünk, ismerjük a tevékenység minden formájának végső célját, míg a gójok [emberi jószágok, nem zsidók] semmiről sem tudnak, még a cselekvés közvetlen hatásáról sem; ők rendszerint a pillanatnyi számvetést helyezik maguk elé, hogy gondolatuk megvalósításában önnön véleményük kielégülését látják, anélkül, hogy még csak észre sem vennék, hogy maga az elképzelés sohasem az ő kezdeményezésükhöz tartozott, hanem gondolatuknak a mi ösztönzésünkhöz... ." - 15. jegyzőkönyv: A Cion Tanult Vének jegyzőkönyvei.

"A B'nai B'rith (A Szövetség Fiai) a szabadkőművesség minden más ága fölött áll ... valójában egyfajta szabadkőművességet képez a szabadkőművességen belül. A B'nai B'rith-et Bundesbruder néven tizenkét német zsidó szabadkőműves alapította 1843 októberében a New York-i Saint Germain kávéházban. Csak zsidók és félzsidók vehetők fel a rendbe, [amely] nagyon szorosan együttműködik az Illuminátusokkal, és megalakulása óta képviselteti magát az ENSZ-ben"." - A megtévesztés építészei, Juri Lina, 344. oldal.

"A Rotary International ... teljes egészében a szabadkőművesek kezében van. Ezt a mozgalmat 1905 márciusában alapította Chicagóban a szabadkőműves Paul Harris, aki egyben a B'nai B'rith tagja is volt. A szabadkőműves folyóiratok dicsérték a Rotary Klubok tevékenységét, mivel ezek nagyon hasznosak a szabadkőművesség számára. A Lions International-t 1917-ben alapította Melvin Jones, aki szintén a B'nai B'rith tagja volt." - ibid. 346. oldal.

 

 

Ez igaz a látszólag jótékony célúnak tűnő egyesületek végtelennek tűnő listájára, beleértve a Shriners-t (amely olyan szabadkőművesekből áll, akik a skót rítusban elérték a 32. fokozatot, vagy a York rítusban templomos lovagokká váltak), a Kiwanis Clubot, a rózsakereszteseket, a Moose Lodge-ot, a Job's Daughters-t, a cserkészeket stb. a végtelenségig.

"Charles Taze Russell, a 32. fokú szabadkőműves 1879-ben alapította Jehova Tanúit, hogy manipulálja azokat, akik kívül állnak a páholyokon, de nem bánják, ha hasznos idióták szerepét kell játszaniuk. Szabadkőműves és illuminátus szimbólumokat használnak. Joseph Smith és Brigham Young, a mormon egyház alapítói 1830-ban mindketten magas rangú szabadkőművesek voltak. Szertartásaikon a mormonok fehér köpenyt viselnek, amelynek jobb oldalán egy négyzet, bal oldalán pedig egy iránytűpár látható." - ibid, 347. o.

A magas rangú jezsuitáknak adott jezsuita szélsőséges beavatási esküből: "Továbbá ígérem és kijelentem, hogy amikor alkalom adódik rá, könyörtelen háborút fogok folytatni és folytatni, titokban és nyíltan minden eretnek ellen ... ahogyan arra utasítást kaptam, hogy kiirtom őket az egész föld színéről; és hogy nem kímélem sem a kort, sem a nemet, sem az állapotot, és hogy felakasztom, elégetem, elpusztítom, megfőzöm, megnyúzom, megfojtom és élve eltemetem ezeket a gyalázatos eretnekeket; feltépem asszonyaik gyomrát és méhét, és csecsemőik fejét a falhoz zúzom, hogy megsemmisítsem elvetemült fajukat".

Hogy amikor ugyanezt nem lehet nyíltan megtenni, akkor titokban fogom használni a mérges kelyhet, a fojtókötelet, a póniard acélját vagy az ólomgolyót, tekintet nélkül az illetők becsületére, rangjára, méltóságára vagy tekintélyére, bármilyen legyen is az életben való állapotuk, akár köz-, akár magánéletben, ahogyan arra bármikor utasítást kapok a pápa bármely megbízottjától vagy a Jézus Társasága Szent Atyja Testvériségének elöljárójától."

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-szabadkomuvesseg-a-szervezett-zsidosag-eszkoze