2014. december 31., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’



Második Eljövetelem nagy boldogságot fog kiváltani


2014. december 30. kedd, 19:45
Drága szeretett leányom, a világ Atyámhoz tartozik, és a Királyságom fel fog támadni, bármi is legyen.
A világ Atyám Akaratának megfelelően fel fog támadni, és Én Dicsőségemben békét, szeretetet és örömet fogok hozni mindenki számára. A bűn mételye nem lesz többé, és Isten minden gyermekének, aki elfogad Engem, az Ő szeretett Fiát, örök élete lesz.
Második Eljövetelem nagy boldogságot fog kiváltani, és azon a napon minden könny le lesz törölve. Irgalmasságom Keze mindnyájatokat el fogja érni, és csak nagyon kevesen lesznek olyanok, akik Királyságomat el fogják utasítani. Azok, akik ezt megteszik, nem fognak oda belépni, azonban a döntésüket nagyon fogják sajnálni – egy egész örökkévalóságon át.
Ne féljetek a nagy zűrzavartól, mert az általános romlás megfékezése elkezdődött, és amikor új élet fakad a talajból, az új végtelen világ, gyönyörködtetni fogja mindazokat a lelkeket, akik ragaszkodnak Hozzám. Én Vagyok a Szeretet, és a Szeretet követni fog Engem és mindazokat a lelkeket, akiket a Szentlélek áthat. Legyetek erősek, szeretett követőim, mert Beavatkozásomra jelenleg szükség van; hamarosan az Új Jeruzsálem leereszkedik a Mennyből, és az új világ, ahogyan annak lennie kellett volna, feltámad a hamuból.
Ne engedjétek, hogy a félelem magával ragadja a szíveteket, mert nincs mitől félnetek, mivel Én eljövök, mert szeretlek mindnyájatokat. Engedjétek, hogy elérjelek mindnyájatokat ebben az időben, és hogy megvigasztaljam szegény szíveteket. Jelenlétem köztetek van, és az emberiségnek tett Ígéretem be fog teljesedni az Én Időmben. Legyetek türelmesek, reményteljesek, és bízzatok a Szeretetemben. De mindenekelőtt bízzatok Bennem, mert Én az Életemet adtam értetek, és nincs olyan dolog, amit meg ne tennék, hogy Dicsőséges Királyságomba vigyelek benneteket.
Helyezzetek mindent Szent Kezeimbe. Menjetek békével. Soha ne kételkedjetek Nagy Együttérzésemben.
Jézusotok