2022. szeptember 28., szerda

Fogjatok össze!: Anti-globalista összefogásra szólít fel Carlo Maria Viganò érsek

Edward Menez: Három kripto-zsidó, akik mindent megváltoztattak

 

A katolikus egyházba beszivárgott két zsidó pápa és egy zsidó reformátor, akik megváltoztatták mindenki gondolkodásmódját.

(VII. Kelemen pápa, 1523-1530)

1513-1533 között két világrengető esemény történt: a protestáns reformáció és az, hogy a pápa elfogadta Nikolausz Kopernikusz heliocentrikus kozmológiai modelljét (miszerint a Föld a Nap körül kering). Véletlen egybeesések voltak ezek, vagy a katolikus egyházat szándékosan belülről bontották le?

(Felelősségi nyilatkozat - Menez laposföldhívő. Én nem vagyok az. Ennek ellenére tisztelem az intelligenciáját, és bemutatom ezt az önök figyelmébe).

A "katolikus" szó "egyetemes"-t jelent, és a katolikus egyház valóban az "egyetlen és kizárólagos" keresztény egyház volt, amíg Luther Márton el nem kezdte a protestáns reformációt, és nem okozott szakadást a katolikus egyházban. Most az USA-ban az összes protestáns felekezetnek - lutheránus, baptista, evangélikus, stb. - több tagja van együttvéve, mint a katolikus egyháznak. Tehát elég nagy dolog volt a katolikus egyházat így kettészakítani.

A másik nagy dolog az volt, hogy a pápa ugyanakkor elfogadta a világ heliocentrikus modelljét. Ez korábban még soha nem történt meg, mert addig minden keresztény (és minden más vallás is) elfogadta, hogy geocentrikus világban élünk. Valójában ez teljesen megváltoztatta a világot, mert a Föld többé már nem volt mindennek a középpontjában.

A Biblia több mint 30 alkalommal állítja, hogy a Föld nem mozog. Most, a heliocentrikus modell szerint a Nap volt a világegyetem középpontjában, és a Föld körülötte forgott.

Kísérletezéssel és kiterjedt tanulmányozással rájöttem, hogy nagyon sok dologról hazudtak nekünk, amelyek közül az egyik a hely, ahol élünk, és a hely fontossága. Hiszem, hogy Isten képmására vagyunk teremtve, és mindent Isten teremtett. Már nem hiszek az evolúcióban, a Big Bang elméletben és más modern hazugságokban.

Végül is a Sátán a "Nagy Csaló". Az életem teljesen megváltozott, és az elmúlt 7 évben visszatértem Istenhez, pedig addig nagy bűnös voltam.

 

 

A MEDICI bankárcsalád pápái 20 év alatt szétzúzzák a kereszténységet

1513-1533 között két világrengető esemény történt: a protestáns reformáció és az, hogy a pápa elfogadta Nikolausz Kopernikusz heliocentrikus kozmológiai modelljét (miszerint a Föld a Nap körül kering). Véletlen egybeesések voltak ezek, vagy a katolikus egyházat szándékosan belülről bontották le?

1513-1521 között X. Leó pápa, 1523-1534 között pedig VII. Kelemen pápa uralkodott, ami ezt a 20 éves időszakot takarja. Mindkét pápa a de'Medici családból származott, egy BANKOS családból, akiket Miles Mathis kripto-zsidóként mutatott be (bár az, hogy "bankárok" voltak, nyilvánvaló volt). Mindkét pápa hivatalosan unokatestvérek voltak, de valójában testvérként nevelkedtek, mivel X. Leó apja, Lorenzo a Csodálatos, mindkét pápát egy háztartásban, testvérként nevelte fel, miután VII. Kelemen apját közvetlenül a születése előtt meggyilkolták.

Akár a protestantizmusban, a katolicizmusban vagy más vallásban hiszünk, tény, hogy X. Leó megengedte Luther Mártonnak (egy zsidónak), hogy feldarabolja a kereszténységet, amely addig a katolikus egyházból állt; és akár a világegyetem geocentrikus vagy heliocentrikus modelljében hiszünk, tény, hogy VII. Kelemen pápa először fogadta el Kopernikusz elméletét a világegyetem heliocentrikus modelljéről, ami ellentétes volt a geocentrikus modell minden korábbi és bibliai hittel.

Ez a két világrengető esemény 1513-1533 között történt, miközben a fantasztikusan gazdag Medici bankárcsaládból származó két zsidó testvérpápa irányította a kereszténységet.

 

 

X. LEÓ ÉS VII. KLEMENT PÁPÁK

"X. Leó pápa (balra: X. Leó; született Giovanni di Lorenzo de' Medici, 1475. december 11. - 1521. december 1.) 1513. március 9-től 1521-ben bekövetkezett haláláig volt a katolikus egyház feje és a pápai állam uralkodója."

X. Leó pápa nem pap volt, hanem bitorló, mivel ő volt az utolsó pápa, aki pappá választásakor nem állt papi rendben. Valójában a Medici bankárcsalád, amelyből származott, a világ legbefolyásosabb bankárai voltak abban az időben, amikor pápává lett.

X. Leó pápát azzal is vádolták, hogy homoszexuális volt, és állítólag kihasználta a jóképű fiatalembereket, akik a kamarásaik voltak.

Miután Luther Márton 1517 halloweenkor kifüggesztette "Kilencvenöt tézisét", X. Leó pápa nem bosszankodott: "1518 februárjában utasította az augustinusok általános helytartóját, hogy hallgatásra kötelezze szerzeteseit", és ne említse a Luther Márton által a katolicizmusra jelentett nyilvánvaló fenyegetést.

"X. Leó pápa uralkodásának talán legmaradandóbb öröksége az volt, hogy vélhetően nemhogy megfékezte, de még táplálta is a reformációt".

X. Leó halála után VI. Adrianus pápa (1522-1523), VII. Kelemen pápa (akkor Giulio Medici bíboros) helytartója és bábja lett: "Húsz hónapos pápasága alatt VI. Adrianus "úgy tűnt, hogy nagy hangsúlyt fektet Medici bíboros véleményére... Az összes többi bíborost pedig határozottan távol tartotta magától."[44] Ily módon Giulio bíboros "félelmetes befolyást gyakorolt" Adrianus egész uralkodása alatt.""

Mi történt ahhoz, hogy Giulio bíborosból VII. Kelemen legyen? VII. Kelemen (született Giulio de' Medici) 1523-1534 között volt pápa, és később "a legszerencsétlenebb pápának" tartották.

 

 

Giulio 1478. május 26-án született törvénytelenül Firenzében, és anyjának pontos kiléte ismeretlen. Biológiai apját egy hónappal a születése előtt tragikus módon meggyilkolták.

"Ezt követően Lorenzo, a csodálatos Lorenzo saját fiaiként nevelte őt, gyermekei Giovanni (a későbbi X. Leó pápa), Piero és Giuliano mellett".

Giulio törvénytelen születése miatt állítólag nem juthatott volna el a katolikus egyház legmagasabb tisztségeihez, de három hónappal azután, hogy X. Leó pápa lett, unokatestvére pápai diszpenzációval elhárította ezt az akadályt, és Giuliót bíborossá nevezte ki.

Amikor Giulio bíboros röviddel X. Leó pápa halála után VII. Kelemen pápa lett, azzal vádolták, hogy a Medici rokonainak nyújtott túlzott nepotizmusa révén kiürítette a vatikáni kincstárat, és VII. Kelemen pápa halála után a katolikus egyház reformintézkedéseket vezetett be az ilyen nepotizmus jövőbeni megakadályozása érdekében.

VII. Kelemen pápát "kortársai világiasnak és a protestáns reformáció vélt veszélyei iránt közömbösnek tartották".
Így folytatta unokatestvére, X. Leó pápa munkáját a katolikus egyház szétzúzásának elősegítésében.

VII. Kelemen legismertebb öröksége azonban ahhoz kötődik, amit még megengedett:

"A tudományok terén Kelemen arról a legismertebb, hogy 1533-ban jóváhagyta Nikolausz Kopernikusz elméletét, miszerint a Föld kering a Nap körül - 99 évvel azelőtt, hogy Galileo Galilei hasonló eszméi miatt eretnekségi perbe került volna."

 

 

MARTIN LUTHER

Ki volt Luther Márton? Miles Mathis mondja a legjobban: "Luther anyjának leánykori neve Lindemann volt. Zsidó vezetéknév. Elismerik, hogy Luther apja nagyon gazdag volt, bár szokás szerint elsietnek mellette".

"És most jöjjön a gyilkos lövés. Ha úgy gondolják, hogy a Lindemann nem volt zsidó név, akkor mehetünk Luther anyai nagyanyjához, aki ... . Ziegler."

"De van még más is. Margaretha Ziegler leánykori neve Rosenzweig volt."

Mit csinált még Luther Márton? Engedélyezte, hogy a bankok és a magánszemélyek először kezdjenek alacsony kamatozású kölcsönökbe. Addig az "uzsorakamatot" a katolikus egyház tiltotta (a Biblia szerint), és az uzsorakamatot úgy definiálták, mint bármilyen összegű kamat felszámítását.
Mi az alacsony kamat egyébként? Lehet, hogy Luther Márton idejében 1% vagy 2% volt, de manapság a 10%-os kamat is alacsony kamatnak számíthat egyes helyeken. Mindannyian tudjuk, hogy Luther Márton mekkora vihart kavart azzal, hogy egyáltalán bármilyen kamatot engedélyezett. A bankszektor azonban végül is neki köszönheti ezt.

KÖVETKEZTETÉS

A fenti információk alapján tehát mi köti össze X. Leó pápát, VII. Kelemen pápát és Luther Mártont? Nos, eltekintve attól, hogy mindhárman zsidók, ezek az állítólagos keresztények a kereszténység legmagasabb tisztségeit érték el, és úgy tűnt, hogy szövetségre léptek az egyetemes és egységes katolikus egyház felbomlasztására.

De nem csak ez: 1533-ban VII. Kelemen jóváhagyta Kopernikusz heliocentrikus elméletét, miszerint a Föld a Nap körül kering, ami ellentmondott a világ minden addigi kultúrájának geocentrikus hitének és magának a Bibliának: hogy lapos, álló Földön élünk, és a Nap, a Hold és a csillagok a Föld körül keringő, a felettünk lévő égboltozathoz rögzített égitestek.

Mindez az 1513-1533 közötti 20 éves időszakban történt.

Ismétlem, ez véletlen egybeesés volt, vagy a katolikus egyházat szándékosan belülről bontotta le a fent említett három kripto-zsidó?

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/harom-kripto-zsido-akik-mindent-megvaltoztattak

A pedofilok ünnepelnek: A spanyol miniszter kijelenti, hogy a gyerekek azzal szexelhetnek, "akivel akarnak", ha "beleegyeznek"

 

"Montero miniszter feltárja a gender ideológia rejtett részeit: a kiskorúak hiperszexualizálását és a kiskorúak és felnőttek közötti szexuális aktusok népszerűsítését; megrontva ártatlanságukat."

Szeptember 21-én a kongresszusban a transz- és abortuszpárti törvényről tartott meghallgatáson a spanyol egyenlőségi miniszter "jognak" nevezte a pedofíliát. A kommunista miniszter, Irene Montero sokkolta politikus társait, amikor a szexuális deviánsokat a kiskorúak helyett a szexuális deviánsokat választotta, és kijelentette:

"A gyerekeknek joguk kell, hogy legyen szexuális kapcsolatot létesíteni azzal, akivel akarnak, feltéve, hogy beleegyeznek".

Az ország parlamentje a közelmúltban egy ellentmondásos új "szexuális szabadságról szóló törvényt" fogadott el, amelynek középpontjában a beleegyezés áll. Montero perverz megjegyzései részei annak a vitának, amely a beleegyezési korhatár csökkentéséről folyik, amely jelenleg 16 évnél van megállapítva, egy október 7-én hatályba lépő, sokat vitatott törvény kapcsán. A szocialista vezetésű kormány elképzelése szerint a beleegyezési korhatárt 12 évre csökkentenék, ami tovább egyengetné a pedofilok útját.

Az új törvény, amelyet Montero támogatott, a büntető törvénykönyv 181. cikkében kimondja: "Aki tizenhat év alatti kiskorúval szexuális jellegű cselekményt hajt végre, két évtől hat évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő".

 

 

Úgy tűnik, hogy a miniszter asszony nem olvasta az általa támogatott és a kongresszusban védelmezett törvényt. A gyermekek és felnőttek közötti szexuális kapcsolat börtönbüntetéssel büntetendő bűncselekmény. Egy gyermek nem szexelhet azzal, akivel akar, annak ellenére, amit Montero miniszter állít.

A Vox Párt visszavág

Spanyolország egyetlen konzervatív politikai pártja, a Vox a miniszter asszony kijelentései miatt megrovást és büntetőfeljelentést nyújtott be. A Vox párt vezetője, Santiago Abascal úgy véli, hogy a miniszter asszony a pedofíliát népszerűsíti. 'Nemzetközi botrány, hogy ez az ember még ma is miniszter, ez közvetlen veszélyt jelent a gyermekeinkre nézve'."

A Vox képviselője, Carla Toscano kijelentette: "Ez a kiskorúak megrontása és a pedofília bocsánatkérése". Jorge Buxadé európai parlamenti képviselő és a politikai akció első alelnöke is rámutatott: "Montero asszony kristálytiszta tisztasággal tárja fel a gender ideológia rejtett részeit: a kiskorúak hiperszexualizálását és a kiskorúak és felnőttek közötti szexuális aktusok népszerűsítését; ártatlanságuk megrontását".

A feministák Monterót a pedofília védelmezése miatt ostorozzák.

Még Sonia Sierra író, a Ciudadanos párt volt képviselője is megkérdőjelezte Montero szavait: "Mióta szexelhetnek a gyerekek beleegyezéssel?". A minisztert feminista csoportok is bírálták. A Radical Feminist Space rámutatott: "Ez már az utolsó csepp a pohárban, a pedofilok védelmezőinek érvelése a miniszter szájából. Vagy nem tudja, mit beszél, vagy ez a következő: eltörölni a szexuális beleegyezés 16 éves alsó korhatárát".

 

 

Nem elszigetelt eset

Irene Montero kijelentései nem elszigetelt esetek a baloldali "feministák" körében. A kommunista és genderideológus Shulamith Firestone például a pedofília és a vérfertőzés normalizálását javasolta "A szex dialektikája" (1970) című híres könyvében, amely az úgynevezett harmadik hullámos feminizmus vagy genderfeminizmus egyik referenciamunkája.

A kommunista és feminista Simone de Beauvoir is két kiáltványt írt alá, amelyekben a pedofil kapcsolatok legalizálását védte. Emellett őt is kirúgták tanári állásából, mert megrontott egy kiskorú diákot.

2018. január 9-én Irene Montero egy tweetben Simone de Beauvoirt dicsérte, melyben a következőket írta: "Az ő és az előtte járók példájával építjük ma a nők forradalmát, újra feltaláljuk magunkat, és életünk főszereplőivé tesszük magunkat. Köszönjük."

Minden spanyolnak, különösen a kisgyermekes családoknak van okuk aggódni amiatt, hogy egy perverz radikális tölti be Spanyolországban a miniszteri posztot. Ráadásul Monterónak hatalmában áll eldönteni, hogy milyen tartalmakat kényszerítenek a gyerekekre az iskolákban. Ezért sürgős, hogy Spanyolország megvédje gyermekeit a radikálisokkal szemben, akiknek Moteróhoz hasonlóan sikerült beszivárogniuk a kormányukba.

Szerencsére sok európainak elege van abból, hogy radikalizálódott politikusok támadják a gyermekeiket és támogatják a pedofíliát. Így a Twitteren napokig a #IreneMonteroDimision (Irene Montero Lemondás) hashtag volt a trendi.

 

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-pedofilok-unnepelnek-a-spanyol-miniszter-kijelenti-hogy-a-gyerekek-azzal-szexelhetnek-akivel-akarnak-ha-beleegyeznek-video

Isten szemével

2022.09.06.

1.

Azon gondolkodtam, hogy ha az én szeretetem az Úrnak annyi, mint egy csepp méz, akkor mi mindent raknék bele.

Érzés: Ebbe a mézcseppbe mindent beletennék: szeretetet, tiszteletet, imádatot, szívemet-lelkemet, szenvedésemet, odaadásomat, szabad akaratomat, és minden más szépet és jót, ami nem jut most eszembe. Ezt a mézcseppet egy rózsaszín rózsára, vagy rózsasziromra helyezném, mint egy kis kehelyre, majd mint ajándékot becsomagolnám egy gyönyörű díszes dobozba, melyet telehintenék gyöngyökkel és szebbnél szebb virágokkal. A dobozt átkötném gyönyörű szép masnival, vagy szalaggal, és aranykoronát helyeznék a doboz tetejére. Ezt másik két dobozba helyezném, a külső egy egyszerű fehér doboz lenne. Azért tenném így, hogy mások ne lássák, hogy mit adok az Úrnak. De ugyanakkor tudom, hogy az Úr szeme elől semmi sincs elrejtve, és Ő tudja, mi rejlik a dobozban.

Kép: Egy egyszerű fehér doboz, amelyen a nevem kezdőbetűje van, de azt nem én, hanem az Úr helyezte rá.

Kép: Jézus balra fordulva.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Szép gondolataid vannak a Nekem szánt mézcseppeddel kapcsolatban. Köszönöm az értékes ajándékcsomagot.

2.

Kép: Én, mint egy pici lány, rózsaszín szoknyácskában, kalapban, játékmacival a kezemben fordultam és beszéltem felfelé, az Ég felé.

Kép: Egy rózsaszín fa, melynek lombja szív alakú volt.

Jézus: A rózsaszín fa a szív alakú lombkoronával az Én szeretetem szimbóluma, mely örömömet fejezi ki a gyermek-lelked iránt.

3.

Hang: Szent koronám.

Kép: Egy gyönyörű rózsakoszorú.

Gondolat: A következő gondolatok töltöttek el:

„Ha Szent koronád lehetnék, Téged díszítenélek, Uram.

A legszebb rózsákat ölteném magamra és aranycsillagokkal szórnám be azokat.

A rózsaszirmok lágy simogatásával venném körbe homlokodat és hajadat. Gyengéd szeretetemmel ölelnélek, díszítenélek, és csókolnám gondolataidat és Lényedet.

Az Ég legédesebb illatával árasztanálak el, hogy bármerre jársz, ne érezd a világ bűztengerét…

Nemcsak a fejedet, de a Szent Szívedet is körbevenném, hogy meleg simogatással balzsamozzam sebeidet. Minden fénysugarad fel akarnám fogni, amit Szent Szívedből árasztasz, hogy egy sem menjen pocsékba, egy sem menjen veszendőbe.

És amikor újra és újra átszúrják Szívedet, a Szívedet körbevevő rózsákat és rózsaszirmokat is találat éri… nem maradnak azok sem megtépázatlanul… de mégis rózsák és rózsaszirmok maradnak, melyek szeretettel áldozzák fel épségüket és szépségüket Teéretted.

Boldog vég ez a rózsának, ha nem csak önmagában szárad el, hanem Teérted szedik ízekre, és préselik ki édes nedvét, mely annyi sem, mint egy legkisebb csepp, de mégis a Te Szent Szívedet hűsíti, mint a legfinomabb harmat.”

Gondolat: Az Úr az a Szent Vércseppje jutott eszembe, mely az én lelkemet tisztítja.

„Te drága Szent Vércsepp, mely drága Jézusom Szent Szíve legmélyéből törsz elő, Te kellesz nekem… Te kellesz nekem, melyet az Úr mély érzéseiből nyújt nekem, mint a legdrágább gyöngyszemét. A végtelen szeretete sajtolt ki Téged Szent Szívéből érettem.

Úgy ölellek (át) Téged, mint a gyermek a legkedvesebb játékát.

Nem elégszel meg, hogy egyetlen csepp maradj, hanem egy-egy cseppből álló folyam keletkezik belőled, mely soha nem fogy el, soha nem apad ki.

Táplálsz engem, mert nem akarsz éhen és szomjan hagyni. Csodálatosabbnál csodálatosabb fénysugarakat bocsátasz ki magadból, hogy átölelve engem a szívem fájdalmát csillapítsd. Rózsaszín fényáradból az öröm óceánját oltod belém, majd aranysugaraiddal oldod fel az engem fogva tartó láncaim sokaságát. Mézes illatoddal igyekszel elbódítani és elkábítani és szerelmes álomba ringatni. Szívem virágba borul általad, a szívem virágait serkented ki Szent Erőd által. Jézus mély érzéseit közvetíted felém, mely oly sok könnyét és szenvedését is gyűjtötte magába.

Drága Vércsepp, mely énértem Jézus Szent Szívéből törtél elő, egy hűsítő fürdőt készítesz számomra, majd egy virágba borult, rózsákkal díszített nyughelyet. Kényeztetéseddel nem szűnsz meg körberajongani engemet.

Angyalom leborul Előtted, így én is követem példáját.

Te drága Vércsepp, mely soha nem szűnsz meg énértem létezni, csak az enyém vagy, és csak az enyém.”

Jézus: Mindkét elmélkedéssel, a rózsaszirommal és az Én Vércseppemmel vigasztalást nyújtottál Nekem a sok-sok olyan lélek helyett, akik soha-soha Rám sem gondolnak, akik nem hisznek Bennem és nem szeretnek Engem. Köszönöm neked ezt.

4.

Hang: Ezer kérdésem van veled.

Jézus: A rendelkezésünkre álló időben sok mindent meg kell még beszélnünk.

5.

Az elmúlásról gondolkodtam, a lassú búcsúzásról mindentől és mindenkitől.

Hang: Még egy kis időt kaptál erre.

Jézus: Én az időt másképpen mérem, mint ti emberek. A kis idő éveket is jelenthet.

6.

Hang: Megháromszorozom benned ezt.

Kép: Lehajolva csókolom meg az Úr Szent Vérét, amit értem ontott ki.

Jézus: Szent Vérem iránti tiszteletet és hódolatot jelentősen meg fogom növelni benned. Ezután mind többet gondolsz az Én Szent Véremre.

7.

Hang: Meg kell történnie ennek benned.

Jézus: Sérelmeidet azonnal fel kellene ajánlani a lelkek megtéréséért. Ugyanis, még mindig hosszan elgondolkodol rajtuk.

8.

A ragaszkodásomról és kötődésemről gondolkodtam a hitemhez, az Úrhoz és a szeretteimhez.

Hang: De nem úgy, mint a katolikusok.

Hang: Nem kell mindent elfogadni.

Hang: Elhagyatva érzed magad ezért.

Jézus: Kislányom, az első kettő hanggal ne is foglalkozz, mert nem Tőlem való. Örömmel tapasztalom, hogy erősen kötődsz Hozzám, a hitedhez, és rajta keresztül az emberekhez. Ha nem érzel viszont szeretetet, elhagyatottan érzed magad.

9.

Hang: Igen összeolvadnak ezek benned.

Jézus: Amikor a dolgok mélyére nézel, egészen összeolvadnak benned a mélyebb és mélyebb gondolatok.

10.

Olvastam: Szent Márton álmában megjelent az ördög fényes alakban, és Jézusnak adta ki magát. Szent Márton kérte, mutassa meg a sebeit, mire az ördög mondta: „Azokat a feltámadás óta nem viselem”. Szent Márton a fényes alak felé egy keresztet rajzolt, mire az eltűnt.

Érzés: Mindenki magán viseli a Mennyben azokat a dolgokat, ami rá volt jellemző a földön.

Jézus: Jól látod, mindenkit a Mennyben a rá jellemző jelekről, például dicsősége fényéről, színéről ismernek majd fel. Minden szent más és más ott a Mennyben.

11.

Olvastam: Te tudod, hogy szeretlek: Jézus: „A sátán élő személy, élő és valóságos, félelmetesen tevékeny, vadul gonosz, örök mozgásban van, hogy terjessze a szellemi mérget, amely sokkal veszélyesebb a legerősebb anyagi méregnél”.

Hang: Egy kártyavár az egész.

Jézus: A sátán ereje és képessége csak ideiglenes. Az idők végén összeomlik. Hatalma csak a kárhozottak felett lesz a Pokolban.

12.

Olvastam: Te tudod, hogy szeretlek: Jézus: „Isten gondviselésének titokzatos terve által a rosszat jóra fordíthatja. A sátánnak az utolsó ítélet napján reményvesztett szégyenérzéssel kell majd megismernie, hogy nagyban hozzájárult Szentek, vértanúk, szüzek sokaságának Szentté válásához, így mindig Istent szolgálta”.

Érzés: Az utolsó ítéleten sok meglepetésben lesz részünk, olyanokban, amilyeneket még csak nem is gondoltunk.

Jézus: Bizony a sátánnak nagy bosszúságot okoz, hogy hozzájárul kísértéseivel az emberek lelkének a javításához abban az esetben, ha az illető elutasítja a kísértést, vagy bűnbe esik, és azt mélyen megbánja. Van, aki a bűn által tér meg.

13.

Olvastam: Te tudod, hogy szeretlek: Jézus mondta az Utolsó Ítéletről: „Az a nap nagy kavarodás, sírás, keserűség napja lesz, de a tökéletes igazságszolgáltatás napja is.”

Hang: De a nagy örömé is.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Érzés: Nemcsak az emberi lelkek és kárhozottak lesznek megítélve, hanem az angyalok és bukott angyalok is.

Jézus: Az Utolsó Ítéleten felvonulnak a Szentek, a kárhozottak, a sátán és minden démona. Nagy félelem és jajgatás hallatszik majd mindenhonnan, de az öröm hangjait is lehet hallani, mint dicsőítést a szentek ajkáról.

14.

Olvastam: Te tudod, hogy szeretlek: Pio atya: „Jaj rátenni a kezet az ekére, és utána visszafordulni. Menni kell akkor is, ha olykor nehéz is a járás és fáradtságot okoz.”

Hang: Fáradtságos munkádért ez.

Olvastam: Te tudod, hogy szeretlek: Jézus: „Isten sohasem fosztja meg teremtményeit az ingyen adott adományoktól. A teremtmények elveszthetik azokat, mint a kegyelem adományát, amely elpusztult az angyalokban és az emberekben, de ez nem Isten részéről történt, hanem az angyalok és az emberek saját szabad választása folytán.”

Érzés: Ha helyesen gyakoroljuk a kegyelmi adományokat, és így élünk velük, azok erősödnek bennünk.

Jézus: Minden választottamnak üzenem, hogy jaj neki, ha kegyelmeimet visszautasítja, és újra elmerül a világban. Nagyobb lesz a büntetése, mint annak, aki egész életében hitetlenül és bűnökben élt.

15.

Olvastam: Te tudod, hogy szeretlek: Jézus: „Belső harcotok – amit szükségszerűen el kell viselnetek – jelenti az értelmét földi tartózkodásotoknak.”

Gondolat: Sokszor felmerül az emberben, hogy mi is az élete értelme, miért is él ő.

Jézus: Még Én, Akit a bűn meg sem közelített, még Én is átéltem kísértéseket. Hát akkor ti, földi emberek, hogy ne esnétek kísértésekbe. Harcolni kell ezek ellen, mert ennek a harcnak a kitartása ad értelmet az eljövendő túlvilági életeteknek. Aki sikeresen legyőzte a kísértéseket, annak kevesebbek a tartozásai, vagy egészen eltűnnek. Aki folyton elbukott, és nem kért bocsánatot, még a haldoklásakor sem, az bizony súlyos tartozásokkal áll majd Elém.

16.

Olvastam: Te tudod, hogy szeretlek: Egy szent mondta: „Jobban törődjetek az Ég dolgaival! Mit érnek a földi dolgok? Semmit! Ezekből még emlék sem marad!”

Érzés: Erősen el kell gondolkodnunk, hogy tegyünk valamit az Úr érdekében, ami Neki fontos, mert különben az életünk könyve tele lesz üres lapokkal.

Jézus: Vannak lelki emberek és világi emberek. A lelki ember nem törődik különösebben az anyagiakkal, a hírnévvel, a hatalommal, az érzékekkel, hanem az Ég felé fordul. A világi ember tobzódik a földi örömökben, a gazdagságban, a szexben, a bűnökben. Nyilvánvaló, hogy arra biztatlak benneteket, legyetek lelki emberek.

17.

Olvastam: Te tudod, hogy szeretlek: Egy szent mondta: „A Mennyországban nincs semmi, ami bennünket felingerelne. A boldogság itt teljes és tökéletes. Ha lenne ott düh, az okokat az emberek szolgáltatnának.”

Érzés: Ezért kell igyekeznünk ezt az erényt gyakorolni: ne dühítsen fel bennünket semmi, és türelmesek legyünk.

Jézus: Ó gyermekem! Ha a földön mindenki türelmes és szelíd, szeretetteljes lenne, a föld maga lenne a Mennyország. Legalább ti engesztelők próbáljatok kedvesek, barátságosak, mosolygósak és szeretetteljesek lenni azokkal, akikkel összehoz az élet.

18.

Olvastam: te tudod, hogy szeretlek: Egy szent mondta: „Mondd meg anyámnak, hogy nem nélkülözte teljes segítségemet és gyermeki szeretetemet, amelyet a testi halál nem csonkít meg, hanem tökéletesít. Mindenkiért a rokonságból imádkozom, közbenjárok, és mindenki fölött őrködöm.

Érzés: Ugyanez történhet minden ismerőssel is, nemcsak családtaggal.

Gondolat: A testvérem többször szólítja elhunyt édesanyánkat, és kéri segítségét több dologban, és tapasztalata szerint meg is kapja.

Gondolat: A kérdés, milyen úton-módon tudnak minket segíteni a Szentek.

Jézus: El kell hinned, amit olvastál erről a szentről. Aki a Mennybe került, nem feledkezik meg a földön hagyott szeretteikről, még több és nagyobb segítséget tud adni, mintha köztük élne a földön. Szeretnétek tudni, hogy a szentek milyen formában segíthetnek nektek. Először is figyelemmel kísérik sorsotokat. Ha bajba juttok, könyörögnek Hozzánk értetek. Egy-egy balesettől Isten megengedi, hogy megvédjenek, megóvjanak. Néha jó gondolatokat adnak egy-egy döntéshez. Ehhez mindig Atyám engedélyét kérik.

2022.09.13.

1.

Olvastam: Te tudod, hogy szeretlek: „Krisztus az Egyház Feje, és ti az Egyház tagjai vagytok. Isten mindenkit arra hív, és akarja, hogy mindenki egészítse ki önmagában a Fej művét és cselekedetét.”

Gondolat: Tudnom kell, hogy az Úr hogyan szeretne kiteljesedni bennem.

Kép: Jézus jobbra fordulva ül egy asztalnál, ír, jegyzetel, olvas, tanulmányoz.

Jézus: Minden választott gyermekem más és más feladatot kap arra, hogy egészítse ki az Én cselekedeteimet. Te például a jegyzetelést kaptad és a látomásokat, a hangokat, hogy közelebb hozd Hozzám az olvasóidat. Ez a te legfontosabb dolgod.

2.

Olvastam: Ha a papok nem a legtüzesebb szeretettel szeretik a Mennyei Atya tündöklő dicsőségét, akkor nincs hatalmuk.

Érzés: Nekünk, híveknek ugyanúgy kell azt szeretnünk, mert ha nem, az Úr nem tud rajtunk keresztül beteljesülni és munkálkodni. Sem minket alakítani, sem rajtunk keresztül hatni másokra.

Kép: Az Úr dicsőségének aranyfénye sokkal több dolgot foglal magába, mint amit el tudok képzelni: teremtőerő, szenvedés, könny, gúny, az Úr Jézus kínszenvedésekor szinte darabokra tépték Őt, hogy az Oltáriszentségben minket táplál, hogy az okkultisták, a feketemisések meggyalázzák Őt – az Oltáriszentséget is, az emberek jócselekedete, hálája, öröme. Az is az Úr dicsőségét növeli, ha az angyalok sikerrel járnak az emberek körében, hogy jóra vezessék őket.

Kép: Az Úr dicsősége, mint egy végtelen, kimeríthetetlen tenger, amely sok mindent tartalmaz, különböző színű ajándékokat és kincseket.

Jézus: Az emberek, mikor az Én dicsőségemre gondolnak, csak az jut eszükbe erről, hogy ragyogó fény vesz körül Engem. Eszükbe sem jut, hogy ebben a fényben benne van a kínszenvedésem és kínhalálom, amellyel megszereztem a dicsőséget, és benne van az Engem követők nagy hite, hálája és szeretete. Egy képen tengernek ábrázoltam a dicsőségemet, amely tele van gazdag ajándékokkal, melyeket boldogan osztogatok az Én szeretett gyermekeimnek.

3.

Olvastam: A Szentlélek remekműve a Legfölségesebb Oltáriszentség.

Kép: A szentmisén a pap kérésére arany fény száll le az Égből, és elárasztja a szentostyát.

Kép: Amikor az aranyfény, amelyben Isteni életerő van, eléri a szentostyát, az ostyát szerkezetileg alakítja át, molekuláris szinten is vannak változások. Isteni erő, élet, életet adó melegség folyik be a kis ostyába. Teljesen mindegy, hogy mekkora az ostya, egy porszemnyi nagyságú, vagy hatalmas, az arany fénnyel ragyog. Ha a szemnek láthatatlan por nagyságú szemcséje a földre esik véletlenségből, az ember rátapos akaratlanul is.

Hang: Az egész Szentháromsággal.

Kép: A lelkem leborul a láthatatlan szemcsék előtt, és megcsókolja őket.

Jézus: A kép, amit mutattam az átváltoztatásról, az nem képzelődés, hanem maga a valóság. Csak ti az aranyfényt nem láthatjátok. Ez a fény teljesen átalakítja és betölti az üres kenyeret. Nemcsak Testem és Vérem, hanem Lelkem és Istenségem, erőm és minden dicsőségem, minden tulajdonságom belekerül. A mérete mindegy. Még a porszemben is, amely véletlenül lehull, ott ragyogok a teljes Szentháromságban. Ezután lélekben mindig borulj le, és csókold le a földről ezeket a ragyogó porszemeket.

4.

Arra gondoltam, hogy az Úr Jézus hogyan érzi Magát a miséken

a)

Amikor a pap nem hivatásszerűen ajánlja fel a szentmisét, hanem foglalkozásszerűen, amikor nem tejes szívéből és odaadóan:

Kép: Az Úr Jézus félig ruhátlanul, megkötözve áll, mintha vinnének kivégezni.

b)

Amikor a pap a teljes szívének hódolatával ajánlja fel a Szentmisét:

Kép: Az Úr Jézus Főpapi ruhában van, és mint Király.

Jézus: Minden átváltoztatásnál, kivétel nélkül beleköltözök az ostyába, és benne maradok. De ha a pap üres szívvel, automatikus megszokottsággal végzi az átváltoztatást, megkötözve érzem Magam. Ha viszont szenvedélyes örömmel emel a magasba a pap fiam, akkor az Én Lelkem, Testem királyi ruhában foglalja el a helyét a Szentostyában.

5.

Azon gondolkodtam, amikor az ember megáldozik az Úr Testével és Vérével, és ha van lehetősége, térdelve és nyelvre.

Érzés: Az ember alázata, hódolata, imádata, szíve lángolása van az Úr felé. Ez minden lélek esetében más erősségű. Ez lehetővé teszi, hogy az ember elismerje az Urat Királyának, és trónra emelje szívében-lelkében.

Jézus: A külső tiszteletadások a szentáldozás alatt: a keresztvetés, a nyelvre áldozás és a térdre áldozás erősítik a lélekben a belső tiszteletet. De ez mindig attól függ, hogy milyen állapotban van a lelke. Ha csak külső színjátszás az egész, nincs semmi hatása. De ha belülről jön, akkor Királynak érzi a Nagy Vendéget, és szíve középpontjába helyezi.

6.

Kép: Amikor a szentostya bekerül az ember szájába, az emésztőcsatornán felszívódik szinte molekulánként, majd a vérbe kerül. A vérkeringésen keresztül minden szervbe eljut, mint például: agy, szív, máj, tüdő, vese, izmok, egyszóval mindenhová. Mint arany fényű szemcsék behálózzák az egész emberi szervezetet. Az Úr a gyógyító erejével gyógyítja a testet is és a lelket is.

Kép: Mivel Isten egész Lénye benne van az Oltáriszentségben, így Isten gondolata a mi gondolatunkat is meg tudja változtatni, vagy kikorrigálni, ha hagyjuk.

Érzés: Az Úr egycsapásra elvághatja bennünk a rossz gondolatokat, vagy a rossz hajlamokat, de az Úr akarja, hogy az ember saját maga is küzdjön, mert ezáltal Isten és ember dicsősége is nő.

Kép: A szereteterők összetétele is más, ha csak Isten akarja, hogy az ember jó útra térjen, vagy ha az ember is készséggel közreműködik Istennel a siker érdekében.

Jézus: Mivel a szentáldozáskor teljes egészében vesztek megatokhoz Engem, Testemet, Lelkemet, Istenségemet, dicsőségemet, tulajdonságaimat, ezért képes vagyok egyesülni a testetekkel és a lelketekkel egyszerre. Jelenlétem, ahogyan lenyeltek Engem, tökéletesen átjárja testetek minden részletét, minden sejtjét. De ugyanakkor az Én Lelkem a ti lelketekkel is egyesül. Képes vagyok testeteket és lelketeket egyaránt gyógyítani és alakítani, nevelni. Sokat jelent számotokra, hogy hogyan működtök közre a szentáldozáskor az Én szeretetemmel. Hogy nagy hatást gyakoroljak rajtatok az Eucharisztiával, azzal hozzá kell tennetek a ti saját erőtöket.

7.

Kép + Érzés: Minél magasabb hőfokon műveljük a szeretetet, annál több dolog ég el benne, annál több dolog alakul át szerkezetében. Így van a megpróbáltatásokkal is. Minél nagyobb, annál jobban és hatékonyabban alakít át bennünket.

Gondolat: Hogyan hat Isten tüze a mi lelkünkre.

Kép: Ha Isten tüze és a megpróbáltatások erőssége megfelelő, a lélek változása is megfelelő lehet gondolat és érzésvilágban. Ha túl gyenge Isten tüze vagy a megpróbáltatás, vagy a lélek ellenáll neki, az Úr nem éri el a lélekben a kellő hatást, nincs jó irányú változás. Ha pedig túl erős Isten tüze vagy a megpróbáltatás, a lélek nem bírja elviselni.

Hang: Isten azért tudja a megfelelő mércét, mértéket.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Kép: A Mennyei Atya képe.

Jézus: Mindenkinek akkora keresztet adok, amit el tud viselni. Ezért soha ne félj attól, hogy túl nagy a megpróbáltatásod. Én mindig segíteni fogok. Azért növelem ezeket, hogy minél jobban csiszoljam a lelkedet.

8.

Olvastam: „Isten tudása végtelen.”

Gondolat: Én ebből nem kérem mindet, csak azt, ami nekem kell, vagy érdekel, de abból mindet.

Kép: Én, mint kisgyermek nézek az Ég felé.

Kép: A Mennyei Atya lefelé néz balra.

Jézus: Szeretem, hogy nem kíváncsiskodsz, nem akarsz mindent tudni az Én végtelen tudásomból. Ebből a tudásból mindent megadok neked, amire a te lelkednek szüksége van.

9.

Kértem az Urat, amikor eljön az idő, hogy nem lesz mód szentostyát készíteni, mint manapság, szaporítsa meg őket, hogy meg tudjunk áldozni.

Hang: Szeretetem jeléül ez.

Jézus: Ne féljetek Engem követő gyermekeim, megoldom ezt a gondotokat, és mindig lesz bőségesen szentostyátok. Egy bátor papot is adok hozzá.

10.

Hang: Sietségben vagyok nálad.

Jézus: A megpróbáltatások ideje közeleg, és Én igyekszem minden fontos feladattal megbízni téged.

11.

Olyanokra gondoltam, akik nagy öröm számomra, ha láthatom őket.

Gondolat: Amikor az öröm betölti a szívünket, az ember úgy érzi, hogy sok mindenre lenne képes megtenni a másikért, alapesetben pedig nem.

Jézus: Ez a különböző érzés ember, vagy egy másik ember iránt általában jellemző mindannyiatokra. Nem az a fontos, ha kapcsolatba kerülsz valakivel, hogy érzelmileg lángolj érte, hanem az, hogy jót tudjál cselekedni vele.

12.

Hang: A legnagyobb szeretetedet óhajtom.

Kép: Jézus balra néz.

Jézus: Mintahogy az első parancs előírja, úgy kell szeretned Engem, a lehető legnagyobb szeretettel. Az első helyre kell tenni az értékrendedben.

2022.09.20.

1.

Arról volt szó, hogy mi használ az elhunytnak, amikor búcsúztatják.

Jézus: A szenteltvíz, a szép búcsúztató beszédek nem annyira a halott lelkének használnak, kivéve a szentmisét. A szentmise az egyetlen nagy érték a számára. A virágok, a díszes koporsó semmit nem használ neki. A legszegényebb ember, vagy az elesett katona, akit a tömegsírba dobnak ugyanolyan elbírálás alá kerül, mint egy királyi felség. Se testének, se lelkének a külsőségek nem jelentenek már semmit.

2.

Olvastam: A napi elmélkedés nagyon fontos.

Gondolat: Egy néhány napig leírom a gondolataimat, amit az Úrhoz intézek. Így, jött is néhány gondolat:

„Édes Szíved sugara lennék Uram, mellyel Téged átölelnélek.

Ragyogásoddal élnék, tiszta Szíveddel élnék. Dicsőségeddel élnék. Megváltoznék jóra, vállalnék minden szenvedést és jócselekedetet, csak hogy Neked tetszésedre legyek.

Én a Te tabernákulumod lennék, a Te kelyhed, melyben oly nagy örömmel tartózkodhatnál.

Olyan szeretetsugár lennék, mely aranycsillogásával körülvesz Téged, mely jelenlétében minden fájdalmad és bánatod elfelejtenéd, mely jelenlétével akkora örömöt okoz Neked, hogy Szíved alig bírja visszatartani Magát, és úgy fonja Magát köréje, mint a gyermek a szeretett édesanyja köré.

Olyan szeretetsugár lennék, amelytől a Szíved megremeg, és nem hagyja Szíved nyom nélkül, úgy, hogy örömében tüzes lávaként ömlene Szíved szerteszét.

Olyan szeretetsugár lennék, mely szüntelenül óhajt Téged, és sóhajtozik hiányodban Feléd.

Olyan szeretetsugár lennék, mely vágyva vár Rád, és addig nem nyugszik, míg meg nem találja helyét a Szent Szívedben.”

Jézus: Nagyon szeretem, mikor Rólam, az Én tulajdonságaimról, az Én életemről elmélkedsz. Meg fogod látni, hogy sokkal közelebb kerülsz Hozzám.

3.

Arra gondoltam, hogy könnyebb másokért imádkozni, hogy ha megosztják velem, hogy mi vár rájuk aznap, vagy a problémájukat, mint ha nem tudok róluk semmit.

Érzés: Ha az Úrral megosztanánk terveinket, hogy mit szeretnénk csinálni, véghezvinni, az Úrtól nagyobb segítséget kapnánk, sok minden sokkal jobban sikerülne, mint amikor nem osztjuk meg Vele. Az igaz, az Úr tudja és látja, hogy mit teszünk, de mégsem ugyan olyan. Ugyanannak a cselekedetnek a minősége más.

Kép: Jézus képe a Szent Szívvel, áldásra van téve a keze.

Kép + Érzés: Ha megosztjuk a dolgainkat az Úrral, akkor a további teremtés, építés kéz a kézben történik az Úrral, mint amikor az Úr és az ember egymás kezét fogja.

Jézus: Nagyon szeretem, hogy minden gondolatodat, tervedet Velem együtt megosztva hordozod.

4.

Hang: Jobb lenne a csúcsomat keresni ebben.

Jézus: Amikor azon gondolkozol, hogy vajon mit is szeretsz legjobban Bennem, akkor a kínszenvedésemre és kínhalálomra kell gondolnod. Ez a csúcsteljesítményem.

5.

Hang: Még ha áldozattal is.

Kép: A testem teljesen kinyújtva, csak a tenyerem és a talpam éri a földet.

Jézus: Még ha áldozattal is jár, mindenkit kivétel nélkül szeretned kell.

6.

Hang: Nem sokáig tart ez benned.

Jézus: A szomorúság a sértések miatt az Én segítségemmel hamar lepereg rólad.

7.

Kép: Két kéz balra fordulva a föld porából vesz fel.

Jézus: Emlékeztetlek arra, hogy porból vagy és porrá leszel.

8.

Olvastam: „Az Úr mindenért jutalmaz”.

Gondolat: Sokszor eszembe sem jut, hogy minden, amit teszek, azt az Úr meg fogja jutalmazni, amikor eljön az ideje.

Jézus: Én végtelenül hálás vagytok nektek, a legkisebb jót is észreveszem és jutalmazom. Majd meglátod, hogy egykor mekkora boldogságban lesz részed a Mennyben.

9.

Olvastam: A gonosz úgy is tudja támadni az embert, hogy például az egyén nincs is tudatában, hogy miért érez ellenszenvet a másik ember iránt.

Gondolat: A tudatalattimba is húzódj be Uram!

Jézus: Annyira szeretlek gyermekem, hogy még álmaidban, tudatalatti állapotodban is megvédelek a kísértőtől.

10.

Az jutott eszembe, hogy nem minden magyarországi magyar szereti a külhonban született és élő magyarokat.

Kép: Szent István király szigorú arca.

Jézus: Szent István királyotok Nagy-Magyarország minden magyarját egyaránt szereti. Fáj neki ez a megkülönböztetés.

11.

Hang: Meg akarom örökíteni benned ezt.

Jézus: Mások szeretetlenségének legyőzését.

12.

Hang: Az ígéreted nemesít téged.

Jézus: Örökre engedelmességet ígértél Nekem az írásra vonatkozólag.

13.

Mondták nekem, minthogy medicinát végeztem, szívesen látnának engem fehér köpenyben. Az illetőnek az írásaimat mutattam, hogy ez az én hivatásom, és hogy ezáltal szolgáljam az Urat.

Hang: Te a szívek doktora vagy.

Jézus: Ne zavarjanak ezek a kérdések, mert Én választottam neked ezt a sokkal magasabb szintű feladatatot.

14.

Eszembe jutott, hogy vannak olyan személyek, kik leuralnak engem, és én csak alárendelt személy vagyok, és engedékeny.

Hang: Uralkodó jellemed ez… szelídség.

Jézus: Szelídségedben, ami uralkodik benned, az Én hű követőm vagy.

15.

Arra lettem figyelmes, hogy az embereknek vagy így, vagy úgy, de kráterek vannak a szívükben, és magányosak.

Hang: Eddig sem volt ilyen.

Kép: Egy valaki földúton halad elvonulva másoktól a magányba.

Gondolat: Akármerre megyek, vagy fordulok, az emberek többsége okostelefont tart a kezében, és azt nézi, pötyögteti, kevesen vannak, akik másokkal beszélgetnek.

Jézus: A teremtményeim teljesen elmagányosodnak. A technika fejlődése leuralja a kapcsolatokat. Elhidegüléshez vezet.

16.

Az írásaimról volt szó.

Hang: Nagy dolgot csinálsz te ezzel.

Jézus: Üzeneteimmel, amit közvetítesz, teremtményeim lelkét csiszolod, közvetíted.

17.

Olvastam: A Mennyországban nincs féltékenység, csak szeretet.

Hang: Ki kell egészítenem benned ezt.

Jézus: Igen, ezen a területen még munkálkodnom kell benned.

2022.09.27.

1.

Olvastam: Te tudod, hogy szeretlek: Jézus mondja: A Szűzanya ténylegesen a sátán helyére lépett az első helyre a teremtmények közül, és ezért is gyűlöli Őt annyira.

Érzés: Ezért is érdemes a Szűzanyába kapaszkodnunk.

Jézus: Azért adtam nektek Őt, mint Édesanyát, hogy ha problémátok van, Hozzá forduljatok, mert Ő szeretetből mindig segít nektek. A gonosz gyűlöli, nemcsak azért, mert Ő a Világ Királynője, hanem tudja, hogy Ő fogja eltaposni.

2.

Olvastam: Te tudod, hogy szeretlek: Pio atya mondta a papnak, hogy a szentmisét anyagi érdek nélkül ünnepelje. Az anyagi kérdés miatt nem aggódjon, az Úr bőségesen megfizet majd, oly módon, ahogy majd Ő akarja.”

Gondolat: Nekünk is igyekeznünk kell anyagi érdek nélküli szeretetet gyakorolni.

Jézus: Minden választott gyermekemre érvényes az Én mondásom, hogy ingyen kaptad, ingyen adjad.

3.

Olvastam: Te tudod, hogy szeretlek: Egy szent mondja: „A kegyelmi ajándékok elsősorban Isten nagyobb dicsőségére szolgálnak, másodsorban nem az adott személynek szólnak, hanem a közösség érdekében kapta azokat.

Gondolat: Én sem csak a magam részére kaptam az írás kegyelmét.

Jézus: Az összes kegyelmet, amit kapsz, a lelkek mentéséért kapod. Önzés lenne, ha a szavakat, a gondolatokat, a képeket megtartanád magadnak, hogy csak a saját lelked növekedjen általa.

4.

Sokan mondják: „Az idő pénz.”

Gondolat: Az lenne a legjobb, ha időnk minden pillanatát szeretetté tudnánk alakítani.

Hang: Az idő szeretet.

Jézus: A világ emberének az idő valóban pénz. Sajnálja idejét másokra pazarolni. A célja a meggazdagodás. A Keresztény ember másképpen látja az idő értékét. Ő is azt mondja, az időt nem szabad elpazarolni. Azokra kell fordítani, akik rászorulnak a segítségre. Tehát, a szeretet gyakorlására.

5.

Arra kértem az Urat, hogy segítsen az írásban és minden tevékenységemben.

Kép: Az Úr ereje, arany fénye belefolyik a cselekedeteimbe, a gondolataimba, a probléma megoldásokba, és lerövidíti az időt egyes tevékenységeimben, Ő uralja a helyzetet.

Jézus: Ti gyermekeim, akik Rám támaszkodtok, sokkal többet tudtok vállalni a feladatokból, elegendő lesz az idő számotokra, nem úgy, mint azok, akik mindent a maguk erejéből próbálnak megoldani.

6.

Olvastam: Maria Valtorta: Egy Sámuel nevezetű férfi a jeruzsálemi templomból azért kereste fel Jézust, hogy megölje őt, vagy átadja őt a Nagytanácsnak. Jézus a bérgyilkosnak adta a saját ruháját, hogy levethesse sáros és csuromvizes ruháját, és enni is adott neki. Amikor Sámuel elmondta Jézusnak, Akiről nem tudta, hogy Ő az, akit keres, Jézus önként letérdelt eléje, és azt a kést adta a kezébe, hogy megtegye, amiért jött, amivel vágta a kenyeret, hogy enni adjon neki. Amikor Sámuel Jézus szemébe nézett, szívében megremegett, elsírta magát, majd ez a párbeszéd zajlott Sámuel és Jézus között:

- De ne nézz engem! Ne nézz engem! Ó, hová meneküljek a tekinteted elől?

- Kit? Kit nem akarsz látni?

- Téged… és a vétkemet. Magam előtt látom a bűnömet! Hová, hová meneküljek?

- Borulj a Szívemre, fiam!

Érzés: Ha Isten szemébe nézünk, olyan az, mintha tükörbe néznénk, mindent látunk benne, ami személyünkkel kapcsolatos. Jézus Szent Szíve a menedékünk, ha irgalomért kiáltunk az Úrhoz, ahol békére találunk.

Jézus: Én, a ti Megváltótok szeretettel teli tekintetemmel mindenkit le tudok nyűgözni. A szemembe nézve azonnal jobbak lesztek.

7.

Érzés: Sokszor reggelenként, amikor felébredek, annyira kiüresedve érzem magam, hogy újra és újra el kell köteleződnöm az Úrhoz, mintha mindent újra kellene kezdenem, a nulláról.

Jézus: Ilyenkor kérj Engem kislányom, hogy adjak az Én üdeségemből, frissességemből és túláradó szeretetemből. Hamarabb megtalálod így a szokásos békédet.

8.

Hang: Teljes bizalmat kérek tőled ezért.

Kép: Fény.

Jézus: A rád váró és mindenkire váró megpróbáltatások alatt bízz Bennem rendületlenül.

9.

Olyan földi dolgok jutottak eszembe, amelyek nincsenek megtöltve szeretettel.

Hang: Üres lapok ezek.

Gondolat: Félek, hogy az egyéni ítéletemen az Élet Könyvében sok üres lap lesz velem kapcsolatban.

Jézus: Ha valaki olyan dologgal tölti az idejét, mint például számítógépes játékok, vagy internetböngészés, és órák mennek el vele, bizony nem jelent senkinek örömöt, szeretetet a környezetében. Kerüljétek az ilyen üres időtöltést, mert számon kérem.

10.

Hang: Csiszolom elmédet ezzel.

Jézus: Szent könyveket adok kezedbe, hogy műveljem bölcsességedet.

11.

Olvastam: Te tudod, hogy szeretlek: Jézus mondja papokra és püspökökre vonatkoztatva: A helységet, ahol tartózkodnak, hintsék meg szenteltvízzel, így elűzhetik a viszálykodás szellemét, mert a helységekben sok meg nem értés, baj, szenvedést okozó szó hangzik el. Ezzel az egyszerű ördögűzéssel sok rosszat el lehetne kerülni, és mennyi lelki energiát lehetne a jó szolgálatába állítani.

Gondolat: Jó, ha mi is rendszeresen meghintjük lakóhelyünket szenteltvízzel.

Jézus: A nagyon kiélesedett családi perpatvarok nem szűnnek meg a Szenteltvíz cseppjeire, mert az ilyenek nem is hisznek erejében. De ti engesztelők használjátok sűrűn, mert békét és szeretetet hoz a családtagok között.

12.

Az a hír járja, hogy az orosz-ukrán háborúban atombomba bevetésén gondolkodnak erősen, és nincs kizárva, hogy a háború kiszélesedik. Egy üzenetben olvasható volt, hogy a radioaktív sugárzásoktól úgy tudunk valamelyest védekezni, hogy vízbe 3 rózsaszirmot teszünk (bármilyen színű lehet a rózsaszirom), 3 csipet exorcizált sót, ennek elkészítése közben latinul mondjuk a Miatyánkot és az Üdvözlégy Mária imákat. Naponta 3-szor kell magunkhoz vennünk e folyadékot ugyanezen imák elmondása közben. Kegyelmi állapotban kell lennünk, és hinnünk kell abban, hogy az Úr megvéd.

Érzés: Olyan sokféle olaj receptet és mást adott az Ég, hogy nem is tudom, melyiket mikor alkalmazzam.

Jézus: Én azt tanácsolom nektek kicsinyeim, hogy bízzátok Rám és Édesanyámra magatokat, ha majd itt lesz a háború. Ti csak az imáitokat és a jócselekedeteiteket tegyétek oda.

13.

Hang: Megígérem neked ezt.

Hang: Föl kéne emelnem benned ezt.

Jézus: Lelki erőséget és bátorságot szeretnék adni neked. Még ezekben fejlődnöd kell.

14.

Olvastam: Te tudod, hogy szeretlek: Egy Szent pap mondta: A földön valamilyen művel akart volna elindítani, de az emberek körében sikertelen volt, de az Ég ünnepelte őt.

Gondolat: Ha valami jóra törekszünk, amit az emberek nem értékelnek, mégis tegyük meg.

Jézus: Az a cselekedet, ami esetleg az emberek szemében semminek, vagy rossznak látszik, az Isten szemében nagyon értékes lehet. Ezért, ha jónak látjátok, csak tegyétek meg. Jutalmatok nagy lesz érte az Égben.

15.

Abbahagytam az elmélkedést.

Hang: Nem lenne rossz újra elmélkedni veled.

Hang: Legyen bár csak egy pár szó az egész.

Jézus: Az elmélkedéseid lelked legmélyéből fakadnak. Ezért olyan kedvesek Nekem. Megérintik a Szívemet, ezért arra kérlek, hogy folytasd.

16.

Olvastam: Te tudod, hogy szeretlek: Gabriel arkangyal mondja a papnak: „Te már tudod, mi vagyok én számodra az Isteni Akarat folytán, de saját szabad akaratomból is, mert nincs, és soha nem is lehet ellentét a Mennyei Hazában.”

Érzés: Minden angyal és szent akarata illeszkedik a Mennyei Atya akaratába. Az Úr Jézus a földi életében is tökéletesen ezt tette. Ezért mondja nekünk is, hogy így tegyünk.

Gondolat: Ha a szabadakaratunkat az Isten kezébe tesszük, és Akaratához illesztjük, ő elvezet minket a legnagyobb életszentségre, mivel Ő látja és tudja, hogy a lelkünknek mire van szüksége a legjobban.

Jézus: Aki a Mennybe került, az már tökéletes az akarat tekintetében, beleolvasztva szabad akaratát az Istenébe. De mindenki azt akarja, amit a Mennyei Atya, ezért az akarat tekintetében semmi ellentét nem található.