2012. október 14., vasárnap

Rózsafűzér a jó papokért.

A hagyományos rózsafüzér módján imádkozható. Az Üdvözlégyekben a Jézus szó után az alábbi kéréseket illesztjük be:
1. tized: Halálfélelmed érdemei által adj nekünk buzgó papokat.
2. tized: Megostorozásod fájdalmai által küldj nekünk tiszta életű papokat.
3. tized: Tövissel való megkoronáztatásod által gúny tárgya lettél: küldj nekünk alázatos lelkű, engedelmes papokat.
4. tized: Keserves keresztutad által küldj nekünk türelmes és állhatatos papokat.
5. tized: Borzalmas kereszthalálod által küldj nekünk önzetlen és szentéletű papokat.
 
http://www.rosaryshop.com/graphics/gallery/rosepetal.jpg

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Aztán ott lesz a globális oltás bevezetése, ami meg fog ölni benneteket, ha alávetitek magatokat


2012. október 13. Szombat,  16:10
Drága szeretett leányom a próféciák melyeket Fatimában jövendöltek meg, most kezd megnyilvánulni a világban.  
Az egy világ kormány melyet azok a nemzetek hoztak létre kik fáradhatatlanul dolgoznak együtt, majdnem befejezték munkájukat, mely hamarosan bemutatásra kerül a világnak.  
Ennek életbe léptetésekkor keletkezik az új egy-világvallás, mely egy utálat Atyám szemében.
Egyházamat megtámadta az ellenség, akik báránybőrben bújt farkasok. Ők mindenkit megtévesztenek, akikkel kapcsolatba kerülnek.
Aztán ott lesz a globális oltás bevezetése, ami meg fog ölni benneteket, ha alávetitek magatokat
Ez egy olyan időszak, amikor csak az ima – és abból is sok – tudja enyhíteni e szörnyű gonoszság hatását, melyet a hatalomban lévő emberek egy elit csoportja hozott létre.
Kormányaitok minden részében munkálkodnak, és azok, akik szorosan egymás mellett dolgoznak velük, minden nap tisztában vannak azzal, amit tesznek.
Olyan ravaszok, hogy minden gonosz tettet nagy dologként fognak bemutatni, az emberiség nagy szolgálatában. Ők mindent meg fognak tenni, amit csak tudnak, hogy mindent megszentségtelenítsenek, ami Istennel kapcsolatos.
Terjeszteni és támogatni fogják a pogányságot. Istennek azon gyermekei, akik elfogadják törvényeiket és tanításaikat, meg lesznek módszereiktől fertőzve.
Nektek védelemért kell imádkoznotok, de mindenekfelett ezekért a lelkekért kell imádkoznotok. Mert Atyám megbüntetni szándékozik őket. Külön fogja választani őket, minden egyest közülük, és elpusztítja azokat. Imáitok nélkül el fognak veszni, és a tüzes tóba lesznek vetve.
Jézusotok

Megelégedni az élettel

Gondolj arra, hogy meztelenül jöttél erre a világra és meztelenül térsz belőle vissza. Vendég vagy ezen a földön. Csak az a Tied, amit a bőröd alatt hoztál és elviszel.
Gazdag, aki egészséges. Aki erős. Aki nem szorul másra. Aki föl tudja vágni a fáját, meg tudja főzni ételét, meg tudja vetni ágyát és jól alszik benne. Aki dolgozni tud, hogy legyen mit egyék, legyen ruhája, cipője és egy szobája, amit otthonának érez. Fája, amit fölapríthasson. Aki el tudja tartani a családját, étellel, ruhával, cipővel, s mindezt maga szerzi meg: az gazdag. Örvendhet a napfénynek, a víznek, a szélnek, a virágoknak, örvendhet a családjának, a gyermekeinek és annak, hogy az ember él. Ha van öröme az életben: gazdag. Ha nincsen öröme benne: szegény. Tanulj meg tehát örvendeni. És ismerd meg a vagyonodat, amit a bőröd alatt hordasz. Élj vele és általa, és főképpen: tanulj meg örvendeni! Vendég vagy a világban és ez a világ szép vendégfogadó. Van napsugara, vize, pillangója, madara. Van virága, rengeteg sok. Tanulj meg örvendeni nekik. Igyekezz törődni velük. Azzal, ami még a világ szépségéből csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is. Nem győzöm eleget mondani: tanulj meg örvendeni. Annak, hogy élsz. S mert élsz: gazdag lehetsz.

Wass Albert