2011. október 2., vasárnap

Szűzanya üzenete Medjugorje-ból, 2011. október 2.

“Drága gyermekek, édesanyai szívem ma is imádságra hív benneteket, személyes kapcsolatra az Atyaistennel, a Benne való örömteli imára. Az Atyaisten nincs messze tőletek és nem ismeretlen számotokra. Fiamban mutatkozott meg számotokra és életet ajándékozott nektek, aki az én Fiam. Ezért, gyermekeim ne engedjetek a kísértésnek, mely el akar választani benneteket az Atyaistentől. Imádkozzatok! Ne próbálkozzatok Isten nélküli családdal és társadalommal. Imádkozzatok! Imádkozzatok, hogy szíveteket elárassza a jóság, mely Fiamtól származik, aki az igazi jóság. Csak a jósággal teljes szív értheti meg és fogadhatja el az Atyaistent. Továbbra is vezetni foglak benneteket. Különös módon kérlek benneteket, hogy ne ítéljétek el pásztoraitokat. Gyermekeim, elfelejtettétek, hogy az Atyaisten hívta meg őket?! Imádkozzatok! Köszönöm nektek.”
Mirjana a következőket mondta: Korábban sohasem mondtam. Nos, tudatában vagytok-e testvéreim, hogy Isten Anyja volt velünk?! Méltók vagyunk-e erre? Mindenki kérdezze meg önmagától. Azért mondom ezt, mert nehéz látnom a Szűzanya fájdalmát, hisz mindannyian csodát várunk, de nem akarunk csodát tenni önmagunkban.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Szűz Mária: A csaló is készül a Nagyfigyelmeztetésre

2011. október 1., szombat; 20:30
Gyermekem, imádkozz mindazokért a lelkekért, akik Fiamat visszautasították, és akik büszkék erre a tényre.
Az idő közeledik, amikor Fiam mégegyszer megpróbálja megmenteni a világot az (örök) kárhozattól. Fontos gyermekem, hogy továbbra is mindenben engedelmeskedj, amelyet drága Fiam kért tőled.
Ő szenved és mindannyiatokat meg akar menteni a Csaló karmai közül. Ő, a Csaló, a Nagyfigyelmeztetésre készülődik. Miközben a Fiam, minden lélek megmentésébe kezd, a Csaló azzal fog próbálkozni, hogy meggyőzze őket arról, hogy a Nagyfigyelmeztetés csak illúzió volt.
A Sátánt meg kell akadályozni abban, hogy gyanútlan lelkeket lophasson. Foglaljátok be minden imátokba őket, mert nekik van a legjobban szükségük imáitokra.

Áldott Édesanyátok
A Mennyország Királynéja