2011. október 16., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Nem kényszeríthetem az embereket arra, hogy megtérjenek vagy, hogy visszatérjenek Hozzám

2011. október 15., szombat, 19:00
Drága szeretett leányom, minél több ember hallja meg Szavamat, annál jobban fog Szeretetem a lelkükbe hatolni, amint üzeneteimet olvassák. Beszélni fogok a lelkükhöz, és szendergéseikből fel fogom ébreszteni őket, hogy egyesüljenek Velem, és hogy ezáltal mindenhol megmenthessem a lelkeket. A számtalan erő (a lelkek ereje) nagymértékben fog segíteni Nekem a lelkek megmentésének elérésében.
A szabad akaratra való tekintettel, melyet Atyám ajándékként adott az embernek, nem kényszeríthetem az embereket arra, hogy megtérjenek, vagy, hogy visszatérjenek az Istenbe, az Atyába vetett hitük által. Ez a saját döntésük által kell, hogy megtörténjen. Az ima megtéréseket fog eredményezni. Ezt megígérem nektek. Gondoljatok arra az ajándékra, mely a lelkekre vár, amikor ti, gyermekeim, értük imádkoztok.
Nem ismeritek az ima hatalmát? A sokak által mondott ima, melyet hálából és bűneitek engeszteléséért Atyámhoz imádkoztok, megmentheti a világot. Ilyen nagy hatalmat eredményez az ima. Eddig még sohasem sürgettem ennyire mindenhol az imáitokat a megátalkodott bűnösökért, mint most, melyek ajkaitokról és nagylelkű szívetekből kell, hogy jöjjön. Szükségem van imáitokra. Imáitok nélkül nem menekülhetnének meg ezek a szegény lelkek, mert sokan közülük olyan sötétségben vannak, hogy a Nagyfigyelmeztetésnek kevés hatása lesz rájuk. Ti, dédelgetett, szeretett gyermekeim, ti mind bűnösök vagytok, közületek sokan a legjobbat azzal teszik, ha megmutatják Irántam való szeretetüket. Nem értitek, hogy Én annyira bízom bennetek, hogy rátok hagyatkozom abban, hogy társaságot nyújtsatok Nekem. Egyesüljetek Velem Szent Szívem kebelén, és kérjétek Tőlem testvéreitek megmentésének kegyelmét! Millió lelket fogok megmenteni, ha időt szántok az Irgalmasság Rózsafüzérének imádkozására.
Ez az az idő, amikor az Irgalmasság Rózsafüzérének imádkozása a leghatékonyabb lesz. Legyetek nagylelkűek szívetek, elmétek, a testetek (fáradozásaitok) és a lelketek által.
Tegyetek félre minden kétséget! Engedjétek meg Nekem, Jézusotoknak, hogy felemeljelek benneteket, hogy úgy titeket, mint azokat, akikért imádkoztok, elvihessem az Én Örök Életembe.

Szeretett Megváltótok,
Jézus Krisztus

Martin által Dejtéről 2011. október 15-én

Gyermekeim!
Ma azzal a vággyal érkezem hozzátok, hogy a hit a családjaitokban élő hit legyen.Az én kívánságom, hogy együtt imádkozzátok a rózsafűzért. Eme egyszerű imádság által megnyílnak a szíveitek Jézusért,az én Fiamért, aki meggyújtja szíveiteket saját Lelke erejével. A szívekben, amelyekben az élő hit lángja ég, ég az élet lángja is, és ez maga a Jézus. És így a családjaitok nem lesznek elhidegültek, de égni fog bennük a szeretet és egység lángja. Belemerítelek titeket Jézus és az én szívembe.