2013. február 28., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Szent Eukarisztiámat még mindig magatokhoz kell vennetek. Nem szabad a napi Áldozatról elmaradnotok, mivel nem ti lesztek azok, akiket kényszeríteni fognak, hogy ezt a döntést meghozzátok.


2013. február 27. szerda 15:30

Drága szeretett leányom, a napi Szentmisék még egy bizonyos ideig folytatódni fognak, és arra buzdítom Követőimet, hogy továbbra is vegyenek részt azokon, mint korábban.
Szent Eukarisztiámat továbbra is magatokhoz kell vennetek. Nem szabad a napi Áldozatról elmaradnotok, mivel nem ti lesztek azok, akiket kényszeríteni fognak, hogy ezt a döntést meghozzátok.Azt fogják bejelenteni, hogy egy másfajta áldozatot fognak bemutatni Istennek, és amikor ez megtörténik, azonnal tudni fogjátok, hogy a Szentmise gyakorlatát a hamis próféta meg fogja szüntetni. A Szentmise helyébe az ’egy-világ’ pogány rituáléja kerül, és ti szeretett Követőim, megáldva a Szentlélek Ajándékával, annak fogjátok azt felismerni, ami az valójában lesz.
Nektek sohasem szabad elhagynotok azt az Egyházat, amelyet Én adtam a világnak, amely az Én Tanításaimon alapszik, valamint Kereszthalálom Áldozatát, amelyet Legszentebb Ajándékként mutatnak be nektek.
Ti, szeretett Követőim, az Én Egyházam vagytok. Szeretett papjaim és a klérus, akik a Szentlélek Ajándékával vannak megáldva, sohasem fognak elhagyni Engem. És benneteket sem hagynak el soha! És így Egyházam élni fog, mivel az sohasem halhat meg. Az Egyház az Én Testem a Földön, éppen ezért azt sohasem lehet megsemmisíteni. De ennek ellenére össze fogják zúzni, gyötörni fogják és eldobják, és hagyják meghalni a vadonban. Bár ellenségeim minden kísérletet meg fognak azért, hogy elpusztítsák benne az élet minden utolsó morzsáját, Egyházam ennek ellenére újra fel fog támadni. Nem szabad elfelednetek, hogy Egyházam – bár úgy tűnik, mintha meghalt volna -, sohasem fog meghalni.
Egyházam a Földön kisebb méretet ölt majd magára – bár nem a saját hibájából -, és a maradék hadsereggé válik.
Igaz Helytartóm, akit félredobtak, harcolni fog, hogy Isten gyermekeit a legjobb képessége szerint vezesse. Én, Jézus Krisztus leszek az, aki vezetni, felemelni és meg fog szabadítani benneteket a gonoszságtól, amelyet majd rátok kényszerítenek; egy gonoszság, amelynek hirtelen és rettenetes vége lesz mindazok számára, akik az Antikrisztus és az ő szolgái oldalára állnak.
Jézusotok

A szent tér szekularizálása

szenteltvíz vizipisztollyal
Egy mexikói pap képregényes köntösben locsolja a gyülekezet ifjú tagjait egy vizipisztollyal. Humberto Alvarez atya talárját szuperhősök díszítik: Batman, Superman és SpiderMan.
Azért döntött így, mert ezekben a karakterekben megtalálhatók azok a tulajdonságok, melyekre vágyik a gyülekezete, " a harc és erőfeszítés legyőzi a félelmet, és megtalálja a békét és a megbocsátást."
Reméli, hogy a módszerek mosolyt csalnak a gyermekek arcára a templomában (Saltillo, Mexikó), mivel a közösségben megnőtt a kábítószerrel kapcsolatos erőszak és a bűnözés az elmúlt években. Alvarez, aki 14 éve pap, rendes miseruhát visel a felnőtt misén, ahol nem használja a vízágyút sem. (http://en.gloria.tv/?media=406165 )


altA bécsi Stephansdom a helyszíne a "Sister Act" (Apáca show) című, mennyei musicalként hirdetetett bemutatónak, melyre apácaruhába öltözött férfiak is toborozzák a nézőket. A nézők között található Christpoher Schönborn bíboros, bécsi érsek, aki testvérét jött megtekinteni a darabban.
A bíboros fogalmazása szerint a darab "kellemes bevezetés a vallásos életbe" (A pleasant introduction to religious life). A templom nem lehet helyszíne nem szakrális művet bemutató előadásnak.

2009 május 18-án Saju George jezsuita pap indiai táncot mutat be a bécsi Schottenkirche  oltár előtti részében. A tánc hódolat az istennő Shiva előtt.
ww.karizmatikus.hu