2014. február 17., hétfő

Moszkva betiltja az örökbefogadást Belgium számára

Az orosz törvényhozás alsóháza felszólította a külügyminisztériumot, hogy vizsgálja meg a Belgiumban elfogadott törvényt, ami gyermekek számára legalizálja az eutanáziát. A törvényhozók javaslata szerint azok az országok számára betiltják az orosz gyermekek örökbefogadását, ahol a gyermekek számára is engedélyezett az eutanázia.
"Mielőtt folytatjuk a Belgiummal történő együttműködést és engedélyezzük, hogy az állampolgáraik a mi gyermekeinket örökbe fogadják, elkerülhetetlenül meg kell vizsgálnunk, valójában milyen körülményekre hivatkozva engedélyezték gyermekek orvosok általi meggyilkolását."
A törvényhozó kijelentette, soha nem támogatná törvények meghozását olyat ügyekben, melyben csak Isten rendelkezhet. Valamint azt is kifejtette, hogy Oroszország gyermekjogvédelmi csoportjai és vallási szervezetei mind támogatják a Belgiumnak történő örökbeadás azonnali beszüntetését.
Korábban Moszkva már korlátozta a belga házaspároknak történő örökbeadást. Február közepén Dimitrij Medvegyev aláírta a törvényt, ami véglegesen betiltja a nyugaton házastársaknak elismert homoszexuálisok részére történő örökbeadást. Belgium 2003-ban engedélyezte a buziházasságot, de a normális házaspárok számára továbbra is engedélyezett az örökbefogadás.

http://www.hidfo.net/2014/02/17/moszkva-betiltja-az-orokbefogadast-belgium-szamara

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Semmi jó nem származhat a gyűlöletből, mivel az csak a Sátántól jöhet

2014. február 16. vasárnap, 15:47
Drága szeretett leányom, amikor a gyűlölet belép a lelkekbe, akkor lényük minden részével harcolniuk kell, hogy azt fel lehessen számolni. Ellenkező esetben fel fogja falni a szóban forgó lelket, és addig fogja azt rágcsálni, míg csak teljesen fel nem falta.
Az ördög bizalmatlanságot, nyugtalanságot, zavarodottságot és félelmet okoz, s aztán addig nem nyugszik, amíg a célba vett lélek tele nem lesz gyűlölettel, úgy önmaga, mint pedig mások iránt. A gyűlölet pusztítást visz végbe a szóban forgó lélekben, és mindazokban, akikkel ez a lélek kapcsolatba kerül. A fertőzött lélek minden taktikát és trükköt fel fog használni, arra bátorítván másokat, hogy kötelezzék el magukat neki, amíg végül a másik lélek szintén megfertőződik, és ez így folytatódik tovább. A gyűlölet vírusként terjed és növekszik, mert elárasztja és birtokba veszi a lelket, amíg az adott lélek késztetést nem érez arra, hogy ezt a gyűlöletet másokban is elszaporítsa. Ez a módja annak, ahogyan a gyilkosságot a gyűlölet miatt elkövetik, mivel az egyik ember gyűlöletet érez a másik iránt. A gyűlöletet a hazugságok és a hamisságok táplálják, és az folyamatosan növekszik, amíg csak nagyon sok lelket hatalmába nem kerít, hogy azokból már csak gonoszság áradhat. Semmi jó nem származhat a gyűlöletből, mivel az csak a Sátántól jöhet.
A Sátán egy hazug, és a kétség magvait ülteti azokba a lelkekbe, akik nem elég elővigyázatosak. Ő minden alkalommal a büszkeség bűnét használja fel arra, hogy gyűlöletet keltsen a lélekben egy másik személy iránt. A Sátán viszályt szít Isten gyermekei között, akik gyengék az áteredő bűn miatt, és abban az esetben, ha ők nem az Én követőim, és ha nem tartják be Atyám Igéjét, akkor a megtévesztés áldozatául fognak esni.
Soha ne merészeljétek magatokat Isten gyermekeinek vallani, miközben egy másik embert kettévágtok. Soha ne mondjátok, hogy el vagytok telve a Szentlélekkel, miközben a másik lélekről azt állítjátok, hogy az ördög szolgája. Soha ne ítéljetek el egy másik személyt a szerint, amit ti bűnnek tartotok, ha ti magatok is megrongáltátok az Arcmásomat. Soha ne helyezzétek fölém magatokat, azt mondván, hogy többet tudtok, mint Én, amikor ti a Sátán irányítását követitek. Akiknek szemeik az Enyémet tükrözik vissza, azok mindent látóak, és nekik imádkozniuk kell ezekért a lelkekért, hogy megkapják azt a Kegyelmet, hogy ki tudják szabadítani magukat a fenevad karmaiból.
Az Én előre vezető Utam egyre nehezebb lesz. Csak azok lesznek képesek ezen az úton felkapaszkodni, akik a Szentlélek ereje által kapnak bátorságot. Sajnos, sokan el fognak esni az út mentén a gonosz nagy örömére.
Ennek a Küldetésnek a tüskéi szétszaggathatják húsotokat, és a gyűlölet kegyetlen gúnyolódásai átszúrhatják szíveteket, de Én Vagyok Az, Aki élvonalban jár és ezért Én Vagyok Az, Akinek a gyűlölet nehezét kell elviselnie.
Mindig emlékezzetek arra, hogy e Küldetés elleni támadások, támadások Ellenem.
E Küldetés elleni gyűlölet nem más, mint gyűlölet Ellenem, Jézus Krisztus ellen. Ti nem mondhatjátok azt, hogy egyrészt szerettek Engem, másrészt viszont különböző módon gyűlöletet tanúsíttok Irántam. Vagy Velem vagytok, vagy pedig Ellenem. Vagy hisztek Bennem, vagy nem. Ha ti hisztek Bennem, akkor sosem szabad egy másik lelket üldöznötök, mert ha ezt teszitek, akkor ellenségem már elvitt Tőlem benneteket, és akkor már nincs jogotok azt mondani, hogy ti az Enyéim vagytok.
Jézusotok