2011. november 11., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Két tolvaj a kereszten

2011. november 10., csütörtök, 15:30
Drága szeretett leányom, amikor meghaltam a kereszten két tolvaj volt a közelemben, akiket velem egy időben feszítettek meg.
Az egyik arra kért Engem, hogy bocsássam meg a bűneit és megmenekült. A másik ezt nem tette meg. Helyette süketnek tettette magát. Az ő makacssága és a kérés megtagadása Irgalmasságomért azt jelentette, hogy őt nem lehetett megmenteni.
Ugyanez fog történni a Nagyfigyelmeztetéskor is. Néhány gyermekem be fogja ismerni bűneit  és elfogadja, hogy ezáltal megbántott Engem. Ők minden alázattal el fogják fogadni a bűnhődést, és így megmenekülnek. Ők bejutnak majd az elkövetkezendő Béke Korszakának új Paradicsomába.
Aztán lesznek olyanok is, akik bűneiket nem fogják annak elismerni, amilyenek valójában: utálatosnak Isten, az örök Atya Szemében.
Ezeknek a gyermekeknek a megbánásra sok időt fogok adni, ilyen mélységes az Én Irgalmasságom. Imádkozzatok, hogy ők is keressék majd megváltásukat, hogy megmenekülhessenek. Azt szeretném, ha minden gyermekem elfogadná az Irgalmasság nagy ajándékát. Azt szeretném, ha ti mind bemennétek az új Paradicsom kapuin.
Imádkozzatok, hogy a megkeményedett lelkek meglágyuljanak, és elfogadják Kezemet. Imádkozzatok, hogy megtanulják majd, hogy hogyan lehetnek alázatosak Szememben.

A ti Jézusotok,
Az emberiség Megváltója