2011. november 13., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

A ti dicsőséges pillanatotok az Én szememben – üdvözülésetek pillanata


2011. november 12. szombat, 16.00
Drága, szeretett leányom, a Tőlem való elkülönülés fájdalmas, különösképpen azok számára, akik ismernek Engem.
Ha csak egy pillantást is vetnek a lelkek arra a szeretetre, melyet Én irántuk érzek, akkor nehezen elviselhetőnek találják az elkülönülés fájdalmát. Ez még hangsúlyosabb, mikor azok a lelkek, akik azt vallják, hogy szeretnek Engem, a bűn miatt halálukat követően a Tisztítótűzben találják magukat.
Noha minden Tisztítótűzben lévő lélek végül a Mennyországba jut, a Tőlem való elkülönülés kínja fájdalmas és aggasztó.
Sok, Istenben hívő lélek szívében, a pokol puszta említése is gyötrelmet okoz. Még azok is, akiknek lelke a Tisztítótűzben kell, hogy megtisztuljon, olyan nagy nyomorúságot éreznek, melyet nehéz megérteniük a még életben levőknek.
Gyermekek, a ti földön töltött időtök nagyon fontos, mert ezalatt az idő alatt kell törekednetek lelketek megtisztítására, a böjt és bűnbánat által. Használjátok fel ezt az időt lelketek megmentésére, amíg még megtehetitek. Ennek megtételéhez alázatosságra kell törekednetek mindig, hogy biztosan kicsinyekké váljatok az Én szememben. Csak a kicsinyek léphetik át a Paradicsom legszűkebb kapuit.
Üdvözöljétek hát a Tisztítótűz ajándékát, mely a Nagyfigyelmeztetés során kerül bemutatásra nektek, mikor is meg kell tisztulnotok mintegy vezeklésül bűneitekért. Nem kell majd várnotok a halálra, hogy ezzel a megtisztulással szembenézzetek. Áldottak vagytok gyermekek, mivel lelketeken nem hagy heget a bűn. Aztán azonnali belépést nyerhettek az új Béke – Korszakba, melyről beszélek. Ez az a hely, ahová majd minden Gyermekem kerülni fog, aki megbocsátást keres bűneiért a Nagyfigyelmeztetés során.
Nyissátok meg szíveteket és üdvözöljetek Engem, mikor eljövök a közelgő Nagyfigyelmeztetéskor, amikor lehetőségetek lesz átölelni Engem. Engedjétek, hogy támogathassalak benneteket, és hogy megbocsáthassam bűneiteket, hogy majd végül testben, elmében és lélekben is az Enyéim legyetek, azzal a teljes lemondással, melyre szükségem van tőletek.
Ez lesz a ti Dicsőséges pillanatotok az Én szememben. Majd készek lesztek a második szakaszra, mikor lehetőségetek lesz csatlakozni felebarátaitokhoz a földi Új Paradicsomban, ahogy azt Isten, a mindenség Teremtője kezdetben megteremtette.
Ez lesz a ti új és jogos otthonotok 1000 évre. Várjátok az Én érkezésem szeretettel, reménnyel és örömmel. Nincs mitől félnetek. Örvendjetek. Még egyszer újra eljövök, hogy megmentselek benneteket az emberiség ellenségétől. Ezekben az időkben az ő hatalma annyira gyenge, hogy nehéz lesz számára megkaparintani azoknak a lelkét, akik kitárt karokkal üdvözölnek Engem a Nagyfigyelmeztetés során.
A ti Jézusotok
Az Emberiség Megváltója