2012. április 7., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

A Húsvét egy olyan időszak, amikor Kereszthalálomról a helyes módon elmélkednek

2012. április 6. péntek, 22:20
Drága szeretett leányom, mennyire megvigasztalsz Engem szomorúságom ezen idejében. Ahogyan te szeretsz és megvigasztalsz Engem, azt szeretném kapni a lelkektől is. Ó, ha minden lélek szíve az Enyémmel egyesülne és összefonódna, akkor Isten Szent Családja egyben lenne. Csak miután minden lélek meg van mentve, akkor teljesedik be Atyám Isteni akarata.
A Húsvét egy olyan időszak, amikor a Kereszthalálomról a helyes módon elmélkednek, és a halálból való feltámadásomat teljes mértékben elismerik, mint olyan szabadságot, amelyet az emberiségnek hoz.
Feltámadásom azt jelenti, hogy mindazok közületek akik szeretnek Engem és hirdetik Szent Szavamat, feltámadhatnak majd a halálból.
Mindazok, akik a kegyelem állapotában haltak meg és Atyám kegyelmében részesültek, szintén fel fognak támadni dicsőségben, azon a napon, amikor ítélni jövök.
Ők majd csatlakozni fognak azokhoz akik nemcsak testben élők, hanem bennük él az Úr Lelke is, és akiknek megadatott az örök élet.
Sok ember nem tudja megérteni Ígéretemet.
Mindazok, akiknek neve az Élet Könyvében van, feltámadnak majd testben, szellemükben és lélekben, megszabadulva a testi romlástól, és teljes egységben lesznek Velem.
Minden kiválasztott lélek Atyám Isteni Akarata szerint fog élni.
Ti szeretetben, békében és egyetértésben fogtok élni dicsőséges Uralmamban 1000 évig a Földön.
Ti csatlakozni fogtok dicsőségben azokhoz, akik elsőként támadnak fel halottaikból. Azokhoz a lelkekhez, beleértve szeretett családjaitokat és barátaitokat is, akiket alkalmasnak találtattak arra, hogy belépjenek az Új Földi Paradicsomba.
Ezt az életet kell keresnetek mindnyájatoknak. Efelől ne legyen kétségetek.
Ellenben, azok a szegény lelkek, akik nem tudják Létezésem igazságát elfogadni, vagy Ígéretemet az élők és a holtak megítélését illetően, a hajukat fogják tépni, amikor azzal a szörnyű sorssal szembesülnek, amely majd akkor tárul fel előttük, amikor az Igazság ki lesz nyilatkoztatva számukra.
Ezeknek a hívőknek azt mondom, hogy legyenek óvatosak.
Sokan közületek, akik nem szerettek eléggé Engem, vagy nem vesztek elég komolyan, azt a hibát követitek el, hogy elhiszitek, hogy Irgalmasságom figyelmen kívül hagyja azokat a bűnöket, ahol nincs bűnbánat. Az Én Irgalmasságom nagyon bőséges. Minden bűnöst el akarok árasztani kegyelmeimmel. De vannak olyanok is, akik önteltek téves feltételezéseikben, hogy elég nekik ismerniük Tanításomat ahhoz, hogy üdvözüljenek. Ők közömbösek szeretetemmel szemben. Hiányzik belőlük a gyengéd szeretet, kevés alázat van a lelkükben, és azt gondolják, hogy egyes bűnöket nincs értelme megbánniuk. Ez a gondolkodás veszélyes és csak arra szolgál, hogy ezeket a lelkeket még jobban eltávolítsa Tőlem.
Nincs olyan kicsi bűn, amit figyelmen kívül lehetne hagyni. A bűneiteket csak akkor lehet megbocsátani, ha bűnbánatot tartotok. Egyedül csak akkor tudtok bűnbánatot tartani, ha büszkeségtől mentes és alázatos szívűek vagytok.
Örüljetek gyermekeim ennek a Húsvétnak. Ahogyan a Kereszthalálom az üdvösség ajándékát adta nektek, úgy a halálból való Feltámadásom az örök életet fogja adni nektek, amelyet Örök Atyám oly régóta tervezett.
Sok minden van, aminek örülhettek. Mert a számotokra megígért örök élet a test, a szellem és a lélek örök életét jelenti.
Fontos, hogy törekedjetek erre az új életre, és hogy felkészítsétek lelketeket.
A Sátán és démonai minden erőfeszítést meg fognak tenni annak érdekében, hogy meggyőzzenek benneteket arról, hogy az Új Paradicsomomban nem létezik örök élet, és hogy az Én Második Eljövetelem egy hazugság.
A papok, a Klérus tagjai és a hűséges Keresztények az ő első célpontjai lesznek.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok Örök Atyámhoz, hogy értékes Vérem által megvédjen benneteket, hogy egyikőtök se kóboroljon el az igazságtól.
Szeretett Jézus Krisztusotok
Az emberiség Megváltója