2014. október 27., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Olykor, ami tisztességtelennek tűnhet, meghaladja felfogóképességeteket





2014. október 26. vasárnap, 23:10

Drága szeretett leányom, azok, akik megtagadnak Engem, úgy gondolják, hogy ha léteznék, akkor egy Szerető Isten nem engedné meg soha a szenvedést, a váratlan tragédiákat, a betegségeket, vagy a korai elhalálozást.

Isten adja az életet és Ő is veszi azt el úgy, ahogyan akarja, és az Ő cselekedeteiből mindig csak jó fog származni, akár ebben a világban, amelyben éltek, vagy az Én Mennyei Királyságomban. A Belém vetett bizalom hiánya az, ami keserűséget okoz a lelkekben, akik a cselekedetek után ítélnek meg Engem, melyekről azt gondolják, hogy kegyetlenek és szükségtelenek. Amit ők nem tudnak, hogy mindennek megvan a maga ideje – egy bizonyos idő élni, és aztán meghalni -, és hogy Isten az Élet Szerzője, egyedül csak Ő dönthet arról, hogy mikor veszi el az életet.

A mások keze által okozott szenvedés olyan dolog, aminek a bűn az okozója, nem pedig Isten. Amikor az ember élete során különféle utakat választ, akkor az kizárólag a saját választása, hogy melyiket követi. Egyesek lelkiismeretük hangját követvén, bölcsen választanak, és megértik a jó és a rossz közötti különbséget. Mások azt az utat fogják választani, amelyről azt gondolják, hogy azt az életszükséglet hozza magával, amelyre szükségük van, hogy fenntarthassák magukat ebben a világban. De ott lesznek azok is, akik ostoba módon választanak, és nekivágnak az önzés, a gonoszság és a kapzsiság útjának.

Minden jó dolog Istentől származik. Olykor, ami tisztességtelennek tűnhet, meghaladja felfogóképességeteket, de tudnotok kell, hogy Isten azt a módot választja, mely által gyümölcsöt gyűjthet az ember számára. A szenvedés pedig része ennek a Tervnek, az Ő lelkeket Megmentő Tervének. Ő nem találja kedvét a szenvedésben, de ez egyik formája a megtisztulásnak. Amikor szenvedtek, Isten ezt a szenvedést megpróbálja felhasználni, hogy az a lelketek javára váljék. De Ő soha nem fog kényszeríteni benneteket arra, hogy bármit is tegyetek, mivel szabad akaratot adott nektek. Amikor a szabad akaratotokkal visszaéltek, az szörnyű bűnbe vezethet benneteket, de Isten mégsem fogja elvenni tőletek a szabad akaratot. A szabad akarat sérthetetlen. Ezt önszántából adta Isten az embernek és ez az egyedüli Ajándék, amelyet soha nem fog elvenni tőletek. Mindazonáltal az ember szabad akaratának köszönhető az, hogy elesik a Kegyelmektől, és bűnbe esik.

A gonosz, az ember szabad akaratára játszik, kísértvén őt az érzékein keresztül. A szabad akarat egy Ajándék, és amikor azt rendszerint helyesen használják, nagy Dicsőséget nyújthat Istennek. De amikor azzal visszaélnek, hogy szörnyű rémtetteket kövessenek el, akkor azt a Sátán az emberiség átkozására használja.

A lelkekért folytatott csata akkor fog véget érni, amikor az ember szabad akarata eggyé válik Isten Akaratával; az ember csak ekkor fog megszabadulni minden olyan dologtól, ami szomorúságot és a szenvedések bármelyikét hozza számára.

Az eljövendő világban, amelynek soha nem lesz vége, Isten Akarata fog uralkodni.


Jézusotok