2012. augusztus 13., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Az Antikrisztus azt fogja állítani, hogy ő Én vagyok, Jézus Krisztus
 
2012. augusztus 12., vasárnap, 18:00
Drága szeretett leányom, tudnod kell, hogy miközben én utasításokat adok neked, az emberiség üdvösségének felkészítésében, ami jogosan illeti őket, a gonosz is ugyanezt teszi: lelkeket készít fel.
Ő hamis prófétákat készít fel, hogy megtévesszék Isten gyermekeit annak érdekében, hogy az Antikrisztust úgy fogadják el, mint Jézusukat.
Ezt a gonoszságot nehéz megértened, de a lélekben olvasás Ajándékának segítségével, amit neked adtam, azonnal tudni fogod, hogy kik ezek a hamis próféták.
Ők mindig a legfondorlatosabb módon fognak célba venni téged, leányom, hogy te legyél az első számú ellenségük. De a hazugságaik, melyeknek az alapja az, hogy Isten Szent Szavához legyenek hasonlók, az összes közül a legnagyobb hazugságot rejtik el.
Kijelentik majd, hogy a hamis próféta lesz a valódi pápa.
Kijelentik azt is – először finoman -, hogy az Antikrisztus maga Krisztus Király.
Amikor ők a szegény lelkeket azzal csábítják, hogy üzeneteik Istentől származnak, akkor az ilyen lelkek nem lesznek okosabbak.
Figyelmeztetnem kell Isten minden gyermekét: A második alkalommal Én nem testben fogok eljönni.
Én nem vezetőként fogok a világban megjelenni. Ez alkalommal, csodákkal sem fogom bizonyítani nektek, hogy ki vagyok, kivétel a Nagyfigyelmeztetés csodája és az, az égen látható csoda, melyre a Nagyfigyelmeztetés után kerül majd sor.
Az Antikrisztus azt fogja állítani, hogy ő Én vagyok, Jézus Krisztus. Ez az utálat előre meg volt jövendölve.
Az, hogy kiben higgyetek gyermekek, nem lesz könnyű feladat számotokra, mert sokan fognak jönni az Én Nevemben. De tudnotok kell a következőket:
A gonosz, a hamis prófétáin keresztül, sohasem fogja azt mondani nektek, hogy imádkozzatok a Szentlélekhez, vagy, hogy a Szent Eukarisztiát magatokhoz vegyétek.
Ő sohasem fogja beismerni, hogy Én, Jézus Krisztus, az Emberfia, Messiásként, testben jöttem, hogy az embert a bűntől megváltsam.
Ő sohasem fogja kérni tőletek, vagy bátorítani titeket, hogy a Szent Rózsafüzért imádkozzátok, vagy legyetek hűségesek szeretett Édesanyámhoz.
Legyetek résen. Maradjatok éberek és csak az Én utasításaimat kövessétek.
A gonosz egy hadsereget próbál alkotni követőim között.
Bár az ő másik hadserege jól megalapozott a Földön, most azokat fogja támadni, kik hisznek Bennem, Jézusotokban, mert a gonosz tetteit a szent emberek mögé akarja rejteni.
Az Irántam való szeretetüket pajzsként fogja felhasználni, hogy elrejtse azokat a hazugságokat, amelyeket szándéka szerint a világra akar erőltetni.
Bízzatok Szavaimban, és ne térjetek el az Igazságtól, mivel az jelenleg, a világban, ezeken a Szent Üzeneteimen keresztül adatik nektek.
Jézusotok