2014. június 2., hétfő

Égi Édesanyánk 2014. június 2-ai üzenete Medjugorje-ből

Medjugorje, 2014. június 2.

„Drága gyermekek! Mindnyájatokat hívlak és gyermekeimként fogadlak el benneteket. Imádkozom azért, hogy édesanyátokként tudjatok elfogadni és szeretni engem. Szívemben mindnyájatokat egyesítettelek, közétek jöttem és megáldalak benneteket. Tudom, hogy vigasztalást és reményt vártok tőlem, mert szeretlek titeket és közbenjárok értetek. Azt kérem tőletek, hogy egyesüljetek velem Fiamban és legyetek apostolaim. Azért, hogy ezt megtehessétek, újra arra hívlak benneteket, hogy szeressetek. Nincs szeretet ima nélkül - nincs imádság megbocsátás nélkül, mert a szeretet ima - a megbocsátás szeretet. Gyermekeim, Isten a szeretetre teremtett benneteket, szeressetek, hogy megbocsáthassatok. Minden ima, amely szeretetből fakad, eggyé tesz benneteket Fiammal és a Szentlélekkel, a Szentlélek pedig megvilágosít és apostolaimmá tesz, apostolaimmá, akik bármit tesznek majd, az Úr nevében teszik. Nemcsak szavaikkal, cselekedeteikkel is imádkozni fognak,  mert szeretik Fiamat és megértik az igazság útját, amely az Örök Életbe vezet. Imádkozzatok pásztoraitokért, hogy mindig tiszta szívvel vezethessenek benneteket az igazság és a szeretet útján, Fiam útján. Köszönöm nektek.”

Legalább 500 gyereket rontott meg a brit műsorvezető

A legtöbb gyerekmolesztálást elkövető bűnözőnek tartják Jimmy Savile egykori brit műsorvezetőt. A legújabb adatok szerint ugyanis a brit Három kívánság egykori műsorvezetője legalább 500 lánnyal és fiúval – köztük alig kétévesekkel is – fajtalankodott.

A 2011-ben elhunyt, életében hatalmas népszerűségnek örvendő DJ és televíziós műsorvezető Savile-ről csak halála után derült ki, hogy igazi nagyvadnak számított a szexuális bűnözők között.

A brit Dévényi Tibi bácsi sötét oldala

Sir James Wilson Vincent “Jimmy” Savile 1926-ban született egy hétgyerekes családba, majd a II. VH után Djként helyezkedett el. A BBC 1964-ben rábízta Top of the Pops című zenei műsorát, majd 1975-től majdnem húsz éven át vezette a csatorna “Jim’ll Fix It” című gyerekműsorát, ami a magyar Három kívánság brit megfelelője volt. Életében rengeteg jótékonysági gyűjtést is szervezett, és két jótékonysági szervezetet is alapított, melyekkel hozzávetőleg negyvenmillió fontot sikerült összegyűjtenie jótékony célokra különböző alapítványoknak és kórházaknak.

Mivel gyerekkorában súlyos gerincbetegségen esett át, önkéntes szószólója lett ezeknek a betegeknek, majd később önkéntesként dolgozott több kórházban is. Személyes barátja volt Margaret Thatchernek, 2009-ben a Guardian önzetlen emberbarátnak titulálta és díjjal jutalmazta tevékenységét. 85 éves korában, otthonában halt meg, halála után több mint négyezren rótták le kegyeletüket koporsójánál.

Halála után egy évvel a brit ITV tárta fel, hogy a gyermekműsor házigazdájaként dolgozó Savile 1955 és 2009 között több száz gyereket molesztált. A tévések által kirobbantott botrány után több mint 405 egykori áldozata tett vallomást, és jelentette fel, de a valós esetek száma ennél jóval több lehet, mivel 1955-től 2009-ig aktív szexuális ragadozónak számított.

A BBC egyik műsorának stábja az elmúlt hónapokban olyan bizalmas dokumentumokra bukkant, amelyekből egyértelműen kiderült, hogy a férfinak eddig nem sejtett szintű bejárása volt a Broadmoor kórházba, ahol áldozatai nagy részét “becserkészte”, az elkövetett esetek száma pedig magasabb volt, mint eddig sejtették, vagyis legalább 450 gyerekkel fajtalankodott.

Önkéntes kórházi segítőként tudott a gyerekek közelébe kerülni

Savile legkedveltebb célcsoportja a 13-15 év közötti gyerekek voltak, de legfiatalabb áldozata alig volt két éves. Egyes források szerint 28, tíz év alatti gyerekkel fajtalankodott, közülük tizen nyolc év alatti fiúk voltak. Az ellene tett 214 feljelentésből 34 volt nemi erőszak miatti, áldozatai háromnegyede 18 év alatti volt.

A lavinát elindító tv-műsor eredetileg arra kereste a választ, hogy a DJ hogyan kerülhetett ennyire közel a gyerekekhez, és hogy a BBC miért nem tett semmit 1972-ben, mikor tettére – illetve annak egy részére – fény derült, és miért segítettek többször is elfedni, eltussolni a férfi ügyeit.
EuroNews

Egyesült Királyság: A drogkereskedelem és a prostitúció komoly GDP növelő tényezők

Az Egyesült Királyságban a prostitúció és a kábítószerkereskedelem majdnem 10 milliárd fonttal járultak hozzá a szigetország GDP-jének növekedéséhez. A Egyesült Királyság Nemzeti Statisztikai Hivatala szerint a prostitúció 5.3 milliárd fonttal, a kábítószerkereskedelem pedig 4.4 milliárd fonttal vette ki a részét az összegből.
A statisztika azon alapult, hogy öt évvel ezelőtt a szigetországban 60.879 regisztrált örömlány dolgozott, akik átlagosan 25 klienst szolgáltak ki egy héten. Egy menet átlagos ára 67.16 font volt. A kalkulációk szerint öt évvel ezelőtt 38.000 heroinfüggő élt az Egyesült Királyságban, akik összesen 754 millió fontot költötek a "szerre".
A fenti adatok a 2009-es statisztikák alapján lettek számolva, a feketegazdaság adatainak beszámítására 2010-2013 között új módszert vezettek be, ennek az eredményei is hamarosan elérhetőek lesznek. Érdekes, hogy a becsült feketegazdaság adatait előszeretettel veszik be a GDP növelő számok közé a nyugati országokban az utóbbi időben. Ennek nem más az oka, hogy az ezekkel kozmetikázott adatok alapján a nyugati hitelminősítő intézetek jobb besorolásokat adjanak nekik. Elég nagy lehet a probléma, hogyha már a kurváknak is a GDP növeléséért kell ringbe szállni.

http://www.hidfo.net/2014/06/02/egyesult-kiralysag-drogkereskedelem-es-prostitucio-komoly-gdp-novelo-tenyezok