2013. szeptember 19., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Második Eljövetelemkor minden életben maradt embert a Földön a szerint fogok megítélni, amit addig az időpontig tettek Isten Dicsőségére

2013. szeptember 18. szerda, 17:08
Drága szeretett leányom, amikor azt mondtam, hogy újra eljövök majd ítélni élőket és holtakat, akkor ezzel a következőt akartam mondani: Az első Ítéletnek be kell teljesednie, és ez alatt azt értem, hogy Második Eljövetelemkor minden életben maradt embert a Földön a szerint fogok megítélni, amit addig az időpontig tettek Isten Dicsőségére. Ítéletem szigorú lesz, mivel ekkorra már Irgalmam elárasztotta a Földet.
Azok, akik közületek – Engem elutasítván – továbbra is hajthatatlanok maradnak – jóllehet az Igazság meg lett nektek mutatva -, félre lesznek dobva Tőlem. Ti nem fogjátok elfogadni soha Irgalmamat, függetlenül attól, hogy mennyire esedezem üdvösségetekért. Az Engem való megtagadásotok és Irántam való gyűlöletetek örök szenvedést fog hozni nektek, és Én keserű és szomorú könnyeket fogok hullatni értetek. Ó, mennyire fogtok a földi kényelem után vágyakozni, annak ellenére, hogy ott a bűnös élvezetekre és a hatalom utáni gonosz törekvésekre vesztegettétek az időt, és ahol másokat elnyomtatok. A Föld egy rég elveszett paradicsomnak fog tűnni, amikor a sötétség mélységében Segítségemért fogtok ordítani.
Azok, akik közületek szeretnek Engem, de akiknek lelkét a bűn megrontotta, nem kell félniük, mert Irgalmammal foglak elnyelni benneteket, ha kéritek azt. Minden bűnös megmentésre kerül, mihelyt megváltja magát a Szemeimben, nem számít, hogy mennyire súlyosak a bűnei.
Az élők, akik a Kegyeimben vannak, Dicsőséges Paradicsomomba fognak felemeltetni. Ezek között mindenféle bűnös lesz, minden vallásból és fajból való ember, aki hívott Engem, Üdvözítőjét, az Emberfiát, és mindazok, akik kérik Tőlem, hogy mentsem meg őket.
Fel fogom támasztani a halálból azokat, akik már megtisztultak a Tisztítótűz mélységeiben, valamint azokat, akik a Mennyországban türelmesen várnak eme Nagy Nap elérkezésére. A többi száműzettetik.
Időtöket a Földön Atyám határozta meg, és ez a nap Számomra még ismeretlen, de Én most a következőket mondom nektek: ti, ez a nemzedék, össze lesztek gyűjtve és Új Paradicsomomba foglak vinni benneteket, amikor az Ég és Föld eggyé fog válni. Időt kaptatok a felkészülésre, tehát jól használjátok fel azt, mivelhogy örök életet kaphattok, és megoszthatjátok azt szeretteitekkel. Most arra kérlek benneteket, hogy ajánljatok fel Nekem minden szeretett személyt, családotokat, barátaitokat és nemzeteteket, hogy Drága Vérem Védelmével boríthassam be őket.
Jézusotok


Imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat eme különleges imáját mindazok felajánlására, akik közel állnak hozzátok, hogy Drága Véremmel beboríthassam őket

2013. szeptember 18. szerda, 23:30
Drága szeretett leányom, azt kérem tőletek, hogy mindnyájan imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat eme különleges imáját mindazok felajánlására, akik közel állnak hozzátok, hogy Drága Véremmel beboríthassam őket.
A Keresztes Imahadjárat 122. imája: Felajánlás Jézus Krisztus Drága Vérének
Drága Jézus, kérlek, szentelj meg engem, a családomat, a barátaimat, a nemzetemet, hogy Drága Véred védelme alatt legyenek.
Te meghaltál értem és a Te Sebeid az én sebeim lettek, mivelhogy méltósággal elfogadom a szenvedést, melyet a Második Eljöveteledhez vezető úton fogok elviselni.
Együtt szenvedek Veled, drága Jézus, amint megpróbálod a Szívedbe gyűjteni Isten minden gyermekét, hogy így Örök Életünk legyen.
Boríts be engem és mindazokat, akiknek szükségük van Védelmedre a Te Drága Véreddel. Ámen.
Mindössze annyit kell tennetek, hogy bíztok Bennem, és Én meg fogom védeni mindazokat, akik Hozzám fordulnak a saját és mások lelkének üdvösségéért.
Menjetek és készüljetek fel az Ítélet Napjára. Megáldalak mindnyájatokat és megadom nektek az erőt, hogy odaadással folytassátok Keresztes Imahadjáratom Imáinak az imádkozását.
Jézusotok

Már nem bűn a nyilvános maszturbálás a svédeknél

Legalizálták Svédországban, legalábbis bizonyos keretek közé "terelték".

Engedélyezték a svédeknél a nyilvános maszturbálást, azaz immár nem számít bűnnek, ha egy férfi előveszi a férfiasságát, és – akár járókelők szeme láttára – kimondottan a saját maga örömére tesz, nem zaklatva, molesztával ezzel másokat.
Mindezt egy idén júniusban történt eset bírósági döntése eredményezte. Akkor egy 65 éves férfi a Stockholm melletti, Drevviken tengerpartján elővette a péniszét, beleélvezett az óceánba. A „magamutogató” ellen közszeméremsértés miatt indult eljárás, mondván mások szeme láttára végzett önkielégítést. A bíróság azonban múlt héten felmentette a vád alól, arra hivatkozva, hogy nem követett el bűncselekményt (ellentétben azzal, ha valaki szexuálisan molesztál egy másik embert), mivel nem közvetlenül egy bizonyos személynek maszturbált, hanem „csak úgy”, „bele a világba”. Ezáltal pedig senkit sem sértett meg, senkit sem veszélyeztetett.
Mint a Södertörn-i kerületi bíróság kimondta, a férfi nem követett el bűncselekményt, s ezzel a döntéssel az ügyész is egyetértett. „Szerintem ésszerű a bírósági döntés, mindebből pedig az következik, hogy immár legális a maszturbáció a tengerparton, ha nem irányul mások ellen” – jegyezte meg Olof Vrethammar.
A bírósági döntést egyébként 3 hónappal a legutóbbi nyilvános szex-botrányt követően hozták meg; akkor egy svéd férfi egy kerékpárral szexelt.


Daily Mail

Miért fogynak az emberek a templomokból?

Nemrég egy elég durva, de nagyon tanulságos történetet hallottam.
Ismerek egy kislányt, aki korábban szorgalmas templombajáró volt. Mikor egy kicsit nagyobbacska lett, már nem akart odamenni. Anyukája megkérdezte, miért? A kislány válasza: Mert az a pap … csak a pokolról tud beszélni.
Képzeljük el a következő szituációt: Van egy édesapa. Egész héten a munkahelyén gürcöl. Otthon összeveszett az asszonnyal, a gyerekkel is baj van. A munkahelyen leépítés van és fél, hogy elbocsátják. A számlákat is ki kellene fizetni, de még nem tudja, hogyan. Elmegy a templomba és ott a pokolról és az örök büntetésről hall. Mit fog tenni? Valószínűleg többet nem megy templomba.
Gyakran mondják a templomokból hiányzó emberekre, hogy ez az országos átlag. De ez nem igaz. Név nélkül említenék egy papot (Balassagyarmat plébánosa), akinek dugig van a temploma. Mert a szeretetről beszél. Habár néha máskét fogalmaznák, általában mindig a szeretet Istenéről beszél. Akiről Jézus is. Az interneten több beszéde megtalálható.
Az embereknek nem az Egyházzal van bajuk, hanem a rossz prédikációkkal. Kérek minden paptestvéremet, hogy a szerető és ne a büntető Istenről beszéljenek. A pokolról vagy a bűnről maximum úgy, hogy hogyan kell azt elkerülni. És ne feledjék: Jézus a bűnt betegségnek nevezte, amit gyógyítani kell és nem büntetni!

http://jezus.ingyenblog.hu/miert-fogynak-az-emberek-a-templomokbol.blog