2022. április 30., szombat

A biológiai hadviselés betegséget fog okozni

Szent Mihály arkangyal üzenete - A tömegpusztító fegyverek óriási szenvedést okoznak ?? Shelley Anna, 2022. április 29

Legyen rajtatok az áldások, amelyek Urunk és Megváltónk, Jézus Krisztusunk Szentséges Szívéből fakadnak. Isten népe, óvd szemedet és füledet a fenevad szájából jövő csalástól. Ne hagyd magad beleavatkozni a démonok tanaiba, amelyek megrontották az egyházat. Mindenki egy világvallás alá fog tartozni. Jézus Krisztus, a mi Urunk és Megváltónk Szentséges Szíve az egyetlen menedéked. Az éhezés és az élelmiszerhiány súlyosbodni fog, mivel a növényeket a tüzek emésztik. Készítse elő készleteit úgy, hogy Urunkban és Megváltónkban bízza szükségleteit. A háborúk és a háborúkról szóló pletykák fokozódnak, és nukleáris konfliktushoz (fenyegetéshez) fognak vezetni. Tömegpusztító fegyvereket bocsátottak ki, amelyek nagy szenvedést fognak okozni az emberiségnek. Isten népe, ha a lét fájdalmai felerősödnek, a jel látható lesz az egész emberiség számára, minden térd meghajol, és minden nyelv megvallja, hogy Jézus Krisztus az Úr! Sötétség borul az emberiségre, felemészti a gonoszokat. Minden, ami nincs Jézus Szentséges Szívének szentelve, el fog emészteni egy sötétségben, amely megszűnik létezni. A hívek áldott gyertyái nem alszanak ki, hanem fényesen égnek biztonságos otthonukban. Készítsetek elő minden hittételt, amely felkészíti szíveteket a sötétség napjaira. Értékeld őrangyalaidat, akik vigyáznak rád. Kész vagyok angyalok sokaságával együtt megvédeni benneteket az ördög gonoszsága és csapdái ellen, akinek napjai meg vannak számlálva.

Mária üzenete: A biológiai hadviselés betegséget fog okozni | Anna Shelley 2022. április 29.

Gyermekeim, fogadjátok Fiam áldásait, amelyek az Ő Szent Szívéből fakadnak. A biológiai hadviselés szennyezést okoz a levegőben, ami betegségekkel fogja érinteni az emberiséget, magas lázat és letargiát okozva. Továbbra is használjon mennyei gyógyszereket a fertőzés kivédésére. Továbbra is imádkozzatok szent rózsafüzéremért, amely elvezet benneteket Fiamhoz. Fiam békéje uralkodjon szívetekben. A társadalmi zavargások kicsúsznak az irányítás alól, és hamarosan a világ minden nemzetének minden határán megjelennek a hadüzenetek. Készítsen kellékeket, bízva Fiamban az Ön igényei szerint. Az élelmiszerhiány jelentősen növekedni fog, mivel a növényeket a tűz emészti fel. Gyermekeim, jöjjetek köpenyem alá, és maradjatok Fiam Szentséges Szíve határain belül, ahol védve lesztek az emberiséget hamarosan érő szerencsétlenségektől. Gyermekeim, mindig emlékezz az ígéretemre, és imáitok folytassák szakadatlanul. Köszönöm, hogy válaszolt hívásomra. Szerető Édesanyád.

Irgalmasságom bőségesen árad

 

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. április 1

Maradjon közel az Úrhoz, jobban, mint valaha

Reggel általában megadom az aznapi imaáldozataimat. Imáimat az Úrangyalával kezdem, és családomat és barátaimat naponta Mária Szeplőtelen Szívének szentelem.

Ma reggel az Úrangyala alatt hirtelen megjelent Jézus Urunk, és így szólt: „Emlékeztetlek benneteket, hogy ezentúl maradjatok nagyon közel Hozzám. Tudod, hogy mindannyian imádkoztok Hozzám, és közel maradtok Hozzám, de mostantól azt akarom, hogy mindannyian még közelebb legyetek Hozzám, mint valaha."

„Azért jöttem, hogy elmondjam, sok gonosz dolgot terveznek az emberiségnek, hogy ártsanak nekik. Erős hittel és oltalmammal kell rendelkezned, mert csak így tudsz túlélni."

Urunk Jézus, boríts be minket Legdrágább Véreddel, hogy semmi se árthasson nekünk.

[Lásd a weboldalt: http://valentina-sydneyseer.com.au/1-april-2022/ ]

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. április 8

Egy lélek mélyen szenved a kapzsiság és a materializmus miatt

Éjfél után, mint a legtöbb éjszaka, a szobám ismét tele volt lelkekkel. Elviselhetetlen fájdalmat szenvedtem a lábamban a Szent Lelkekért.

Megjött az angyal. Incselkedve azt mondta: „A lábad most univerzális! Mindenki a lábadat akarja."

Azt mondtam: „Univerzális? Ez vicces."

Az angyal azt mondta: Gyere velem.

Elmentünk a Purgatóriumba, ahol az angyal megmutatta, mit kell tisztítanom. Sok halott levelet láttam egy fáról. Ezek a levelek olyan lelkeket képviselnek, amelyek szárazak, teljesen kiszáradtak. Tisztítottam ezeket a száraz leveleket, de nagyon makacsok voltak, hogy nem tudtam leszedni.

Hirtelen mellém állt az angyal, és azt mondta: „Figyelj! Mutatok neked valamit; a világ kapzsisága! Soha nem adják fel, és néhány lélek itt így szenved.”

Egyszer csak egy mező jelent meg előttem, teljesen barna, száraz fűtől. Ezen a mezőn láttam a legnagyobb kövér disznót! Még soha nem láttam ekkora disznót. Akkora volt, mint egy elefánt. Sötétbarna volt, nagy fekete foltokkal. Néztem, ahogy a disznó többször is kihúzza a pofájával a száraz fű csomóit, majd azonnal kidobja őket.

Felkiáltottam: „Ez egy disznó! Mit keres egy disznó a Purgatóriumban?

Az angyal azt mondta: „Az a kövér disznó egy személy. Nagyon kapzsi. A kövérség a kapzsiságot jelképezi. Minél több volt az emberben, annál többet akart, és most annyit kell szenvednie. Ezért mutatok meg nektek – annyi anyagi dolgot, de nem eleget, nem eleget, nem eleget! Egyre több és több és több! Azt hinné az ember, hogy felrobban! De nulla a lelki, teljes szárazságban!”

A disznó nem tudott beszélni, csak morgó hangokat hallatott. Ez volt a büntetése.

Az angyal azt mondta: „A purgatóriumban Isten megbünteti az embereket. Isten nem akarta pokolra ítélni, mert nem követett el igazán súlyos vétket, hanem megbüntette, hogy megmutassa neki, olyan, mint egy kövér állat.”

„Valentina, rajtad múlik, hogy segítesz” – mondta az angyal.

Gondoltam, nem csoda, hogy szenvedek. Azt mondtam az angyalnak: Igen, rosszat tesznek a földön, és nem ismernek, de kritizálnak, de amikor eljön a pillanat, segítséget akarnak.

Az angyal így szólt: „Ez azért van, mert megvan a kegyelem, hogy segíts, és te vigasztalod Urunkat. Rajtad múlik."

„Az emberek materialisták és kapzsiak lettek, és nem akarják megismerni Istent. És ez az egész világon így van. Amikor váratlanul vagy hirtelen meghalnak háborúban vagy balesetben, akkor Isten az, aki megmutatja nekik az igazságot és az ítéletet” – mondta az angyal.

Uram, legyen irgalmas mindegyikükhöz.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/8-april-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. április 10

Virágvasárnap

A foltok a templom padlóján

Ma a szentmisén, a felszenteléskor észrevettem egy kisfiút az Oltár körül. Azt gondoltam magamban: "Honnan jön a kisbaba?" Aztán rájöttem, hogy ez egy látomás, amit Urunk adott nekem. Néztem, ahogy a kisfiú Jézus leszáll az oltárról. Szőke, hullámos haja volt, és teljesen fehérbe volt öltözve. Valamit tartott a kezében, amit éppen úgy nyalott, ahogyan egy babát látnál; azonban nem tudtam, mi az. Láttam a virágvasárnapot jelképező oltár körül minden zöldet.

Ahogy néztem, ahogy Jézus baba a templom padlóján sétál, piszkos nyomokat vettem észre a padlón, hasonlóan ahhoz, amikor leejtünk egy fügét vagy gyümölcsdarabot, rálépünk és összetörjük. A foltok olyan vastagok és ragacsosak voltak.

Azt gondoltam magamban: Ó, Istenem, az emberek szentáldozásra mennek, és minderre rálépnek; ki fogja megtisztítani az egészet? A látomás olyan valóságos volt.

A kis Jézus végigsétált a piszkos nyomok ösvényén, majd felém fordult, és szent arcán könnyek csorogtak le, és a foltok felé mutatott, és így szólt: „Vigyázz, a bűn nyoma. Azért mutatom meg ezt, mert ma nagyon megsértődöm és szentségtörés lesz. Sok ember jön majd tele be nem vallott bűnnel, nem csak ebben a gyülekezetben, hanem minden más gyülekezetben, hogy befogadják Testemet. Egyesek halálos bűnnel, mert soha nem gyóntak. Nem ismerik Testem értékét, és annyira megbántanak Engem. A foltok nem csak ebben a gyülekezetben, hanem minden más templomban is a bűnöket képviselik, és a papok nem beszélnek róla. Nem mondják az embereknek, hogy térjenek meg, és azt sem mondják nekik, hogy ne jöjjenek az Oltárhoz, hogy befogadjanak Engem. Mennyit szenvedek!"

A bűnt jelképező szennynyom az oltártól, ahol a szentáldozást osztják, a kápolnában lévő Tabernákulumig vezet.

A könnyek úgy folytak le Urunk Szép Arcán, mint egy kisbaba. Azt mondta: „A bűn nyoma, amely eljön, hogy befogadjon Engem egy ilyen nagy ünnepen. Nincs bűnbánat!”

Sírtam és olyan érzelmes lettem, ahogy néztem Urunkat. Urunk ezután elment, és visszament a Tabernákulumba.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/10-april-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. április 13

Krizma mise

A pásztorokért, szeretett fiaimért, papokért és püspökökért, akik engem szolgálnak

A krisztus mise alatt Jézus Urunk eljött, és arra kért, hogy ajánljak fel mindenkit a templomban, különösen papjait és püspökeit. Azt mondta: „Ők a legnagyobb gondom. Nem mindegyik, aki jelen van ezen a krimimisén, igaz számomra. Vannak, akik igen és vannak, akik nem. Vannak, akik tetszenek nekem, és vannak, akik nem.

„Valentina, azt akarom, hogy gondoljon papjaimra és püspökeimre, a világ számos helyén és templomában. Nagyon lényeges dolog, hogy idehoztalak ma este, hogy közbenjárhass értük, és kérj Engem arra a napra, amikor elém fognak állni, mikor mutatom meg és ítélkezem felettük, hogy még mindig lehessek. irgalmas és megbocsátó Isten mindegyiküknek.”

Azt mondtam: „Uram, de én vagyok a legkevésbé fontos ezeknek az embereknek, ezeknek a papoknak. Nem is ismernek Engem."

Jézus Urunk mosolyogva így szólt: „Valentina, a legfontosabbak a közted és köztem lévő rejtett titkok. Csak ez számít. De egy napon minden feltárul előttük; mindegyikük profitál majd a felajánlásaidból és imáidból. Nagyon hálásak lesznek, hogy segítettél nekik.”

Azt mondtam: „Uram, Jézus légy irgalmas minden papodhoz és püspöködhöz, add meg nekik különös kegyelmedet, hogy szeressenek Téged, szolgáljanak és hűségesek legyenek hozzád.”

A mai napon nem voltam biztos benne, hogy a rossz idő miatt elmegyek-e a krimimisére. Ezért úgy döntöttem, hogy inkább otthon fogom imádkozni.

Hirtelen megjelent Urunk, miközben az Isteni Irgalmasság imáit imádkoztam. Mély aggodalommal a hangjában így szólt: – Úgy érted, nem mész?

„Azt akarom, hogy menj el, mert nagyon fontos, hogy minden papomat és püspökömet felajánljam ezen a krimimisén.”

Azt mondtam: „Jaj, Uram, ha a te szent akaratod, hogy elmenjek, megteszem, amit kérsz tőlem.”

Köszönöm, Uram Jézus, kegyelmedet és irgalmadat.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/13-april-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. április 17

húsvét vasárnap

A lelkek folyamatosan jönnek a szobámba

A lelkek folyamatosan jönnek. Gondoltam, most, hogy húsvét van, tartok egy kis szünetet, de nem.

Hajnali fél fél körül járt az idő. A szobámba érkező lelkek sírtak, és olyan nyelveken beszéltek, amelyeket nem értettem. Még gyerekeket is hallottam sírni. Könyörögtek és sírtak.

A hálószobámban is sok angyalt láttam. Az angyalok azt mondták: „A jelenlétedben az emberek azt hiszik, hogy automatikusan meggyógyulnak. Azt hiszik, hogy megszabadulnak az átélt fájdalomtól. Imádkozz értük, és ajánld fel őket a mi Urunk Jézusnak, hogy megkönyörüljön ezeken az embereken.”

Később reggel az angyal elvitt egy helyre a Purgatóriumban, ahol láttam, hogy lelkek feküdtek a kórházi ágyakon – ez azt jelenti, hogy a lelkek nagyon betegek. És ezt gyakran látom. Betegek, mert nem volt idejük megtérni. Nem rossz emberek, de egy kicsit hosszabb tisztításra van szükségük.

Ezeknek a lelkeknek sok felajánlásra és imára van szükségük, hogy meggyógyítsák őket azért, amit a földön tettek.

Ma felajánlottam őket a templomban a szentmise alatt, és továbbra is imádkoztam tőlük, és rózsafüzért imádkoztam. Lassan haladnak.

Urunk azt mondta nekem, hogy húsvétra sok lélek ment a mennybe.

Azt mondta: „Megnyitom a mennyországot húsvétra, de nem mindegyiküknek. Sokan még mindig megmaradtak, mert még nincsenek megtisztítva.”

A szentmise alatt Urunk a legszebb ragyogó fehérben jelent meg, és boldog volt.

Jézus Urunk ezt mondta: „Lásd, tanúja voltál feltámadásomnak. Valóban feltámadtam, és élek. Hirdesd ezt a népnek."

„De sokak számára még mindig halott vagyok. Nem hisznek Bennem, és elutasítanak Engem. Nem hisznek többé Bennem, az én igazi feltámadásomban, és abban, hogy én vagyok az Isten.”

„Még mindig nagyon megbánt a világ. Imádkozz, hogy eljöjjenek elismerni az igazi igaz Istent, és hogy én vagyok a felelős mindenért.”

Azt mondtam: „Gyönyörűnek kell lennie ma a mennyben. Az egész mennyország örvendez és magasztal Téged dicsőségedért.”

Az Úr Jézus nem szenved többé, hanem azért szenved, mert mi a földön megbántjuk Őt.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/17-april-2022/ ]


2. üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. április 17

húsvét vasárnap

Mérgező levegőt lélegzünk

A Boldogságos Anya ma reggel öt óra körül megjelent, oly alázatosan, és így szólt: „Dicsértessék az Úr Jézus. Isten, az Atya küldött engem, hogy figyelmeztesselek, és elmondjam, hogy mindannyian mérgező levegőt szívtok. Nagyon sok méreganyag van a levegőben, és ez nagyon káros a tüdejére és az egészségére. Megpróbálnak elpusztítani téged. Meg akarnak ölni."

„Most a világon olyan rossz. Folyamatosan azt tervezik, hogy ártanak neked. Tehát imádkozzatok, bízzatok Fiamban, és közeledjetek hozzá, hogy megvédhessen benneteket."

Megkérdeztem: „De kik ezek az emberek?”

A Boldogságos Anya azt mondta: „Most a világon mindenhol vannak gonosz emberek. Megpróbálnak rosszat tenni saját népükkel. Imádkozz, imádkozz és légy óvatos."

Azt mondtam: „Áldott Anya, nem csoda, hogy köhögök, ez a száraz köhögés, ami éjszaka elkap. nem tudom megérteni.”

Elmosolyodott, és azt mondta: „Igen, mert hatással van a tüdejére. Ezért imádkozzatok, és bízzatok Fiamban, Jézusban."

Sírtam, amikor a Boldogságos Anya ezt mondta nekem. Azt mondtam neki: „Boldog Anyám, nagyon hálás vagyok az Atyaistennek, hogy Ő itt aggódik értünk, és gondol ránk.”

„Természetesen gondol rád. Nagyon szeret titeket gyerekek. Nagyon aggódik érted. Ezért küldött engem – mondta.

Azt mondtam: „De mit tehetünk? Itt nem tehetünk semmit.”

Azt mondta: „Mit tehetsz? Imádkozhatsz! Az ima az egyetlen út.”

Köszönöm, Szűzanya, hogy eljöttél, hogy figyelmeztess minket. Kérlek, imádkozz értünk és védj meg minket.

Később a templomban, a szentmise alatt arra gondoltam, mit mondott nekem reggel a Boldogságos Anyánk. Urunk azt mondta nekem: „Csak várj még egy kicsit, és mindent megteszek, hogy megtisztítsam a világot, és az szép lesz. Újra fellélegezhetsz; bármit megtehetsz, de ez egyelőre még sok szenvedés.”

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/17-april-2022-2/ ]

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. április 20

A Názáreti Szent Család meglátogatja

Éjfél felé járt az idő, és befejeztem az imáimat, amikor hirtelen megláttam ezt az erős fényt, ami folyamatosan megjelent.

A Boldogságos Anya ekkor hirtelen megjelent a kisfiú Jézussal és Szent Józseffel. Názáreti Szent Családként jöttek egy angyal kíséretében.

A Boldogságos Anya elmosolyodott, és így szólt: „Gondoltuk, aztán azt mondtuk, menjünk és látogassuk meg Valentinát .”

Azt mondtam: „Ó, Szűzanya, micsoda gyönyörű meglepetés!”

„Azért jöttünk, hogy vigasztaljunk, mert sok szenvedést szenvedtél a nagyböjtben. Mivel még húsvétban vagyunk, úgy gondoltuk, hogy megosztunk veletek valamit.”

Azt mondtam: „Ó, köszönöm, Szűzanya!”

Lélekben azon kaptuk magunkat, hogy az étkezőasztalom körül állunk a konyhában, Boldogasszony, Szent József, a kisfiú Jézus és én.

Jézus csupa fehérben volt, Szent József elegánsan öltözött, míg a Boldogságos Anya egy gyönyörű, hosszú, fehér ruhában, mely ropogós anyagból készült. A ruháját egy nagyon halványkék kendő borította, amely finoman omlott a földre, a haját fedő fehér mantillát viselt, ami passzolt a ruhájához.

Azt mondtam: "Ó, áldott Anya, fel kell ajánlanom neked valamit."

Anélkül, hogy bármit is tettem volna a vendégeimnek, egy hosszú kenyér jelent meg az asztalon, mint egy bécsi kenyér, körülbelül fél méter hosszú. A kenyér mellett egy gyönyörű fehér tál volt, mint egy tálcsésze. Ebben az ételben volt a vörösbor. Piros volt, de nem túl sötét.

Szűzanya azt mondta: „Szeretnénk, ha részt vennél velünk ezen a lakomán.

Ez a mi Urunk Jézus drága vérét és testét jelképezi.”

– Ó – mondtam –, áldott anya, olyan boldog vagyok.

Elkezdtük felvágni a kenyeret és megosztani. Megosztottunk néhány darabot.

Azt mondtam: „Boldog Anya, mit csináljak a többivel?”

„Vegyél néhányat, a többit oszd meg másokkal” – mondta.

A Szent Család sokáig itt maradt.

A kenyér Isten Igéjét jelképezi. A szentáldozásban befogadjuk Krisztus testét, amely táplál minket, és amikor megosztjuk az emberekkel Urunk Szent Igéjét, akkor tápláljuk őket. Tápláljuk a szellemüket. A Drága Vér megvéd minket, és lemossa bűneinket.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/20-april-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. április 22

A testem szét van szakadva

Ma reggel, miközben imádkoztam, egy angyal vitt el egy olyan helyre, ahol még soha nem láttam.

Az angyal azt mondta: „Urunk azt akarja, hogy valaminek legyél tanúja, aminek még soha nem voltál tanúja.”

Hirtelen egy udvaron találtuk magunkat, és előttünk egy nagy épület volt, amely úgy nézett ki, mint egy raktár. Jó néhány embert láttam mozogni ezen az udvaron. Kezdetben azt hittem, ez a hely valahol a Purgatóriumban lehet, de nem így volt.

Az angyal és én hirtelen megálltunk, miközben láttuk, hogy egy ember ágakat vág le egy fáról. A fa közepes magasságú volt, akkora, mint egy nagyon nagy cserje, és sok-sok ága volt, rajta sötét termések. Gondoltam megkóstolnám a gyümölcsöt.

Az angyal azonnal így szólt: „Nem! Ne kóstold meg! Ez egy keserű gyümölcs."

Miközben a férfi nagyon éles fűrésszel vágta az ágakat, az emberek lassan gyülekezni kezdtek a fa körül. Elkezdték szedegetni az ágakat, amik elég vastagok voltak, és sok volt belőlük. Hordták a frissen vágott ágakat, és bedobták a nagy épület nyílásába. Úgy nézett ki, mint egy raktár ezen ágak ártalmatlanítására és újrahasznosítására.

Hirtelen a mi Urunk Jézus érkezett ezek közé az emberek közé. Hat-hét éves kisfiúként jött. Sikoltott, sírt és sírt, miközben nézte, mi történik a fával.

Azt mondta az embereknek: „Nem! Ne vágd le őket! Ne vágd le, ne dobd ki! Bántasz. Széttépted a Testemet."

Felsikoltott: „Egységet akarok, hogy minden egyben legyen, nem pedig elkülönülést. Ez az én egyházam."

„Egy hitet alapítottam, egy húsvétot, ez az Egyházam. Csak akkor gyógyítanád meg Sebeimet és Testemet. Egységet akarok. Csak akkor gyógyulok meg, amikor eljön az egység” – kiáltotta.

A fa Krisztus testét jelképezi, az ágak pedig az egyházat és az embereket.

Ahogy néztem ezt a fájdalmas jelenetet, a mi Urunk Jézus megadta nekem, hogy megértsem, milyen fájdalmas ez Neki. Kiáltozott, mert olyan volt, mintha levágták volna karjait és lábait szent testéről. Széttépték Szent Testét.

Soha nem láttam még Urunkat ennyire sikoltozni. Minden alkalommal egyre hangosabban sikoltozott: „Nem! Ne vágd le őket! Ne dobd ki őket."

Urunk úgy jött, mint egy kisgyermek, aki sír és sír. Nagyon fáj neki ez a megosztottság az Egyházban. Nem engedelmeskednek Urunknak. Fogalmuk sincs, hogyan sértik meg Őt. Ha látnák, hogyan szenved, megvigasztalnák és egyesülnének.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/22-april-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. április 23

A gyötrelmes fájdalom, amelyet ez a háború okoz Urunknak

Délután fél három felé járt az idő, amikor elkezdtem imádkozni az Isteni Irgalmasság Chapletjéhez. Amíg imádkoztam, hirtelen megjelent a mi Urunk Jézus.

Azt mondta: „Tudod, hogy Putyin jelenleg annyi fájdalmat okoz nekem? nem a Töviskoronámmal, amit olyan elviselhetetlenül fájdalmas szenvedésem során kaptam, amin keresztülmentem, de ő most közvetlenül az én Szent Szívemhez fájdalmat okoz, ami annyira fájdalmas. Brutális gyilkosságaival és azzal a pusztítással, amit ártatlan emberekkel és kisgyermekekkel végez.”

„Imádkozzatok Irgalmasságomért, és imádkozzatok, hogy Irgalmasságommal béke szálljon le. Így fogsz vigasztalni.”

Uram, irgalmazz az egész világnak.

Aztán volt egy látomásom. Hirtelen megjelent az angyal, és azon kaptuk magunkat, hogy ezen a völgyön keresztül sétálunk, _egy gyönyörű egyenes úton, mint egy sikátor, melyet bal és jobb oldalon is fák szegélyeztek.

Ezután ennek a nagyon hosszú útnak egy másik szakaszához érkeztünk; mérföldeken át ment. A fák itt mind leégtek, szénfeketék, mintha elégették volna őket. Már csak a magas tuskók maradtak az út két oldalán.

Azt mondtam az angyalnak: „Mit jelképez mindez? Nagyon lehangolóan néz ki.”

Az angyal így válaszolt: Megmutatom.

„Sétálsz a Halál Völgyén. Ebben a háborúban, ha Oroszország úgy dönt, hogy rakétát, az atomrakétát indít, az fog történni. Ez nem csak a fákkal és a természettel fog megtörténni, hanem az emberekkel is. És ez bármikor megtörténhet."

"Ez azt is jelzi, hogy ha ez megtörténik, sok ember bűnbánat nélkül hal meg, és a lelkük is száraz lesz, és fekete lesz, mint a farönkök, Isten nélkül."

Azt mondtam: "Ó, ez szörnyű."

Az angyal azt mondta: „Valentina, hirdesd Isten Irgalmát, amíg még tudod. Mondd meg az embereknek, hogy térjenek meg, béküljenek ki Istennel, és változtassák meg életmódjukat, mert ezek a dolgok mind megtörténhetnek. Imádkozzatok, hogy Urunk tegye ide Mindenható Kezét, hogy megállítsa ezt, mert meg akarják tenni."

Ez a hely mindig is olyan lehangoló volt. Teljes pusztaság volt, akárcsak egy terület bombázása után, és minden, ami maradt, elégetett. Itt már csak a fatuskók maradtak, amelyek teljesen feketén emelkedtek ki a földből.

A fák biztosan gyönyörűek voltak, amikor buja zöldek voltak. A gyönyörű magas fák sikátora, és egy gyönyörű út, aztán mindent elégettek. Olyan időket élünk, amikor mindent természetesnek veszünk. Imádkoznunk kell a világért, és Urunk közbelépéséért.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/23-april-2022/ ]

1. üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. április 24

Isteni Irgalmasság vasárnapja: Irgalmasságom bőségesen árad

A ma tizenegy órai nagymise alatt Jézus Urunk eljött, és így szólt: „Valentina, gyermekem, szeretném, ha minden lelket nekem ajánlanál fel a Purgatóriumban. Ajánld fel nekem a betegeket, a haldoklókat, az elnyomottakat, a nem hívőket. Ajánld fel nekem a fiatalokat és a gyerekeket, mert ők a legnagyobb gondom. Sok fiatal a pusztulás felé vezető úton van, és ez összetöri Szent Szívemet.”

„Azt akarom, hogy ajánld fel nekem azokat az embereket, akik börtönben vannak. Nem sokan imádkoznak értük, és nem is gondolnak rájuk. Ne zárj ki senkit, míg Irgalmasságom bőségesen árad mindenkire.”

„Sok ember egyáltalán nem változik. Mindazzal, amit öntök, annyi kegyelem és irgalom mellett, szívük kemény, mint a szikla. Nem fogadják el őket, és az Én kegyelmeim és irgalmasságom visszhangzik hozzám a Mennybe. Elszomorít, mert Szent Szívem tele van fájdalommal.”

„Az embereknek sokkal nagyobb mértékben kellene tisztelniük Irgalmasságomat, ahelyett, hogy Engem megsértenének. Most Irgalmam bőségesen árad a földre, de azt is szeretném elmondani nektek, hogy egy napon Irgalmasságom megáll, és kimerül, és nagyon sajnálni fogjátok, hogy nem hallgattok rám."

Az Atyaisten azt mondta: „Rossz időket élsz, de nagyon kiváltságos vagy, hogy átélheted ezt az időszakot, mert sok kegyelmet kapsz. Sok mennyei szent szeretné, ha itt lenne a földön, hogy átélje ezeket az időket, mert ez a világnak adott különleges Kegy időszaka. Értékeljétek ezt, gyermekeim, és legyetek hálásak és hálásak."

A Kellyville- i Our Lady of the Rózsafüzér Templomban vasárnap három órai szentmise alatt az Úr Jézus beszélt és így szólt a templomban: „Ma Isteni Irgalmasságom bőségesen árad gyermekeimre a földön. Azt akarom mondani, hogy ezen a napon sok lélek érkezik a mennybe.

„Azt is szeretném elmondani, hogy a mennyben sok különleges kegyelem adatik a szent lelkeknek. Magasabbra emelik és jutalmazzák őket.”

Azt mondtam: „Uram, Jézus, ez olyan gyönyörű. Olyan jó Isten vagy. Dicsérlek és szeretlek minden jóságodért és kegyelmedért, és mindenért, amit teszel."

Elmosolyodott, és így szólt: „Valentina, ezen a napon, ha az emberek részt vesznek az Isteni Irgalmasság szentmisén három órakor és megvallják bűneiket, és amikor közelednek, hogy szentáldozásban fogadjanak, ha saját szemükkel látnák, a kegyelmeket, amelyeket kapnak, sokkal mélyebben értékelnék Irgalmasságomat.”

„Ebben a pillanatban a Mennyország minden Kapuja nyitva van, és Isteni Irgalmasságom folyóként árad rátok, és ahogy áthaladtok Irgalmasságom Kapuján, abban a pillanatban minden bűnötök megbocsátott. Sokkal mélyebben meg kell köszönnetek és dicsérnetek Engem, és szeretnek Engem, amiért mindezt megteszem, gyermekeim, amiért olyan irgalmas vagyok mindnyájatokhoz” – mondta.

Egy látomásban láttam Urunkat szélesre tárt karral, és az Ő Szentséges Szívéből megnyíltak az árvíz kapui, és Irgalma gyönyörű arany folyó formájában tört ki. Láttam az aranyszínű vizet bőven ömleni. Ez az Ő irgalma, és kiöblíti bűneinket.

Amikor közeledünk, hogy úrvacsorában fogadjuk Jézus Urunkat, az Irgalmasság arany folyóján járunk, és abban a pillanatban minden bűnünk bocsánatot nyer.

Uram Jézus, köszönöm gyönyörű kegyelmeidet, szeretetedet és irgalmadat.

[Lásd a linket: https://valentina-sydneyseer.com.au/24-april-2022/ ]


2. üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. április 24

Isteni Irgalmasság vasárnapja: Az ördög a Szent Kereszt mögött

Ma reggel láttam Jézus Urunkat a megfeszített Szent Kereszten. Láttam, hogy az ördög, ez a szörnyű fekete lény mindig ott van mögötte; a Szent Kereszt mögött. Mindig ott volt, lopva, körbe-körbe járkált, és várta, hogy Urunk feladja-e a szenvedését.

De Ő nem tette. Urunk a végsőkig ellenállt, amíg ki nem vette haldokló lélegzetét. Aztán az ördög eltűnt, mert nem volt több hatalma.

Egész idő alatt settenkedett és várt. Nem félt. Milyen alattomos tőle!

Ugyanúgy, ahogy az ördög is alattomos az emberek körül. Bármilyen kis ürügyet talál arra, hogy félbeszakítson, és bűnre késztessen. Milyen szörnyű lény.

Sokszor készítettem a keresztjelet, hogy az ördög eltűnjön.

Korábban egy másik látomásban az angyal azt is megmutatta, hogyan vár az ördög, de aztán amikor Urunk utolsó lélegzetét vette, végül kihalt és meghalt, az ördög sikoltozott és üvöltött, és mérges volt, mert veszített.

[Lásd a linket: https://valentina-sydneyseer.com.au/24-april-2022-2/


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. április 29

A Cenacle Rózsafüzér imacsoport és az összes imacsoport számára

A Cenacle Rózsafüzér alatt Jézus Urunk és Szűz Mária, Szűz Mária eljött és jelen volt az imáknál.

Mindketten mosolyogtak, és a mi Urunk Jézus így szólt: „Azért jöttünk, hogy elmondjuk nektek, hogy az imacsoportotok sokkal erősebbé válik. Ez mindnyájatoknak adott kegyelem. Értékeljen minden egyes alkalommal, amikor összejön, mert ez nem lesz mindig könnyű. Gyorsan alakulnak a dolgok, és még a gyülekezetekben is sok változás fog bekövetkezni. Még jobban elnyomnak, és azt mondják, hogy az ima már nem fontos és nem szükséges .”

„Imádkozz most, amíg még köztetek van Kegyelmem és erős jelenlétem.”

A Boldogságos Anya azt mondta: „Gyermekeim, ne veszítsétek el a reményt. Folytassa az imádkozást. Imádkozz a nem hívőkért és a világért. Gyermekeim, ez az utolsó harc a jó és a rossz között. Imádkozzatok gyermekeim mindenütt, hogy a gonosz legyőzze. Fiam a béke gyönyörű uralmát készíti elő, amely hamarosan eljön és leszáll a földre. Mindannyiótokat szeretünk, áldunk benneteket, és soha nem hagyunk el benneteket. Mindig jelen vagyunk, amikor imádkozol.”

Urunk mindig jön, hogy bátorítson bennünket, vagyis hogy bátorságot adjon, hogy eljöjjünk az imacsoportba.

Köszönjük, Urunk Jézus és Boldogságos Szűz Mária, Legszentebb, kérünk, oltalmazz minket.

[Lásd a linket: https://valentina-sydneyseer.com.au/29-april-2022/ ]