2021. NOVEMBER 30. KEDD
Változások jönnek.
"A gyermekeim nem állnak készen az életükbe bekövetkező változásokra. Nem állsz készen arra, amit a kormányod tervez. Nem állsz készen a vigaszaid elvesztésére, vagy a nehéz helyzetek üldöztetése rád kényszerít.
Gyerekek, kiáltsatok hozzám, hogy segítsek nektek ebben az időben. Annyi minden tart feléd, amiről fogalmad sincs.
Tartsd rajtam a szemed."

URUNK JÉZUS KRISZTUS ÜZENETE GLYNDA LOMAXNAK
2021. DECEMBER 2., CSÜTÖRTÖK
Egy nemzet szétszedése.
"Gyermekeim Amerikában, kemény idővel néztek szembe. Hamarosan tanúi lesztek egy nemzet szétszedésének. A gonoszoknak, ellenségemnek hatalma van a te földeden, van egy terve, hogy elpusztítson mindent, ami az én nevemet viseli a földön, és ez a te nemzetedben fog elkezdődni Ennek a tervnek nincs happy endje, és mivel Amerika nemzete az én ítélőképességem alatt áll, nem állíthatom meg neked.
Az alapoknál fognak kezdeni. Azok az alapok, amelyek rám épültek, amelyek Amerika áldásait hozták, ki fogják húzni alóla. És amikor az alapjai összetörnek, el fog bukni.
El fog esni, és ahogy elesik, az ellenségei berohannak. A hatalmon lévők tisztában vannak a tervekkel, hogy elpusztítsák őt anélkül, de hisznek benne, hogy még mindig belülről fognak hatalmi Egyesével fogom eltávolítani őket. Látni fogod, hogy ez megtörténik.
Imádkozzatok, gyerekek. Imádkozzatok kegyelemért magatokon és családjaitokon. Képes vagyok megáldani téged, még az ellenségeid fogságában is. Nem áldottam meg a szolgámat, Dánielt? Hát nem áldottam meg barátait, akiket Nabukodonozor a tüzes kemencébe vetett?
Imádkozz kegyelemért és szívességért. Legyetek tanúi mindennek, amit tudtok ebben az időben, mert hamarosan életetekkel fogtok fizetni azért, hogy az Én Nevemet szóljátok, oly nagy az ellenségem gyűlölete az Én népem iránt. Ne félj, mert gyorsan elhozlak a földről, és nagy megtiszteltetésben részesülsz mindazért, amit elviselsz az én nevemért.
Mindig veled vagyok. Ne bánkódj, ami elveszett a világodban, mert a föld nem az otthonod, és amit itt készítettem neked, sokkal nagyobb."

URUNK JÉZUS KRISZTUS ÜZENETE GLYNDA LOMAXNAK
2021. DECEMBER 3., PÉNTEK
Nincs több maradás.
"Azok az idők, melyekben a gyermekeim élnek a földön, szörnyűek. Gyermekeim, gyorsan közeledik a vég. Nem adok több maradást ebben, bár sokan kértétek. Készülj fel most arra, ami jön, mert minden erődre szükség lesz, hogy kibírd azt bármikor. "
MEGJEGYZÉS: Maradása=Bírósági végzés végrehajtásának megmaradása.
"Sok gyermekem nem hiszi el, hogy otthonnak hívják őket, mégis igaz. Elmondtam, és hamarosan jövök, hogy összegyűjtsem magamnak a menyasszonyomat, és hazavigyem magammal.
A föld népe nagyon fog gyászolni, amikor ezt teszem, mivel nem imádtak és nem szolgáltak Engem, és ott maradnak, hogy elszenvedjék a nyomorúság tragédiáit.
Ne találjanak meg köztük most játszva, gyermekeim. Mondtam, hogy nincs több idő játékra. Minden, amit mondtam neked, ebben az időben történik a szemed előtt. Az egész Mennyország várja, hogy megérkezz az új otthonodba. "

URUNK JÉZUS KRISZTUS ÜZENETE GLYNDA LOMAXNAK
2021. DECEMBER 4. SZOMBAT
A szétválasztás ideje - ÚJRAKÉSZÍTÉS
2017. október 24., kedd
A szétválasztás ideje.
"Gyermekeim, veszélyes időket éltek. Az elválás idejében élsz, és ez most történik.
Elmondtam neked a fény és a sötétség növekedését. Azok az én fényem átragyog, egyre nagyobb fényben. Aki még mindig magához öleli bűnét, a sötétség növekszik, és hamarosan már nem tudja elrejteni a sötétséget belül.
Nézz magadra, és látni fogod a büszkeség növekedését, a bujaság és a perverzió növekedését, nő a házasságtörés, a gyilkosságok és a lopás. Látni fogod a jó növekedését is, amit az én népem művel. Ezek a dolgok tovább fognak növekedni minden dolgok végezetéig, és ahogy a sötétség növekszik, a világ, amelyben élsz, valóban sötét lesz.
Mindazokkal foglalkozom, akik az enyémnek hívják magukat. Aki jót cselekszik, áldásban zúdulok. Akik a bűnbe és csalásba ragaszkodnak, azokban felgyorsítom a pusztulást. Ők a pusztítást választották, nem én választom helyettük. Mondtam már nektek, hogy a bűn bére a halál. Ha ragaszkodsz a bűnhöz, az most a pusztulásodhoz vezet.
Térjetek meg, amíg még van idő, hogy megkíméljenek ettől a pusztítástól. "

URUNK JÉZUS KRISZTUS ÜZENETE GLYNDA LOMAXNAK
2021. DECEMBER 5., VASÁRNAP
Látni fogod a keresztet - ÚJRAOSZTÁS
2012. október 4., csütörtök
Látni fogod a keresztet.
"A dolgok váratlan irányba fognak menni sokatok életében. Bízz bennem.
Bízz bennem.
Tudom, hova megyünk, és tudom, hogyan juttatlak oda, de meg kell, hogy kapjam az ilyen ügyekben való bizalmadat.
Időnként azt fogod hinni, hogy kisiklottál a célodtól, vagy hogy nem vetted észre az akaratomat. Különösen igaz ez gyermekeim életében, amikor a dolgok nem a megfelelő rend, vagy az én szándékaim és céljaim elképzelése szerint alakulnak, de most azt mondom nektek, gyermekeim, hogy nem mindig tudjátok, vagy nem észleltétek helyesen szándékaimat a Második célok. Mert az én gondolataim magasabbak, mint a te gondolataid, és az én útjaim és szándékaim mindig az én általános királyságom nagyobb javát szolgálják, míg te hajlamos vagy inkább egy-két életre koncentrálni, vagy a saját örömeidre.
Ezekben a végidőkben hatékony harcosokra van szükségem, azokra, akiket valóban próbára tett a tűz, megtisztítva az én magasabb hasznomra. Akik megjárták a nehézségek völgyét, és erősek maradtak mindazzal szemben, amivel találkoztak, akik bátran szólnak az ügyemért, nem pedig félelemben bujkálnak a közvélemény előtt.
Leszel a harcosom? Képes vagy rá? Vagy lenézel másokat, akik másként élnek, mint te? Akiknek a választásai más útra vezették őket, mégis én választom, hogy használjam? Ők is a testvéreid?
Én ítélem meg a szíveket és a gyeplőt, de sok gyermekem még mindig az alapján ítél, amit lát. Nézzetek mélyebben, gyermekeim.
Keress engem abban, amit látsz.
Látni fogod a Keresztet abban, ami belőlem van."

URUNK JÉZUS KRISZTUS ÜZENETE GLYNDA LOMAXNAK
2021. DECEMBER 6. HÉTFŐ
Egyesével.
Gyermekeim, kísértésbe fogtok esni, hogy elbátortalanodjatok abban, aminek tanúi lesztek. Emlékezzetek ezekben a dolgokban, hogy a föld nem az otthonotok, és ez is átmegy az örökkévalóságba.
Ahogy a gonoszok átveszik az irányítást Amerika felett, és elkezdik végrehajtani a végső tervet az én népem ellen, én is végrehajtom az ÉN tervemet ellenük. Egymás után fogom őket elvinni, ahogy magasan ülnek a büszkeség trónján, és pusztulásuk gyorsan és erő nélkül fog jönni. Annyira biztosak magukban, hogy érinthetetlennek hiszik magukat, de nem számoltak el egy hatalmas Istentől, aki mindent lát és mindent tud, és ez lesz a bukásuk.
Nézd meg, ahogy minden gonoszságukat a saját fejükre viszem vissza. Nézd, ahogy eltávolítom őket, egyesével. Nézzétek, gyermekeim, ahogy megbosszulom a gonoszt, amit veletek tettek, amíg még a földön vagytok. Néhányan azok közül, akik csendben dolgoznak ellened a színfalak mögött, azokat is el fogják venni, akikről nem tudtál.
Semmi sem történik a földön, amit ne ismernék, és semmi sem történik szeretett gyermekeimmel, amit ne bosszulnék meg.
Ne ijedj meg attól, amit látsz, mert gyorsan hazatérsz.

URUNK JÉZUS KRISZTUS ÜZENETE GLYNDA LOMAXNAK
2021. DECEMBER 7. KEDD
Az utolsó kis idő hátra van.
"Mit találok, ha visszatérek a földre a menyasszonyomért? Megtalállak majd, hogy figyelsz és imádkozol? Vagy csak pazarolsz és játszol?
Gyermekeim, szeretném, ha ezt az utolsó kis időt azzal töltenétek, hogy tanúi legyetek mások előtt az értük hozott nagy áldozatomnak. Mondd meg nekik, hogy szeretem őket. Mondd meg nekik, ha most hozzám fordulnak, megmentem őket, és nem maradnak hátra, hogy elszenvedjék a földre érkező szörnyűségeket.
A nagy sötétség ideje közeleg a földre, amiről nem tudsz, és nem akarom, hogy bárki is tanúja legyen annak, mert megtelik mindenféle gonoszsággal. Az elmétek nem tudja felfogni mindazt, ami közeledik, gyermekeim. Ahogy én vagyok minden, ami jó, úgy ellenségem minden gonosz, és gyűlölete minden iránt, amit teremtettem, nagyon nagy.
Használd ki a rád maradt időt az én Királyságomra, mert jutalmad túl lesz minden elképzelhetően, mind a mennyben, mind a földön maradt idődben. "