2008. november 6., csütörtök

2008 – A KIENGESZTELŐDÉS ÉVE – NOVEMBER

”Krisztus nevében kérlek titeket, engesztelődjetek ki Istennel és egymással!”
50. havi imatalálkozó Nagyfaluban, a Szentháromság hegyén
A Szentírásból elmélkedjük át és éljük meg a tanításokat az új Égről és az új Földről. (2 Péter 3; Jelenések 21; Izaiás 65,17 és 66,12)
Havi mottó: „Mi, Új Égre és Új Földre várunk, amely az Igazság otthona.” (2 Péter3,13)
Közös imaszándék: imáinkat, böjtjeinket, jócselekedeteinket és legalább kilenc szentmisét felajánlunk a tisztítótűzben szenvedő szeretteinkért. Bocsánatot kérünk elhunyt hozzátartozóinktól, akiket életükben megbántottunk és megbocsátunk azoknak, akik életükben minket bántottak meg.
Konkrét feladatunk: hetente legalább egyszer elmegyünk a temetőbe, és ott elimádkozzuk az Irgalmasság rózsafüzérét, a tisztítótűzben szenvedő lelkek kiszabadulásáért!
A Szentlélek üzenete 2008 novemberében
„Szeretteim! Jelenleg az előttetek álló Új Ég és Új Föld után szeretnék vágyat kelteni megfásult szívetekben! Örüljetek és teljes szívetekből ujjongjatok, mert az Új Ég és az Új Föld, amit megígértem nektek, meg fog valósúlni még mielőtt e nemzedék elmúlik. A Szentháromság hegyén arra hívlak meg és készitelek fel titeket, hogy az Új Ég alatt és az Új Földön éljetek. Tudnotok kell a jelenlegi világ el fog múlni és virágzó, új Földet fogok adni nektek, ahol isteni Akaratom fog megvalósulni.
Most elmondok nektek néhány dolgot az Új Világról azért, hogy tudjátok, mi után vágyakozzatok.
Az Új Földön a világ újra az élet és a szépség kertjévé fog változni! Az Új Földön szeretet lesz minden ember szívében és az erényeket koronaként fogják viselni. Az Új Jeruzsálemben minden könny le lesz törölve, ott nem lesz gyász, sem jajgatás, sem fájdalom, ami addig rossz volt mindörökké el fog múlni! Az Új Föld tündöklő fényben fog világítani! A jelenlegi halott emberiség, amely többségben énközpontú, szívtelen, anyagias, hitetlen, közömbös, szenvedélyekben fetrengő…, fel fog támadni, és követni fog Engem az Új Földre! Az Új Ég és az Új Föld akkor jön el, amikor Lelkem kiárad mindnyájatokra az Égből! Egyházam meg fog újulni: alázatos, szegény és erős lesz! Az Új Egyház, egyetlen nyáj lesz az egész emberiségből és szeretettel teljes család lesz.
A beköszönő Új Édenkertben teljes életközösségben lesztek a Szentháromsággal, az Angyalokkal, a Szentekkel és mindazokkal a tesvéreitekkel, akik előtetek távoztak el a Földröl! Az Új Időben Szent Angyalaim és Szentjeim fognak táplálni és tanítani titeket. Az Új Ég alatt enyéim Engem fognak dicsőiteni éjjel és nappal. Az Új világban az Ég lehullatja rátok harmatát és felüdít benneteket. Az Új Korszakban tökéletes boldogságban fogtok élni az Égiekkel és szeretteitekkel. Akkor a Mennyország egyesülni fog a Földdel!
Mit tegyetek, és mit ne tegyetek azért, hogy az Új Világ megvalósulását siettesétek?
Az Új Korszak, ami előttetek áll Lelkem ajándéka és a ti bizalommal teljes imáitoknak, böjtjeiteknek, jócselekedeteiteknek, felajánlott szenvedéseiteknek és életeteknek lesz a gyümölcse! Vigyázzatok, mert isteni Leheletem el fogja fújni mindazokat, akik megszomorítják és elfojtják Lelkem megmentő munkáját.
Isten az egész Földet meg fogja tisztítani, miként a tűzben az aranyat szokták, és azután fog egy Új Világ megszületni, amelyben csak a bűnbánók és a szentek fogják jól érezni magukat. Amikor a tisztító tüzemet ki fogom árasztani minden nemzetre, akkor sokak gonoszsága szeretetté változik, megkövesedett szíveteket meglágyítom, és lángra gyújtom, közömbösségeteket buzgóságá formálom segitségetekkel!
Az Új Korszak, amelyet nektek a legnagyobb szeretettel készitünk egybe fog esni a Sátán uralmának a végével és a csatlósainak a vereségével. Legyetek lélekben mindig készen, mert az utolsó idők eseményei egymás után fognak következni! Engedjétek, hogy Lelkem Új Paradicsomkertté tegye a lelketeket, amelyben állandó otthont akarunk késziteni magunknak.
Megáldalak benneteket a szentség ajándékával!!!”
(Az üzeneteket Nagyfaluban, B. M. Éva asszony és Csilik János atya közvetítésével kapjuk!)

Házi feladat novemberre:
TÖREKSZÜNK A LEHETŐ LEGSZEBBEN ÉLNI! EZT AJÁNLJUK FEL A TISZTITÓTŰZBEN SZENVEDŐ LELKEK KISZABADULÁSÁÉRT!!!
Előretekintés decemberre:
Közös imaszándék lesz: hálát adunk decemberben az egész évben kapott konkrét kegyelmekért!
Konkrét feladatunk lesz: legalább advent vasárnapjain, az adventi koszorú és meggyújtott gyertya körül együtt imádkozunk és éneklünk!!!
N.B. A jövő évben elsőszombatonként minden hónapban egy-egy zarándokhelyel fogunk megismerkedni!!! Decemberben lélekben Guadalupét fogjuk meglátogatni!!!