Ima (engesztelő szentségimádás)


2015. 11. 01.        Jézus  
Gyermekeim, veletek vagyok minden nap a világ végezetéig. Ne hagyjatok magamra, még akkor sem, ha nem a templomban vagytok! Minden reggel indítsátok fel a szándékot, hogy ott akartok Velem lenni a tabernákulum mellett és egész nap engesztelni akarjátok az Oltáriszentségben jelenlévő szent Szívemet! Aki ezt megteszi, és napközben vágyakozva gondol Rám, aki jelen vagyok a Tabernákulumban, annak nagy kegyelmeket eszközlök ki Atyámtól, hogy hűségesen kitartson mellettem. Őrizzétek lelketek oltárán jelenlétemet és adjátok meg a Nekem kijáró legnagyobb tiszteletet! Tartsátok tisztán lelketeket, hogy mindig nagy örömmel térhessek be szentélyetekbe! Akarjátok az életszentséget, hogy Én állítsam fel bennetek szentélyemet! Lelketek legyen szent és áldott! Jézusotok
2015. 11. 04.  
Kedveseim, állhatatosan maradjatok meg abban a szövetségben, amelyet az Úr kötött veletek! Ne hajoljatok a világ szelleme felé, és ne akarjatok másról tudni, csak a megfeszített Jézus Krisztusról! Rendületlenül tartsatok ki mellette és alázattal fogadjatok el Tőle minden megvettetést! Ne féljetek azoktól, akik el akarnak nyomni benneteket, és a világ felé akarnak fordítani. Csendesedjetek el! Legyen napotoknak legalább egy kis része, amikor elmélkedtek Jézus tanításán, szaván. Engedjétek, hogy hassanak rátok Jézus szavai! Mélyüljetek el Benne, akkor megmarad bennetek az Ő békéje!
2015. 11. 06.         Éva asszony                  időbeosztás
Kedveseim, használjátok fel jól a rendelkezésetekre álló időt. Imádságaitokat ne hanyagoljátok el, mert azok soha vissza nem térő alkalmak. Kérjétek, hogy jól be tudjátok osztani időtöket! Ha lehetséges, több napszakban is imádkozzatok, hogy imáitok keretet adjanak napjaitok engesztelésének. Mindig legyen pár percetek átadni magatokat a kegyelem Istenének. Ügyeljetek arra, hogy az állapotbeli kötelességeteket ne hanyagoljátok el az imádság miatt. Viszont az imákat se hagyjátok el, ha valami közbejön. Ezért mérlegeljétek minden napotokat és a szerint osszátok be imáitokat. Ezt bizony minden nap külön kell mérlegelnetek, és nem szabad a véletlenre hagyni. Minden napotokat tudatosan meg kell terveznetek. Ha így cselekedtek, akkor biztos, hogy nem borul fel lelketek egyensúlya. Így is előfordulhatnak kilengések, de azokat azonnal adjátok át Jézusnak és a Szűzanyának. Évátok, amen
2015. 11. 07.
Kedveseim, mindig erősítsétek lelketek az imádság által. Nem is tudjátok felmérni, mekkora erő rejlik az imában. Tanuljátok meg a Szentlélektől, hogyan kell helyesen imádkozni! Kérjétek Tőle a segítséget, hogy jól felismerjétek, milyen szándékra ajánljátok fel imaáldozataitokat. Törekedjetek arra is, hogy ne csak kötött imákat mondjatok el naponta, hanem hagyjatok időt a bensőséges beszélgetésre is. Ilyenkor oly közel tudtok kerülni a Szentháromság személyeihez, a Szűzanyához és a szentekhez, mintha közöttük élnétek. Gyakoroljátok a szemlélődő imát is, amely szívetek mélyéből kell, hogy felfakadjon és átjárja egész bensőtőket! Örüljetek, legyen öröm és derű arcotokon, mert ezt a vigasztalást senki sem tudja megadni nektek, egyedül csak az isteni kegyelem. Tűrjetek, és ne zúgolódjatok! Találjátok meg az utat Jézushoz, aki mindig vár benneteket, hogy megvigasztaljon.
2015. 11. 12.    
Kedveseim, ne engedjétek, hogy mindennapjaitok mozgalmas feladatai eltérítsenek benneteket az engeszteléstől! Különösen féltve őrizzétek a délutáni imaidőt. Aki csak teheti, ne mulassza el megtenni engesztelő felajánlását. Figyeljetek arra, hogy mindent megtegyetek ennek érdekében! Nagyon sok lélek szabadul ki a tisztítótűzből, ha komolyan imádkoztok értük. Legyen készséges a szívetek mindenkit odahelyezni a Szűzanya Szeplőtelen Szívén át Jézus Szentséges Szívébe. Rajtatok sok múlik, hogy a lelkek megkapják-e a szükséges kegyelmeket a megtérésükhöz. Egykor értetek is meghozta valaki az áldozatot, aki közbenjárt Jézusnál. Ezért most ti is tegyetek meg mindent mások megmentéséért! Legyetek áldottak és szüntelenül adjatok hálát Istennek az iántatok való  jóságáért!
2015. 11. 21.
Kedveseim, amikor engeszteltek, soha ne nézzétek azt, hogy mennyi van még hátra az imákból! Ti csak végezzétek szorgalmasan imáitokat úgy, ahogy a méhek gyűjtik a mézet. Tegyetek meg mindent annak érdekében, hogy komolyan vegyétek az imádságokat! Minden nap kezdjétek el, és végezzétek, amíg csak tudjátok. Soha se fáradjatok bele, mert akkor az Úr sem fogja szűkmarkúan mérni kegyelmeit. Imáitokra a jelen körülmények között akkora szükség van, mint egy falat kenyérre. Minél hatékonyabb imaszolgálatotok, annál erőteljesebben árad ki a kegyelem azokra a csomópontokra, ahol a gonosz erők összpontosulnak. Ezért kell minden nap újult erővel és lendülettel végeznetek engeszteléseiteket. Egyedül csak az Úr tudja hogyan és miképpen használja fel imáitokat. Bízzatok, és ne lankadjatok! Minden nap új erővel fogjatok hozzá, mintha az lenne a leghatékonyabb fegyver számotokra!
Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/1017-ima-engesztelo-szentsegimadas