2015. február 12., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’



Csak ennyit fedhetek fel a számotokra, még mielőtt szétválasztanám a juhokat a kosoktól


2015. február 11. szerda, 15:16
Drága szeretett leányom, földi Időm során nagyon sokan az Arcomba köptek, átkoztak és megtagadtak Engem, és ugyan ezt tették mind a mai napig.
A nagy többség elutasított minden Ajándékot, amelyet Isten a látnokok és a próféták által adott az emberiségnek. Hamarosan nehéz lesz az embernek megtalálnia az Igazság Lángját, annak ellenére, hogy keresni fogja azt. Ellenségeim örülni és ünnepelni fognak, amikor Tanúimat a földre teperik, és összetapossák. Ó, milyen hálátlan az ember hideg szíve, és milyen kevés szeretetet táplálnak Irántam.
Büntetésem a küszöbön áll, és Én szét fogom választani azokat, akikben él az Irántam való szeretet, azoktól a lelkektől, akik elutasítanak Engem. Beavatkozásom gyors lesz, és jaj annak az embernek, aki átkoz Engem, mert ki fogom vágni őt Szentséges Szívem Kebeléből, és a vadállatok között fog járni, akik bekóborolják a Földet, hogy felkutassák a lelkeket, akik után vágynak, csakhogy elpusztíthassák őket.
Az Úr szólt ma hozzátok, és ma van annak a napja, amikor a megjövendölt változások elkezdődnek. Irgalmasságom nagy áradata bemutatásra kerül számotokra, de azt követően, ti fogtok a saját sorsotok fölött dönteni. Azok, akik hagyták, hogy a gyűlölet elmérgesedjen a lelkükben, nyíltan vissza fognak Engem utasítani. A langyos szívűek nem fognak azzal a Kegyelemmel rendelkezni, hogy hűségesek maradjanak Hozzám, így ők is el fognak utasítani Engem.

Én nektek adtam az Igét, az Igazságot, és emiatt sokan átkoztak Engem. Én csak ennyit tudok adni nektek a Nagy Nap előtt. Most vegyétek, amit nektek adtam, és emlékezzetek minden Szóra, mert az Én Időm már közel van, és csak ennyit fedhetek fel a számotokra, még mielőtt szétválasztanám a juhokat a kosoktól.
Azok, akik átkoznak Engem, átkozottak lesznek. Azoknak, akik hisznek Bennem, Örök Életük lesz. Szenvedjetek a Nevemért és Én az eljövendő Királyságomban fel foglak magasztalni benneteket.
 Az Első Feltámadás Napja érkezőben van, és azok, akik nem akarnak elfogadni Engem, mindörökre félre lesznek dobva. Nagy az Én Haragom ebben az időben, és ha ti tanúi lennétek a langyos szívűek fakószürke és sötét lelkének, sírva fakadnátok. Sajnos, a lelkek többsége sötétségben van, és ha ti látnátok az emberek lelkének az állapotát, meghalnátok a rémülettől; ilyen az emberek lelki állapota.
 
Jézusotok