2012. február 13., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Szűz Mária: Más országok is követni fogják Angliát, és szintén betiltják a nyilvános imádkozást


2012. február 12. vasárnap, 10.30
Gyermekem, mennyire könnyezem, amikor látom, hogy hányan próbálják kiirtani a Fiam iránti mély tiszteletet.
Már mondtam neked korábban, hogy a csata elkezdődött. A terveket már megkezdték, hogy betiltsák Angliában a nyilvános imádkozást az Atyaistenhez és az Ő drága Fiához, Jézus Krisztushoz.
Ez csak a kezdet. Ez nagyon hamar vonatkozni fog az iskolákra és más nyilvános helyekre, amíg törvénytelenné nem válik Fiamnak, Jézus Krisztusnak szentelt Templomokban imádkozni.
Az emberek és a Fiamhoz közeli, magas pozícióban levők közötti gyűlölet azt jelenti, hogy ők meg fognak tenni mindent, amit tudnak azért, hogy betiltsák a kereszténység nyilvános gyakorlását.
Azok, akik utálják Fiamat, azt mondják, hogy ők nem hisznek Fiamban. De hogyan képesek ilyen sok gyűlöletet mutatni valaki iránt, akiben nem is hisznek?
Fiam iránti megvetésük világosabbá fog válni, ahogy más országok is követni fogják Angliát, és szintén betiltják a kereszténység nyilvános gyakorlását.
A Fiam iránti tisztelet bűncselekménnyé fog válni.
Más vallások is szenvedni fognak, akik szintén  hisznek Istenben, az Atyában.
Habár ők nem fognak annyira szenvedni, mint a Római Katolikus Egyház és más keresztények. Az ő szenvedésük intenzívvé fog válni.
Imádkozzatok gyermekek, hogy elhárítsátok eme gonoszság nagy részét, amely egyre nyilvánvalóbbá válik már.
Oly sokáig rejtőzködtek azok, akik azt állítják, hogy nem hisznek Fiamban.
Ők most titokban kiözönlenek majd, és üldözni fogják Fiamat, azáltal, hogy szenvedést fognak okozni az Ő követőinek.
Imádkozzatok állhatatosan gyermekek, hogy megóvjátok hiteteket és a Fiam iránti nyilvános tisztelethez való jogotokat, anélkül, hogy szégyenkeznetek kellene.
Kérlek, imádkozzátok ezt, az Imahadjárat (29) imáját, hogy megvédjétek a kereszténység gyakorlását:
„Ó, Uram, Jézus Krisztus,
Könyörgök, áraszd ki Szentlelkedet valamennyi gyermekedre
Könyörgök, bocsáss meg azoknak, akiknek gyűlölet lakozik a lelkében Irántad
Kérlek, hogy az ateisták nyissák meg megkeményedett szívüket a Te Nagy Irgalmasságod alatt
És kérlek, hogy gyermekeid, akik szeretnek Téged, méltósággal tisztelhessenek Téged, hogy felülemelkedjenek minden üldöztetésen
Kérlek, töltsd el valamennyi gyermekedet a Lelked ajándékával, hogy bátran felállhassanak, és vezethessék a Te hadseregedet a döntő csatába a sátán és az ő démonai ellen, valamint mindazon lélek ellen, akik rabjai az ő hamis ígéreteinek.
Ámen.”
                                                                                         
Most menj békével gyermekem, és mondd meg a világnak, hogy készüljön fel erre a nagy igazságtalanságra.
Köszönöm, hogy válaszoltál hívásomra ma.
Mária, minden angyalok Királynője
Az Üdvösség Anyja

A Szent Biblia nem lesz félretolva ezen üzenetek miatt

2012. február 12. vasárnap, 15:00
Drága szeretett leányom, a tegnap hiányoltalak téged. Az éjjel felébresztettelek, emlékszel még rá? Túlságosan fáradt voltál, - pedig én akkor beszélni szerettem volna veled.
Ma arra sürgetlek, hogy mondd el a világnak: egy háború van kiterjedőben, és ha követőim nem fognak egyre többen imádkozni, akkor ennek egy nukleáris háború lesz a következménye.
Ez most már közel van, de az ima, Atyám kezével együtt, el tudná azt hárítani.
Nekem még több követőre van szükségem, hogy terjesszék az egész emberiségnek adott Szent Szavamat, a lelketek javára.
Te, leányom, azok által vagy támadva, akik azt mondják, hogy Atyám Szent Könyve félre van tolva ezen üzenetek miatt. Ez nem így van.
Ma, üzeneteimnek az a célja, hogy megerősítsék a Bibliában foglalt tanításokat, mert manapság oly sokan vannak a világban, akik azt sem tudják, hogy az mit tartalmaz.
Még a végidők figyelmeztető jeleit sem tudnák felismerni, ha Én azt most ki nem nyilatkoztatom nekik.
Hogy miért történik mindez? Mert fel kell készítenem a lelketeket az Új Paradicsomra. Soha ne érezzétek azt, hogy én egy másik ösvényre próbállak terelni benneteket.
Mert csak egyetlen út vezet a Paradicsom felé, és Én vagyok az egyetlen, aki ennek kapuin átvezet majd benneteket.
Vegyétek figyelembe Szavamat.
Hallgassatok hívásomra.
Gyertek Velem, felemelt fejjel, félelem nélkül a szívetekben, miközben Én hadseregemet vezetem, hogy segítsen Nekem Földi Királyságom visszakövetelésében.

Szeretett Jézusotok

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK
Mária Julianna által adott üzenete

2012. február 7. Szentségimádáson Jézus:
“Drága kislányom! Az idő oly rövid, mint egy sóhaj. Sas szárnyakon szállnak a napok és az órák. Pillanatokon belül megérkezik a Nagyfigyelmeztetés. Sok gyermekem várja készenlétben, de még mindig sokan, nagyon sokan vannak, akik nem akarják meghallani üzeneteimet. Nem hisznek benne, mert nem tetszik nekik a tartalma. Azt hiszik, hogy az élet ezen a világon csupán az élvezetekről szól, és nehezen veszik tudomásul, hogy van számonkérés, és vannak törvények, amelyeket a magasságbeli teremtő Isten szabott az embereknek, hogy ezek szerint éljenek. Mert ha nem, úgy súlyos következményei vannak mind az egyén, mind a világ számára. Sajnos sok gyermekem süket és vak, és úgy éli az életét, mintha nem lenne Isten és törvény. Azt teszik, ami nekik jólesik. Nem ismerik az önmegtagadást, az áldozatot és a keresztek elfogadását és türelmes hordozását. Pedig erre hívtam meg minden követőmet, és csak az ilyen lelkeknek ígértem meg a mennyet: ahol Én vagyok, ott lesz a szolgám is.
Gyermekeim! Az idő már nagyon rövid. Lezárul ez a korszak. Egy új következik, amely semmiben sem fog hasonlítani a mostanihoz. Készüljetek! Ítélet jön most erre a világra. Még ennél is súlyosabb, mint ami eddig látható és megtapasztalható volt. Térjetek meg mindnyájan és imádkozzatok! Akkor enyhíthetitek a csapásokat, sőt el is maradhatnak, mint egykor Ninivében. De ehhez mindenkinek meg kell térni.
Gyermekeim! Ne halogassátok kérésem teljesítését, mert mondom nektek: ezek az utolsó figyelmeztetéseim. Ha nem lesz foganatja, akkor más eszközökhöz nyúlok. Megfenyítem ezt a világot, de ennek nagyon súlyos következményei lesznek. Ne mondjátok, hogy fenyegetlek benneteket! Inkább szálljatok magatokba, és magatokon kezdjétek el a megtérést! Gondoljatok Fatimára! Édesanyám megmondta, ha nem tér meg a világ, akkor egy még súlyosabb világháború következik. Sajnos az Ő szavát se vették komolyan. Be is következett a prófécia. Most még súlyosabb lesz a büntetés, ha nem tértek meg. Az emberiség kétharmada fog kipusztulni nagyon rövid idő alatt. Akkor már nem lesz idő a megtérésre. Mindenki azt a helyet kapja, amit cselekedeteivel kiérdemelt. Ez lesz örök lakóhelye: mennyország vagy pokol.
Ti, akik elolvassátok és elfogadjátok üzeneteimet, imádkozzatok a bűnösökért, hogy ne kárhozzanak el! Legalább életük utolsó pillanatában térjenek meg, hogy ne vesszenek el mindörökre. Intéseim nagyon-nagyon, halálosan komolyak. Én jót akarok nektek. Az örök életet kínálom fel nektek. Ne utasítsátok vissza, nagyon kérlek benneteket!
Ti olyanok vagytok, mint a réten a virágok. Ma virítanak, de holnap már elszáradnak, és soha többé nem gyönyörködik bennük senki. Az élet itt a földön nagyon-nagyon rövid. Kizárólag arra kaptátok, hogy felkészüljetek az örök életre, és jócselekedeteitek árán elnyerjétek azt. Térjetek vissza Hozzám a bűnös élvezetekből! Én nagy lelki békét és igazi boldogságot adok nektek. Aki Bennem hisz, meg nem szégyenül. Aki Engem követ, meglátja dicsőségemet. Aki Engem szolgál, azt megtiszteli az Atya.
Erre áldalak meg titeket drága gyermekeim az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


2012. február 12. Szentségimádáson Jézus: "Drága kislányom! Most olyan idők jönnek, amilyet még nem látott a föld. Készüljetek! Csak akkor fogjátok kibírni, ha tiszta lélekkel éltek. Ti bűnösök! Tisztuljatok meg a bűnbocsánat szentségében! Ne halogassátok a bűnbánattartást, mert már nagyon közel van a nagy figyelmeztetés, amely izzó, eleven tűzként fogja égetni a lelketeket, ha megmaradtok bűneitekben. Ne akarjatok meghalni a rémülettől, amely majd úrrá lesz rajtatok, amikor meglátjátok lelketek bűzlő hulla állapotát, és meglátjátok a poklot, amelyet cselekedeteitekkel kiérdemeltetek, mint halhatatlan lelketek örök kínzó helyét, az olthatatlan tüzet, amely vég nélkül fog égetni benneteket örökkön örökké. Itt a földön el sem tudjátok képzelni, mit jelent: örökké. Ha valami betegség, vagy kellemetlenség ér, alig várjátok, hogy elmúljon. De az örökkévalóság attól örök, hogy örökké tart. Tehát soha nincs vége. Világosan megmondtam nektek az Evangéliumban: van pokol, ahol a tűz soha ki nem alszik, és a féreg soha ki nem pusztul. Most azt is megmondom nektek, hogy ott mindenki azzal a testrészével fog szenvedni, amellyel vétkezett. Itt a földön egy pillanat alatt belehalnátok abba a borzalmas kínba. De ott nincs halál, nincs elmúlás. A szenvedés soha meg nem szűnik.
Gyermekeim! Fogadjátok meg intésemet: bánjátok meg szívből bűneiteket, és forduljatok el tőlük végleg! Ne törődjetek azzal, hogy mit szól hozzá az ismerős, a másik ember. Ti csak Nekem engedelmeskedjetek, mert Én váltottalak meg benneteket a keresztfán. Csak Én tudom, mi vár rátok a földi élet után. Csak Én akarom örök javatokat. Én nem csaplak be benneteket. Én igaz vagyok. Szavaim örök életet szereznek mindazoknak, akik megfogadják. De örök halált okoznak maguknak mindazok, akik elutasítják.
Gyermekeim! A türelmi idő lejár. Szakítsatok a bűnnel! Térjetek meg! Olvassátok az Evangéliumot, és váltsátok tettekre! Éljetek életszentségben! Tartsátok meg a főparancsot, amely az önzetlen, tiszta, áldozatos szeretet Isten és a felebarát felé. Nekem végtelenül fáj, hogy Helyettem a bűnt választjátok. Vérkönnyeket sírok minden egyes elkárhozott lélek miatt. De tehetetlen vagyok, mert tiszteletben kell tartanom emberi méltóságotokat, a szabad akaratot. Minden kegyelmet elétek hozok, de nektek kell dönteni. Helyettetek senki sem térhet meg. Ezt nektek, magatoknak kell megtenni. Akaratotok ellenére nem tudlak üdvözíteni benneteket. Erre vonatkozik a tíz szűzről szóló példabeszéd. Az okosaknak volt olaj a lámpásukban, vagyis világított a lámpásuk. Az olaj a kegyelmi állapot, vagyis Isten törvényeinek a megtartása, amely lámpaként világít az emberek között. Erre mondtam: ti vagytok a világ világossága. Azért, mert ti Engem hordoztok magatokban azáltal, hogy követitek példámat, vagyis életszentségben éltek.
A balga szüzeknek azonban nem volt olajuk, ezért nem tudtak világítani. Vagyis nem voltak a kegyelem állapotában, mert bűnben éltek. Ezért amikor váratlanul megérkezett a Vőlegény, nem mehettek be Vele a menyegzőre. Gyermekeim, ez a jelenet a halálotok pillanatát jelképezi. Ez ugyanis életetek legfontosabb pillanata. Itt dől el örök sorsotok: örök élet, vagy örök halál. A végítéleten csupán nyilvánosságra kerül az, amit az egyéni ítéletkor, halálotok pillanatában kiérdemeltetek. Ezért mondtam az Evangéliumban: éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudhatjátok sem a napot, sem az órát. Újra mondom, fogadjátok meg figyelmeztetésemet, amellyel örök javatokat akarom. Ha nem tesztek eleget kérésemnek, úgy csak magatokat okolhatjátok egy egész örökkévalóságon keresztül. Térjetek meg, még most, ebben a percben, mert nem tudhatjátok, hogy a következő perc a rendelkezésetekre fog-e állni. Ti pedig kedves gyermekeim, Szívemnek drága választottjai, akik élitek és tettekre váltjátok tanításomat, most többszörözzétek meg imáitokat, és ajánljátok fel az Én kínszenvedéseimmel és kereszthalálommal egyesített szenvedéseiteket és áldozataitokat Édesanyám hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve és könnyei által a lelkek megmentéséért, hogy értük kiontott drága Szent Vérem ne legyen számukra hiábavaló, és így megmeneküljenek az örök kárhozattól. Megáldom minden gyermekemet, a bűnösöket éppúgy, mint az életszentségben levőket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."

2012. február 12. Szentségimádáson a Szentlélek így imádkozott bennem: "Imádott Isteni Hitvesem! Imádlak, áldalak és magasztallak Téged! A szívem lángol az Irántad való szeretettől, és már csak egy vágya van, hogy színről színre lásson Téged, és végleg elmerüljön Szent Szíved lángoló szeretetében. Jézusom, Te azt mondtad: kérjetek, és kaptok. Zörgessetek, és megnyittatik nektek. Íme, most kérem a kegyelmet, hogy nyisd meg számomra országod kapuját, hogy bemehessek rajta, és leboruljak Szent Színed előtt, hogy ott mindörökké dicsőítselek, és hálát adjak Neked, ó imádott Megváltóm, drága Szent Istenem! Az egész örökkévalóság kevés lesz rá, hogy megköszönjem minden értem elviselt kínszenvedésedet, értem kiontott drága Szent Véredet, rettenetes haláltusádat és kereszthalálodat. Ilyen sokat érek én Neked? Ennyire tudsz engem szeretni? Azért, mert azt akartad, hogy Én is ott legyek, ahol Te, és lássam dicsőségedet. Ó bárcsak fel tudnám fogni a Te végtelen áldozatodat és szeretetedet! Bárcsak életem minden pillanatában erre gondolnék, mielőtt könnyelműen a Te Szent akaratod elé helyezem az én tökéletlen szabad akaratomat. Jézusom, Mindenható imádott Királyom! Légy irgalmas hozzám, nyomorult bűnöshöz! Ments meg engem a kísértésektől, és Te győzd le bennem saját magamat! Mindent Neked akarok adni: az időt, az erőt, a munkát, az örömöt, a szenvedést és az áldozatot! Mert minden a Te kegyelmed. Vágyva vágyom, hogy az életemet áldozzam én is Érted. Ezek nagy szavak, magamtól megtenni képtelen vagyok. Kérem a Te erődet, és a Te kegyelmedet, hogy maradéktalanul teljesítsem rám vonatkozó örök Szent tervedet. Neked akarok élni és meghalni. A Tiéd akarok lenni most és mindörökké! Kérlek, fogadj el engem, tökéletlent, és add meg nekem az üdvösséget! Ámen."
 
Volt egyszer egy bölcs asszony, aki egy hegyi patakban talált egy drágakövet. Másnap egy éhes vándorral találkozott. Amikor kinyitotta a zsákját, hogy megossza az idegennel az ételét, a vándor meglátta benne a drágakövet. Megkérdezte az asszonyt, hogy megkaphatná-e, és ő gondolkodás nélkül átnyújtotta neki a követ. A vándor szerencséjének örvendezve ment tovább.
De néhány nap múlva visszatért az asszonyhoz, és így szólt: "Gondolkoztam. Tudom, milyen értékes ez a kő, de visszaadom neked abban a reményben, hogy valami olyat tudsz nekem adni, ami ennél is értékesebb. Szeretném, ha azt adnád nekem, ami benned van, és ami képessé tett arra, hogy nekem add ezt a követ!"