2011. június 7., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Most Róma kulcsai, Istennek, az Örök Atyának lesznek visszaadva

2011. június 6. hétfő, 10:30
Szeretett leányom, most légy erős.  Üzeneteim tartalma félelmet kelt benned, ami miatt, nem szabad összeroskadnod.  Sokszor nagyon egyedül érzed magad ebben a  munkában, de Én mindennap veled vagyok és melletted állok. Üzeneteim,  mint azt előre megmondtam neked,  nem szereznek mindig örömet a lelkeknek. De, azok, akik hisznek, meg fogják érteni, hogy a büntetésre szükség van, hogy segítsen a világ megtisztításában.
Tudom,  hogy néha nehéz az üzenetek tartalmát megemészteni, de neked most Belém kell vetned minden bizalmadat. Még egyszer felhívom a figyelmedet arra, hogy ne foglalkozz azokkal az emberekkel, akik Szent Igéimet megkérdőjelezik, analizálják, vagy aláássák azokat. Erre nincs jogod sem neked, sem nekik. Neked most engedelmesnek kell lenned. Hagyd azokat,  akik továbbra is gúnyolódnak, vagy elítélik Igéimet, őket bízd Rám. Igen, természetesen kritizálnak téged, amikor nyilvánosságra hozod Igéimet. Mellőzd most mindazokat, akik megpróbálnak téged megtámadni. Az idő most nagyon rövid, az ilyen hasztalan dolgokra. Akikkel most foglalkoznod kell, azok az Én szegény gyermekeim, akiknek hiányos a hitük, vagy, akik nem ismernek Engem és az Örök Atyát. Ezek azok, akikért most nagyon aggódom.
Tehát, hiába hiszik magukról, hogy ők jó keresztények, ha állandóan arra szánják az időt, hogy Igéimet analizálni próbálják, ahelyett, hogy követnék tanításaimat és szegény testvéreikért imádkoznának, mert így elpazarolják az értékes időt.
Leányom, mondd meg a világnak, hogy most a Földön bekövetkeznek a megjövendölt természeti katasztrófák. Minden most fog bekövetkezni, egyszerre nagyon sok minden és nagyon gyorsan. És mindez azok miatt, akik vakok az Atyaisten igéire és elmerültek gonoszságaik barlangjában.
Híveim, ne féljetek…
Híveim, most imádkozzatok. Ne féljetek. Isteni védelmemet, minden időben felajánlom nektek, akkor is, amikor Nevemért gúnyolnak benneteket. Az ima erőt és bátorságot fog nektek adni, amikor az ördög és kegyencei gyermekeimre szórják mérgeiket. Ti figyeljetek Rám, gyermekeim,  miközben elkezdődnek förtelmes hadviseléseik az emberek ellen, a terrorizmus által,  a pénznemek monopolizálása által és a föld megmérgezése, a szándékos fertőzések által. Isten, az Atya haragja most és gyorsan fog lesújtani. Most a világon mindenhol csoportosan kell imádkozni, mert segíteni fog egyes események elhárításában.
Imádkozzatok szeretet Benedek pápámért. Isten legnagyobb ellenségei veszik őt körül, olyanok, akik hataloméhesek és át akarják venni az Egyház fölötti ellenőrzés jogát. Az ima segíthet abban, hogy késleltesse a küszöbön álló elutazását,  mert mint az meg volt jövendölve, kényszeríteni fogják a Vatikán elhagyására. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok,  még időben ezért a periódusért, mert ez lesz a legsötétebb periódus, amelyben valaha is része lett volna a Nekem szentelt szolgáimnak, püspökeimnek, bíborosaimnak és minden igazhitű követőmnek. Róma kulcsai Istennek, a Mindenható Atyának lesznek most visszaadva.
Elérkezett a csata ideje az ördög és gonosz követői ellen. Próbálkozásaik az emberiség szabotálására nagyon szigorúan lesznek büntetve, mert gonosz tetteikért nagy szenvedések lesznek rájuk mérve.
Álljatok ki, gyermekeim. Részesítsétek előnyben Irántam való teljes bizalmatokat, reményeteket és odaadásotokat. A mindennapi ima, a Szentmise és az Eucharisztia segíteni fog Nekem és Atyámnak a gonosz elpusztításában. Kövessetek Engem. Vegyétek kelyhemet, mert ha ezt teszitek, akkor fogtok  örülni az Örök Életnek.
Szerető Megváltótok, az emberiség Királya
Jézus Krisztus