2016. július 14., csütörtök

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

A Szent vér hónap fontosság

 


2016. 06. 22.
Kedveseim, kérlek benneteket, hogy nagyon komolyan és hittel imádkozzatok. Már most készüljetek lélekben a július havi szent Vér tisztelet megünneplésére. Mindenki - még azok is, akik még nem vették fel a pecsétet -, nagyon buzgón imádkozzon. Nagyon nagy kegyelem fog kiáradni, ahol úgy tudnak imádkozni, ahogy azt az égiek kérték. Ez egy hatalmas védelem lesz számotokra. Különösen arra az időre készít fel, amelynek már részesei vagytok. Ezért vegyétek nagyon komolyan. Valóban az Úr jelenlétében végezzétek. Mindent, ezeket az imákat is a Szűzanya és az összes szentek jelenlétében végezzétek, ők nagyon sok mindent ki fognak eszközölni számotokra.
2016. 06. 30.
Kedveseim, nagy szeretettel végezzétek el a júliusi hónapban a Jézus Krisztus Legdrágább Vérének ájtatosságait. Minden engesztelő kapcsolódjon bele és alkossatok imahálót, amelyben szoros egységben imádkoztok. Minél többen engesztelnek, annál hatékonyabb lesz a kegyelem kiáradás. Nagyon sok múlik azon, hogy kitartotok-e a Barnabáson keresztül kért júliusi imákban. Segítsetek egymásnak és buzdítsátok egymást! Nagy kegyelmeket eszközöltök ki, nemcsak hazátokra, hanem az egész világra is.
2016. 07. 06.
Kedveseim, figyeltjetek az imára, mert bizony nagy jelentősége van minden elhangzott imának. Tudnotok kell, hogy Jézus Szent Vérének imáit a Szentlélek állította össze, és ezért minden részét gondosan és pontosan végezzétek. Ezekre az imákra elsősorban nektek van szükségetek, hogy eljuthassatok a kitartásban egészen az életszentségre. Jézus mindenkit meghív az ima által a legnagyobb kegyelemre, amely a végső állhatatos kitartást eredményezi. Azért van nektek szükségetek a Szent Vér imáira, hogy elvezethessen benneteket az örök életre, miközben másokat is odavisztek az úr elé.
2016. 07. 07.
Kedveseim, imádkozzatok azért, hogy amit imádkoztok, az lekösse szíveteket. Minden ima, amelyet a Szentlélek állított össze,  mindig nagyon fontos. Nyitott lélekkel imádkozzatok és figyeljetek oda arra, hogy miről szólnak az imák. Figyelmesen kövessétek minden szavát az imának, mert azok megfelelő módon vannak összeállítva. Fontos az is, hogy a megfelelő sorrendbe mondjátok, mert a Szentlélek így építette fel azokat. Minél jobban oda tudtok figyelni az ima szövegére, annál hathatósabb lesz a közreműködés Isten előtt. Szeressétek ezeket az imákat, és amit el tudtok mondani, azt soha ne kényszerből mondjátok. Legyetek áldottak imáitokban.
2016. 07. 13.
Kedveseim, bízzatok nagyon az Úr igéretében, amelyet az elmondott imákkal kapcsolatban mondott. A nyár lehetőséget ad a pihenésre. De ne felejtsük, hogy ami imát vállaltunk, azt csak végső esetben halaszthatjuk el. Az Úr soha nem azt nézi, ki mennyi imát mond el, hanem Ő mindig a szívet nézi, azt amiért őszinte, tiszta szívből imádkoztok. Mindig a minőségre törekedjetek, és ne azt nézzétek, mennyi van még hátra az imából. Mindig a szeretet győzze le a mennyiséget, akkor biztos sikerre visszük ügyeinket. Legyen ebben békétek, és így imádkozzatok. Akinek van lehetősége rá, végezzen el mindent, akkor a lelkiismerete nem fogja vádolni.
Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/1111-a-szent-ver-honap-fontossag


A Szent Vér hónapja


2016. 06. 30.
Kedveseim, nagy szeretettel végezzétek el a júliusi hónapban a Jézus Krisztus Legdrágább Vérének ájtatosságait. Minden engesztelő kapcsolódjon be és alkossanak imahálót, amelyben szoros egységben imádkoznak. Minél többen engesztelnek, annál hatékonyabb lesz a kegyelem kiáradás. Nagyon sok múlik azon, hogy kitartotok e a kilencedek alatt. Segítsetek egymásnak és buzdítsátok egymást. Nagy kegyelmeket eszközöltök ki, nemcsak hazátokra, hanem az egész világra is.
Gecemáni órák, Oltáriszentségi Jézus: Drága engesztelő gyermekeim, nagyon kérlek benneteket, adjátok magatokat egészen Istennek tetsző áldozatul. Legyetek egészen Velem, és ne legyen soha más Istenetek, csak egyedül Én. Legyetek vígasztalóim és hallgassatok Rám, mert egyedül Én tudlak elvezetni titeket Mennyei Atyámhoz. Vígasztaljatok és aki nem áll egészen Mellém, az már könnyen ellenségeim közé tartozhat. Vigyázzatok, el ne térítsen titeket a gonosz lélek, aki arra vár, hogy elnyeljen titeket. Aki Velem marad, annak nem fog bántódása esni, mert Én legyőztem a gonosz sátánt. De ne becsüljétek alá, mert bizony nagyon keresi, hogyan ártson nektek. Aki Rám szegezi tekintetét, és kitart Mellettem, még ha meg is kell halnia, az örök üdvösségre jut. Kérjétek a kegyelmet, hogy a gonosz hatalmát le tudjátok győzni a szeretet erényeivel. Ez a legnagyobb kegyelem, amit megkaphat minden ember, csak kérjétek Tőlem. A júliusi hónapban meghívlak titeket, hogy amíg mások pihennek és nyaralnak, addig ti tartsatok ki Mellettem és vígasztaljatok Engem. Meglátjátok, hatalmas jutalmakban részesültök. Haláltusát vívó Jézusotok

http://engesztelok.hu/lelkielet/1105-a-szent-ver-honapja